Για Εταιρίες

Mindful at Work 

Το training που μεταμορφώνει την εταιρία σας! 

Tι είναι το Mindful at Work training;

Σκοπός του training είναι:

 • Mείωση του stress στο εργασιακό περιβάλλον
 • Aύξηση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων
 • Εποικοδομητικές συνεργασίες μεταξύ υπαλλήλων
 • Μείωση των αρνητικών συναισθημάτων
 • Προώθηση της απόλαυσης της εργασίας
 • Αυτοσυγκέντρωση και συγκέντρωση στην εργασία
 • Σημαντική μείωση του “αυτόματου πιλότου”. 
 • Important Info: Ο συνδυασμός αυτόματου πιλότου και στρες μπορεί να είναι καταστροφικός για μια εταιρία. Πολλές εταιρίες έχουν χάσει εκατομμύρια από λάθη υπαλλήλων μιας και το μυαλό τους ταξιδεύει σε άλλα γεγονότα μακριά από την εργασία.

Μέσα από μια νέα τεχνική μέθοδο που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Αμερική και στην Αγγλία!

 • Εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, για την αναγκαιότητα των ήρεμων και εποικοδομητικών συνεργασιών και επικοινωνιών στο εργασιακό περιβάλλον, χωρίς τον ανταγωνισμό, τον φόβο, τον θυμό και το άγχος, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα των εργαζομένων και κατ΄ επέκταση τη σημαντική συμβολή στην αύξηση των εσόδων της εταιρίας.
 • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει την ευφυΐα να είναι απολαυστικό και άκρως βιωματικό για το προσωπικό της εταιρίας, μαθαίνοντας και αντιλαμβάνοντας εξίσου μέσα από τη δική τους ιδία συμμέτοχη, τις νέες τους πλευρές, ικανότητες, ευκαιρίες και δυνατότητες που έχουν και δημιουργούν στην εργασία τους.
 • Όντας ευτυχισμένοι οι εργαζόμενοι αποδίδουν πολύ καλύτερα μέσα σε έναν οργανισμό / εταιρία. Σκοπός μας είναι, η ευτυχία τους και συνεπώς η ευτυχία και ευημερία της εταιρίας!

Μέσα από την εκπαίδευση mindfulness at work οι συμμετέχοντες μαθαίνουν:

 • Πως να διαχειρίζονται το εργασιακό άγχος εποικοδομητικά
 • Πως να διαχειρίζονται τα αρνητικά τους συναισθήματα
 • Πως να αγνοούν τυχόν αρνητικές σκέψεις που αναδύονται εν ώρα εργασίας
 • Πως να συγκεντρώνονται στην εργασία τους
 • Γρήγορες τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης από 1 – 3 λεπτά
 • Πως να διαχειρίζονται θετικά την ενέργεια τους
 • Πως να μένουν εστιασμένοι στο τώρα
 • Πως να επιτρέπουν χώρο στο νου τους για καινούργιες ιδέες
 • Πως να παραμένουν υγιείς σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά

Η διαχείριση και η μείωση του stress εντός του εργασιακού περιβάλλοντος , οδηγεί στην αύξηση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων και κατά συνέπεια στη μεγιστοποίηση των εσόδων στην εταιρία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την τεχνική του Μindful at Work.

Δίνονται mp3 καθοδηγούμενου διαλογισμού mindfulness, booklet με όλες τις θεωρίες και τις τεχνικές, πιστοποιητικό παρακολούθησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου. 

Στο Mindful at Work η εταιρία μετατρέπεται σε «συνειδητή εταιρία».

Τι σημαίνει συνειδητή εταιρία;

Στην εργασία τους οι υπάλληλοι έχουν μάθει να δουλεύουν στον «αυτόματο πιλότο» όπως επίσης συμβαίνει και στην καθημερινότητα τους. Όταν είμαστε στον αυτόματο πιλότο αφήνουμε τον έλεγχο στο υποσυνείδητο μας όπως συμβαίνει όταν οδηγούμε. Όταν οδηγούμε δεν σκεπτόμαστε να βάλουμε τις ταχύτητες, ούτε να πατήσουμε γκάζι ή φρένο. Όλα γίνονται αυτόματα γιατί υπάρχει η μνήμη στο υποσυνείδητο.  Φυσικά πολλά ατυχήματα συμβαίνουν γιατί το μυαλό μας είναι αλλού, σε σκέψεις, σε ονειροπολήσεις.

Στην εργασία συμβαίνει το ίδιο όταν ο υπάλληλος έχει μάθει πια τη δουλειά του είναι στην αυτόματο με αποτέλεσμα να μην είναι συγκεντρωμένος, να γίνονται πολλά λάθη και οι σκέψεις να τρέχουν σε άλλα γεγονότα. Το στρες, επίσης με τη σειρά του, δημιουργεί πάρα πολλές αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές που έχει σαν αποτέλεσμα την ασθένεια, ατυχήματα, χαμηλή αποδοτικότητα και γενική αρνητική ενέργεια στον χώρο. Ο συνδυασμός αυτόματου πιλότου και στρες είναι καταστροφικός για μια εταιρία. Όμως τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε μιας και έχουμε την τεχνική του mindfulness meditation.

Μια εταιρία στηρίζεται πράγματι στην καλή τους υγεία, στο κίνητρο τους για εργασία και την ευημερία τους. Η ηρεμία και η συγκέντρωση είναι το κλειδί που φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε!

Μερικές μεγάλες εταιρίες που προσφέρουν mindfulness meditation at work στους υπαλλήλους τους:

 • Apple: Ο γνωστός Steve Jobs πήγαινε πολύ συχνά σε meditation retreats, παντρεύτηκε με τελετή Ζen και παραδέχτηκε ότι ο διαλογισμός τον βοήθησε για αυτές τις μεγάλες ιδέες που είχε. Έφτιαξε για τους υπαλλήλους του ένα δωμάτιο για να διαλογίζονται 30 λεπτά την ημέρα! Προσέφερε επίσης μαθήματα διαλογισμού για τους υπαλλήλους του όπως και συνεδρίες γιόγκα!
 • Google: Το 2007 έφτιαξαν ένα πρόγραμμα για τους υπαλλήλους τους το “Search Inside Yourself” (Ψάξε μέσα στον Εαυτό σου) για να βοηθήσουν πάνω από 500 υπαλλήλους να μάθουν να αναπνέουν, να συνεργάζονται καλύτερα με τους συναδέλφους τους και να αναπτύξουν συναισθηματική νοημοσύνη. Τους προσφέρουν περεταίρω μαθήματα διαλογισμού και ένα δωμάτιο για να διαλογίζονται!
 • Nike: Οι υπάλληλοι τους έχουν πρόσβαση στο δωμάτιο «χαλάρωσης» όπου μπορούν να διαλογιστούν, να κοιμηθούν ή να προσευχηθούν. Περεταίρω τους προσφέρουν μέσα στην εταιρία μαθήματα γιόγκα!
 • AOL: Οι υπάλληλοι μπορούν να πάνε σε ένα δωμάτιο διαλογισμού για να ξανασυγκεντρωθούν, να χαλαρώσουν και να ανανεωθούν πριν τη δουλεία τους.
 • Yahoo!: Προσφέρει δωμάτιο διαλογισμού και τεχνικές για mindful work.
 • HBO: Προσφέρει στους υπαλλήλους μαθήματα διαλογισμού και γιόγκα.

 

Γιατί το προσφέρουν;

 • Η μείωση του στρες είναι ο πρωταρχικός παράγοντας. Μειώνοντας το στρες αυξάνονται αυτομάτως και οι πωλήσεις τους! Περεταίρω έχουμε λιγότερα εργατικά ατυχήματα, περισσότερη συγκέντρωση, καλύτερη απόδοση μεταξύ υπαλλήλων, περισσότερες ιδέες, ευχαριστημένο προσωπικό, καλύτερη υγεία, περισσότερα χρήματα για όλους!

Έρευνες δείχνουν: μείωση των υπερβολικών αναλυτικών αρνητικών σκέψεων, μείωση του στρες, βελτίωση της μνήμης, αύξηση της συγκέντρωσης, λιγότερη συναισθηματική αντιδραστικότητα, περισσότερη νοητική ευελιξία, απόλαυση των σχέσεων, αύξηση της διαίσθησης, της ενόρασης, της έμπνευσης, μείωση των φόβων, βελτίωση στην εργασία, βελτίωση της υγείας, αύξηση στα θετικά συναισθήματα. (Έρευνες από American Psychological Association, British Psychological Society, oxford university mindfulness center).

Περισσότερα προγράμματα μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς ανάλογα τις ανάγκες της εταιρίας σας. Μερικά προτεινόμενα:

 1. Δημιουργώντας ένα θετικό οργανισμό, με θετικές συμπεριφορές, για θετικά αποτελέσματα, εστιασμένο στις αρετές, τις δυνάμεις και τα θετικά συναισθήματα των εργαζομένων και των ηγετικών στελεχών, βασισμένα σε επιστημονικά τεκμηριωμένες έρευνες θετικής ψυχολογίας και προπονητικής ψυχολογίας.
 2. Ατομική προπονητική ψυχολογία (executive coaching psychology) για τα ηγετικά στελέχη των επιχειρήσεων με πολλαπλούς στόχους που θέτει η ίδια η εταιρία.

 

Από ποιους διεξάγεται;

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του AberdeenΑσκεί το επάγγελμα της στο νόμιμο γραφείο της από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).   Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και την Προπονητική Ψυχολογία / Msc Applied PositivePsychology and Coaching Psychology από το πανεπιστήμιο του East London. Είναι επίσης Υπνοθεραπεύτρια CtHyp,  Αναδρομική θεραπεύτρια / Regression Therapist DipRTh και Θεραπεύτρια μέσω τέχνης από το Institute for Arts in Therapy and Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί περαιτέρω στη HathaYoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού (mindfulness meditation, mantra & mudra meditations, guided & healing meditation). Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Συνθέτει πρότυπες θεραπείες όπως το Yoga & Meditation Psychology & Holistic Regression Psychotherapy.

Ο Γιώργος Aνδριανόπουλος είναι Hatha & Aerial Yoga Teacher, Yoga Therapist & Aerial Yoga Instructor. Έχει δημιουργήσει την σχολή Aerial Yoga Mandala την 1η Αναγνωρισμένη Σχολή Aerial Yoga στην Ευρώπη από τον Διεθνή Ινδικό Οργανισμό World Yoga Alliance (WAY) του Swami Dharam Ji όπου δίνει και την διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά του. Έχει περαιτέρω εκπαιδευτεί στο Thai & Ayurveda Massage. Εξασκείται σε διάφορα συστήματα όπως την Ashtanga Vinyassa και την Calisthenics για μεγαλύτερη εμβάθυνση στις τεχνικές που ασκεί για τη Hatha & Aerial Yoga.

 

Επικοινωνήστε στο 210 6403224 για περισσότερες πληροφορίες ή για το ραντεβού γνωριμίας σας (info@mandala.gr).

Το πρόγραμμα ευέλικτο στις προδιαγραφές των ωραρίων και αναγκών της εκάστοτε εταιρίας.

 

Mandala Holistic Center is a place for mind, body & spirit practices.

Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη & Βάρη, Λευκάδος 2

Τ. 2106403224

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)
Επώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Τηλέφωνο (απαραίτητο)
Μήνυμα


WF_mandalaΓια Εταιρίες