+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Εκπαιδευτικό & Βιωματικό Σεμινάριο Κβαντικής Ψυχολογίας.

quantum-psychology

 

Εκπαιδευτικό & Βιωματικό Σεμινάριο Κβαντικής Ψυχολογίας: «Ανακάλυψε Ποιος Είσαι»

Έναρξη πρωτοποριακού εργαστηρίου: 5 Οκτωβρίου

Δωρεάν Παρουσίαση 28 Σεπτεμβρίου!

Βασισμένο στον Ψυχολόγο Dr. Stephen Wolinsky που δημιούργησε μια από τις πιο πρωτοποριακές σχόλες ψυχολογίας από την εποχή του Abraham Maslow, την κβαντική ψυχολογία! Μια νέα πρωτοποριακή σχολή όπου ο άνθρωπος οδηγείται πέρα από τα όρια του γνώριμου εαυτού, πέρα από τις γνώστες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις! Ταξιδεύει μέσα στον ίδιο του τον εαυτό, μέσα στην ίδια του την ενέργεια που πάντα ήταν εκεί αλλά που ποτέ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την πηγαία εκ θεού Δύναμη του. Πως είναι η ενέργεια των σκέψεων του, η ενέργεια των συναισθημάτων του, η ενέργεια του σώματος του, η ενέργεια των άλλων γύρω του; Πως αντιλαμβάνεται τον ίδιο του τον εαυτό όταν αρχίζει να τον παρατηρεί από μια απόσταση σε αντίθεση με αυτό που έχει συνηθίσει να κάνει, να μπαίνει δηλαδή μέσα στο πρόβλημα, μέσα στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και να χάνεται εκεί;  Ποια καινούργια δύναμη θα ξεπηδήσει μέσα από τόση πρακτική άσκηση στην κβαντική συνειδητότητα που θα έχουμε φέτος στην ομάδα μας;

Μέσα από τις 85 πρωτοποριακές ασκήσεις ο άνθρωπος θα βοηθηθεί βαθιά να ανακαλύψει τον εαυτό του και συγχρόνως να μάθει καινούργιες τεχνικές εμβάθυνσης που θα μπορεί να ασκεί αργότερα και μόνος του. Περεταίρω, οι τεχνικές που δίνονται βοηθούν ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και εναλλακτικούς θεραπευτές να τις εφαρμόσουν με τους θεραπευόμενους τους για να τους οδηγήσουν σε βαθύτερη αυτογνωσία αλλά και άμεση θεραπεία.

Από την εποχή της ύπαρξης μας υπάρχει το θεμελιακό ερώτημα του «ποιος είμαι» σε σχέση με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, την κοινωνία, την φύση, το σύμπαν και τον θεό. Αυτά τα ερωτήματα θέλησαν να τα απαντήσουν οι αρχαίοι έλληνες μέσα από την φιλοσοφία, η ανατολή μέσα από τον βουδισμό και τον ινδουισμό. Πολύ αργότερα γεννήθηκε η ψυχολογία που είναι κατά βάση η επιστήμη της ανθρώπινης ψυχής για να βοηθήσει τον άνθρωπο να απελευθερωθεί από τον πόνο και την θλίψη και να τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του μέσα από την αυτογνωσία.

Σε ένα καινούργιο επίπεδο έρχεται τώρα η κβαντική ψυχολογία να συμπεριλάβει την ενέργεια και το σύμπαν και την αλληλοσύνδεση μας με αυτό. Βασισμένα σε τεχνικές τόσο ψυχοθεραπείας όσο και διαλογισμού αντιλαμβανόμαστε έναν εαυτό πέρα από τον χώρο και τον χρόνο, αντιλαμβανόμαστε την καθαρή μας ενέργεια και την ενέργεια που έχουν τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας αλλά και την επίπτωση τους τόσο σε εμάς όσο και στις σχέσεις μας εάν δεν μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε! Και σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε άψογα!

Δουλεύουμε ενεργά: τον φόβο, τον θυμό, τη ζήλεια, τις ενοχές, την σεξουαλικότητα, τις σχέσεις μας, τις επιθυμίες μας, την χαρά, τις πεποιθήσεις μας, το παρελθόν μας, τις σκέψεις μας, τον εαυτό και το σώμα σε σχέση με τον χώρο και τον χρόνο, το «ζωντανό κενό» που δημιουργεί την πραγματικότητα μας, το μέλλον μας για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά που θα δουλέψουμε.

Περεταίρω, θα ξυπνήσουμε τον Γίγαντα που κοιμάται μέσα μας, θα ανέβουμε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας μας, θα αντιληφθούμε την πυκνότητα των πραγμάτων, θα αντιληφθούμε την ενέργεια των συναισθημάτων μας, θα αντιληφθούμε την έννοια του χώρου και του χρόνου, θα μπούμε μέσα στο «ζωντανό κενό», θα ξεφύγουμε από την περιορισμένη κοινή πραγματικότητα, και θα διευρύνουμε ενεργά την συνειδητότητα μας.

Ένα άκρως μεταμορφωτικό σεμινάριο που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας αλλά και της πραγματικότητας μας έτσι όπως την βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα μετά από μια τόσο βαθιά εργασία είναι η μεταμορφωτική αλλαγή του εαυτού μας και της ζωής μας.

Απευθύνεται σε θεραπευτές και ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν στην εργασία τους και στην προσωπική τους ζωή, που θέλουν να αλλάξουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα τους, την οπτική τους αντίληψη. Που είναι ανοιχτοί σε καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες και που θέλουν να διευρύνουν τη συνειδητότητα τους αλλά και την συνειδητότητα των ανθρώπων που αγαπούν ή που δουλεύουν παρέα.

Ενώ τα περισσότερα ειδή ψυχοθεραπείας εστιάζουν στο να βοηθήσουν τον άνθρωπο να γίνει ένα ολοκληρωμένο άτομο η κβαντική ψυχολογία διευρύνει αυτό το πλαίσιο της ολοκληρωμένης ατομικότητας για να συμπεριλάβει και το υπόλοιπο σύμπαν. Η σύγχρονη ψυχοθεραπεία δίνει έμφαση στον ολοκληρωμένο – αυθεντικό εαυτό. Όταν σε αυτό προστεθεί η κβαντική προοπτική ο θεραπευτικός σκοπός εκτείνεται περά από την ολοκλήρωση του εξατομικευμένου εαυτού προκειμένου να συμπεριλάβει και το σύμπαν από πού και προήλθε!

  • Δίνεται πιστοποίηση παρακολούθησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου από το Mandala School for Holistic Studies.

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για ανθρώπους με διευρυμένη αντίληψη και ανοιχτό μυαλό. Ένα σεμινάριο που δουλεύει γύρω από την ενέργεια του ατόμου και την αλλάζει μέχρι το τέλος του σεμιναρίου.

Κάθε Τετάρτη 20:00 – 21:30.

Έναρξη εκπαιδευτικού εργαστηριού : 5 Οκτωβρίου – 28 Ιουνίου

Μέγιστος αριθμός ατόμων 12 άτομα.

Το σεμινάριο είναι άκρως βιωματικό και εκπαιδευτικό.

Διεξαγωγή σεμιναρίων: Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη

Τ. 210 6403224

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει εκπαιδευτεί περεταίρω στη Hatha Yoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας στις συνεδρίες της εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Προσφέρει εκπαίδευση στο σύστημα της αναδρομικής θεραπείας, του διαλογισμού και σύντομα στην υπνοθεραπεία. Παράλληλα ασχολείται με εργαστήρια διαλογισμού, αναδρομικής θεραπείας και κβαντικής συνειδητότητας.