Εκπαίδευση στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία – Υπνοανάλυση – evidence based clinical hypnosis

ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ 1

Μέρος του ολοκληρωμένου Διπλώματος στο Holistic brief Psychotherapy – Mandala Method for Holistic Therapy

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό αποτελεί αυτοτελές μέρος της Ολιστικής βραχείας ψυχοθεραπείας

Εκπαίδευση στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Υπνοανάλυση – Βραχεία Ψυχοθεραπεία online και μερικώς δια ζώσης για όσους επιθυμούν. 

Με την επαγγελματική, εντατική, ολοκληρωμένη εκπαίδευση του βασικού και προχωρημένου επιπέδου, αποκτάς το πιστοποιημένο Δίπλωμα στην

Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Υπνοανάλυση – Βραχεία Ψυχοθεραπεία

 

 Έναρξη 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατ0 10:00 – 1600 & Κυριακή 10:00 – 15:00

 

Εκπαιδεύσου και άρχισε να δουλεύεις άμεσα μετά την αποφοίτηση σου. 

Μάθε πως να γίνεις Ολιστικός Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Υπνοαναλυτής – Βραχείας Ψυχοθεραπείας μέσα από τις evidence – based πρακτικές κλινικής ύπνωσης με τις πιο νέες επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, που έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων. 

 

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα δοθούν ανά ενότητα ολοκληρωμένα κλινικά πρωτόκολλαεγχειρίδια για κατάθλιψη, καθημερινό άγχος και στρες, οικογένειας – εργασίας, για κρίσεις πανικού, θυμό, νευρικότητα, επιθετικότητα, κ.α. Τα συγκεκριμένα θεραπευτικά πρωτόκολλά έχουν συγκεκριμένα βήματα ανά συνεδρία – βραχυπρόθεσμα και δυναμικά, βασισμένα σε τις πιο πρόσφατές κλινικές μελέτες. Μια μοναδική δημιουργία του Mandala Institute. Η προσέγγιση μας είναι ολιστική, συνθετική και ψυχοθεραπευτική. 

 

Το ήξερες ότι η κλινική υπνοθεραπεία είναι μια θεραπεία, που βασίζεται σε στοιχεία, με περισσότερες από 70.000 ερευνητικές αναφορές παγκοσμίως; 

 

Ένα νέο επάγγελμα χωρίς ηλικιακούς φραγμούς, με δίπλωμα που αποκτάς με τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα και για όσους επιθυμούν κάποια Σάββατα δια ζώσης.

  Όλα τα επίπεδα είναι πιστοποιημένα από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors (IACTM).   

Λίγα λόγια από την Ψυχολόγο BScHons, Θετική Ψυχολόγο & Coaching Ψυχολόγο MSc, Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Κλινικής ύπνωσης και δημιουργό του προγράμματος, Κανελλοπούλου Κατερίνα

  Την κλινική υπνοθεραπεία την εντάσσω και την εφαρμόζω σχεδόν πάντα, κατόπιν συμφωνίας με τον βοηθούμενο, όταν:

 •  παρατηρούμε εμπόδια ως προς την ψυχολογική ίαση 
 • ή ως προς την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων

Την εφαρμόζω σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας ή και coaching ψυχολογίας. Μέσα από την εμπειρία μου χρόνων πάνω στην κλινική υπνοθεραπεία, σας διαβεβαιώ ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε πληθώρα θεμάτων όπως, άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, προβλήματα σχέσεων ή και εύρεση κατάλληλου συντρόφου, εμπόδια στην οικονομική ευημερία, στην απώλεια του βάρους, στην αύξηση της αυτοπεποίθησης, προβλήματα μνήμης, διαχείριση του πόνου και στη μείωση των ασθενειών. 

Γιατί χρησιμοποιώ την ύπνωση; 

Σε ένα γνωστικό – νοητικό επίπεδο (που είναι μόνο το 5% των δυνατοτήτων του νου – συνειδητό επίπεδο), ακόμη και ο βοηθούμενος, πολλές φορές, έχοντας κάνει την ψυχοθεραπεία του και την ανάλυση παρελθοντικών γεγονότων που προκαλούν το συγκεκριμένο του θέμα – πρόβλημα, αδυνατεί να αλλάξει τις αυτόματες, επαναλαμβανόμενές σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές, μη μπορώντας να σταματήσει αυτό τον φαύλο κύκλο. Ακόμη και δυναμικές τεχνικές αλλαγής όπως είναι το CBT , δεν μπορούν να αλλάξουν το γνωστικό επίπεδο του ατόμου με μόνιμη επιτυχία. 

Τότε η κλινική ύπνωση, που είναι μια σύνθεση ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων με επικέντρωση στη θεραπευτική δύναμη της ύπνωσης μέσω θετικών προτάσεων – υποβολών (positive suggestions) ιδανικών σεναρίων (scripts), βοηθούν το άτομο πολύ πιο άμεσα και γρήγορα να φέρει θετικά αποτελέσματα στη ζωή του. Η ύπνωση εργάζεται με το 95% των δυνατοτήτων του νου και των καταστάσεων συνειδητότητας (Α και Θ) που ο άνθρωπος διαθέτει φυσιολογικά. 

Η μέθοδος είναι πολύ πιο απλή από ότι ο περισσότερος κόσμος αλλά και επαγγελματίες ψυχικής υγείας υποθέτουν! Στην ουσία και με πολύ απλά λόγιά, η μέθοδος είναι να ησυχάσεις τον ανήσυχο – αρνητικό νου μέσω σταδιακής χαλάρωσης, ή συγκεκριμένων αναπνοών, ή μέσω νοερών απεικονίσεων και οραματισμών, ώστε να βοηθήσεις το υποσυνείδητο σε μια επανεγγραφή (imagery rescripting) – επαναπροσδιορισμό των σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών με έναν τόσο ωραίο, απλό  και πολύ εύκολο τρόπο. Με ακόμη πιο απλά λόγια, είναι σαν καθοδηγούμενος διαλογισμός, που εφαρμόζεται σε ύπτια θέση ξεκούρασης, μαζί με επαγγελματικά θεραπευτικά κείμενα που έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες κλινικούς υπνοθεραπευτές – ψυχοθεραπευτές – ψυχολόγους, ανάλογα το θέμα που μας απασχολεί! 

Τα συγκεκριμένα κείμενα – σενάρια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι όλα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική. Πολλά είναι και από επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα και βιβλία εγκεκριμένα από τον APA (American Psychological Association). 

Για ενήλικες, έφηβους και παιδιά! 

 

Σε ποιους απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: 

 • Σε αυτούς που κατέχουν Ακαδημαϊκό Τίτλο Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές (κατόπιν συνεντεύξεως)
 • Σε Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Ψυχιάτρους, Κοινωνιολόγους, Νοσηλευτές, Ιατρούς
 • Σε ανθρώπους που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα, έχουν δουλέψει ψυχοθεραπευτικά και θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Κλινικού Υπνοθεραπευτή (κατόπιν συνεντεύξεως για την καταλληλόλητα τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα)
 • Στους ενδιαφερόμενους θα σταλθεί ένα έντυπο με ερωτήσεις μέσω email και έπειτα θα κληθούν σε μια 20′ συνέντευξη online ώστε να υπάρξει αξιολόγηση για την καταλληλόλητα τους ως υπνοθεραπευτές στον τομέα της ψυχικής υγείας.

 

 

εκπαιδευτής στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία

Πώς συνδυάζεται η Υπνοθεραπεία με την Ψυχοθεραπεία και πού μπορεί να βοηθήσει; 

Η κλινική ύπνωση – υπνοθεραπεία είναι μια πολύ αποτελεσματική και γρήγορη τεχνική που μπορεί είτε να εφαρμοστεί μέσα στα πλαίσια της ψυχοθεραπείας είτε ως ανεξάρτητη θεραπευτική παρέμβαση φέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο χρόνων που χρησιμοποιείται ευρέως από ψυχολόγους, εφαρμόζεται στα νοσοκομεία ως πιο γρήγορη παρέμβαση και είναι εγκεκριμένο από το APA & BPS.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμά είναι μια πρωτότυπη δημιουργία του Mandala Institute. Η μοναδικότητά του έγκειται στο ότι είναι ολιστικό, συνθετικό και βασίζεται πρωτίστως σε επιστημονικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα, σενάρια – κείμενα και ψυχοθεραπευτικές πρακτικές.   

 Πού βοηθάει ο Kλινικός Yπνοθεραπευτής; 

 • Στη μείωση του άγχους
 • Στη μείωση της θλίψης και της κατάθλιψης
 • Στη μείωση των φόβων και των φοβιών
 • Στη μείωση κρίσεων πανικού
 • Στη μείωση σωματικών συμπτωμάτων και ασθένειας
 • Στη μείωση πόνου και διαχείριση αυτού
 • Στη θεραπεία ψυχικών τραυμάτων
 • Στη θεραπεία του μετατραυματικού στρες (PTSD)
 • Στην εξάλειψη δυσλειτουργικών φαύλων κύκλων συμπεριφορών (όπως κάπνισμα, διατροφικές διαταραχές, αϋπνία, θυμός κ.ά.)
 • Στη δημιουργία θετικών σχέσεων και θετικών αλληλεπιδράσεων
 • Στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης
 • Στην ενίσχυση της οικονομικής ευημερίας
 • Στην εργασία και την καριέρα ως προς την επίτευξη στόχων
 • Στον αθλητισμό

Επιπλέον, ως εκπαίδευση στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία θα μάθετε πώς να βοηθάτε το άτομο

 • ως προς την ολιστική επίτευξη της ψυχικής και σωματικής του υγείας
 • της ψυχολογικής και πνευματικής του ανάπτυξης και ευεξίας
 • μέσα από ένα ολιστικό ιστορικό, μια σειρά συνεδριών – στόχων που επιτυγχάνεται μέσω της συγκεκριμένης βραχείας ψυχοθεραπείας

Η πιστοποίηση ως Ολιστικός Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Υπνοαναλύτης Βραχείας ψυχοθεραπευτικής μεθόδου θα σας εκπαιδεύσει στο πως να μπορείτε να εφαρμόζετε συνεδρίες βραχείας ψυχοθεραπείας μέσω ύπνωσης (hypno – psychotherapy – hypno – analysis). 

Η υπνοψυχοθεραπεία είναι ψυχοθεραπεία η οποία ενισχύεται με την κλινική χρήση της ύπνωσης. Ένας υπνοψυχοθεραπευτής διαφέρει από έναν υπνοθεραπευτή, στο ότι εκπαιδεύεται να χρησιμοποιεί τόσο υπνωτικές όσο και ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις, για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους. Ο υπνοαναλυτής χρησιμοποιεί συμβουλευτικές προσεγγίσεις και τεχνικές, όπως είναι η προσωποκεντρική και η συνδιαλεκτική ανάλυση T.A., θεωρία και τεχνικές ψυχανάλυσης, την ενεργητική φαντασία, την αφηγηματική προσέγγιση, για να ανακαλύψει την πηγή των θεμάτων που μας απασχολούν μέσα από τις τεχνικές της ύπνωσης. 

Μαθαίνετε:

 • Συμβουλευτικές και Coaching δεξιότητες
 • Μπαίνετε σε ομάδα πρακτικής εξάσκησης και εποπτείας ολιστικών και συνθετικών συμβουλευτικών τεχνικών, προσωποκεντρικής προσέγγισης, T.A , θεωρία ψυχανάλυσης και μηχανισμούς άμυνας. Επιπλέον πως να ενταχθεί το mindfulness μέσα σε συνεδρίες, όπως και τεχνικές θεραπευτικών τεχνών! (Δίνεται Certificate στις ολιστικές συμβουλευτικές δεξιότητες μαζί με mindfulness & expressive arts therapy) 
 •  Mindfulness, τεχνικές αναπνοών, διαλογισμού, οραματισμοί και θετική ψυχολογία – evidence based
 • Expressive Arts Therapy (προαιρετικό αλλά προτεινόμενο)
 • Coaching μοντέλα (μπορεί κάποιος και να πάρει και το Δίπλωμα στο Ολιστικό Coaching Ψυχολογίας – αναγνωρισμένο από το ISCP )
 • CBT – γνωστικές συμπεριφορικές τεχνικές λανθασμένων σκέψεων και πεποιθήσεων – αλλαγή αυτών – εφαρμογή αυτών στην ύπνωση του βοηθούμενου
 • Θεραπευτικά πρωτόκολλα για μείωση των επίπονων συναισθημάτων και δυσλειτουργικών συμπεριφορών
 • Υπνοανάλυση 
 • Πως να εφαρμόζετε ολοκληρωμένες βραχυπρόθεσμες συνεδρίες μέσα από μια συνθετική και ολιστική εκπαίδευση

Οι ενότητες των εκπαιδευτικών που συμπίπτουν αφαιρούνται από την συνολική σας οικονομική επένδυση 

Η εκπαίδευση είναι ιδανική και για νέους επαγγελματίες στον τομέα της ψυχικής υγείας όπως: 

 • Ψυχολόγους που δεν έχουν εκπαιδευτεί σε μεθόδους ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Με το εντατικό μας και ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα μπορούν να δουλέψουν με πελάτες αμέσως μετά την αποφοίτηση τους, διάρκειας 1 ακαδημαϊκού έτους και με επιτυχία στα αποτελέσματα τους!
 • Σε συμβούλους ψυχικής υγείας , που θέλουν να εφαρμόζουν περισσότερες τεχνικές πέρα των γνωστικών – συμβουλευτικών τεχνικών, αλλά και για να προσθέσουν μια νέα υπηρεσία, του Κλινικού Υπνοθεραπευτή.
 • Σε επαγγελματίες Coach για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αναπτυχθούν καλύτερα, να μπορούν να διαχειριστούν δύσκολα συναισθήματα και να ξεπεράσουν ακόμη πιο εύκολα τυχόν εμπόδια για την επίτευξη των στόχων τους. Αλλά και για να εντάξουν ένα νέο επάγγελμα στις υπηρεσίες τους. Η πρακτική της ομάδας βοηθάει τους coach στο να δουλέψουν και θεραπευτικά! 

Η εκπαίδευση είναι και ιδανική για όποιον κατέχει πτυχίο από μια άλλη σχολή και θέλει ένα νέο θεραπευτικό επάγγελμα. 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες: 

Ενότητες Ολιστικής Κλινικής Υπνοθεραπείας – Υπνοανάλυσης 

Οι ενότητες μας είναι χωρισμένες στους ακόλουθους τομείς (ενδεικτικά παραθέτουμε καθώς το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί καθώς και οι τιμές ανά ενότητα θα διαμορφωθούν ανάλογα) Το ολιστικό πρόγραμμα μας:

 1. Βελτίωση της ψυχικής υγείας
 2. Μείωση δυσλειτουργικών συμπεριφορών και επαναλαμβανόμενων φαύλων κύκλων
 3. Ενίσχυση δυνάμεων και ταλέντων
 4. Ενίσχυση οικονομικής ευημερίας
 5. Βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων
 6. Βελτίωση στην απόδοση και επίδοση σε τομείς όπως εργασία, καριέρα και αθλητισμός
 7. Ανάπτυξη ψυχολογικής ευεξίας (wellbeing)
 8. Πνευματικότητα

Η προσέγγιση μας είναι θετικά και ολιστικά προσανατολισμένη ως προς την ψυχική ίαση, κάθαρση, μετασχηματισμό, εξέλιξη και ανέλιξη του ατόμου μέσα από πρωτότυπες και καινοτόμες επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπευτικές & coaching προσεγγίσεις. 

  ➡️ Κάθαρση ➡️ Ψυχική ίαση ➡️ Ψυχολογική ευεξία ➡️ Αυτοπραγμάτωση ➡️ Υπέρβαση ➡️ Νόημα και Ικανοποίηση από τη ζωή  ➡️ Ευτυχία 

 Στόχοι για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία 

 • Να βιώσουν οι ίδιοι το συγκεκριμένο μοντέλο ψυχολογικής ευεξίας μέσα από τα παραπάνω βήματα.
 • Να μάθουν πολλαπλές τεχνικές και θεωρίες μέσα από μια ολιστική και συνθετική προσέγγιση θεραπείας & coaching.
 • Να μάθουν να τις εφαρμόζουν αργότερα στις συνεδρίες τους αποτελεσματικά και ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Για τον λόγο αυτό συνθέσαμε την υπνοθεραπεία και την κλινική ύπνωση με τις εξής επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις

Θα δουλέψουμε:  

 1. Δυσλειτουργικές συμπεριφορές & εθισμοί (σκέψεις και αυτοματισμοί)- κάπνισμα, απώλεια βάρους, αυπνία, μείωση αλκοόλ
 2. Συναισθηματικές διαταραχές:  άγχος, κατάθλιψη, απογοήτευση, μοναξιά, θυμός, φόβος, ενοχές
 3. Σωματικές διαταραχές – ψυχοσωματικά: διατροφικές διαταραχές, ημικρανίες, σωματικούς πόνους – δερματικά
 4. Ψυχικές διαταραχές: μετατραυματικό στρες, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχικά τραύματα
 5. Ασθένειες 
 6. Μείωση και διαχείριση του πόνου
 7. Ψυχική ευεξία (wellbeing) – ευτυχία
 8. Mindfulness ύπνωση
 9. Οικονομική ευημερία
 10. Αθλητισμός
 11. Πνευματικότητα 

  ➡️ Κάθαρση ➡️ Ψυχική ίαση ➡️ Ψυχολογική ευεξία ➡️ Αυτοπραγμάτωση ➡️ Υπέρβαση ➡️ Νόημα και Ικανοποίηση από τη ζωή  ➡️ Ευτυχία  

Περισσότερα: 

 • Πώς να παίρνετε μια επιτυχημένη ολιστική συνέντευξη και ιστορικό από τον ενδιαφερόμενο με στόχο την επιτυχή εφαρμογή της κλινικής υπνοθεραπείας ανάλογα με το θέμα που τον απασχολεί
 • Επαγωγές σταδιακής χαλάρωσης
 • Γρήγορες και άμεσες επαγωγές
 • Καθοδηγούμενους οραματισμούς
 • Δυνατή επαγωγή one/off για διακοπή καπνίσματος
 • Κίνητρο διακοπής καπνίσματος
 • Σταδιακής μείωση καπνίσματος
 • Νέες επαγωγές για απώλεια βάρους
 • Επαγωγές για διατροφικές διαταραχές
 • Επαγωγή για βελτίωση εικόνας σώματος και ενίσχυση θετικής αυτοεικόνας
 • Περισσότερες επαγωγές για μείωση του στρες και συνδυαστικά θεραπευτικά πρωτοκόλλα
 • Μετατραυματικό στρες –  συνδυαστικά θεραπευτικά πρωτοκόλλα
 • Επαγωγές για συντροφικές σχέσεις
 • Μείωση θυμού και επιθετικότητας
 • Ενίσχυση Αυτοπεποίθησης – Αυτοεκτίμησης
 • Εξετάσεις και βελτίωση μνήμης
 • Επαγωγές για Αϋπνία
 • Αθλητική Επίδοση
 • Επιχειρηματικές δεξιότητες
 • Αύξηση οικονομικής ευημερίας
 • Αυτό-ανάπτυξη – αυτό ύπνωση 

Κλινική ύπνωση για: 

  • Προβλήματα υγείας και ορισμένες επαγωγές
  • Κατάθλιψη
  • Κρίσεις πανικού
  • Άγχος
  • Φοβίες και φόβο
  • Διακοπή και μείωση αλκοόλ
  • Σεξουαλικά ζητήματα
 • Ψυχοσωματική θεραπεία, μερικές τεχνικές για την επούλωση ψυχικών τραυμάτων και για την μετέπειτα εφαρμογή της κατάλληλης υπνοθεραπείας με σκοπό την πλήρη απελευθέρωση από το σύμπτωμα
 • Θεραπεία εσωτερικού παιδιού 
 • Πνευματική υπνοθεραπεία (Spiritual Hypnotherapy)
 • Υπνοθεραπευτική επαγωγή για είσοδο σε προηγούμενη ζωή και μετασχηματισμό.
 • Υπνοθεραπεία ενσυνειδητότητας / mindfulness.
 • Πώς να γράφετε δικά σας κείμενα επαγωγών για τους πελάτες σας
 • Ψυχοπαθολογία
 • Βιωματικές πρακτικές μεταξύ των σπουδαστών. 

Ακόμη, παρέχουμε πλούσιο Εγχειρίδιο με όλες τις παραπάνω επαγωγές Κλινικών Υπνοθεραπευτικών και evidence based κειμένων για να μπορείτε να τις εφαρμόζετε στους θεραπευόμενους σας.

Προτείνεται να συνδυαστεί μαζί η αναδρομική θεραπεία λαμβάνοντας το πιστοποιημένο δίπλωμα και κατέχοντας τον τίτλο Regression Therapist Dip RTh 

 

 

Ενότητες και ημερομηνίες της Ολιστικής Κλινικής Υπνοθεραπείας

Βασική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία

 • 21 Σεπτεμβρίου, Σάββατο 10:00 – 16:00 online zoom
 • 22 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 10:00 – 15:00 – online zoom
 • 5 Οκτωβρίου, Σάββατο 10:00 – 16:00 – online zoom
 • 6 Οκτωβρίου, Κυριακή 10:00 – 15:00 – online zoom

 

Συμβουλευτικές και Coaching Δεξιότητες

 • 19 Οκτωβρίου, Σάββατο 10:00 – 16:00 – online zoom
 • 20 Οκτωβρίου Κυριακή 10:00 – 15:00 – online zoom
 • Έναρξη ομάδας συμβουλευτικής και πρακτικής άσκησης: 21 Οκτωβρίου 18:00 – 20:30 και κάθε Δεύτερα (εκτός εορταστικών περιόδων)

 

Προχωρημένο επίπεδο κλινικής ύπνωσης 

 • 2 Νοεμβρίου, Σάββατο 10:00 – 16:00 online zoom και για όσους επιθυμούν δια ζώσης
 • 3 Νοεμβρίου, Κυριακή 10:00 – 15:00 – online zoom

 

Expressive Arts Therapy (προαιρετικό – προτεινόμενο)

 • 16 Νοεμβρίου, 10:00 – 16:00, online zoom (Σάββατο για όσους επιθυμούν δια ζώσης)
 • 17 Νοεμβρίου, 10:00 – 15:00 – online zoom (Κυριακή για όσους επιθυμούν δια ζώσης)

 

Mindfulness, διαλογισμός & Θετική Ψυχολογία – Certificate

(για πρώτη φορά προσθέσαμε την τελευταία μέρα πρωτόκολλο για μείωση τους στρες μέσα από ήπιες ασκήσεις yoga, meditation, αναπνοές, οραματισμούς και μούντρας – ώστε να εντάξουμε και το σώμα. Καθοδηγεί ο Γιώργος Ανδριανόπουλος. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία με τη yoga! Οι ασκήσεις μας είναι περισσότερο τεντώματα – stretching που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους και να ενταχθεί μέσα από το επιπλέον εγχειρίδιο μας! 

 • 30 Νοεμβρίου, Σάββατο 10:00 – 16:00 online και για όσους επιθυμούν δια ζώσης. 
 • 1  Δεκεμβρίου, 10:00 – 15:00 online zoom 
 • 14 Δεκεμβρίου, Σάββατο 10:00 – 16:00 online και για όσους επιθυμούν δια ζώσης
 • 15 Δεκεμβρίου, Κυριακή, 10:00 – 15:00 online zoom 

 

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα 

 

Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία

  Σε ποιους απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία: 

 • Σε αυτούς που κατέχουν Ακαδημαϊκό Τίτλο Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές (κατόπιν συνεντεύξεως)
 • Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Ψυχιάτρους, Κοινωνιολόγους, Νοσηλευτές, Ιατρούς
 • Σε ανθρώπους που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα, έχουν δουλέψει ψυχοθεραπευτικά και θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Κλινικού Υπνοθεραπευτή (κατόπιν συνεντεύξεως για την καταλληλόλητα τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα)
 • Στους ενδιαφερόμενους θα σταλθεί ένα έντυπο με ερωτήσεις μέσω email και έπειτα θα κληθούν σε μια 20′ συνέντευξη online ώστε να υπάρξει αξιολόγηση για την καταλληλόλητα τους ως υπνοθεραπευτές στον τομέα της ψυχικής υγείας.

  Περαιτέρω προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού

 • Καλή γνώση αγγλικών και χειρισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 7 ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης (50′ / 70€ )  και 3 για την αναδρομική θεραπεία – υπνοανάλυση βάθους  (90′ /από 130€ ) κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού μας. Οι ατομικές συνεδρίες θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο – Μάρτιο, κάθε 15 μέρες.
 • Μελέτη βιβλιογραφίας που αποστέλλεται σε κάθε ενότητα.
 • Καλή διάθεση και ευγένεια.
 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλεύουν σε κάποιες ενότητες με 10 αληθινά περιστατικά όπου και θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

 

  Επένδυση

  • Θα ανακοινωθεί σύντομα καθώς το πρόγραμμα έχει ανανεωθεί και έχουν προστεθεί επιπλέον ενότητες!
  • Προσφέρεται έκπτωση στην ΕΦΑΠΑΞ καταβολή  (η έκπτωση αναφέρεται μέσω επικοινωνίας) 
  • Στην συνολική σας επένδυση και στις ατομικές σας συνεδρίες δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
 •  
  • Για όσους πληρώνουν με ενότητες, για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό. 
  • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom.
  • Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι είτε η ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμή όλου το ποσού ή προκαταβολή 600€ στον παρακάτω λογαριασμό:

   

  Εθνική Τράπεζα

  Κανελλοπούλου Κατερίνα

  Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

  iban: GR7801106820000068200142906

  Οι αποδείξεις στέλνονται ηλεκτρονικώς  

   

  Πειραιώς 

  Κανελλοπούλου Κατερίνα 

  Αριθμός λογαριασμού: 6604 110036 528

  iban: GR83 0171 6040 0066 0411 0036 528

   

Άρθρα για την κλινική ύπνωση και την αναδρομική θεραπεία

 

 1. Η επιστήμη πίσω από την Κλινική Υπνοθεραπεία Πως λειτουργεί και τι μπορεί να σου προσφέρει

 2. Μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει η αυτο-ύπνωση Πως μπορείς να πετύχεις μικρά θαύματα στη ζωή σου

 3. Όλα όσα θέλεις να μάθεις για την αναδρομική θεραπεία. Η ψυχή γιατρεύει τα τραύματά της.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η εκπαιδεύτρια Κατερίνα Κανελλοπούλου  στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842). Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434). Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology. Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: