Εκπαίδευση στο Past Life Regression Therapy

187052-past-life-stairs

Past Life Regression Therapy | Φιλοσοφία: Το ταξίδι της ψυχής..νέα, μεσαία, προχωρημένη ψυχή..

Παραθέτω ένα μικρό μέρος του Εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

Είμαστε σε ένα ταξίδι συνεχούς μετενσάρκωσης όπου η ψυχή κάποτε «καθαρή»  θα γυρίσει πίσω στην Πηγή ή στον Πατέρα για να ενωθεί μαζί της όταν πλέον θα είναι σοφή όπως ένας φωτισμένος γέροντας, θα έχει κατακτήσει την άνευ όρων αγάπη, θα έχει καταφέρει να συγχωρήσει τους πάντες και τα πάντα πάνω στη γη, όταν θα έχει πλήρη ενσυναίσθηση για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά,  όταν θα έχει αγάπη για ολόκληρη την ανθρωπότητα, θα είναι σε επίπεδο προσφοράς πέρα από τον δικό του λόγο ύπαρξης,  πέρα από ιδιοτελείς σκοπούς .  Η ψυχή φωτισμένη θα γυρίσει περήφανη μιας και εκείνη πολέμησε υπέρ του εαυτού της και νίκησε αυτή την μάχη. Η αγάπη του Θεού είναι τόσο μεγάλη που μας θέλει να αποφασίζουμε ολοκληρωτικά για τον εαυτό μας μαθαίνοντας μέσα από τα λάθη μας, μέσα από τον πόνο, τις επιθυμίες. Έχουμε την ελεύθερη βούληση να αποφασίζουμε πλήρως για τον εαυτό μας. Η Πηγή χαρακτηρίζεται από άνευ όρου αγάπη, χαρά, αποδοχή, και σοφία όπου είμαστε διαχωρισμένοι από αυτή και μπορούμε να επιστρέψουμε εφόσον έχουμε περάσει από πολλαπλές πραγματικότητες συνείδησης.

Σε κάθε ζωή διευρύνεται και η συνειδητότητα μας…

Σε κάθε ζωή αποκομίζουμε καινούργιες γνώσεις και όσο μετενσαρκωνόμαστε τόσο διευρύνεται και η αντίληψη μας όπου μπορούμε εν συνεχεία να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους και να καταλάβουμε λόγους συμπεριφοράς τους εφόσον περάσαμε και εμείς από εκεί.

Η σημερινή κατανόηση του κάθε ανθρώπου έγκειται από το επίπεδο γνώσης που βρίσκεται η ψυχή του κάθε φορά.

Η συνειδητότητα μας είναι απεριόριστη, σαν ένα ολόκληρο σύμπαν χωρίς όρια που γνωρίζει τα πάντα. Είμαστε πάνω από όλα πνεύματα άρα και η σοφία είναι έμφυτη σε όλους μας έστω και εάν δεν το καταλαβαίνουμε ή δεν το κατέχουμε ακόμη.

Η ψυχή για άλλους είναι νέα, άλλους αρχαία, ακατέργαστη ή ατελής. Οι νέες ψυχές είναι αυτές που κάνουν την περισσότερη «φασαρία» στη γη.. Θα λέγαμε ότι είναι ο ζωώδης άνθρωπος. Η συνειδητοτητα τους είναι πολύ χαμηλή, αντιλαμβάνονται μόνο τον εαυτό τους και το εγώ τους, ζουν γύρω από τις προσωπικές επιθυμίες και θέλω, δεν έχουν καμία όρεξη για ενδοσκόπηση και είναι συνήθως φανατικοί στις ιδέες τους…(…..)..σε ενεργειακά κέντρα είναι το 1,2.3 με έντονο το 1!

Η μεσαία ψυχή, όπου φυσικά υπάρχουν και διαβαθμίσεις, είναι συνήθως συναισθηματική στη φύση της… Ζει μέσα από το συναισθηματικό της σώμα και βιώνει πολύ την έκφραση της αδικίας. Μπορεί να την βρεις σε οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας (….) Σε ενεργειακά κέντρα είναι το 2,3,4. Πολλές φορές απουσιάζει η συγκροτημένη σκέψη και ζει μέσα από έντονα συναισθήματα προκαλώντας σύγχυση (…..)

Η προχωρημένη ψυχή και θα λέγαμε ότι εδώ είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό ανθρώπων είναι στο νοητικό σώμα. Κατέχει πολύ τον έλεγχο το νου, αγαπάει σε μια μεγαλύτερη κλίμακα, δεν είναι καθόλου συναισθηματική στη φύση της παρόλαυτα έχει ενσυναίσθηση αλλά γνωρίζει με κάποιο τρόπο ότι τα συναισθήματα είναι πλασματικά….(….)  έχει πολύ καλή και συγκροτημένη σκέψη, οργάνωση, τάξη και μεθοδικότητα στους σκοπούς της. Είναι ταπεινή ψυχή και γνωρίζει τον θεό περά από τα όρια της θρησκείας, αλλά μέσα από έναν εσωτερικό πνευματισμό. Έχουν μεγάλες δυνάμεις όπως είναι η αφοβία και η αταραξία… Γνωρίζουν τους συμπαντικούς νόμους σαν να είναι πλέον εγγεγραμμένα μέσα τους. Αγαπάνε ελεύθερα και όταν θα είναι έτοιμοι μπορούν να γίνουν δάσκαλοι σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Εκεί βρίσκεις σοφούς, διδασκάλους, λάμα και μύστες… Οι επιθυμίες και το οικονομικό – ύλη δεν υφίσταται στο μυαλό του. Πορεύονται προς τον δρόμο της πλήρους απελευθέρωσης από τη Σαμσάρα…στον κύκλο των επαναγεννήσεων του πόνου και της θλίψης…

Για την τελειοποίηση της ψυχής χρειάζονται εκατοντάδες ζωές…μέχρι να γίνουμε τέλειοι …

Έτσι μετενσαρκωνόμαστε ξανά και ξανά μέσα από πάρα πολλές ζωές, προσωπικότητας, χώρες, κοινότητες, θρησκείες, πλούσιοι και φτωχοί για να αντιληφθούμε όλη τη σφαίρα της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Η αναδρομική θεραπεία βοηθάει άμεσα στην απελευθέρωση από επαναγενήσεις εφόσον αντιλαμβάνεσαι τώρα πλήρως τα λάθη που κάνεις στη ζωή σου, μαθαίνεις για το κάρμα σου και στο τι χρειάζεται να αλλάξεις τώρα στη ζωή σου…

στην ουσία γλιτώνεις από πολλές ζωές πόνου, θλίψης και επαναλήψεις των ίδιων λαθών ξανά και ξανά – patterns.. Πονάμε άλλους ανθρώπους, πονάμε τον ίδιο μας τον εαυτό από έναν τυφλό εαυτό που δεν βλέπουμε…(Τυφλός εαυτός: ο εαυτός που βλέπουν οι άλλοι και εμείς δεν μπορούμε να δούμε ..μας τον λένε μα δεν θέλουμε να ακούσουμε)

 Προσωπικά μιλώντας μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας και εσωτερικής αναζήτησης η αναδρομική θεραπεία με απελευθέρωσε από πολλά θέματα που ήθελα να επιλύσω …και που η ψυχοθεραπεία ναι μεν με βοήθησε σε βαθιά αυτογνωσία και μια πολύ καλή βάση επίγνωσης του εαυτού μου (που είναι απαραίτητη για το regression therapy τελικά) .. αλλά δεν μου έλυσε ψυχοσωματικά θέματα… όπως φόβους και φοβίες, πονοκεφάλους και υπερβολικό άγχος …Τότε αποφάσισα ότι αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος και για τους ανθρώπους που έρχονται στο γραφείο μου να βοηθηθούν και να επιλύσουν πραγματικά τα θέματα που έχουν μια για πάντα…και σίγουρα το να προσφερθεί αυτή η γνώση και σε άλλους θεραπεύτες για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να απελευθερωθούν από τον πόνο και τη θλίψη αλλά και να μάθουν δυνάμεις, ταλέντα και δυνατότητες που έχουν.

Στο εκπαιδευτικό μας θα μάθουμε τρόπους έμμεσης επαγωγής, να παίρνουμε ένα καλό ιστορικό, θεωρία της ύπνωσης, τι είναι και τρόποι εφαρμογής και πώς να υπνωτίζουμε με επιτυχία, όπως επίσης επιστημονικές έρευνες και θεωρία μετενσάρκωσης. Τέλος τη μετουσίωση των αρνητικών μας συναισθημάτων μέσα στην ύπνωση. Τα θετικά αποτελέσματα στη ζωή του ανθρώπου έρχονται άμεσα αλλά και στο εαυτό μας μέσα από το προσωπικό βίωμα που θα έχουμε και ως ομάδα αλλά και ατομικά….

Άρθρο και έρευνα από την Κατερίνα Κανελλοπούλου

Ψυχολόγος, Art Therapist, Clinical Hypnotherapist & Hypnotehrapist Intsructor, Regression Therapist, Hatha Yoga Teacher

Mandala Holistic Wellness

www.mandala.gr

Error: Contact form not found.