Γιώργος Ανδριανόπουλος

Ο Γιώργος Aνδριανόπουλος είναι Hatha & Aerial Yoga Teacher, Yoga Therapist & Aerial Yoga Instructor. Έχει ειδικευτεί στο σύστημα της Aerial Yoga όπου και διδάσκει δασκάλους να μάθουν την εναέρια γιόγκα.

Εξασκείται σε διάφορα συστήματα όπως την Ashtanga Vinyassa και την Calisthenics για μεγαλύτερη εμβάθυνση στις τεχνικές που ασκεί για τη Hatha & Aerial Yoga.

  • Είναι Δάσκαλος Hatha Yoga 200hr.
  • Aerial Yoga Teacher 120hr
  • Yoga Therapist.
  • Δάσκαλος Kids Yoga 20hr

Η αγάπη του για την εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος τον  οδήγησε στο Athens Massage &Yoga Academy όπου και ολοκλήρωσε το Thai Massage. Έπειτα συνέχισε σουηδική μάλαξη στην σχολή Natural Healtlh Science, και αργότερα στην Anamaveda για την εκμάθηση  αγιουρβεδικού μασάζ με εφαρμογή καυτών αιθέριων ελαίων.

Είναι επίσης κάτοχος του τρίτου βαθμού Master/Teacher στο σύστημα Usui Reiki όπου διδάσκει την μέθοδο της αυτοθεραπείας Reiki και σε άλλους ανθρώπους.

Έχει δημιουργήσει την σχολή Aerial Yoga Mandala την 1η Αναγνωρισμένη Σχολή Aerial Yoga στην Ευρώπη από τον Διεθνή Ινδικό Οργανισμό World Yoga Alliance (WAY) του Swami Dharam Ji όπου δίνει και την διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά του.

Διδάσκει σε ατομικό & ομαδικό επίπεδο.

Εκπαιδεύει σε ατομικό ή και ομαδικό επίπεδο δασκάλους εναέριας γιόγκα.

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος  έχει συνεργαστεί με γνωστά γυμναστήρια και γιόγκα στούντιο στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Από το 2015 οργανώνει και καθοδηγεί εκπαιδευτικά σεμινάρια στην aerial yoga όπου και παρέχει αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα διπλώματα από τον διεθνή Ινδικό οργανισμό World Yoga Alliance του Swami DharamJi. Το Mandala Holistic Wellness είναι η πρώτη πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη σχολή aerial yoga στην Ευρώπη.

Γιώργος Ανδριανόπουλος