Δίπλωμα στην Αναδρομική Θεραπεία

RT1

*Εξ ‘ αποστάσεως εκπαίδευση και δια ζώσης. 

 

Εάν ψάχνεις για μια νέα καριέρα και σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα!

Εάν είσαι ήδη επαγγελματίας ψυχικής υγείας τότε οι ποικίλες τεχνικές της θα σε εκπλήξουν ως προς τα θεραπευτικά αποτελέσματα που προσφέρουν.

Γίνε πιστοποιημένος Αναδρομικός Θεραπευτής και ξεκίνα να δουλεύεις επαγγελματικά με ανθρώπους μετά την αποφοίτηση σου!

5μηνη πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Αναδρομική Θεραπεία / 5 ενότητες / 1 ΣΚ το μήνα αναγνωρισμένο δίπλωμα από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy

μετά την αποφοίτηση σου μπορείς να γίνεις μέλος στον συγκεκριμένο οργανισμό ακολουθώντας τους σε παγκόσμια συνέδρια

Έναρξη νέου κύκλου: 19 & 20 Φεβρουαρίου, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00. 

Δώρο από εμάς το εισαγωγικό σεμινάριο στις υπνθεραπευτικές δεξιότητες που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 17:00 – 21:00

Για όσους αδυνατούν να παρευρεθούν την Παρασκευή, θα σταλθεί η παρουσίαση και το βιωματικό μέσω email.

Νέες μειωμένες τιμές του εκπαιδευτικού μας προγράμματος και έκπτωση στην ΕΦΑΠΑΞ καταβολή.

 

 

Γίνε πιστοποιημένος

Αναδρομικός Θεραπευτής DipRTh / Regression Therapist DipRth, εγκεκριμένο δίπλωμα από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy όπου και γίνεσαι μέλος χωρίς περαιτέρω εξέταση 

Τεχνικές ανάκλησης βαθιάς μνήμης, θεραπεία ψυχικού τραύματος, ανάκληση σωματικών μνημών, θεραπεία μερών (parts therapy), ψυχική επούλωση και μετουσίωση τραύματος, εκμάθηση σωστής χρήσης της ενεργητικής φαντασίας του Jung μέσα από ολοκληρωμένα στάδια και τεχνικές για την κάθαρση και επίλυση ανολοκλήρωτων υποθέσεων (Gestalt), τεχνικές δραματοποίησης και παιχνίδια ρόλων με σημαντικούς εσωτερικούς εαυτούς (Moreno), μεταφυσική, έρευνες, θρησκείες, το ταξίδι της ψυχής και η ολοκλήρωση της, η ψυχή και τα σύμβολά της, πνευματική ανάπτυξη και αφύπνιση, προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία πέρα από τα περιορισμένα όρια της προσωπικότητας και τη συμβατική ακαδημαϊκή ψυχολογία, αντίληψη ανώτερων καταστάσεων συνείδησης και εφαρμογής τους στην καθημερινότητας μας, εφαρμογές της transpεrosnal ψυχολογίας (art therapy, διαλογισμός, καθοδηγούμενοι οραματισμοί, θετικές διαβεβαιώσεις, νοητική εκγύμνασή) και θεραπεία μέσα από διαφοροποιημένες καταστάσεις συνείδησης (altered states therapy).

 • θεραπεία του εσωτερικού μας παιδιού
 • θεραπεία ψυχοσωματικών συμπτωμάτων
 • θεραπεία νοητικών μπλοκαρισμάτων όπως έντονες αρνητικές σκέψεις, περιοριστικές πεποιθήσεις, επίμονες σκέψεις
 • θεραπεία συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων για το άγχος, το στρες, τις κρίσεις πανικού, φοβίες και φόβοι
 • θεραπεία για προβλήματα σχέσεων
 • θεραπευτική αναδρομή σε προηγούμενες ζωές για θέματα που απασχολούν τον ενδιαφερόμενο
 • προχωρημένες τεχνικές ανάκλησης βαθιάς μνήμης χωρίς τη χρήση σταδιακής χαλάρωσης
 • προβολές στο μέλλον, μετουσίωση, θετική αναπλαισίωση, υποευατοί – υπερευατοί (subpersonalities – higher / transpersonal selves)
 • εργασία με τα όνειρα
 • διαλογισμοί, θετικές διαβεβαιώσεις, επαναπρογραμματισμός υποσυνείδητου NLP Style
 • καθαρισμός σωματικού ενεργειακού πεδίου, κάθαρση αρνητικής ενέργειας, προστασία θεραπευτή
 • υπνοθεραπευτικές δεξιότητες
 • λήψη ιστορικού, συνέντευξη και στόχοι συνεδριών
 • προώθηση επαγγελματικού προφίλ

 

Ενότητες και ημερομηνίες εκπαιδευτικού: 

 1. Past Life Regression Therapy / Αναδρομική θεραπεία για προηγούμενες ζωές / βασική εκπαίδευση: 19 & 20/2/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 2. Past Life Regression Advance teckniques / Προχωρημένες τεχνικές ανάκλησης μέσω ενεργητικής φαντασίας χωρίς την χρήση της σταδιακής χαλάρωσης  12 & 13 / 3/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 3. Body Therapy & Future Progression / Σωματική Θεραπεία & Μελλοντικές προβολές  9 & 10/4/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 4. Inner Child Regression & Current Life Regression / Θεραπεία εσωτερικού παιδιού & Θεραπεία τωρινής ζωής  14 & 15/5/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 5. Ενεργειακή κάθαρση μέσω της μεθόδου Spirit Release Therapy & Marketing 4 & 5/6/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00

θα υπάρξουν ενδιάμεσα διαλλείματα ξεκούρασης και διάλλειμα 1 ώρας για μεσημεριανό. 

 

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε συμβουλευτικές τεχνικές θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν την ενότητα Συμβουλευτικές και Coaching δεξιότητες σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

 

Τι είναι αναδρομική θεραπεία, πως βοηθάει και αναλυτικά οι ενότητες του εκπαιδευτικού σας προγράμματος (η επαγγελματική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία πραγματοποιήθηκε στις 28, 29 & 30 Ιανουαρίου και  θα επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν πιστοποιημένοι Υπνοθεραπευτές).

 

Επόμενα βήματα για να γίνεις Transpersonal Θεραπευτής 

Για όποιον επιθυμεί να γίνει Transpersonal Θεραπευτής και να λάβει το πιστοποιημένο δίπλωμα του χρειάζεται να παρακολουθήσει τις ενότητες

 • Συμβουλευτικές και coaching δεξιότητες
 • Βασική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία
 • Mindfulness & Meditation στη θεραπεία και το Coaching
 • Expressive Arts Therapy
 • +προαιρετικό transpersonal coaching

+ ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες στην προσέγγιση του transpersonal

+να ενταχθεί στην ομάδα transpersonal therapy

 

Ονομάζομαι Κατερίνα Κανελλοπούλου, είμαι Ψυχολόγος BScHons, Coaching Ψυχολόγος MSc, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Αναδρομική Θεραπεύτρια Dip RTh, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην Κλινική Ύπνωση και Αναδρομική Θεραπεία, από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors & Earth Association for Regression Therapy. Με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό έχω δημιουργήσει αυτή την εκπαίδευση θέλοντας να βοηθήσω ανθρώπους να αναπτυχθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λίγα λόγια ακόμη

Το εκπαιδευτικό αυτό προσφέρει μια νέα γνωριμία με τις πολυδιάστατες πλευρές του εαυτού μας, που ίσως ποτέ δεν έχουμε γνωρίσει λέγοντας το αυτό με μεγάλη ταπεινότητα και γνώση όλων αυτών που έχω δει, όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στα εκπαιδευτικά μου προγράμματα όσο και από τις ατομικές μου συνεδρίες ακόμη και με ψυχολόγους, έχοντας οι ίδιοι εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα που είχαν στη ζωή τους έμπρακτα. Η γνωριμία με τον πνευματικό μας εαυτό, η γνωριμία με τη λεπτοφυή φύση της ψυχή μας, τις εκφάνσεις της, τις λειτουργίες και μη αφυπνισμένες δυνάμεις της αλλά και τις δυσλειτουργίες και αδυναμίες της μέχρι την ολοκλήρωση της.

Ανολοκλήρωτες υποθέσεις της ψυχής και επιθυμίες της δεν την αφήνουν να ανθίσει και να μπει στην εσωτερική της δύναμή που αυτό θα μας εξυπηρετούσε στο να είμαστε καλά στο τώρα. Μέσα από τις συγκεκριμένες θεραπευτικές τεχνικές και μέσα από ένα πράγματι ανοικτό μυαλό του ενδιαφερόμενου επέρχεται σημαντική κάθαρση ψυχικών τραυμάτων, απελευθέρωση ψυχοσωματικών μπλοκαρισμάτων, μετασχηματισμό προβλημάτων που απασχολούν τον ενδιαφερόμενο, την αύξηση των θετικών συναισθημάτων και στην ενίσχυση δυνάμεων του χαρακτήρα.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα

Οι εκπαιδεύσεις είναι ανοιχτές σε άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν Αναδρομικοί Θεραπευτές και για όσους ασχολούνται με θεραπευτικά επαγγέλματα, η ακόλουθη λίστα δεν είναι αποκλειστική και για άλλους ενδιαφερόμενους αλλά περιλαμβάνει:

Επαγγελματίες ψυχικής υγείας, γενικοί γιατροί, εργαζόμενοι στον τομέα της φροντίδας, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι, Υπνοθεραπευτές, Θεραπευτές, νοσηλευτές, ενεργειακοί θεραπευτές, ολιστικοί θεραπευτές, δασκάλους γιόγκα, coach, body healers, body workers, reiki practiononers.

 

 • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται είτε Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια είτε από Σχολές και η γνώση αγγλικών.
 • Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε συμβουλευτικές δεξιότητες, χρειάζεται να παρακολουθήσουν την ενότητα Συμβουλευτικές και Coaching δεξιότητες διάρκειας ένα ΣΚ το ώστε να είναι ικανοί για ενεργητική ακρόαση, ενσυναίσθηση, μη κριτική, αποδοχή και να είναι ικανοί στο να διευκολύνουν τη θεραπεία με τον πελάτη (300€).
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης μας / 8 ατομικές συνεδρίες (90′ με έκπτωση από 150€ στα 120€ ) κάθε 15 μέρες ή μια φορά το μήνα.
 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση μειώνοντας σημαντικά το κόστος της επένδυσης σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′, για 20 γραπτά περιστατικά).
 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.Η Αποφοίτηση και τα Διπλώματα θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των case studies και ύστερα από τη συμπλήρωση των ατομικών συνεδριών.

 

Επένδυση

 • Η εποπτεία των γραπτών περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση, μειώνοντας έτσι σημαντικά την επένδυσή σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′, για 28 γραπτά περιστατικά).
 • Η συνολική σας επένδυσή όλων των ενοτήτων είναι 1900€ (ο ΦΠΑ εμπεριέχεται στην συνολική τιμή)
 • Έκπτωση στην εφάπαξ καταβολή 1750€
 • Καταβολή ανά ενότητα 380€/ 5 ενότητες
 • Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 380
 • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom.
 • Το εκπαιδευτικό δια ζώσης για όσους επιθυμούν θα διεξαχθεί ανάλογα τις συμμετοχές είτε στον χώρο μας στη Βουλιαγμένη, είτε στον κέντρο ψυχικής υγείας “Κύμα Ζωής” στο Π. Φάληρο.

 

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

 

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης, το ποσό της εφάπαξ καταβολής ή και προκαταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση δικής μας ακύρωσης θα σας επιστραφεί όλο το ποσό.

Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών όσοι είναι δια ζώσης θα το παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω zoom.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής, πολιτική ακυρώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.6403224 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.