Δίπλωμα στην Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

various (1)

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία / 6 ενότητες / 1 ΣΚ το μήνα 

Γίνε πιστοποιημένος

 • Αναδρομικός Θεραπευτής DipRTh (Past Life & Regression Therapist) 
 • Υπνοθεραπευτής Ct Hyp (βασικές εφαρμογές για διακοπή καπνίσματος, απώλεια βάρους, μείωση άγχους και αύξηση αυτοπεποίθησης) 

Πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στην Transpersonal Ψυχολογία, αναγνωρισμένος κλάδος από το British Psychological Society.

Η Transpersonal θεραπεία είναι μια εξειδικευμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, άγνωστη ακόμη στην Ελλάδα. Θεωρείται μια πνευματική προσέγγιση θεραπείας, όπου μπορεί να εμπεριέχει μέσα στις συνεδρίες της τον διαλογισμό, την ύπνωση, την αναδρομή, την ενεργητική φαντασία, τα αρχέτυπα, την εργασία με τα όνειρα, τις διαφοροποιημένες καταστάσεις συνειδητότητας, τη γιόγκα και τη φιλοσοφία της, την ψυχοσύνθεση, την ψυχολογία του βάθους – Jung και πολλά ακόμη. 

Οι ενότητες αυτές είναι μέρος του πιστοποιημένου Διπλώματος  στο Transperosnal Therapy / Υπερπροσωπική Θεραπεία για να γίνεις πιστοποιημένος Transperosnal Therapist 

Περισσότερες πληροφορίες για την Transpersonal ψυχολογία στο wikipedia

Σε αυτό το εκπαιδευτικό εντάσσουμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Transpersonal θεραπείας, το Regression Therapy!  Βαθιές τεχνικές που μπορούν να εφαρμόζονται ανεξάρτητα ή μέσα στις ήδη υπάρχουσες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις σας.  

 

 • Έναρξη εκπαιδευτικού κύκλου: 29/1/2022, 6 ενότητες, 1 Σαββατοκύριακο το μήνα. 
 • Δυνατότητα παρακολούθησης online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. 

 

Τρία διπλώματα μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος: 

 1. Δίπλωμα Αναδρομικού Θεραπευτή (Regression Therapist Dip RTh), πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association of Regression Therapy.
 2. Πιστοποίηση Υπνοθεραπευτή από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors.

 

Το επάγγελμα του Αναδρομικού Θεραπευτή / Regression Therapist Dip RTh αποτελεί ένα νέο αλλά γρήγορα αναπτυσσόμενο θεραπευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα που διδάσκουμε με αγάπη και χαρά με σκοπό να προσφέρουμε τις γνώσεις μας σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας ή άτομα που θέλουν να ειδικευτούν και να ασκήσουν μια νέα μέθοδο θεραπείας με εξαιρετικά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων.

 

 

 

Τι είναι η αναδρομική θεραπεία

Ο όρος «Αναδρομική Θεραπεία / Regression Therapy» αναφέρεται στη διαδικασία τεχνικών που οδηγούν σε μια παλαιότερη κατάσταση για να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας τώρα. 

Χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές υπνοθεραπείας και ψυχοθεραπείας. Περισσότερη έμφαση δίνεται στις εσωτερικές εικόνες που αναδύονται από το υποσυνείδητο παρά στη συζήτηση ή ανάλυση σε γνωστικό επίπεδο, που αφορά το συνειδητό επίπεδο κυμάτων Β άρα και περιορισμένο κομμάτι του ατόμου για άμεση αλλαγή. Συνεπώς, εισχωρώντας στο υποσυνείδητο έχουμε γρηγορότερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ο όρος που χρησιμοποιείται για τη συγκεκριμένη θεραπεία ονομάζεται και “altered states therapy“, δηλαδή θεραπεία μέσω διαφοροποιημένων / αλλαγμένων καταστάσεων της συνείδησης. Η εναλλαγή σε διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης είναι ένας φυσιολογικός μηχανισμός του εγκεφάλου που καθημερινά πραγματοποιούμε αλλά δεν το συνειδητοποιούμε (π.χ. οδηγείς και σκέφτεσαι μια υπόθεση – Α κύματα, είσαι σε βαθιά αυτοσυγκέντρωση Θ κύματα, κάνεις γυμναστική Β κύματα, κοιμάσαι Δ κύματα).

 

Πού βοηθά η αναδρομική θεραπεία

Η αναδρομική θεραπεία βοηθά στην κάθαρση και επούλωση ψυχικών τραυμάτων, στη θεραπεία συναισθηματικών, ψυχικών και νοητικών μπλοκαρισμάτων, στη μείωση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων. Επιπλέον, βοηθά σε βαθύτερη και πιο ολοκληρωμένη αυτογνωσία, στην εύρεση νοήματος και ικανοποίησης από τη ζωή, στην εύρεση του αυθεντικού – αληθινού εαυτού. Αποτελεί εργαλείο για να βρούμε κρυμμένα ταλέντα, ενισχύει την αυτοπεποίθηση σε θέματα εργασίας και καριέρας – είτε της υπάρχουσας είτε μιας νέας εργασίας – βοηθά σε θέματα αφθονίας και σχέσεων. Η αναδρομική θεραπεία μπορεί να μας βοηθήσει να ενισχύσουμε θετικά συναισθήματα όπως χαρά, ηρεμία, αγάπη, συγχώρεση, ελπίδα και ευγνωμοσύνη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα σε κάθε θεραπεία και τα συμπτώματα συνήθως αποχωρούν μετά από μερικές συνεδρίες. Πολλές φορές ακόμη και μια συνεδρία 90 λεπτών μπορεί να μειώσει συμπτώματα όπως άγχος, ντροπή, ενοχές, φόβος, θυμός, θλίψη, κρίσεις πανικού ή ημικρανίες – πολύ γρηγορότερα από άλλες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις.

 

Ποιους αφορά

 • Το πρόγραμμα αφορά Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Κοινωνιολόγους και Coach.
 • Επίσης άτομα που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα, όμως έχουν εργαστεί ψυχοθεραπευτικά με τον εαυτό τους, έχουν εμπειρία ζωής και διάθεση για μάθηση και αλλαγή.
 • Για άτομα που ενδιαφέρονται για ένα νέο επάγγελμα και προέρχονται από τους χώρους των εναλλακτικών θεραπειών ή και δασκάλους από τον χώρο της γιόγκα, όπου έχουν εργαστεί με τον εαυτό τους μέσω της ψυχοθεραπείας.   

Τις τεχνικές της Αναδρομικής Θεραπείας τις χρησιμοποιούν επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, ψυχίατροι, ψυχολόγοι και άλλοι αναδρομικοί θεραπευτές σύμφωνα με τα συγκεκριμένα διεθνή πρότυπα από εγκεκριμένους οργανισμούς όπως την Earth Association of Regression Therapy. (Dr Mack, ιατρός – αναδρομικός θεραπευτής 2014).

Δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο, πρωτότυπο και αυτόνομο θεραπευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα, το αναγνωρισμένο επάγγελμα διεθνώς του Αναδρομικού Θεραπευτή / Regression Therapist Dip RTh.

Για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, δίνεται η ευκαιρία να προσθέσουν στις υπηρεσίες τους μια νέα μέθοδο που θεραπεύει βαθιά και αρέσει πολύ στους ενδιαφερόμενους, επιλύοντας ταυτοχρόνως θέματα που τους απασχολούν.

Μαζί με το δίπλωμα του Αναδρομικού Θεραπευτή Dip RTh, οι σπουδαστές θα μπορούν να γίνουν πιστοποιημένα μέλη στον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association of Regression Therapy, όπου και θα ενταχθούν τα ονόματα τους ως πιστοποιημένοι Αναδρομικού Θεραπευτές της Ελλάδος, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.

 

Το Regression Therapy, άγνωστο ακόμη στην Ελλάδα, βασίζεται σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, με τις τεχνικές του να εισχωρούν πιο βαθιά από άλλες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές.

 

Μεταξύ των ψυχοθεραπευτών, η αναδρομική θεραπεία θεωρείται πολύτιμη ψυχοθεραπευτική τεχνική από πολλούς αξιόπιστους επαγγελματίες (Independent, UK – 14 March 2015).

 

Στη φωτογραφία παραθέτω τον εγκέφαλο ενός ατόμου πριν το regression therapy και κατά τη διάρκειά. Στη δεύτερη εικόνα ενεργοποιούνται οι μνήμες και τα συναισθήματα.

Ο Dr Daniel Amen MD νευροψυχίατρος, έκανε ένα εγκαφαλογράφημα, ενώ ο πελάτης βρισκόταν σε ανάλυση προηγούμενης ζωής. Πριν ξεκινήσει τη θεραπεία είναι το baseline και στην επόμενη εικόνα είναι οι μνήμες και τα συναισθήματα που ενεργοποιούνται.

 

Μύθοι για την ύπνωση και την αναδρομή: όταν ένα άτομο είναι σε συνεδρία regression therapy, το fMRI δείχνει να δουλεύουν συγχρόνως όλα τα κύματα του εγκεφάλου, Β, Α, Θ. Συνεπώς, η συνειδητότητα πρώτον δεν “εξαφανίζεται” ποτέ, δεύτερον έχεις πάντα τον έλεγχο και μπορείς να διακόψεις τη συνεδρία σου ανά πάσα στιγμή, τρίτον ο θεραπευτής δεν μπορεί “να σε κάνει ότι θέλει” γιατί είσαι πολύ συνειδητός και σε εγρήγορση, τέταρτον είσαι πιο ευφυής από ποτέ! Είσαι πάντοτε σε μια κατάσταση χαλάρωσης και αυξημένης συγκέντρωσης – εγρήγορσης ή αλλιώς στην κατάσταση ενεργητικής φαντασίας με όρους Jung και την ψυχολογία του βάθους).

 

Οι ενότητες και ποικίλες τεχνικές του εκπαιδευτικού

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού είναι 1 χρόνος με 8 ενότητες, 1 Σαββατοκύριακο το μήνα. Το εκπαιδευτικό είναι αυτοτελές με ανάλογα διπλώματα.

 

Ενότητες και ημερομηνίες:

 1. Εισαγωγικό σεμινάριο με προαιρετική παρακολούθηση πάνω στο Transpersonal Therapy / Taster Weekend : Βιωματικό σαββατοκύριακο, παρουσίαση και εγγραφές του εκπαιδευτικού μας προγράμματος / το ποσό παρακολούθησης του σεμιναρίου θα αφαιρεθεί εφόσον εγγραφτείτε στο πρόγραμμα μας  ως δώρο από εμάς: 13 & 14/11/21, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00 
 2. Εντατική Εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία 28 Φεβρουαρίου & 29/1/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 3. Past Life Regression Therapy / Αναδρομική θεραπεία για προηγούμενες ζωές / βασική εκπαίδευση: 19 & 20/2/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 4. Past Life Regression Advance teckniques / Προχωρημένες τεχνικές ανάκλησης μέσω ενεργητικής φαντασίας χωρίς την χρήση της ύπνωσης  12 & 13 / 3/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 5. Body Therapy & Future Progression / Σωματική Θεραπεία & Μελλοντικές προβολές  9 & 10/4/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 6. Inner Child Regression & Current Life Regression / Θεραπεία εσωτερικού παιδιού & Θεραπεία τωρινής ζωής  14 & 15/5/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 7. Ενεργειακή κάθαρση μέσω της μεθόδου Spirit Release Therapy & Marketing 4 & 5/6/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00

* θα υπάρξουν ενδιάμεσα διαλλείματα ξεκούρασης και διάλλειμα 1 ώρας για μεσημεριανό. 

 

Εισαγωγικό σεμινάριο / προαιρετική ενότητα 1: Βιωματικό σαββατοκύριακο και παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος

Γνωριμία και εγγραφές με το πρόγραμμα της Αναδρομικής Θεραπείας & Υπνοθεραπείας 

 

Ενότητα 2 / Εντατική Εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εισέλθουν σε μια κατάσταση ύπνωσης χρειάζεται να μάθουμε τεχνικές υπνοθεραπείας, απλές και αποτελεσματικές, άλλοτε μέσω σταδιακή χαλάρωσης και άλλοτε μέσω νοερών απεικονίσεων. Περαιτέρω, μαθαίνουμε εφαρμογές ύπνωσης για διακοπή καπνίσματος, απώλεια βάρους, μείωση του άγχους και αύξηση αυτοπεποίθησης.

Μετά την ενότητα 2, οι σπουδαστές χρειάζεται να ολοκληρώσουν 4 συνεδρίες με φίλους ή γνωστούς χρησιμοποιώντας τεχνικές ύπνωσης.

 

Ενότητα 3 / Past Life Regression Therapy / Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές 

Η τεχνική ανάκλησης προηγούμενων ζωών προσφέρει ένα ψυχικό και ενορατικό ταξίδι γνώσης, ήπιας κάθαρσης και μετασχηματισμού. Στο συγκεκριμένο επίπεδο μαθαίνουμε μια ολοκληρωμένη τεχνική “επιστροφής”, όπου εμπεριέχεται η αφήγηση, τα σημαντικά σημεία στην ιστορία, η είσοδος σε πνευματικά επίπεδα, τεχνικές ήπιας κάθαρσης, τεχνικές επίλυσης και κατανόησης των προκλήσεων – μαθημάτων που αντιμετωπίζουμε στην τωρινή μας ζωή. Μέσα από την ανάδυση και το “acting out” των υποευατών ή συμβολικών εαυτών που μας μπλοκάρουν στην παρούσα κατάσταση, υποσυνείδητα δημιουργείται ένα εξαιρετικό επίπεδο κάθαρσης και αναπλαισίωσης όπως συμβαίνει με τις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές της δραματοθεραπείας, του ψυχοδράματος και της αφηγηματικής προσέγγισης.

Στην ενότητα αυτήν πραγματοποιούμε πολλές βιωματικές ασκήσεις και πρακτική μεταξύ των φοιτητών. Οι σπουδαστές βιώνουν εμπειρίες προηγούμενης ζωής και τις εφαρμόζουν αργότερα σε άλλους συμμετέχοντες του προγράμματος ώστε να μάθουν καλά τις τεχνικές μας με την εκπαιδεύτρια να βρίσκεται πάντα παρούσα στη διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 2, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές σε 4 ενδιαφερόμενους δείχνοντας τις δεξιότητές τους στο να καθοδηγούν τον πελάτη σε μια προηγούμενη ζωή.

 

Ενότητα 4 /Advance Regression Therapy Teckniques / Προχωρημένες τεχνικές ανάκλησης μέσω ενεργητικής φαντασίας χωρίς την χρήση της ύπνωσης

Στο στάδιο αυτό εκπαιδεύεστε σε προχωρημένες τεχνικές, μέσα από λέξεις, όνειρα, σκέψεις, συναισθήματα χωρίς τη χρήση της σταδιακής ύπνωσης αλλά με τεχνικές από την ενεργητική φαντασία και τη σωματική ψυχοθεραπεία.

Θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές χωρίς τη χρήση της ύπνωσης, μέσα από επίμονες αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, από φράσεις, λέξεις, δηλώσεις και πεποιθήσεις, μέσα από όνειρα. Εκπαιδεύεστε σε τεχνικές γεφύρωσης και πώς μπορούμε να δουλέψουμε αποτελεσματικά επίμονες αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα, έντονες σωματικές αισθήσεις, επαναλαμβανόμενα μοτίβα και τρόπους επίλυσης. Θα μάθετε να δουλεύετε με ανολοκλήρωτες υποθέσεις (unfinished bussiness) και πώς να τις μετασχηματίζετε θετικά.

Θα υπάρξει βιωματική εργασία μεταξύ των σπουδαστών και επίδειξη με σπουδαστές από την εκπαιδεύτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 4, οι σπουδαστές χρειάζεται να εφαρμόσουν διαφορετικά είδη τεχνικών ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητες που έμαθαν σε 4 ενδιαφερόμενους.

 

Ενότητα 5 / Body Therapy & Future Progression / Σωματική Θεραπεία & Μελλοντικές προβολές 

1. Body Therapy

Το σώμα θυμάται! Το υποσυνείδητο θυμάται. Το συνειδητό είναι τώρα κάτω από μια νέα προσωπικότητα της τωρινής μας ζωής και δεν θυμάται ούτε την ενδιαφέρουν οι προηγούμενες εμπειρίες. Μέσα από μια μεγάλη διαδικασία ενσαρκώσεων, το σώμα θυμάται και μεταφέρει μνήμες στο σημερινό μας σώμα, προκαλώντας πολλές φορές τις ίδιες ασθένειες, τα ίδια τραύματα, συμπτώματα, έντονο άγχος ή και πολλές φορές τα ίδια ατυχήματα. Άλλοτε μας μεταφέρει πολλές από τις ανεξήγητές μας φοβίες όπως το ύψος, τα αεροπλάνα, τη θάλασσα, το νερό, τη φωτιά, τα ζώα κ.ά. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα ασχοληθούμε με το σώμα και τις υποσυνείδητες μνήμες του.

Σωματική Ψυχοθεραπεία μέσω ενεργητικής φαντασίας και μέσω της μνήμης του σώματος μας, κάθαρση, απελευθέρωση, μετουσίωση. Θα μάθουμε πώς να δουλεύουμε μέσα από τραύματα και ψυχοσωματικά συμπτώματα για την απελευθέρωση του ατόμου.

 

2. Future Progression

Η προβολή των σκέψεων και των συναισθημάτων στο προσεχές μέλλον βοηθά στο να αντιληφθούμε το μέλλον που πρόκειται να δημιουργήσουμε, σύμφωνα με τις τωρινές μας πεποιθήσεις, σκέψεις και συναισθήματα. Όμως, έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε μέσα από τις τεχνικές του regression therapy.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 5, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν σε 4 ενδιαφερόμενους διαφορετικά είδη τεχνικών ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητες που έμαθαν.

 

Ενότητα 6 / Inner Child Regression & Current Life Regression / Θεραπεία εσωτερικού παιδιού & θεραπεία τωρινής ζωής 

Η θεραπεία του εσωτερικού παιδιού είναι από τις πιο βασικές θεραπείες του regression therapy. Το εσωτερικό μας παιδί, μπορεί να μπλοκάρει ολοκληρωτικά πολλούς τομείς στην ζωή μας όπως τις σχέσεις, την επιτυχία, τα χρήματα, την καριέρα. Όταν είμαστε μικροί μεγαλώσαμε με θετικές αλλά και αρνητικές υποβολές που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μας στο τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι, εάν αξίζουμε ή όχι, εάν είμαστε ικανοί ή όχι σύμφωνα με γονείς, δασκάλους κ.λ.π. Καθώς μεγαλώνουμε, πολλές φορές καθορίζουν την πορεία της ζωής μας οι ερωτικοί σύντροφοι, η εργασία που εμπλεκόμαστε και άλλα γεγονότα που μας έχουν στιγματίσει. Στην ενότητα αυτήν θα μάθετε πολλές και ποικίλες τεχνικές με στόχο την κάθαρση, την κατανόηση, τη συγχώρεση, τον θετικό μετασχηματισμό για πολλές καλές αλλαγές στη ζωή μας.

Η θεραπεία τωρινής ζωής αφορά ψυχικά τραύματα και μπλοκαρίσματα που μας έχουν συμβεί σε μεγαλύτερη ηλικία, π.χ. τραύματα από συντροφικές σχέσεις.
Θα υπάρξουν βιωματικές επαγωγές μεταξύ των φοιτητών και επίδειξη με σπουδαστές από την εκπαιδεύτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 6, οι σπουδαστές χρειάζεται να επιδείξουν τις δεξιότητές τους μέσα από 4 πελάτες.

Ενότητα 7/ Spirit Release Therapy & Marketing / Ενεργειακή κάθαρση μέσω της μεθόδου SRT 

Υπάρχουν ενέργειες γύρω μας που δεν τις αντιλαμβανόμαστε; Ναι. Πολλοί το ονομάζουν “μάτι”. Το ότι δεν τις βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Την ακτίνα του κινητού μας για να μιλήσουμε δεν τη βλέπουμε και όμως μιλάμε. Πρόκειται για γρήγορες συχνότητες που το ανθρώπινο μάτι εκ φύσεως δεν μπορεί να αντιληφθεί. Αυτές οι ενέργειες βρίσκονται σε χώρους αλλά και στο σώμα μας δημιουργώντας αυτό που πολλοί ονομάζουν «αρνητική ενέργεια». Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε αρνητική ενέργεια πάνω μας όταν βιώνουμε σωματική και ψυχολογική κόπωση, απώλεια ενέργειας, νευρικότητα, επιθετικότητα, παρατεταμένο θυμό, ημικρανίες, πονοκέφαλους, κρίσεις πανικού, έντονες φοβίες, κατάθλιψη. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα μάθουμε πώς να καθαρίζουμε από αυτές τις ενέργειες και τρόπους προστασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 7, οι σπουδαστές χρειάζεται να επιδείξουν αυτά που έμαθαν μέσα από 4 πελάτες.

 

 

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού

 • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές και η γνώση αγγλικών.
 • Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και έπειτα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη με την εκπαιδεύτρια του προγράμματος.
 • Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε συμβουλευτικές δεξιότητες, χρειάζεται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Βασικές Συμβουλευτικές Δεξιότητες για Θεραπευτές» 2 ημερών ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση ως θεραπευτές, ικανοί για ενεργητική ακρόαση, με ενσυναίσθηση, μη κριτική, αποδοχή και να είναι ικανοί στο να διευκολύνουν τη θεραπεία με τον πελάτη (280€).
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης μας / 10 ατομικές συνεδρίες (90′ /από 150€ για τους σπουδαστές μας 120€) κάθε 15 μέρες ή μια φορά το μήνα.
 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση μειώνοντας σημαντικά το κόστος της επένδυσης σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′, για 28 γραπτά περιστατικά).
 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα εκτός της πρώτης με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

   

 

Η Αποφοίτηση και τα Διπλώματα θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των case studies και ύστερα από τη συμπλήρωση των ατομικών τους συνεδριών.

 

Επιπλέον λεπτομέρειες για το εκπαιδευτικό

Οι προσωπικές ατομικές συνεδρίες των σπουδαστών είναι απαραίτητες για όλους, ακόμη και για ψυχολόγους ή ψυχοθεραπευτές, καθώς η προσωπική εμπειρία βοηθά, πρώτον στο να αντιληφθούμε πώς είναι για τον πελάτη οι τεχνικές του regression therapy, δεύτερον για να δουλευτούν τυχόν σκιές, μπλοκαρίσματα, ανολοκλήρωτες υποθέσεις και να βιώσουν τα αποτελέσματα των θεραπειών έμπρακτα στη ζωή τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε να υπάρξει θεραπεία στους συμμετέχοντες, αντίληψη, κατανόηση και σωστή εφαρμογή των τεχνικών και σε άλλους ενδιαφερόμενους και πολύ πρακτική.

Διάρκεια

 • Έναρξη εκπαιδευτικού κύκλου: 23/10/2021
 • 6 ενότητες
 • Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί online μέσω zoom για όσους αδυνατούν να έρθουν και δια ζώσης στον χώρο μας στη Βάρη, Λευκάδος 2

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος μπορεί να παρακολουθήσει και τα παρακάτω ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα αργότερα λαμβάνοντας ανάλογες πιστοποιήσεις: 

Επένδυση

 • Η εποπτεία των γραπτών περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση, μειώνοντας έτσι σημαντικά την επένδυσή σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′, για 28 γραπτά περιστατικά).
 • Η επένδυσή σας είναι 2400€ (ο ΦΠΑ εμπεριέχεται στην συνολική τιμή)
 • Περαιτέρω έκπτωση για υπνοθεραπευτές καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουν την ενότητα της υπνοθεραπείας. 
 • Έκπτωση στην εφάπαξ καταβολή 2100€ 
 • Εναλλακτικά / Πληρωμή με κάθε ενότητα 400€ / 6 ενότητες 
 • Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 400€ το όποιο αφαιρείται στην τελευταία ενότητα. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό. 
 • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom.
 • Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι είτε η ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμή όλου το ποσού ή προκαταβολή 400€ στον παρακάτω λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης, το ποσό της εφάπαξ καταβολής ή και προκαταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση δικής μας ακύρωσης θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. 

Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.6403224 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

Λίγα λόγια ακόμη από το video του εκπαιδευτικού 2018 – 2019 για την αναδρομική θεραπεία 

Το δίπλωμα επιτυχούς παρακολούθησης του Regression Therapy Dip RThDownload

Τ. 210 6403224

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια ακόμη στο video που ακολουθεί για το εκπαιδευτικό σας

 

 

 

Λίγα λόγια για την εκπαιδεύτρια του προγράμματος

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434). Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology. Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.