Ολιστική Coaching Εκπαίδευση

246651308_240686978113875_2755417031119180682_n

Εάν ψάχνεις για μια νέα καριέρα και σου αρέσει να βοηθάς τους ανθρώπους, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα!

Γίνε πιστοποιημένος Ολιστικός Coach και ξεκίνα να δουλεύεις επαγγελματικά με πελάτες, μετά την αποφοίτησή σου.

Εκπαίδευση στο Life & Business Coaching μέσα από μια ολιστική και συνθετική προσέγγιση coaching – επιστημονικά τεκμηριωμένη / 8 ενότητες / 8 ΣΚ / 120 ώρες βιωματικής εκπαίδευσης είτε online είτε εξ αποστάσεως + 50 ώρες πρακτικής άσκησης με πραγματικούς πελάτες, θεωρία, βιωματική άσκηση και πρακτική μεταξύ σπουδαστών.

Μετά την αποφοίτησή σου μπορείς να δουλεύεις επαγγελματικά ως πιστοποιημένος Ολιστικός Coach στην προσωπική ζωή (life coaching), στην εργασία (business coaching), σε αθλητές & ομάδες (performance coaching).

Δώρο από εμάς οι εποπτείες όλων των γραπτών περιστατικών σου.

Μια μοναδική δημιουργία της Coaching & Θετικής Ψυχολόγου MSc Κατερίνας Κανελλοπούλου, ιδρύτριας του Mandala Institute.

 

Με την αποφοίτησή σου θα έχεις δύο / τρεις πιστοποιημένους επαγγελματικούς τίτλους: 

  • Δίπλωμα ως Ολιστικός – Συνθετικός Coach 
  • + Πιστοποίηση ως Mindfulness Coach (εφόσον συμπληρωθούν όλες οι ενότητες του εκπαιδευτικού μας προγράμματος coaching)
  • + Προαιρετική ενότητα στην Υπνοθεραπεία κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προσθέτοντας και το Hypnosis Coaching μαζί με τον επαγγελματικό τίτλο ως  Hypnotherapist (Certificate Basic) 

Εάν θες να δοκιμάσεις κατά πόσον το Coaching είναι για εσένα ώστε να προχωρήσεις στις παρακάτω ενότητες του πιστοποιημένου διπλώματός μας, πάρε τις 2 πρώτες ενότητες, το Certificate in Basic Coaching Models & Coaching Skills, 30 ωρών.

 

Διπλά πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από δύο παγκόσμιους οργανισμούς.

Το  International Association for Coaches Therapists & Mentors (IACTM) και το International Society for Coaching Psychology (ISCP).

Πρόκειται για το μοναδικό στην Ελλάδα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το International Society for Coaching Psychology που προωθεί και υποστηρίζει τις πρακτικές, θεωρίες, έρευνες και προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας.

 

  • Αφορά άτομα που ψάχνουν για μια νέα καριέρα, που θέλουν να κατευθυνθούν προς το επάγγελμα του Coach, ή να εντάξουν τις τεχνικές και προσεγγίσεις του στην προσωπική ζωή, την εργασία ή στην εταιρία τους.
  • Αφορά επαγγελματίες που θέλουν να εντάξουν νέες τεχνικές και προσεγγίσεις στις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές τους συνεδρίες, όπως Ψυχολόγοι, Ψυχοθεραπευτές, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας, Κοινωνιολόγους ή για να εφαρμόσουν την coaching πρακτική ως ξεχωριστή προσέγγιση για την επίτευξη πολύτιμων στόχων για τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται παρατηρώντας τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει η εφαρμογή των στόχων και υλοποίηση των ονείρων τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ένα επάγγελμα που μπορείς να το κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου και στις ώρες που εσύ προτιμάς, ανάλογα με το πρόγραμμά σου!

Είτε ψάχνεις για μια νέα καριέρα είτε είσαι επαγγελματίας που θες να εντάξεις νέες μεθόδους και τεχνικές για να βοηθήσεις τους πελάτες σου να επιτύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και τεχνικές, αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα!

 

Η εκπαιδεύτρια Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι Ψυχολόγος BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (842/07) και αναγνωρισμένη από τη British Psychological Society.  Είναι Θετική & Coaching Ψυχολόγος MSc, αναγνωρισμένη από την International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, πιστοποιημένη Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Regression Therapist DipRth από αναγνωρισμένα ινστιτούτα της Αμερικής και της Αγγλίας, πιστοποιημένη Integrative Arts Therapist από το IATE του Λονδίνου, πιστοποιημένη Hatha Yoga Intsructor 200hrs. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο Coaching, το Mindfulness & την Ολιστική Ψυχοθεραπεία από το International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Coaching & στην Coaching Ψυχολογία από το International Society for Coaching Psychology, τον Σύλλογο που υποστηρίζει μόνο επιστημονικές τεκμηριωμένες μεθόδους με τα ιδρυτικά μέλη να είναι καθηγητές ψυχολογίας, ερευνητές και coaching ψυχολόγοι, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην Κλινική Ύπνωση από το International American Association. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην Αναδρομική Θεραπεία / Regression Therapy από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy.