Δίπλωμα στην Ολιστική Υπερπροσωπική Θεραπεία & Αναδρομική Θεραπεία

transpersonal 2024

Πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση στην Υπερπροσωπική Θεραπεία & Αναδρομική Θεραπεία / Transpersonal Therapy & Regression Therapy

Δίνεται επίσης πιστοποιητικό Υπνοθεραπείας βασικών δεξιοτήτων 20hrs 

 

 • Έναρξη 20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2024
 • Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα! 

 

  *Online Βιωματική Εκπαίδευση και προαιρετικά δια ζώσης.   

Διάρκεια 1 χρόνος 

Εάν ψάχνεις για μια καινούργια καριέρα και σου αρέσει να βοηθάς ανθρώπους, τότε αυτή η μοναδική εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι για εσένα.

Εάν ήθελες πάντα να γίνεις θεραπευτής αλλά δεν σου είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να σπουδάσεις, ίσως τώρα να είναι η ώρα!

Εάν είσαι ήδη επαγγελματίας ψυχικής υγείας και θες να εντάξεις νέες τεχνικές και προσεγγίσεις στις ήδη υπάρχουσες συνεδρίες σου, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα. Εάν είσαι coach και δουλεύεις με τους πελάτες σου σε ένα γνωστικό – νοητικό επίπεδο και έχεις παρατηρήσει ότι χρειάζεσαι κι άλλες τεχνικές πέρα από τη συζήτηση, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα.

Εάν πιστεύεις σε ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας και στην ένταξη της πνευματικότητας στη θεραπεία ή και στο coaching, τότε έλα να σπουδάσεις μαζί μας!  

Με την ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων θα λάβεις:

 1. Tο πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Υπερπροσωπική Θεραπεία / Transpersonal Therapy και θα γίνεις πιστοποιημένος Υπερπροσωπικός Θεραπευτής / Transpersonal Therapist από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors.  
 2. Tο πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Αναδρομική Θεραπεία / Regression Therapy και θα γίνεις πιστοποιημένος Αναδρομικός Θεραπευτής / Regression Therapist από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy.  
 3. Certificate Hypnotherapy basic skills 20hrs
 4. Certificate Holistic Counselling & Coaching Skills with Mindfulness & Expressive Arts Therapy 74 hrs

Θα μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο ή να δουλεύεις online στις ώρες που εσύ επιθυμείς!    

Σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και συμβούλους ψυχικής υγείας δίνεται η ευκαιρία για νέες τεχνικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις προσθέτοντας την πνευματικότητα στη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία – στοιχεία άκρως απαραίτητα στις μέρες μας!  

Online ζωντανή εκπαίδευση και βιωματική μάθηση με την Ψυχολόγο BScHons, MSc, Positive & Coaching Ψυχολόγος, πιστοποιημένη Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Regression Therapist DipRth, πιστοποιημένη Expressive Arts Therapist και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια θεραπευτικών & coaching επαγγελμάτων Κανελλοπούλου Κατερίνα.  

Πλούσιο εγχειρίδιο με όλες τις θεωρίες, ασκήσεις και τεχνικές, ξεχωριστά της κάθε ενότητας!

Οι θεωρίες, προσεγγίσεις και τεχνικές που εμπεριέχονται στο εκπαιδευτικό μας εφαρμόζονται μέσα σε 60′ συνεδρίες των 10′ – 15′  χωρίς τη χρήση της αναδρομής, προσφέροντας νέες θεραπευτικές και ολιστικές προσεγγίσεις.   

Η εκπαίδευση χωρίζεται σε ενότητες όπου, μόλις παρακολουθηθούν όλες, θα μπορεί ο σπουδαστής να λάβει πιστοποίηση ως Transpersonal Θεραπευτής και να δουλέψει επαγγελματικά με πελάτες.

Πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση ως Υπερπροσωπικός Θεραπευτής από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM) Πιστοποιημένη εκπαίδευση ως Αναδρομικός Θεραπευτής από την Earth Association for Regression Therapy (Earth) Με την ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων θα λάβετε τρεις επαγγελματικές πιστοποιήσεις, 2 certificate και 2 διπλώματα από 2 παγκόσμιους οργανισμούς όπου και θα μπορείτε να δουλεύετε επαγγελματικά:  

 • Δίπλωμα Αναδρομικός Θεραπευτής / Regression Therapist DipRth
 • Δίπλωμα Υπερπροσωπικός Θεραπευτής / Transpersonal Therapist DipTth
 • Certificate hypnotherapy basic skills 20hrs

Σε κάθε ενότητα ξεχωριστά δίνονται πλούσια εγχειρίδια με πολλές ασκήσεις και τεχνικές ώστε ο συνδυασμός τους συνιστά μια πραγματικά ολιστική και transpersonal θεραπεία / coaching  

                                               

Ποια είναι η προσέγγιση της Transpersonal Θεραπείας; 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες μορφές ψυχοθεραπείας που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ψυχικής υγείας του ατόμου, η υπερπροσωπική θεραπεία / ψυχοθεραπεία υιοθετεί μια πιο ολιστική προσέγγιση λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ψυχικές, σωματικές, κοινωνικές, συναισθηματικές, δημιουργικές, διανοητικές και πνευματικές πλευρές του ανθρώπου. Έμφαση δίνεται στον ρόλο ενός υγιούς πνεύματος, βοηθώντας έτσι καλύτερα στη διαδικασία της θεραπείας.

Αυτή η μορφή θεραπείας αποβλέπει στην πλήρη αποκατάσταση του πνεύματος και στην εύρεση ενός αυθεντικού εαυτού ώστε το άτομο να βρει ξανά την πηγαία χαρά και το νόημα στη ζωή του – όχι απλώς να θεραπευτούν τα συμπτώματα, αλλά να βρει ολόκληρο τον εαυτό του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Για να διευκολυνθούν η επούλωση και η ανάπτυξη, η υπερπροσωπική θεραπεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ειλικρίνεια, στο «ανοιχτό μυαλό» και στην αυτογνωσία, τόσο του θεραπευτή όσο και του θεραπευόμενου.

Πού μπορεί να βοηθήσει; 

Η υπερπροσωπική θεραπεία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων, των φοβιών και άλλων προβλημάτων συμπεριφοράς ή δυσλειτουργικών σχέσεων που αντιμετωπίζει το άτομο. Όσοι είναι ανοιχτοί να εξερευνήσουν την πνευματική τους πλευρά, να αποκτήσουν μεγαλύτερη πνευματική συνείδηση, να ανακαλύψουν ένα πνευματικό μονοπάτι, όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολία να βρουν νόημα στη ζωή τους ή αντιμετωπίζουν προβλήματα σχέσεων μπορούν να επωφεληθούν από την υπερπροσωπική θεραπεία. Ποια είναι τα θεραπευτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται;

Οι υπερπροσωπικοί θεραπευτές χρησιμοποιούν τον διαλογισμό, τον καθοδηγούμενο οραματισμό, την υπνοθεραπεία, την αναδρομική θεραπεία (regression therapy), την εργασία με τα όνειρα, τις θεραπείες μέσω τέχνης, τη μουσική, τη χρήση ημερολογίου, το mindfulness, τη yoga ως ψυχοθεραπευτική μέθοδο και άλλες τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν να εξερευνήσετε τον πνευματικό σας εαυτό και να αποκτήσετε νόημα στη ζωή σας. Με την καθοδήγηση του θεραπευτή θα βρείτε, θα αναπτύξετε και θα επεκτείνετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και πόρους ώστε να δημιουργήσετε μια πιο ισορροπημένη ζωή και υγιή κατάσταση πνεύματος. Η υπερπροσωπική θεραπεία είναι μια ολιστική θεραπευτική παρέμβαση που εξελίχθηκε από το ανθρωπιστικό έργο του Αμερικανού ψυχολόγου Abraham Maslow τη δεκαετία του 1960.  

 

 

 

Περισσότερα για την Transpersonal Θεραπεία    

 

Νέες ημερομηνίες 2024 -2025: 

 1. Βασική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία: 20, 21, 22 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή 17:00 – 21:00
 2.  Σάββατο 10:00 – 18:00
 3.  Κυριακή 10:00 – 17:00
 4. Ολιστικές Συμβουλευτικές και Coaching Δεξιότητες με Mindfulness και Expressive Arts Therapy σε επίπεδα 44hrs (online zoom). 

  • 7 Οκτωβρίου, Δευτέρα 17:00 – 21:00
  • 21 Οκτωβρίου, Δευτέρα 17:00 – 21:00
  • 4 Νοεμβρίου, Δευτέρα 17:00 – 21:00
  • 18 Νοεμβρίου, Δευτέρα 17:00 – 21:00
  • 2 Δεκεμβρίου 17:00 – 21:00
  • 16 Δεκεμβρίου 17:00 – 21:00
  • 13 Ιανουαρίου 17:00 – 21:00
  • 20 Ιανουαρίου 17:00 – 21:00
  • 3 Φεβρουαρίου 17:00 – 21:00
  • 17 Φεβρουαρίου  17:00 – 21:00
  • 31 Μαρτίου 17:00 – 21:00 
  • (κλείσιμο ομάδας)
 5. Expressive Arts Therapy (δια ζώσης) & mindful drawing

  • 19 Οκτωβρίου 10:00 – 18:00 
  • 20 Οκτωβρίου 10:00 – 17:00 
  • (Δημιουργείται εκπαιδευτικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου – θα ανακοινωθεί σύντομα)

   

  Mindfulness, Διαλογισμός και Θετική Ψυχολογία (Positive Mindfulness)

  • 2 Νοεμβρίου, Σάββατο 10:00 – 18:00 
  • 3 Νοεμβρίου, Κυριακή 10:00 – 17:00 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διάβασε το άρθρο μας: Η Αναδρομική Ψυχοθεραπεία, μπορεί να σου μεταμορφώσει τη ζωή

 

 

   

 

 

 

 • Σε ποιους απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: 
  • Σε αυτούς που κατέχουν Ακαδημαϊκό Τίτλο Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές
  • Σε Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Θεραπευτές, Κοινωνιολόγους
  • Σε ανθρώπους που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα αλλά θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του θεραπευτή ψυχικής υγείας
  • Στους ενδιαφερόμενους θα σταλθεί ένα έντυπο με ερωτήσεις μέσω email και έπειτα θα κληθούν σε μια 20′ συνέντευξη online ώστε να υπάρξει αξιολόγηση για την καταλληλόλητα τους ως θεραπευτές στον τομέα της ψυχικής υγείας.

 

  Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού και την επιτυχημένη αποφοίτηση τους  

 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 7 ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης (50′ / 70€ + ΦΠΑ)  και 3 για την αναδρομική θεραπεία (90′ /από 130€ + ΦΠΑ) κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού μας.
 • Η γραπτή εποπτεία είναι δώρο από εμάς. 
 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλέψουν σε κάποιες ενότητες με case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

 

 Διπλώματα, Certificates και νόμιμοι επαγγελματικοί τίτλοι που θα έχετε αποκτήσει με την επιτυχή αποφοίτηση σας: Η μοναδική εκπαίδευση στην Ελλάδα που δίνει τόσους πιστοποιημένους επαγγελματικούς τίτλους και επαγγελματικά εφόδια εφαρμοσμένων τεχνικών που οδηγεί σε μια άκρως ολιστική προσέγγιση στη Θεραπεία & Coaching με άμεση επιτυχία στα αποτελέσματα των πελατών του.

 

Η επιτυχία μας έγκειται στο ότι όλες οι ενότητες είναι άκρως διαφορετικές τόσο σε θεωρία όσο και στις ποικίλες εφαρμοσμένες τεχνικές που σας δίνονται ώστε να εφαρμόζεται επιτυχημένες συνεδρίες.   Ongoing Professional Development Ο σπουδαστής εφόσον επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τα παρακάτω εκπαιδευτικά Με τη συμπλήρωση όλων θα αποκτήσει Δίπλωμα στην Ολιστική Βραχεία Ψυχοθεραπεία. 

 

  Master Classes: 

 • Η Ψυχολογία των Τσάκρας και οι λειτουργίες τους. Τρόποι ενσωμάτωσης στη θεραπεία και θεραπευτικά αποτελέσματα. Εφαρμογές μέσω από θεωρία, διαλογισμό, αναπνοές, χρώματα, ήχους, πολύτιμους λίθους, μούντρας και μάντρας, γιόγκα.
 • LBL Style Regression Therapy (Life between Lives του Dr Newton). 
 • Ήπια Yoga για το άγχος, την κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού την αυτοπεποίθηση, την ισορροπία του εγκεφάλου – θηλυκού – αρσενικού, μαζί με αναπνοές και διαλογισμούς.

*οι τιμές θα ανακοινωθούν όταν τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν.  

 

                                  

 

 

Η Αποφοίτηση και τα Διπλώματα θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των case studies και ύστερα από τη συμπλήρωση των ατομικών τους συνεδριών σας. 

 

Η Επένδυση σας 

 

  • Η επένδυση σας: 2.500€ 
  • Πρώτη έκπτωση στην ΕΦΑΠΑΞ καταβολή ως 15 Ιουλίου (η έκπτωση αναφέρεται μέσω επικοινωνίας) 
  • Έκπτωση με την εγγραφή σας ως 15 Ιουλίου – 150 ευρώ! (πληρωμή από 600 στα 450) 
  • Έκπτωση στο Certificate στο Holistic Counselling & Coaching skills with Mindfulness & Expressive Arts Therapy 74 hrs (διάρκεια 6 μήνες – προσφορά από 600€ στα 480€ εάν πληρωθεί ΕΦΑΠΑΞ! 
  • Στην συνολική σας επένδυση δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
 •  
  • Για όσους πληρώνουν με ενότητες, για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό. 
 •  
 • Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€. Δεν θα πληρωθούν οι 2 τελευταίες ενότητες εφόσον τις έχετε προπληρώσει. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό.
 • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών όπως αυτές που ζήσαμε, το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom για όσους είναι δια ζώσης.
 • Για την κράτηση θέσης
 •  

  Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906  

 

Πειραιώς 

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 6604 110036 528

iban: GR83 0171 6040 0066 0411 0036 528

Πολιτική ακύρωσης Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης και η ΕΦΑΠΑΞ καταβολή δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωσης θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210.7105766 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής, πολιτική ακυρώσεων. 

 

    

 

 Aς γνωρίσουμε την εκπαιδεύτρια

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου.

Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).

Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association.

 Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology.

Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου.

Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: