Απώλεια βάρους μπορείς να τη πετύχεις εύκολα, με ολιστικό τρόπο ζωής

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Η απώλεια βάρους και ο ολιστικός τρόπος ζωής αποτελούν δύο σημαντικές έννοιες που μπορούν να συνδυαστούν για να επιτευχθεί μια υγιής και βιώσιμη αλλαγή στη ζωή ενός ατόμου.

Τί είναι απώλεια βάρους;

Η απώλεια βάρους αναφέρεται στη μείωση του συνολικού σωματικού βάρους ενός ατόμου, συνήθως με σκοπό τη βελτίωση της υγείας ή την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου βάρους.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω διατροφικών αλλαγών, άσκησης και άλλων μεθόδων.

Τι σημαίνει ολιστικός τρόπος ζωής;

Από την άλλη πλευρά, ο ολιστικός τρόπος ζωής αναφέρεται στην προσέγγιση της ζωής ενός ατόμου ως ένα σύνολο, λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική, ψυχολογική και κοινωνική ευεξία του. Σημαίνει ότι δεν επικεντρώνεται μόνο στη διατροφή και την άσκηση, αλλά και σε άλλους παράγοντες όπως την ψυχική υγεία, την αντιμετώπιση του στρες, τις σχέσεις και την πνευματικότητα.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΖΥΓΑΡΙΑ

Απώλεια βάρους και ολιστικός τρόπος ζωής

Η σύνδεση μεταξύ απώλειας βάρους και ολιστικού τρόπου ζωής έχει μεγάλη σημασία, διότι η απώλεια βάρους μπορεί να επιτευχθεί πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη διάρκεια όταν συνοδεύεται από μια ολιστική προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές στη διατροφή και την άσκηση συμπληρώνονται από προσπάθειες για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας, τη διαχείριση του στρες και τη δημιουργία ισορροπημένων σχέσεων.

Ο ολιστικός τρόπος ζωής βοηθάει τα άτομα να αντιμετωπίσουν τη σχέση τους με τη διατροφή και την άσκηση ως μέρος της ευρύτερης ευεξίας τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένα αποτελέσματα όσον αφορά την απώλεια βάρους και την υγεία γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη δημιουργία μιας πιο ισορροπημένης και ικανοποιητικής ζωής.

Όταν κάποιο άτομο αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με το περιττό βάρος που φέρει, μπορεί να βιώνει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα

 • Χαμηλή αυτοεκτίμηση: Το άτομο ενδέχεται να αναπτύσσει αισθήματα χαμηλής αυτοπεποίθησης και αυτοαξίας λόγω της εμφάνισής του και του περιττού βάρους που φέρει.
 • Κατάθλιψη: Η αδυναμία να χάσει τα επιπλέον κιλά μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και αποχαιρετισμό, ενθαρρύνοντας την εμφάνιση συμπτωμάτων κατάθλιψης.
 • Ανησυχία και κοινωνική απομόνωση: Το άτομο μπορεί να νιώθει ανήσυχο σχετικά με την εμφάνισή του, και αυτό μπορεί να το οδηγήσει στο να αποφεύγει κοινωνικές καταστάσεις ή δραστηριότητες που απαιτούν να είναι φυσικά παρόντες.
 • Αντιπάθεια προς το σώμα: Το άτομο μπορεί να νιώθει αποστροφή ή απογοήτευση για τον τρόπο που φαίνεται το σώμα του, με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογική του κατάσταση.
 • Αυτοπεριορισμός και περιορισμένη αυτοπεποίθηση: Το άτομο μπορεί να περιορίζει τον εαυτό του σε διάφορες δραστηριότητες και επιλογές ζωής λόγω της ανησυχίας για την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται στο να αναπτύξει υγιείς πεποιθήσεις.
 • Διαταραχές της διατροφής: Σε κάποιες περιπτώσεις, η αντίληψη του ατόμου για το βάρος του μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές διαταραχές, όπως ανορεξία ή βουλιμία.
 • Απομόνωση και αποφυγή κοινωνικών επαφών: Το άτομο μπορεί να αποφεύγει την κοινωνική επαφή και τη συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες λόγω της ντροπής για την εμφάνισή του.
 • Διαταραχές της συμπεριφοράς: Το άτομο μπορεί να αντιδρά σε επιθέσεις από τους άλλους ή ακόμη και να εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά εξαιτίας των συναισθημάτων απόρριψης.
 • Κατανάλωση τροφίμων ως τρόπος αντιμετώπισης συναισθηματικών προβλημάτων: Μερικά άτομα μπορεί να χρησιμοποιούν το φαγητό ως έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν το άγχος ή την απογοήτευση.
 • Υπερβολική προσπάθεια να χάσουν βάρος: Σε προσπάθεια να ανταποκριθούν στα κοινωνικά ή ατομικά πρότυπα, μπορεί να προβούν σε υπερβολικές δίαιτες ή άσκηση, προκαλώντας ακόμα περισσότερες σωματικές και ψυχολογικές προβληματικές.

Αυτά τα ψυχολογικά συμπτώματα μπορεί να ενισχύουν αλληλοαναιρούμενα και να απαιτούν ειδική προσοχή και υποστήριξη για την αντιμετώπισή τους, προκειμένου να βελτιωθεί η ψυχολογική ευημερία του ατόμου.

Γιατί κάποιος δεν χάνει βάρος παρά τις προσπάθειές του

 • Υποκείμενα ιατρικά προβλήματα: Μερικά ιατρικά προβλήματα, όπως διαταραχές του θυροειδούς ή η αντίσταση στην ινσουλίνη, μπορεί να δυσκολεύουν την απώλεια βάρους.
 • Υπερκατανάλωση θερμίδων: Παρά την άσκηση, η κατανάλωση περισσότερων θερμίδων από όσες καίτε μπορεί να εμποδίζει την απώλεια βάρους.
 • Έλλειψη φυσικής δραστηριότητας: Εάν δεν ασκείτε επαρκώς , μπορεί να είναι δύσκολο να χάσετε βάρος.
 • Ανεπαρκής ύπνος: Ο έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση της πείνας και να αυξήσει την επιθυμία για υψηλής θερμίδων τρόφιμα.
 • Ψυχολογικοί παράγοντες: Στρες, κατάθλιψη, και άλλα ψυχολογικά προβλήματα μπορούν να οδηγήσουν στην υπερκατανάλωση τροφής.
 • Μη σωστή διατροφή: Μια διατροφή που δεν είναι ισορροπημένη και υγιεινή μπορεί να εμποδίζει την απώλεια βάρους.
 • Αργός μεταβολισμός: Ο μεταβολισμός μειώνεται με την ηλικία, και αυτό μπορεί να δυσκολεύει την απώλεια βάρους.
 • Ανεπαρκής λήψη νερού: Η έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με την πείνα, οδηγώντας σε υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η απώλεια βάρους είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και πολλοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την επιτυχία της. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, συμβουλευθείτε έναν ειδικό για περαιτέρω αξιολόγηση και υποστήριξη.

Απώλεια βάρους και υπνοθεραπεία

Η ύπνωση είναι μια διαδικασία που μπορεί να αποκαλύψει τη σημαντική σχέση ανάμεσα στο ασυνείδητο μυαλό και τις συμπεριφορές μας, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών μας συνηθειών και της διαχείρισης του βάρους μας. Στο πλαίσιο της ψυχολογίας και του υπνωτισμού, υπάρχει η άποψη ότι το ασυνείδητο κρύβει πεποιθήσεις, πρότυπα και συναισθήματα που επηρεάζουν τη σχέση μας με το βάρος και τις διατροφικές μας επιλογές.

Ας εξετάσουμε πώς το υποσυνείδητο μπορεί να επηρεάσει τη διαχείριση του βάρους μας με περισσότερες λεπτομέρειες:

 1. Πεποιθήσεις και πρότυπα: Το υποσυνείδητο μπορεί να φιλοξενεί βαθιά κατασταλαγμένες πεποιθήσεις σχετικά με το φαγητό και το βάρος. Αυτές οι πεποιθήσεις, που συχνά δημιουργούνται από προηγούμενες εμπειρίες, κοινωνικές επιρροές ή πολιτισμικά πρότυπα, μπορούν να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που εμποδίζουν την απώλεια βάρους. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι δεν μπορεί ποτέ να χάσει βάρος λόγω γενετικών παραγόντων, και αυτή η πεποίθηση μπορεί να αναστείλει τις προσπάθειές του.
 2. Συναισθηματική κατανάλωση τροφής: Το υποσυνείδητο συχνά συσχετίζει συναισθήματα όπως το άγχος, η πλήξη, ή η θλίψη με το φαγητό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική κατανάλωση τροφής, όπου το φαγητό χρησιμοποιείται ως μέσο αντιμετώπισης των συναισθημάτων. Η συναισθηματική κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική κατανάλωση και στην αύξηση του βάρους.
 3. Συνηθισμένες συμπεριφορές: Το υποσυνείδητο επηρεάζει τις καθημερινές μας συνήθειες και προτιμήσεις. Αν έχουμε ενισχύσει ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες με τον χρόνο, αυτές μπορεί να ενσωματωθούν στο ασυνείδητο, καθιστώντας δύσκολη την αλλαγή και την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών.
 4. Αυτοεικόνα και αυτοεκτίμηση: Το ασυνείδητο μυαλό καλλιεργεί την αυτοεικόνα και την αυτοεκτίμηση μας. Εάν έχουμε αρνητική αυτοεικόνα ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντίσταση στην απώλεια βάρους ή στη διατήρηση ενός υγιούς σώματος. Οι πεποιθήσεις για τον εαυτό μας είναι κρίσιμες για την επίτευξη των στόχων μας.
 5. Παιδικές εμπειρίες και ταμπέλες: Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, πολλές εμπειρίες και ταμπέλες μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση μας με το φαγητό και το βάρος. Οι σχολικές εμπειρίες, οι προτροπές από τους γονείς και οι αντιδράσεις του περιβάλλοντος μπορεί να σχηματίσουν πεποιθήσεις και προτιμήσεις που επιμένουν στο ασυνείδητο.

Κάνε κλικ ΕΔΩ

η γιόγκα

Ολιστικές μέθοδοι για την απώλεια βάρους 

Η κλινική ύπνωση μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση αυτών των παραγόντων. Χρησιμοποιώντας την υπνωτιστική τεχνική, μπορούμε να εξερευνήσουμε το ασυνείδητο μυαλό και να τροποποιήσουμε αρνητικές πεποιθήσεις, να απελευθερώσουμε συναισθηματικές προσκολλήσεις στο φαγητό, να αναπτύξουμε υγιείς συνήθειες και να ενισχύσουμε την αυτοεικόνα και την αυτοεκτίμησή μας προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας για απώλεια βάρους.

Η συνδυαστική προσέγγιση της κλινικής ύπνωσης και της αναδρομικής θεραπείας μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική για την απώλεια βάρους και τη διαχείριση των συναισθηματικών παραγόντων που επηρεάζουν τη διατροφική συμπεριφορά. Με τον σωστό συνδυασμό αυτών των δύο προσεγγίσεων, είναι δυνατόν να ανακαλύψουμε και να αντιμετωπίσουμε τις ρίζες του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της υπνοθεραπείας, μπορούμε να εξερευνήσουμε το ασυνείδητο μυαλό και να ανακαλύψουμε τις πεποιθήσεις, τις προτιμήσεις και τα συναισθήματα που επηρεάζουν τη διατροφική μας συμπεριφορά. Ο υπνοθεραπευτής μπορεί να βοηθήσει το άτομο να ανασύρει από το υποσυνείδητό του σημαντικές εμπειρίες και πεποιθήσεις που μπορεί να μην είναι συνειδητές και έπειτα να μετασχηματιστούν μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές, βοηθώντας στην μόνιμη αλλαγή συμπεριφοράς σε σχέση με το φαγητό.

Στη συνέχεια, με τη χρήση της αναδρομικής θεραπείας , μπορούμε να εξετάσουμε αυτές τις πεποιθήσεις και εμπειρίες πιο λεπτομερώς. Η αναδρομική θεραπεία εστιάζει στην ανασκόπηση του παρελθόντος, τόσο της παιδικής ηλικίας όσο και της τωρινής ζωής, για να εντοπίσει πιθανές πηγές συναισθηματικών προβλημάτων που σχετίζονται με το βάρος και τη διατροφική συμπεριφορά.

Εάν ανακαλυφθεί ότι η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται σε παιδικές εμπειρίες ή σε τραυματικά γεγονότα, τότε μπορούμε να εργαστούμε μαζί με τον ενδιαφερόμενο για να κατανοήσουμε και να απελευθερώσουμε αυτές τις εμπειρίες. Η συναισθηματική επεξεργασία αυτών των στοιχείων μπορεί να επιτρέψει στο άτομο να μετασχηματίσει τη σχέση του με το βάρος και τη διατροφή, ανοίγοντας τον δρόμο για την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους.

Συνολικά, αυτή η συνδυαστική προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές ρίζες του προβλήματος τους και να επιτύχουν μια πιο υγιή σχέση με το φαγητό και το βάρος τους.

Η απώλεια βάρους σε συνδυασμό με έναν ολιστικό τρόπο ζωής είναι μια προσέγγιση που επιδιώκει όχι μόνο τη μείωση του βάρους αλλά και τη βελτίωση της συνολικής υγείας και ευημερίας. Αντί να επικεντρώνεται αποκλειστικά στη δίαιτα και την άσκηση, αυτή η προσέγγιση λαμβάνει υπόψη τον ψυχολογικό και συναισθηματικό παράγοντα, καθώς και τη συνολική ισορροπία στη ζωή.

Εδώ είναι μια πιο λεπτομερής περιγραφή των στοιχείων που συνθέτουν αυτήν την ολιστική προσέγγιση

 • Ψυχοθεραπεία: Η ψυχοθεραπεία είναι κρίσιμη για την κατανόηση των συναισθηματικών πτυχών που επηρεάζουν τις διατροφικές συνήθειες. Ένας ψυχολόγος μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν συναισθηματικών προβλημάτων, όπως η υπερβολική κατανάλωση τροφής ως αντίδραση στο άγχος ή η συναισθηματική υπερβολή.
 • Αναδρομική θεραπεία : Η αναδρομική θεραπεία εστιάζει στην ανασκόπηση προηγούμενων εμπειριών που ενδέχεται να έχουν επηρεάσει τη διατροφική συμπεριφορά. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει την ανίχνευση συγκεκριμένων γεγονότων ή προτύπων διατροφής από το παρελθόν που έχουν διατηρηθεί.
 • Υπνοθεραπεία: Η υπνοθεραπεία εστιάζει στην εξερεύνηση του υποσυνείδητου και της σχέσης με το φαγητό και το βάρος. Ο υπνοθεραπευτής μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των υποκείμενων πεποιθήσεων και συναισθημάτων που επηρεάζουν τη διατροφική συμπεριφορά και να παρέχει εργαλεία για τη διαχείρισή τους.
 • Γιόγκα και Διαλογισμός: Η γιόγκα και ο διαλογισμός μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του στρες, της αγωνίας και της συναισθηματικής ανεπάρκειας, παρέχοντας ισορροπία στο σώμα και τον νου. Επίσης, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της αυτοσυνειδησίας και της επίγνωσης της διατροφικής συμπεριφοράς.
 • Transpersonal Therapy: Η transpersonal θεραπεία εστιάζει στην εξέταση των διαστάσεων της ανθρώπινης ύπαρξης πέρα από τον ατομικό εαυτό. Μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με την εσωτερική σοφία και την πνευματική εξέλιξη, προωθώντας την αυτογνωσία και την ολοκληρωμένη αυτοεξέλιξη.

Η συνδυαστική χρήση όλων αυτών των στοιχείων σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη μιας ισορροπημένης σχέσης με το βάρος και τη διατροφή. Αντί να αποτελούν απλά μέτρα απώλειας βάρους, αυτές οι πρακτικές μπορούν να ενσωματωθούν σε έναν πλουσιότερο τρόπο ζωής που προάγει την υγεία, την ευεξία και την αυτοεξέλιξη.

Τί περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Mandala Institute  

 

5 συνεδρίες για απώλεια βάρους: με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

 1. Ολιστικό ιστορικό – συνέντευξη επί του θέματος, καθορισμός στόχου και δοκιμές προετοιμασίας επόμενων συνεδριών, διάρκεια 50′.
 1. Συνεδρία αναδρομικής θεραπείας εστιάζοντας στη ρίζα του εμποδίου απώλεια του βάρους, διάρκεια 90′.
 1. Συνεδρία αναδρομικής θεραπείας απώλεια βάρους, κάθαρση και αλλαγή αυτοματισμών ως προς την κατάποση  φαγητού, διάρκεια 90′
 1. Υπνοθεραπεία προσαρμοσμένη ατομικά με τα ακριβή κιλά απώλειας βάρους, καθοδηγούμενος οραματισμός νέας ζωής χωρίς τα κιλά, ηχογράφηση και άκουσμα στο σπίτι για 3 εβδομάδες. Διάρκεια 50′.
 2. Ανατροφοδότηση, μέτρηση αποτελεσμάτων & Συμβουλευτική / 50′

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 ημέρες.

 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχεται στη μορφή πακέτου προσφέροντας σημαντική έκπτωση

  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προσφέρεται είναι μοναδικό στην Ελλάδα και παρέχεται από επαγγελματία Ψυχολόγο MSc, πιστοποιημένη Κλινική  Υπνοθεραπεύτρια και Αναδρομική Θεραπεύτρια. Πρόκειται για την έμπειρη Ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου MSc.

 • Για μια ολιστική προσέγγιση μπορούμε να σας προσθέσουμε την ολιστική γυμναστική για όλα τα επίπεδα με το Γιώργο Ανδριανόπουλο
 • Mindfulness και ενσυνείδητή κατάποση φαγητού μαζί με πλούσιες καθημερινές ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης

 

Στο Mandala Institute, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία σας, ενσωματώνοντας διάφορες θεραπευτικές μεθόδους. Αυτή η ολιστική προσέγγιση σημαίνει ότι σκεφτόμαστε την ευεξία σας ως ένα σύνολο, λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική, ψυχική, και πνευματική σας καλή κατάσταση.

 Καλωσορίστε την ευεξία και την ισορροπία στη ζωή σας με τη στήριξή μας.

 

Διάβασε τα άρθρα μας:

5 ψυχολογικά εμπόδια στην απώλεια βάρους

Η Yoga σε βοηθάει να χάσεις βάρος

Η τεχνολογία βλάπτει σοβαρά τη ψυχική μας υγεία;

Καταναλωτική μανία: Η ανεξέλεγκτη επιθυμία για περισσότερο και μεγαλύτερο

Καθοδηγούμενη νοερή απεικόνιση, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος, το στρες και το φόβο

 

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842). Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434). Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology. Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Γιώργος Ανδριανόπουλος Yoga Instructor

Ο έμπειρος και πιστοποιημένος δάσκαλος, εκπαιδευτής Yoga Teacher WYA Certified Aerial Yoga Trainer και πιστοποιημένος Ολιστικός Coach (Dip Holistic Integrative Coaching & Coaching Psychology), Γιώργος Ανδριανόπουλος, θα είναι δίπλα σε όλη σας την πορεία από την επιλογή της εξάσκησης που σάς ταιριάζει, τη θέσπιση των ιδανικών στόχων και την καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία.

Για να μάθετε περισσότερα, ένα μάθημα ή μια ιδιωτική συνεδρία είναι εξαιρετική επιλογή και με χαρά θα σας λύσω όσες απορίες έχετε. 

Στο Μandala Istitute μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις την εποικοδομητική σου σχέση με τη yoga.  

 Επικοινώνησε μαζί μας και ξεκινάμε το μαγικό ταξίδι.    

Για περισσότερα άρθρα και συμβουλές περιηγήσου στην ιστοσελίδα μας, ακολούθησε μας  

στο Facebook ,στο Instagram και στο Youtube.