+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Ολιστική, Θετική και Υπερπροσωπική Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία & Coaching Ψυχολογία

αυτη

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ηolistic, Positive & Transpersonal Psychology, Psychotherapy & Coaching  από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM) και τη Mandala Institute for Holistic Studies. 

✔️Evidence Based Coaching

✔️Evidence Based Θεραπευτικές παρεμβάσεις 

✔️ Ολιστική, συνθετική, πνευματική και θετική προσέγγιση στη Θεραπεία, την Ψυχοθεραπεία & το Coaching

✔️ Θετική Ψυχολογία, Υπερπροσωπική Ψυχολογία, Mindfulness & Διαλογισμός, Θεραπείες μέσω Τέχνης (εικαστικά, δραματοθεραπεία, sandtray θεραπεία, σώμα), Υπνοθεραπεία, Αναδρομική Θεραπεία, Yoga Ψυχολογία, Jungian Ψυχολογία & Προπονητική Ψυχολογία (Coaching) μέσα από την πρωτότυπη ολιστική μας προσέγγιση.

✔️ Πρώτο super early bird offer ως 31 Ιουλίου / Περιορισμένες θέσεις ως 12 άτομα

✔️ Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ακολουθεί τις αρχές, τον κώδικα δεοντολογίας, τις εφαρμοσμένες έρευνες και την πρακτική της Coaching Ψυχολογίας, όπως αυτοί ορίζονται από την International Society for Coaching Psychology, όπου και η εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι μέλος

και της International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM). 

✔️ Σε περίπτωση ανακοινώσεως από το κράτος μιας ανάλογης περίπτωσης που βιώσαμε, η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος είτε θα μετατεθεί σε νέες ημερομηνίες είτε θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom. Παραμένουμε θετικοί και συνεχίζουμε κάθε εκπαίδευση. Οι σπουδαστές θα μάθουν να πραγματοποιούν αργότερα και εκείνοι με τη σειρά τους συνεδρίες online με τους πελάτες τους.

Για πρώτη φορά πάνω στον τομέα της ψυχοθεραπείας, δημιουργείται  ένας μοναδικός και πρωτότυπος συνδυασμός μέσα από μια ολιστική, θετική και υπερπροσωπική προσέγγιση μαζί με το evidence based coaching οδηγώντας σε πιο ολοκληρωμένα θεραπευτικά & coaching αποτελέσματα. 

Μια μοναδική δημιουργία που συνθέτει συμβουλευτική και ψυχολογία, ολιστική, θετική και υπερπροσωπική ψυχοθεραπεία, αναδρομική θεραπεία, υπνοθεραπεία, διαλογισμό και coaching ψυχολογία, ως επιστημονικά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις και μοντέλα που μπορούν να εφαρμόζονται ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου και ανάλογα την προσέγγιση που χρειάζεται καθώς εξελίσσεται καθ όλη τη διάρκεια των συνεδρίων. 

Μέσα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ο συμμετέχων μετά τη λήξη του προγράμματος και εφόσον έχει συμπληρώσει τα προαπαιτούμενα θα έχει 5 διαφορετικά και πιστοποιημένα επαγγέλματα όπου και θα μπορεί να εργάζεται ανάλογα και συνθετικά για μέγιστα αποτελέσματα. Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται σε ενότητες, “οδηγώντας” σε ανάλογες πιστοποιήσεις και στην τελική πιστοποίηση Diploma in Holistic, Positive & Transpersonal Psychology, Psychotherapy & Coaching:

✔️ Holitsic, Positive & Transpersonal Therapist (Δίπλωμα 2 χρόνων με τον πρώτο χρόνο να είναι το Holistic Positive & Transperonal Coaching) / Για να γίνει κάποιος Ψυχοθεραπευτής απαιτείται και η παρακολούθηση του 3 χρόνου.

✔️Holistic, Positive & Transpersonal Coach (Diploma)

✔️ Past Life & Regression Therapist (Diploma)

✔️Hpnotherapist (Certificate Basic)

✔️Mindfulness & Meditation Therapist (Certificate)

Η προσέγγιση είναι θετικά και ολιστικά προσανατολισμένη ως προς την ψυχική ίαση, κάθαρση, μετασχηματισμό, εξέλιξη και ανέλιξη του ατόμου μέσα από πρωτότυπες και καινοτόμες θεραπευτικές & coaching προσεγγίσεις. 

➡️ Ψυχική ίαση ➡️ Ψυχολογική ευεξία ➡️ Αυτοπραγμάτωση ➡️ Υπέρβαση

Στόχος του πιστοποιημένου προγράμματος είναι πρώτον, οι συμμετέχοντες να βιώσουν οι ίδιοι το συγκεκριμένο μοντέλο ψυχολογικής ευεξίας μέσα από τα παραπάνω βήματα, δεύτερον, να μάθουν πολλαπλές τεχνικές και θεωρίες μέσα από μια ολιστική και συνθετική προσέγγιση θεραπείας & coaching, τρίτον να μάθουν να τις εφαρμόζουν αργότερα στις συνεδρίες τους αποτελεσματικά και ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασίζεται σε ένα ολιστικό μοντέλο θεραπείας & coaching που συνθέσαμε για μέγιστα, γρηγορότερα οφέλη και αποτελέσματα. Οι εποχές αλλάζουν, η ψυχοθεραπεία έχει αλλάξει και ζητά ερευνημένα μοντέλα ψυχικής ίασης, όπως επίσης, συνεδρίες που να έχουν πιο γρήγορα και μόνιμα αποτελεσματικά οφέλη. Το εκπαιδευτικό μας είναι θετικά προσδιορισμένο μέσα από όλες τις προσεγγίσεις που προσφέρονται. 

Μια μοναδική και πρωτότυπη δημιουργία του Mandala Institute for Holistic Studies μέσα από μια συνθετική και ολιστική προσέγγιση θεραπείας & coaching, συνδυάζοντας αποτελεσματικά νου, σώμα, συναίσθημα και πνεύμα. 

  Εργαζόμαστε και με τους 4 πυλώνες της ανθρώπινης ύπαρξης. 

✔️ Mind: Βασικό Μοντέλο CBT, Coaching, Mindfulness, Υπνοθεραπεία / Αλλαγές επίμονων και αρνητικών σκέψεων, πεποιθήσεων, δυσλειτουργικών συμπεριφορών μέσα από τις παραπάνω εφαρμογές.
✔️ Body: Σωματική επίγνωση, σωματικές μνήμες και φοβίες Body Therapy ενότητα του Regression Therapy, Mindfulness, Yoga Ψυχολογία ασκήσεις, αναπνοές και οραματισμοί.
✔️ Emotion: Εφαρμογές για να εισχωρήσουμε βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο και το υπερσυνειδητό, Expressive Arts (Arts, sandtray, dramatherapy, movement), Positive Psyhcology, Regression Therapy, jungian approach (ενεργητική φαντασία, αρχέτυπα, shadow work) μαζί με τις τεχνικές συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.
✔️ Spirit: Transpersonal Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία, Mindfulness & Διαλογισμός.

Βασικές Ενότητες εκπαιδευτικού:

 • Συμβουλευτικές & Coaching δεξιότητες.
 • Transpersonal Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία.
 • Mindfulness & Meditation ως θεραπευτικές & coaching παρεμβάσεις.
 • Υπνοθεραπεία Basic / Δεξιότητες, Διακοπή καπνίσματος, Απώλεια Βάρους, Αυτοπεποίθηση, Μείωση του στρες.
 • Past Life & Regression Therapy.
 • Expressive Arts.
 • Yoga Ψυχολογία, εφαρμογές, αναπνοές, ασκήσεις.
 • Θετική Ψυχολογία & Θετική Ψυχοθεραπεία.
 • Holistic, Positive & Transpersonal Coaching.

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM). 

                       

και τη Mandala Institute for Holistic Studies

Το δίπλωμα του Regression Therapist περαιτέρω που παρέχεται μέσα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα προέρχεται από τον οργανισμό Εarth Association for Regresssion Therapy https://www.earth-association.org/

Για πρώτη φορά πάνω στον τομέα της ψυχοθεραπείας, δημιουργείται  ένας μοναδικός συνδυασμός ψυχοθεραπείας μαζί με coaching ψυχολογία, βασισμένο πρωτίστως σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους από την επιστήμη της Coaching Ψυχολογίας, το επιστημονικά τεκμηριωμένο Mindfulness Meditation, το Positive Psychology και την Transpersonal Ψυχολογία. 

Τι είναι η Transpersonal Ψυχολογία; https://bit.ly/2Wh17yk

Οι ενότητες των προσεγγίσεων μας: 

 • Holistic, Positive & Transpersonal Ψυχολογία & Ψυχοθεραπεία 10 ενότητες σύνολο: 
  Regression Therapy (5 ενότητες), Yoga Psychology (1 ενότητα), Transpesonal Psychotherapy (1 ενότητα), Hypnotherapy (1 ενότητα 3 μέρες), Positive Psychotherapy (1 ενότητα), Expressive Arts & Meditation – Mandala Approach (1 ενότητα).
 • Τρίτος χρόνος: Ψυχοπαθολογία & Ψυχιατρική, Shadow work / Jung μέσα από τις τέχνες και την ενεργητική φαντασία και μέσα από τις τεχνικές της αναδρομής, υποπροσωπικότητες και τρόποι αντιμετώπισης. Περισσότερα στις θεραπείες μέσω τέχνης, την υπερπροσωπική ψυχολογία και τον διαλογισμό.
 • Η πρόθεση του ολοκληρωμένου Διπλώματος είναι: εφόσον έχει επέλθει κάθαρση και μια σχετική ισορροπία στη ζωή του ατόμου, τότε μπορούμε να εργαστούμε προς στόχους που θα προωθήσουν την ψυχολογική του ευημερία σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος του. Πολλές φορές στο Coaching εμφανίζονται εμπόδια από την παιδική ηλικία ή το παρελθόν και στην ψυχοθεραπεία κάποια στιγμή ο θεραπευόμενος θέλει να δημιουργήσει μια θετική συνθήκη γεμάτο ευτυχία για τη  ζωή του. Ο συνδυασμός και των δύο συνιστά επιτυχία. 

Λίγα λόγια για το πιστοποιημένο δίπλωμα σας: 

Το πρόγραμμα για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων, πραγματοποιείται 1 Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει διάρκεια τρία χρόνια.

 • Πρώτος χρόνος: Holistic, Positive & Transpersonal Coaching Psychology –  Evidence Based / 8 ενότητες / Έναρξη 10 Οκτωβρίου 2020 https://bit.ly/2VXHM6J
 • Δεύτερος χρόνος: Holistic, Positive & Transpersonal Psychology / Psychotherapy / 10 ενότητες / Έναρξη 25 Σεπτεμβρίου 2021
 • Τρίτος χρόνος / Transpersonal Psychotherapy / 8 ενότητες / Έναρξη τον Οκτώβριο 2022

Θα δοθεί πλούσια βιβλιογραφία για μελέτη στο σπίτι. 

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού:

 • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές και η γνώση αγγλικών.
 • Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και έπειτα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη με τον εκπαιδευτή του προγράμματος.
 • Το πρόγραμμα αφορά Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Coach, Κοινωνιολόγους. Επίσης και άτομα που κατέχουν ένα πτυχίο και από διαφορετική ειδικότητα, όμως έχουν εργαστεί ψυχοθεραπευτικά, έχουν εμπειρία ζωής και διάθεση για μάθηση και αλλαγή.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης μας, ολιστική, θετική & transpersonal ψυχοθεραπεία & coaching.
 • Για τον πρώτο χρόνο απαιτούνται 8 συνεδρίες Holistic, Positive & Transpersonal Coaching.
 • Για τον δεύτερο χρόνο απαιτούνται συνεδρίες σε εβδομαδιαία βάση μαζί με 10 συνεδρίες Αναδρομικής Θεραπείας.
 • Για τον τρίτο χρόνο απαιτούνται ατομικές συνεδρίες σε εβδομαδιαία βάση.
 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
 • Οι σπουδαστές θα καλεστούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

✔️ Το πρόγραμμα ξεκινάει 10 Οκτωβρίου του 2020.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει (θέσεις μόνο για 12 άτομα): 

Η επένδυση σας για τον πρώτο χρόνο είναι 2.400€ και η πιστοποίηση σας είναι Diploma in Holistic, Positive & Transpersonal Coaching Psychology που σας καθιστά ως πιστοποιημένο Holistic, Positive & Trnasprsonal Coach από την International Association for Coaches, Therapist & Mentors και τη Mandala Institute for Holistic Studies.

✔️ Πρώτο early bird offer ως 31 Ιουλίου: 1.900€

✔️ Δεύτερο early bird offer ως 15 Σεπτεμβρίου: 1.950€

✔️ Μετά τα early bird / ΕΦΑΠΑΞ καταβολή: 2100€

✔️Πληρωμή ανά ενότητα 300€ (Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€ το όποιο αφαιρείται στις δύο τελευταίες ενότητες Απρίλιος και Μάιος).

Για την κράτηση θέσης (600€) ή για τις ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμές early bird απαραίτητη είναι η πληρωμή του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωση θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος και το υπουργείο υγείας μιας ανάλογης κατάστασης όπως είναι η πανδημία ή άλλων εκτάκτων περιπτώσεων που μπορεί να συμβούν, το εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν ακυρώνεται, ούτε χάνονται τα χρήματα σας αλλά είτε μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες είτε θα πραγματοποιηθούν μέσω Zoom. Μέσω Zoom θα πραγματοποιηθούν τα θεωρητικά και έπειτα τα βιωματικά της κάθε ενότητας θα πραγματοποιηθούν δια από ζώσης. 

✔️ Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210 6403224 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας.

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή του προγράμματος μας:

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας,  BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι επίσης Positive & Coaching Ψυχολόγος, MSc  Applied Positive Psychology & Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London . Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) όπου και τα διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy και εκπαιδευτής στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Περαιτέρω, είναι εκπαιδευτής στο Transpersonal Psychotherapy, στο Coaching και στο Mindfulness από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors. Είναι επίσης, Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: