Η συναισθηματική ευεξία καθορίζει τη ζωή σου

γυναίκα με συναισθηματική ευεξία

Η συναισθηματική ευεξία αναφέρεται στην κατάσταση της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας κάποιου. Περιλαμβάνει την επίγνωση και την αποδοχή των συναισθημάτων , την αποτελεσματική διαχείριση του άγχους και την οικοδόμηση θετικών σχέσεων με τους άλλους. Η συναισθηματική ευεξία είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία και ευτυχία και παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Όταν είμαστε συναισθηματικά καλά, είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ζωής, να πλοηγηθούμε στις σχέσεις και να επιδιώξουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Από την άλλη πλευρά, η κακή συναισθηματική ευεξία μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά αρνητικών συνεπειών, όπως άγχος, κατάθλιψη, προβλήματα σχέσεων και προβλήματα σωματικής υγείας.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιστοποιήσουμε τη συναισθηματική μας ευεξία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εξάσκηση της επίγνωσης, την ενασχόληση με τη φροντίδα του εαυτού σας, την οικοδόμηση θετικών σχέσεων και την αναζήτηση υποστήριξης όταν χρειάζεται. Δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική μας ευεξία και λαμβάνοντας μέτρα για να τη διατηρήσουμε, μπορούμε να βιώσουμε μεγαλύτερη ευτυχία, καλύτερη υγεία και μια πιο ικανοποιητική ζωή.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τη σημασία της συναισθηματικής ευεξίας, τα οφέλη, τον αντίκτυπο της κακής συναισθηματικής ευεξίας και πρακτικές στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση της συναισθηματικής σας υγείας.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την ψυχική και συναισθηματική σας ευεξία είτε απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το σημαντικό θέμα, αυτό το άρθρο θα σας παρέχει τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε.

Συναισθηματική ευεξία με νούφαρα

Τί είναι συναισθηματική ευεξία;

Η συναισθηματική ευεξία αναφέρεται στην κατάσταση του να μπορεί κάποιος να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του με υγιή και θετικό τρόπο, καθώς και στην ικανότητα να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τα στρες της ζωής. Περιλαμβάνει την επίγνωση και την αναγνώριση των συναισθημάτων κάποιου και τη δυνατότητα να τα εκφράσει με εποικοδομητικό τρόπο. Η συναισθηματική ευεξία περιλαμβάνει επίσης μια θετική εικόνα του εαυτού μας, την αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσης στη ζωή και την εκπλήρωση των σχέσεων με τους άλλους.

Οι άνθρωποι που είναι συναισθηματικά καλά τείνουν να είναι πιο ανθεκτικοί και ικανοί να αντιμετωπίσουν και να ορθοποδήσουν έπειτα από αναποδιές και δύσκολες καταστάσεις. Είναι επίσης καλύτερα σε θέση να χειριστούν το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη. Η συναισθηματική ευεξία είναι μια σημαντική πτυχή της συνολικής υγείας και ευεξίας και μπορεί να βελτιωθεί μέσω ποικίλων πρακτικών όπως η θεραπεία, η επίγνωση, η αυτοφροντίδα και η κοινωνική υποστήριξη.

Η Ιστορία της Συναισθηματικής Ευεξίας

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά σημαντικά ορόσημα στην ιστορία της συναισθηματικής ευεξίας:

 1. Αρχαίοι φιλόσοφοι: Έλληνες φιλόσοφοι όπως ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας συζήτησαν τη σημασία της συναισθηματικής ευεξίας στα γραπτά τους.

 2. Πρώιμη Κινεζική Ιατρική: Η έννοια του Qi, ή της ενέργειας της ζωής, εισήχθη στην κινεζική ιατρική ως ένας τρόπος διατήρησης της συναισθηματικής ισορροπίας.

 3. Εποχή της Αναγέννησης: Ο ανθρωπισμός και η σημασία του ατομικισμού εμφανίστηκαν ως εξέχοντα θέματα στις τέχνες, τις επιστήμες και τη φιλοσοφία.

 4. 19ος αιώνας: Η ψυχανάλυση αναπτύχθηκε από τον Sigmund Freud, ο οποίος διερεύνησε τη σύνδεση μεταξύ του ασυνείδητου νου και της συναισθηματικής ευημερίας.

 5. Αρχές του 20ου αιώνα: Η έννοια της ψυχικής υγείας άρχισε να αναδύεται και ιδρύθηκαν τα πρώτα ιδρύματα ψυχικής υγείας.

 6. Δεκαετίες 1940-1950: Η ανάπτυξη ψυχοτρόπων φαρμάκων έφερε επανάσταση στη θεραπεία της ψυχικής ασθένειας.

 7. Δεκαετίες 1960-1970: Το κίνημα του ανθρώπινου δυναμικού έδωσε έμφαση στην αυτοβελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη, οδηγώντας στην ανάπτυξη πολλών προγραμμάτων αυτοβοήθειας.

 8. Δεκαετίες 1980-1990: Οι πρακτικές που βασίζονται στην ενσυνειδητότητα, όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα, έγιναν πιο δημοφιλείς στον δυτικό κόσμο, ως μέσο προώθησης της συναισθηματικής ευεξίας.

 9. Δεκαετία 2000-Σήμερα: Η άνοδος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει φέρει νέες προκλήσεις στη συναισθηματική ευεξία, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού εκφοβισμού και της κοινωνικής σύγκρισης.

 10. Τρέχουσα: Η ευαισθητοποίηση και η υπεράσπιση της ψυχικής υγείας έχουν κερδίσει περισσότερη προσοχή, οδηγώντας σε αυξημένη υποστήριξη και πόρους για όσους αγωνίζονται με συναισθηματική ευεξία.

Η συναισθηματική ευεξία στο σήμερα

Η πανδημία COVID-19 έχει τονίσει τη σημασία της συναισθηματικής ευεξίας, καθώς τα άτομα αντιμετωπίζουν αυξημένο άγχος, άγχος και απομόνωση.

Ενσωμάτωση ανατολικών και δυτικών πρακτικών: Η ανάμειξη παραδοσιακών ανατολικών πρακτικών, με τη δυτική ιατρική έχει αποκτήσει δημοτικότητα ως μια ολιστική προσέγγιση της συναισθηματικής ευεξίας.

Πρωτοβουλίες ευεξίας στο χώρο εργασίας: Οι εργοδότες έχουν αρχίσει να δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων, προσφέροντας οφέλη όπως ημέρες ψυχικής υγείας και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η πρόοδος της τεχνολογίας, όπως οι εφαρμογές ψυχικής υγείας και η τηλεθεραπεία, έχουν κάνει τη συναισθηματική ευεξία πιο προσιτή σε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η πρακτική της αυτοφροντίδας έχει γίνει πιο κυρίαρχη, με έμφαση στη φροντίδα των σωματικών, ψυχικών και συναισθηματικών αναγκών κάποιου.

Το στίγμα γύρω από την ψυχική ασθένεια έχει αρχίσει να μειώνεται, οδηγώντας σε πιο ανοιχτές συζητήσεις και αυξημένη υποστήριξη για όσους αγωνίζονται με συναισθηματική ευεξία.

Η έρευνα στον τομέα της συναισθηματικής ευεξίας συνεχίζει να αυξάνεται, οδηγώντας σε νέες ανακαλύψεις και προόδους στη θεραπεία και την πρόληψη.

πρόσωπα που δείχνουν τη διάθεση του ανθρώπου

Πώς η συναισθηματική ευεξία επηρεάζει τη ζωή σας;

Η συναισθηματική ευεξία είναι μια σημαντική πτυχή της συνολικής υγείας και ευεξίας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους η συναισθηματική ευεξία μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας:

 • Ψυχική υγεία: Η συναισθηματική ευεξία μπορεί να επηρεάσει την ψυχική υγεία, η οποία περιλαμβάνει τη διάθεση, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές. Η έλλειψη συναισθηματικής ευεξίας μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές ψυχικής υγείας όπως άγχος και κατάθλιψη.

 • Σχέσεις: Η συναισθηματική ευεξία μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των σχέσεών σας. Τα άτομα που έχουν καλή συναισθηματική ευεξία είναι καλύτερα σε θέση να επικοινωνούν τα συναισθήματα και τα συναισθήματά τους και να αναπτύσσουν ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους.

 • Σωματική υγεία: Έρευνες έχουν δείξει ότι η συναισθηματική ευεξία μπορεί να επηρεάσει τη σωματική υγεία, όπως η μείωση των επιπέδων του στρες και η βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού.

 • Επιτυχία σταδιοδρομίας: Η συναισθηματική ευεξία μπορεί να παίξει ρόλο στην επιτυχία της σταδιοδρομίας. Οι άνθρωποι που είναι συναισθηματικά καλά μπορούν να χειριστούν καλύτερα το άγχος και την πίεση, να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους συναδέλφους και να χτίζουν ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις.

 • Αυτοεκτίμηση: Η συναισθηματική ευεξία μπορεί να επηρεάσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοεκτίμηση. Τα άτομα που έχουν καλή συναισθηματική ευεξία τείνουν να έχουν πιο θετική εικόνα για τον εαυτό τους και υψηλότερη αυτοπεποίθηση.

 • Ποιότητα ζωής: Η συναισθηματική ευεξία μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής. Οι άνθρωποι που έχουν καλή συναισθηματική ευεξία τείνουν να βιώνουν περισσότερη χαρά, ευτυχία και συνολική ικανοποίηση από τη ζωή.

Δηλαδή, η συναισθηματική ευεξία είναι ένα κρίσιμο συστατικό της συνολικής υγείας και ευεξίας και μπορεί να έχει ευρείες επιπτώσεις σε διάφορους τομείς της ζωής. Είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στη συναισθηματική ευεξία και να ληφθούν μέτρα για τη διατήρηση και τη βελτίωσή της.

Είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στη συναισθηματική ευεξία και να αναζητάτε βοήθεια εάν χρειάζεται για να αποτρέψετε ή να αντιμετωπίσετε αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή.

Συναισθηματική ευεξία με νου και πνεύμα

 

Οφέλη από την ισχυρή συναισθηματική ευεξία

Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία έχει πολλά οφέλη που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη ζωή ενός ατόμου. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη:

 • Ισχυρή ψυχική υγεία: Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαταραχών ψυχικής υγείας όπως το άγχος και η κατάθλιψη.

 • Ανθεκτικότητα: Τα άτομα με ισχυρή συναισθηματική ευεξία είναι πιο ικανά να αντιμετωπίσουν το άγχος και τις αντιξοότητες και είναι πιο ανθεκτικά απέναντι στις προκλήσεις.

 • Ισχυρές σχέσεις: Τα άτομα με ισχυρή συναισθηματική ευεξία είναι καλύτερα σε θέση να επικοινωνούν τα συναισθήματα και τα συναισθήματά τους και να αναπτύσσουν ουσιαστικές σχέσεις με τους άλλους.

 • Καλύτερη σωματική υγεία: Η έρευνα έχει δείξει ότι η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη σωματική υγεία, όπως με τη μείωση των επιπέδων του στρες και τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού.

 • Αυξημένη παραγωγικότητα: Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη παραγωγικότητα στην εργασία και σε άλλους τομείς της ζωής, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να εστιάσουν καλύτερα και να αποδώσουν καλά.

 • Βελτιωμένη αυτοεκτίμηση: Τα άτομα με ισχυρή συναισθηματική ευεξία τείνουν να έχουν πιο θετική εικόνα για τον εαυτό τους και υψηλότερη αυτοπεποίθηση.

 • Υψηλότερη ποιότητα ζωής: Συνολικά, η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερη ποιότητα ζωής, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν περισσότερη χαρά, ευτυχία και συνολική ικανοποίηση από τη ζωή.

 • Βελτιωμένη λήψη αποφάσεων: Τα άτομα με ισχυρή συναισθηματική ευεξία είναι καλύτερα σε θέση να λαμβάνουν ορθές αποφάσεις και να επιλύουν αποτελεσματικά προβλήματα.

 • Καλύτερες δεξιότητες επικοινωνίας: Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να βελτιώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ενεργητικής ακρόασης και της έκφρασης καθαρά και αποτελεσματικά.

 • Μεγαλύτερη ενσυναίσθηση: Τα άτομα με ισχυρή συναισθηματική ευεξία τείνουν να έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση για τους άλλους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πιο θετικές και ουσιαστικές σχέσεις.

 • Αυξημένη δημιουργικότητα: Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τις δημιουργικές τους δυνατότητες και να εξερευνήσουν νέες ιδέες.

 • Μεγαλύτερη αυτογνωσία: Τα άτομα με ισχυρή συναισθηματική ευεξία τείνουν να έχουν μεγαλύτερη αίσθηση αυτογνωσίας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη προσωπική ανάπτυξη και ανάπτυξη.

 • Βελτιωμένος ύπνος: Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα ύπνου, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα το στρες και το άγχος.

 • Χαμηλότερος κίνδυνος κατάχρησης ουσιών: Η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο κατάχρησης ουσιών και εθισμού, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα χωρίς να βασίζονται σε ναρκωτικά ή αλκοόλ.

Έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως η ισχυρή συναισθηματική ευεξία μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο σε κάθε πτυχή της ζωής ενός ατόμου, από τις προσωπικές σχέσεις και την επαγγελματική επιτυχία μέχρι τη σωματική υγεία και τη συνολική ευτυχία.

Δίνοντας προτεραιότητα στη συναισθηματική ευεξία και λαμβάνοντας μέτρα για τη διατήρηση και τη βελτίωσή της, οι άνθρωποι μπορούν να αποκομίσουν αυτά τα πολλά οφέλη και να ζήσουν πιο ικανοποιητική και ικανοποιητική ζωή.

Συναισθηματική ευεξία με ένα κεφάλι γεμάτο χαρά

Πώς να βελτιστοποιήσετε τη συναισθηματική σας ευεξία

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τη συναισθηματική σας ευεξία:

 • Εξάσκηση της επίγνωσης: Η ενσυνειδητότητα είναι η πρακτική του να είσαι παρών τη στιγμή και να ασχολείσαι πλήρως με το περιβάλλον σου. Μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το στρες και το άγχος, να βελτιώσετε την εστίασή σας και να αυξήσετε τη συνολική αίσθηση ευεξίας. Μπορείτε να ασκήσετε ενσυνειδητότητα μέσω διαλογισμού, γιόγκα ή άλλων προσεχτικών δραστηριοτήτων.

 • Χτίστε θετικές σχέσεις: Οι θετικές σχέσεις μπορούν να έχουν βαθύ αντίκτυπο στη συναισθηματική σας ευεξία. Αφιερώστε χρόνο για να συνδεθείτε με φίλους και οικογένεια και να δημιουργήσετε ισχυρές, υποστηρικτικές σχέσεις.

 • Ασκηθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας: Η αυτοφροντίδα είναι η πρακτική της φροντίδας της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής σας υγείας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρκετό ύπνο, υγιεινή διατροφή, τακτική άσκηση και αφιέρωση χρόνου σε δραστηριότητες που σας αρέσουν και που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

 • Αναπτύξτε υγιείς δεξιότητες αντιμετώπισης: Όταν αντιμετωπίζετε άγχος και δύσκολα συναισθήματα, είναι σημαντικό να έχετε υγιείς δεξιότητες αντιμετώπισης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ασκήσεις βαθιάς αναπνοής, άσκηση ευγνωμοσύνης ή ενασχόληση με ένα χόμπι ή δημιουργική δραστηριότητα.

 • Ζητήστε βοήθεια εάν χρειάζεται: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συναισθηματική σας ευεξία, είναι σημαντικό να αναζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να αναπτύξετε ένα σχέδιο για τη βελτίωση της συναισθηματικής σας ευεξίας.

 • Θέστε όρια: Ο καθορισμός υγιών ορίων μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη συναισθηματική ευεξία. Αυτό μπορεί να σημαίνει να λέτε όχι σε πράγματα που δεν ευθυγραμμίζονται με τις αξίες ή τις προτεραιότητές σας ή να θέσετε όρια στον χρόνο και την ενέργειά σας.

 • Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά: Κάνοντας πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και σας φέρνουν χαρά μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη διάθεσή σας και τη γενική ευεξία σας. Είτε περνάτε χρόνο στη φύση, ακούγοντας μουσική ή διαβάζετε ένα καλό βιβλίο, αφιερώστε χρόνο για τις δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

 • Ασκήστε την αυτοσυμπόνια: Η αυτοσυμπόνια περιλαμβάνει το να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με καλοσύνη, κατανόηση και ενσυναίσθηση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την αρνητική αυτοσυζήτηση και να αναπτύξετε μια πιο θετική εικόνα για τον εαυτό σας.

 • Μείνετε συνδεδεμένοι με τις αξίες σας: Ο εντοπισμός και η παραμονή συνδεδεμένοι με τις βασικές σας αξίες μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και ουσιαστική ζωή. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και να κάνετε επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας.

 

 • Περιορίστε τον χρόνο οθόνης: Το να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη συναισθηματική σας ευεξία. Εξετάστε το ενδεχόμενο να θέσετε όρια στον χρόνο οθόνης σας και να κάνετε διαλείμματα από την τεχνολογία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εφαρμόζοντας αυτές τις στρατηγικές, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη συναισθηματική σας ευεξία και να βελτιώσετε τη συνολική ποιότητα ζωής σας. Να θυμάστε ότι το ταξίδι του καθενός στη συναισθηματική ευεξία είναι μοναδικό, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε τις στρατηγικές που λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

κρεβάτι και ύπνος εξασφαλίζουν τη συναισθηματική ευεξία

Συμπερασματικά, η συναισθηματική ευεξία είναι ένα κρίσιμο συστατικό της συνολικής υγείας και ευτυχίας. Περιλαμβάνει την επίγνωση και την αποδοχή των συναισθημάτων κάποιου, την αποτελεσματική διαχείριση του άγχους και την οικοδόμηση θετικών σχέσεων με τους άλλους. Όταν δίνουμε προτεραιότητα στη συναισθηματική μας ευεξία, είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ζωής, να πλοηγηθούμε στις σχέσεις και να επιδιώξουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Η απουσία συναισθηματικής ευεξίας μπορεί να έχει σημαντικές αρνητικές συνέπειες, όπως άγχος, κατάθλιψη, θέματα σχέσεων και προβλήματα σωματικής υγείας. Μπορεί να επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας, από τη δουλειά και τις σχέσεις μας μέχρι τη συνολική αίσθηση ευεξίας μας.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η συναισθηματική ευεξία δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί εν μία νυκτί και απαιτεί συνεχή προσπάθεια και δέσμευση. Ωστόσο, τα οφέλη της συναισθηματικής ευεξίας αξίζουν την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ευτυχίας, της καλύτερης υγείας και μιας πιο ικανοποιητικής ζωής.

Τελικά, η συναισθηματική ευεξία δεν είναι απλώς μια ευχάριστη διάθεση, αλλά βασικό συστατικό μιας ευτυχισμένης και υγιούς ζωής. Οπότε, θέστε ως προτεραιότητα τη φροντίδα της συναισθηματικής σας υγείας και θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορεί να επηρεάσει θετικά κάθε πτυχή της ζωής σας.

Στο Mandala Institute μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ξεπεράσεις καταστάσεις που επηρεάζουν τη ζωή σου.

Μπορούμε να σου προσφέρουμε την καλύτερη εκδοχή της ζωής που αξίζει.

Αν σου άρεσε το άρθρο, μπορείς να διαβάσεις κι αυτά: 

Η μοναξιά που αισθάνονται οι ενήλικες συνδέεται με κάποιο παιδικό τραύμα;

Η Αναδρομική Ψυχοθεραπεία, μπορεί να σου μεταμορφώσει τη ζωή

 

Πώς να ξεπεράσεις το χωρισμό και τη μοναξιά; 5 συμβουλές για να πας παρακάτω

 

Ξέρεις πως να ξεκλειδώσεις τη δύναμη του μυαλού σου; 9 τρόποι για να αλλάξεις τη ζωή σου

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες:

 Οι συνεδρίες διεξάγονται στην περιοχή της Βουλιαγμένης – Καβούρι ή online.

Εσπερίδων 10

Κλείστε το ραντεβού σας: 210 710 5766