+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Μειώστε τις Κρίσεις Πανικού με την Υπνοθεραπεία

hypnotherapy-psychotherapy-monaghan-2400x1600

5 Συνεδρίες για μείωση των κρίσεων πανικού με Υπνοθεραπεία & Αναδρομική Θεραπεία

Στο Μandala Yoga & Holistc Wellness Center σας καλούμε να δοκιμάστε μια διαφορετική μέθοδο μαζί με την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου: την μέθοδο της Υπνοθεραπείας & της Αναδρομικής Θεραπείας για μείωση των κρίσεων πανικού.

*Sessions also available in Εnglish as well

Προτεινόμενο Πρόγραμμα

Ιστορικό – Συνέντευξη / 2 ώρες

Body therapy & SRT / μείωση αρνητικών συναισθημάτων άγχους και πανικού / 2 ώρες

Regression Therapy / βρίσκοντας τη ρίζα του πανικού / μετασχηματισμός / 2 ώρες

Υπνοθεραπεία εξατομικευμένη για “μείωση κρίσεων πανικού” / 1 ώρα

Συμβουλευτική 1 ώρα

 

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224, στο info@mandala.gr ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος αυτού του άρθρου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Γιατί να επιλέξετε την Υπνοθεραπεία & την Αναδρομική Θεραπεία

Αρχικά πρέπει να καταλάβουμε την δύναμη του ‘υποσυνείδητου νου’. Ο υποσυνείδητος νους καταλαμβάνει το 95%  ο οποίος  κινεί σχεδόν τα πάντα και ας μην το αντιλαμβανόμαστε, όπως όταν οδηγούμε και δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τις ταχύτητες. Η πληροφορία οδήγησης υπάρχει στον υποσυνείδητο νου.

Όμως ο ‘συνειδητός νους’, κύματα Β, που είναι και ο «φρουρός» του υποσυνειδήτου, μπλοκάρει οποιαδήποτε αλλαγή εμείς θέλουμε να επιτύχουμε, όπως για παράδειγμα το κόψιμο του καπνίσματος. Η πρόσβαση στο υποσυνείδητο γίνεται μόνο με θεραπείες που εμπεριέχουν διαφοροποιημένες καταστάσεις συνείδησης και που έχουν πρόσβαση στα κύματα Α, Θ. Οπότε με την Υπνοθεραπεία,  επιτυγχάνουμε την σταδιακή χαλάρωση του νου,  με σκοπό να διεισδύσουμε στο υποσυνείδητο και να αλλάξουμε πληροφορίες που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Με την αναδρομική θεραπεία να βρούμε τις πληροφορίες που απαγορεύουν την μέγιστη λειτουργικότητα μας.

Τι είναι η Υπνοθεραπεία;

Με την «θεραπευτική ύπνωση» χαλαρώνεις βαθιά και βιώνεις την πολυτέλεια να θεραπεύεται ο νους, το σώμα και το συναίσθημα. Βρίσκεσαι δηλαδή σε μια κατάσταση μεταξύ «ύπνου – ξύπνιου», σε μια χαλαρωτική αίσθηση ή βύθισμα λίγο πριν τον ύπνο. Σε αυτή την κατάσταση, ο συνειδητός νους, χαλαρώνει και επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτό τον ανεκμετάλλευτο θησαυρό που έχει στη διάθεση του ο άνθρωπος, για να αλλάξει τις πληροφορίες που δεν  τον εξυπηρετούν πια! Έτσι δέχεται χωρίς αντίσταση ή κριτική τις καινούργιες προτάσεις που προτείνονται για την απαλλαγή από το σύμπτωμα π.χ. μείωση του άγχους και των κρίσεων πανικού.

Τι είναι η Αναδρομική Θεραπεία;

Η Αναδρομική Θεραπεία, μας βοηθάει να μπούμε μέσα στις υποσυνείδητες μνήμες μας, να βρούμε τη «ρίζα των κρίσεων πανικού» και που συνήθως βρίσκεται στο παρελθόν μας.

Η Αναδρομική Θεραπεία είναι η μόνη τεχνική που επιτρέπει να διεισδύσουμε βαθιά, χρησιμοποιώντας την ενεργητική φαντασία (Jung), για να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος μας και έπειτα να τη μετασχηματίσουμε μέσα από τις τεχνικές της, επιφέροντας μόνιμες αλλαγές.

Αναλυτικά για το Πρόγραμμα:

  • Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 ήμερες.
  • Η υπνοθεραπεία ηχογραφείται στη συνεδρία σας, μαζί με το προσωπικό σας κείμενο απελευθέρωσης, μαζί με χαλαρωτική μουσική. Έπειτα την ακούτε σπίτι σας, μόνοι σας, ενώ χαλαρώνεται βαθιά σε ξαπλωτή θέση ή το βράδυ πριν τον ύπνο. Οι πληροφορίες που έχουμε ηχογραφήσει, εμπεδώνονται από τον υποσυνείδητο νου και αλλάζουν ως προς τον θετικό σας μετασχηματισμό.  

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την Κατερίνα Κανελλοπούλου

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Δήλωση Ενδιαφέροντος