+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Γίνε πιστοποιημένος Aerial Yoga Instructor Level 1

MANDALA may 23-5

Γίνε πιστοποιημένος Aerial Yoga Instructor Level 1 από τη 1η πιστοποιημένη  σχολή AERIAL YOGA SCHOOL σε όλη την Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα μας.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εντάξουν την εναέρια πρακτική ως επιπρόσθετη άσκηση στα ήδη υπάρχοντα μαθήματα ή σε όσους επιθυμούν εναλλακτικές πρακτικές εμβάθυνσης γιόγκα, σωματικής άσκησης και να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία στους μαθητές τους.

Είναι το πρώτο σκαλοπάτι ώστε να  κατανοήσετε  όλα αυτά που χρειάζεστε για να  μπορείτε να διδάξετε με ασφάλεια, δημιουργικότητα  και αποτελεσματικότητα τους δικούς σας μαθητές ένα ολοκληρωμένο μάθημα Aerial yoga.  

Η αιώρα που προσφέρει η εναέρια γιόγκα έναντι άλλων προσεγγίσεων γιόγκα, έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο σωματικά – ανατομικά όσο και  ψυχολογικά, σε επίπεδα ευεξίας, εφόσον οι ανάστροφες της στάσεις, που διεκπεραιώνονται στον αέρα, στέλνουν φρέσκο οξυγόνο στον εγκέφαλο, βοηθώντας τον στην αποτοξίνωση, στη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και στη περαιτέρω χαλάρωση σκέψεων – συναισθημάτων.

Οι ασκήσεις της είναι για όλα τα επίπεδα, αρχαρίων και προχωρημένων μαθητών, που μπορεί να ξεκινάνε από ένα yinεπίπεδο  και να φτάνουν σ’ ένα πιο δυναμικό όπως είναι η vinyasayoga. Επιπλέον, μπορεί να γίνει και εντελώς αεροβικό fitness, ή να εναρμονιστεί με pilates, εφόσον κάποιος εντάξει και τις προσωπικές του γνώσεις ως γυμναστής – δάσκαλος. Είναι μια πρακτική αρκετά δημιουργική που προσθέτονται όμορφα κομμάτια και από άλλες προσεγγίσεις.

Η πρακτική της, χρησιμοποιείται όχι μόνο για εκγύμναση, αλλά και για ισορροπία, ορθοσωμία, σωματική ευθυγράμμιση, ενδυνάμωση  και ένα πολύ πιο βαθύ stretching. Η τελική χαλάρωση μέσα στην αιώρα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Σημαντικό είναι το πόσο δημιουργικό ένα μάθημα μπορεί να γίνει. Μπορεί να είναι   αρκετά θεραπευτικό, διαλογιστικό, χαλαρωτικό, ακροβατικό, δυναμικό ή και fitness. Όλα εξαρτώνται από τη θέληση και τη δημιουργικότητα του εκάστοτε δασκάλου.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό, θα επιτρέψουμε τη μοναδικότητα μας, τη δημιουργικότητα μας να εκφραστεί, έτσι ώστε να προσφέρετε μοναδικά μαθήματα που να ταιριάζουν στο δικό σας προσωπικό στυλ και εμπειρία.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ AERIALYOGA,ΑΡΧΕΣ ΑΙΩΡΗΣΗΣ , ΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΟΦΕΛΗ – ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ –

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

BΑΣΙΚΕΣΕΝΑΕΡΙΕΣ ΣΤΑΣΗΣ- ASANAS

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΣΤΑΣΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

ΟΡΘΙΕΣ ΣΤΑΣΗΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΙΣΧΙΟΥ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

BACKBENDS

Παρέχετε πλούσιο έγχρωμο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο

 

13-14-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΩΡΕΣ 9: 00 – 17 :00

Χώρος Διεξαγωγής: Λευκάδος 2, Βάρη

Πιστοποίηση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Aerial Yoga είναι πιστοποιημένο από τη World Yoga Alliance στην κατηγορία Continuing Education.

Διδασκει

ΓιώργοςΑνδριανόπουλος

Yoga Teacher-WAY CERTIFIED AERIALYOGA TRAINER

 Προκαταβολή 150

Για προεξόφληση του εκπαιδευτικού ως 2 Ιουλίου παρέχεται έκπτωση 10%

Για να κλείσετε την θέση σας:

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο τέλος του άρθρου ή στείλτε στο info@mandala.gr όνομα και τηλέφωνο και επικοινωνούμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες
  2. Για την κράτηση θέσης χρειάζεται να κατατεθεί προκαταβολή στον λογαριασμό: IBAN Εθνική Τράπεζα: GR 7801106820000068200142906 , Kanellopoulou Aikaterini.
  3.  Η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον καταθέτη.

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

 

 Πολιτική ακύρωσης: 

Σε περίπτωση που έχετε κάνει κράτηση θέσης στέλνοντας προκαταβολή το ποσό δεν επιστρέφεται.   

 

Πληροφορίες & Εγγραφές:

Γιώργος Ανδριανόπουλος. 6956293950 | 210 6403224