+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

5 συνεδρίες Αντιμετώπιση Άγχους & Κρίσεων Πανικού με Αναδρομική θεραπεία & Υπνοθεραπεία

hypnotherapy

 Αντιμετωπίστε το άγχος και τις κρίσεις πανικού αποτελεσματικά μέσα από τη μοναδική μέθοδο μας!

Βιώνετε έντονο άγχος ή κρίσεις πανικού και θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από τα συμπτώματα;

Συνεδρίες εστιασμένες για μείωση του άγχους και των κρίσεων πανικού με Υπνοθεραπεία & Αναδρομική Θεραπεία

Στο Μandala Yoga & Holistc Wellness Center σας καλούμε να δοκιμάστε μια διαφορετική μέθοδο μαζί με την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου: τη μέθοδο της Υπνοθεραπείας & της Αναδρομικής Θεραπείας για μείωση του άγχους και των κρίσεων πανικού. Τα συμπτώματα μειώνονται εξαιρετικά γρήγορα!! 

*Sessions also available in Εnglish as well

Ελάτε να με γνωρίσετε από κοντά για να με εμπιστευτείτε. Κλείστε τη αναγνωριστική σας συνεδρία 50€ / 50′ και ελάτε να συζητήσουμε το θέμα που σας απασχολεί και σας περιορίζει από το να είστε ελεύθεροι, χαρούμενοι, χωρίς φόβο ή περιορισμούς. Έπειτα αφαιρέστε το ποσό από το προτεινόμενο πακέτο συνεδριών, έχοντας στην ουσία μια συνεδρία δώρο.

Προτεινόμενο Πρόγραμμα του Mandala Holistic Wellness

  1. Ιστορικό – Συνέντευξη / 2 ώρες
  2. Ψυχό – σωματική απελευθέρωση άγχους και πανικού / 2 ώρες
  3. Αναδρομική θεραπεία “βρίσκοντας τη ρίζα” του άγχους και των πανικών / 2 ώρες
  4. Υπνοθεραπεία για μόνιμη απαλλαγή από το σύμπτωμα / 1 ώρα
  5. Μέτα από 3 εβδομάδες αποτελέσματα και συμβουλευτική / 1 ώρα

Ακούστε ένα δείγμα υπνοθεραπείας βαθιάς χαλάρωσης

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224, στο info@mandala.gr ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος αυτού του άρθρου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Γιατί να επιλέξετε την Υπνοθεραπεία & την Αναδρομική Θεραπεία

Ο υποσυνείδητος νους κατέχει όλη τη δύναμη για αλλαγή των συμπεριφορών μας και των συνηθειών μας.

Μόνο όταν εισχωρήσουμε μέσα σε αυτόν, δηλαδή στα κύματα Α, μπορούμε να αλλάξουμε τη “αρνητική πληροφορία κινδύνου” άγχους και κρίσεων πανικού.

Το υποσυνείδητο καταλαμβάνει το 90%, μνήμες, αρχεία, συνήθειες, παρελθοντικά γεγονότα εδρεύουν εκεί.  Για παράδειγμα, η πληροφορία οδήγησης υπάρχει στον υποσυνείδητο νου, η αλφαβήτα και τα μαθηματικά.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για conscious vs unconscious mind hypnosis

Κύματα Β. Συνειδητό επίπεδο. Καμία αλλαγή!

No automatic alt text available.

Κύματα Α / Αλλαγές!! Καθώς το Β όπως βλέπετε παραπάνω δεν είναι πλέον “φρουρός” αλλά χαλαρώνει. 

No automatic alt text available.

Κύματα Θ, Α, Β. Αναδρομική θεραπεία. Λειτουργούν όλα τα κύματα μαζί. Η τέλεια ευφυΐα για αλλαγές!! Εδώ έχουμε απεριόριστες δυνατότητες για αλλαγές!!

No automatic alt text available.

Όσο και να προσπαθούμε να βασιστούμε στο συνειδητό επίπεδο, κύματα Β, για μείωση συμπτωμάτων θα απογχάνουμε συνεχώς. Έτσι έχω ακούσει από πάρα πολλούς που έχουν έρθει μετά από τόση δουλειά με ψυχιάτρους, ή σε κέντρα για κρίσεις πανικού να μην έχει υπάρξει καθόλου μείωση των πανικών. Μα εννοείτε!

Αυτό συμβαίνει εφόσον η πληροφορία του πανικού βρίσκεται μόνο στο υποσυνείδητο και εάν δεν πάμε εκεί, η ρίζα του πανικού θα βρίσκεται εκεί και τα συμπτώματα απλά θα επιμένουν. Χάσιμο χρόνου και όχι μόνο!!

Τι είναι η Υπνοθεραπεία;

Είναι «θεραπευτική ύπνωση» που ενώ χαλαρώνεις βαθιά, βιώνεις τη πολυτέλεια να θεραπεύεται ο νους, το σώμα και το συναίσθημα. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση μεταξύ «ύπνου – ξύπνιου», σε μια χαλαρωτική αίσθηση ή βύθισμα λίγο πριν τον ύπνο. Σε αυτή την κατάσταση, ο συνειδητός νους, χαλαρώνει, κύματα Β, επιτρέποντας τη πρόσβαση στο υποσυνείδητο, κύματα Α.

Έτσι δέχεται χωρίς αντίσταση ή “πάλη” τις καινούργιες προτάσεις που προτείνονται για την απαλλαγή από το σύμπτωμα π.χ. μείωση του άγχους και των κρίσεων πανικού.

Τι είναι η Αναδρομική Θεραπεία; 

Η Αναδρομική Θεραπεία, μας βοηθάει να μπούμε μέσα στις υποσυνείδητες μνήμες μας και να βρούμε τη «ρίζα των κρίσεων πανικού».

Η Αναδρομική Θεραπεία είναι η μόνη τεχνική που επιτρέπει να διεισδύσουμε βαθιά, για να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος μας. Έπειτα το μετουσιώνουμε μέσα από τις τεχνικές της, επιφέροντας μόνιμες αλλαγές.

Αναλυτικά:

  • Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 ήμερες.
  • Η υπνοθεραπεία ηχογραφείται στη συνεδρία σας, με το προσωπικό σας κείμενο απελευθέρωσης από τους πανικούς, μαζί με ήπια χαλαρωτική μουσική. Έπειτα την ακούτε σπίτι σας, μόνοι σας,  σε ύπτια θέση. Οι πληροφορίες που έχουμε ηχογραφήσει, εμπεδώνονται από τον υποσυνείδητο νου και αλλάζουν ως προς τον θετικό σας μετασχηματισμό.  

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την Κατερίνα Κανελλοπούλου

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και τη Προπονητική Ψυχολογία (MSc Applied PositivePsychology and Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London.

Δήλωση Ενδιαφέροντος