Πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Αναδρομική Θεραπεία & Υπερπροσωπική Ψυχοθεραπεία

regression....

Πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Αναδρομική Θεραπεία & Υπερπροσωπική Ψυχοθεραπεία.

Τρία διπλώματα δίνονται μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού

  1. Το Δίπλωμα του Αναδρομικού Θεραπευτή (Regression Therapist Dip RTh) πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association of Regression Therapy
  2. Την πιστοποιήση του Υπνοθεραπευτή πιστοποιημένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors
  3. Το Δίπλωμα του Υπερπροσωπικού Θεραπευτή από τη Mandala Institute δημιουργό του συγκεκριμένου προγράμματος

Το επάγγελμα του Αναδρομικού Θεραπευτή / Regression Therapist Dip RTh, αποτελεί ένα νέο αλλά σύντομα αναπτυσσόμενο θεραπευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα, που με πολύ αγάπη και χαρά διδάσκω, με σκοπό να προσφέρω τις γνώσεις μου σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας ή άτομα που θέλουν να ειδικευτούν και να ασκήσουν μια νέα μέθοδο θεραπείας, που φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων.

Τι είναι η αναδρομική θεραπεία

Ο όρος «Αναδρομική Θεραπεία / Regression Therapy» αναφέρεται στην διαδικασία τεχνικών που οδηγούν πίσω σε μια παλαιότερη κατάσταση για να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας τώρα. 

Χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές  υπνοθεραπείας και ψυχοθεραπείας δίνοντας περισσότερη έμφαση στις εσωτερικές εικόνες που αναδύονται από το υποσυνείδητο, παρά στη συζήτηση ή ανάλυση σε γνωστικό επίπεδο, που αφορά το συνειδητό επίπεδο κυμάτων Β άρα και περιορισμένο κομμάτι του ατόμου για άμεση αλλαγή. Συνεπώς, εισχωρώντας στο υποσυνείδητο έχουμε γρηγορότερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ο όρος επίσης που χρησιμοποιείται για τη συγκεκριμένη θεραπεία ονομάζεται και “altered states therapy“, δηλαδή, θεραπεία μέσω των διαφοροποιημένων / αλλαγμένων καταστάσεων της συνείδησης. Η εναλλαγή σε διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης είναι ένας φυσιολογικός μηχανισμός του εγκεφάλου που καθημερινά πραγματοποιούμε αλλά που δεν το συνειδητοποιούμε (π.χ. οδηγείς και σκέφτεσαι μια υπόθεση – Α κύματα, είσαι σε βαθιά αυτοσυγκέντρωση Θ κύματα, κάνεις γυμναστική Β κύματα, κοιμάσαι Δ κύματα).

Που βοηθά η αναδρομική θεραπεία

Βοηθά στην κάθαρση και επούλωση ψυχικών τραυμάτων, στη θεραπεία συναισθηματικών, ψυχικών και νοητικών μπλοκαρισμάτων, στη μείωση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Επιπλέον βοηθά σε μια βαθύτερη και πιο ολοκληρωμένη αυτογνωσία. Στην εύρεση νοήματος και ικανοποίησης από τη ζωή, στην εύρεση του αυθεντικού – αληθινού εαυτού.

Βοηθά στο να βρούμε κρυμμένα ταλέντα, ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας σε θέματα εργασίας και καριέρας, είτε της υπάρχουσας είτε μιας νέας εργασίας, βοηθά σε θέματα αφθονίας και σχέσεων.

Μπορεί να μας βοηθήσει να ενισχύσουμε θετικά συναισθήματα όπως τη χαρά, την ηρεμία, την αγάπη, την συγχώρεση, την ελπίδα και ευγνομωσύνη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα σε κάθε θεραπεία και τα συμπτώματα συνήθως αποχωρούν μετά από μερικές συνεδρίες. Πολλές φορές ακόμη και μια συνεδρία 90 λεπτών μπορεί να μειώσει συμπτώματα όπως, άγχος, ντροπή, ενοχές, φόβο, θυμό, θλίψη, κρίσεις πανικού, ημικρανίες, πολύ γρηγορότερα από άλλες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις.

Περισσότερες Πληροφορίες για το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό μας


Πρόκειται για ένα καινοτόμο, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στην Υπερπροσωπική Ψυχολογία έναν επιστημονικό κλάδο της Ψυχολογίας (BPS).

Τις τεχνικές της Αναδρομικής Θεραπείας τις χρησιμοποιούν επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, ψυχίατροι, ψυχολόγοι και άλλοι αναδρομικοί θεραπευτές σύμφωνα με τα συγκεκριμένα διεθνή πρότυπα από εγκεκριμένους οργανισμούς όπως την Earth Association  of Regression Therapy (Dr Mack, ιατρός – αναδρομικός θεραπευτής 2014).


✔️Έναρξη εκπαιδευτικού κύκλου: 9/10/2021

✔️ Δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο, πρωτότυπο και αυτόνομο θεραπευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα, το αναγνωρισμένο επάγγελμα διεθνώς του Αναδρομικού Θεραπευτή / Regression Therapist Dip RTh και του Υπερπροσωπικού Θεραπευτή.

✔️ Για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, δίνεται η ευκαιρία να προσθέσουν στις υπηρεσίες τους, μια νέα μέθοδο που θεραπεύει βαθιά, που αρέσει πολύ στους ενδιαφερόμενους, επιλύοντας ταυτοχρόνως, θέματα που τους απασχολούν.

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Regression Therapy Association link : https://www.earth-association.org/

Μαζί με το δίπλωμα του Αναδρομικού Θεραπεύτη Dip RTh, οι σπουδαστές θα μπορούν να γίνουν πιστοποιημένα μέλη στον παγκόσμιο οργανισμό της Earth, όπου και θα ενταχθούν τα ονόματα τους ως πιστοποιημένους Αναδρομικού Θεραπευτές της Ελλάδος, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.

Προαπαιτούμενα:

Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές και η γνώση αγγλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και έπειτα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη με την εκπαιδεύτρια του προγράμματος.

Το πρόγραμμα αφορά Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Coach, Κοινωνιολόγους. Επίσης και άτομα που κατέχουν ένα πτυχίο και από διαφορετική ειδικότητα, όμως έχουν εργαστεί ψυχοθεραπευτικά, έχουν εμπειρία ζωής και διάθεση για μάθηση και αλλαγή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης μας / 10 ατομικές συνεδρίες (90′ – 120€) κάθε 15 μέρες ή μια φορά το μήνα.

Οι σπουδαστές θα καλεστούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση μειώνοντας σημαντικά το κόστος της επένδυσης σας.

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε συμβουλευτικές δεξιότητες χρειάζεται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Βασικές Συμβουλευτικές Δεξιότητες για Θεραπευτές» 2 ημερών ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση ως θεραπευτές, ικανοί για ενεργητική ακρόαση, ενσυναίσθηση, μη κριτική, αποδοχή και ικανοί στο να διευκολύνουν τη θεραπεία με τον πελάτη.

Το Regression Therapy, άγνωστο ακόμη στην Ελλάδα, βασίζεται σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, με τις τεχνικές της να εισχωρούν ακόμη πιο βαθιά από άλλες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές.

Μεταξύ των ψυχοθεραπευτών, η αναδρομική θεραπεία θεωρείται πολύτιμη ψυχοθεραπευτική τεχνική από πολλούς αξιόπιστους επαγγελματίες (Independent, UK – 14 March 2015).

Στη φωτογραφία παραθέτω τον εγκέφαλο ενός ατόμου πριν το regression therapy και κατά τη διάρκεια του regression therapy. Στη δεύτερη εικόνα ενεργοποιούνται οι μνήμες και τα συναισθήματα.

Ο Dr Daniel Amen MD νευροψυχίατρος, έκανε ένα εγκαφαλογράφημα, ενώ ο πελάτης βρισκόταν σε ανάλυση προηγούμενης ζωής. Πριν ξεκινήσει τη θεραπεία είναι το baseline και στην επόμενη εικόνα είναι οι μνήμες και τα συναισθήματα που ενεργοποιούνται.

Μύθοι για την ύπνωση και την αναδρομή: όταν ένα άτομο είναι σε συνεδρία regression therapy, το fMRI δείχνει να δουλεύουν συγχρόνως όλα τα κύματα του εγκεφάλου, Β, Α, Θ. Συνεπώς, η συνειδητότητα πρώτον, δεν “εξαφανίζεται” ποτέ, δεύτερον, έχεις πάντα τον έλεγχο και μπορείς να διακόψεις τη συνεδρία σου ανά πάσα στιγμή, τρίτον, ο θεραπευτής δεν μπορεί “να σε κάνει ότι θέλει” γιατί είσαι πολύ συνειδητός και σε εγρήγορση, πέμπτον, είσαι πιο ευφυής από ποτέ! Είσαι πάντοτε σε μια κατάσταση χαλάρωσης και αυξημένης συγκέντρωσης – εγρήγορσης ή αλλίως στην κατάσταση ενεργητικής φαντασίας με όρους Jung και την ψυχολογία του βάθους).

Οι ενότητες και ποικίλες τεχνικές του εκπαιδευτικού σας:

Ενότητα 1 / Εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία

Εντατική εκπαίδευση

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εισέλθουν σε μια κατάσταση ύπνωσης χρειάζεται να μάθουμε τεχνικές υπνοθεραπείας, απλές και αποτελεσματικές, άλλοτε μέσω σταδιακή χαλάρωσης και άλλοτε μέσω νοερών απεικονίσεων. Περισσότερα εδώ: https://mandala.gr/online/

Μετά την ενότητα 1, οι σπουδαστές χρειάζεται να ολοκληρώσουν 4 συνεδρίες με φίλους ή γνωστούς χρησιμοποιώντας τεχνικές ύπνωσης.

Ενότητα 2: Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές 

Η τεχνική ανάκλησης προηγούμενων ζωών, προσφέρει ένα ψυχικό και ενορατικό ταξίδι γνώσης, ήπιας κάθαρσης και μετασχηματισμού.

Στο συγκεκριμένο επίπεδο μαθαίνουμε μια ολοκληρωμένη τεχνική “επιστροφής”, όπου εμπεριέχεται η αφήγηση, τα σημαντικά σημεία στην ιστορία, η είσοδος σε πνευματικά επίπεδα, τεχνικές ήπιας κάθαρσης, τεχνικές επίλυσης και κατανόησης των προκλήσεων – μαθημάτων, που αντιμετωπίζουμε στην τωρινή μας ζωή. Μέσα από την ανάδυση και το “acting out” των υποευατών ή συμβολικών εαυτών που μας μπλοκάρουν στην παρούσα κατάστασή, υποσυνείδητα, δημιουργείται ένα εξαιρετικό επίπεδο κάθαρσης και αναπλαισίωσης όπως συμβαίνει με τις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές της δραματοθεραπείας, του ψυχοδράματος και της αφηγηματικής προσέγγισης.

Πολλές βιωματικές ασκήσεις και πρακτική μεταξύ των φοιτητών. Βιώνουν οι σπουδαστές πολλές εμπειρίες προηγούμενης ζωής και τις εφαρμόζουν αργότερα σε άλλους συμμετέχοντες του προγράμματος ώστε να μάθουν πολύ καλά τις τεχνικές μας με την εκπαιδεύτρια να βρίσκεται πάντα παρόν στη διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 2, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές σε 4 ενδιαφερόμενους δείχνοντας τις δεξιότητες τους στο να καθοδηγούν τον πελάτη σε μια προηγούμενη ζωή.

Ενότητα 3: Προχωρημένες τεχνικές ανάκλησης προηγούμενων ζωών / Past Life Therapy 

Προχωρημένες τεχνικές χωρίς τη χρήση της σταδιακής ύπνωσης.

Προχωρημένες τεχνικές, μέσα από λέξεις, όνειρα, σκέψεις, συναισθήματα.

Τεχνικές από ενεργητική φαντασία και σωματική ψυχοθεραπεία.

Οι σπουδαστές θα δουλέψουν προσωπικές τους επίμονες σκέψεις ή και συναισθήματα ή ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο ή ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις σχέσεις ή τα χρήματα, κλπ. Βιωματικά και εφαρμογές μεταξύ των σπουδαστών.

Μαθαίνουμε προχωρημένες τεχνικές χωρίς τη χρήση της ύπνωσης, μέσα από επίμονες αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, από φράσεις, λέξεις, δηλώσεις και πεποιθήσεις, μέσα από όνειρα. Τεχνικές γεφύρωσης και πώς να δουλέψουμε αποτελεσματικά επίμονες αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα, έντονες σωματικές αισθήσεις, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και τρόποι επίλυσης. Θα μάθουμε να δουλεύουμε με ανολοκλήρωτες υποθέσεις (unfinished bussiness) και πως να τα μετασχηματίζουμε θετικά.

Θα υπάρξει βιωματική εργασία μεταξύ των σπουδαστών και επίδειξη με σπουδαστές από την εκπαιδεύτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 3, οι σπουδαστές χρειάζεται να εφαρμόσουν διαφορετικά είδη τεχνικών ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητες που έμαθαν σε 4 ενδιαφερόμενους.

Ενότητα 4: Σωματική Θεραπεία & Μελλοντικές προβολές 

1. Body Therapy

Το σώμα θυμάται! Το υποσυνείδητο θυμάται. Το συνειδητό είναι τώρα κάτω από μια νέα προσωπικότητα της τωρινής μας ζωής και δεν θυμάται ούτε την ενδιαφέρουν οι προηγούμενες εμπειρίες. Μέσα από μια μεγάλη διαδικασία ενσαρκώσεων το σώμα θυμάται και μεταφέρει μνήμες στο σημερινό μας σώμα, προκαλώντας πολλές φορές τις ίδιες ασθένειες, τα ίδια τραύματα, συμπτώματα, έντονο άγχος ή και πολλές φορές τα ίδια ατυχήματα. Άλλοτε μας μεταφέρει πολλές από τις ανεξήγητες μας φοβίες όπως το ύψος, τα αεροπλάνα, η θάλασσα, το νερό, τη φωτιά, τα ζώα κ.α. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα ασχοληθούμε με το σώμα και τις υποσυνείδητες μνήμες του.

Σωματική Ψυχοθεραπεία μέσω ενεργητικής φαντασίας και μέσω της μνήμης του σώματος μας, κάθαρση, απελευθέρωση, μετουσίωση. Θα μάθουμε πως να δουλεύουμε μέσα από τραύματα και ψυχοσωματικά συμπτώματα για την απελευθέρωση του ατόμου.

2. Future Progression

Η προβολή των σκέψεων και των συναισθημάτων στο προσεχές μας μέλλον, βοηθά στο να αντιληφθούμε το μέλλον που πρόκειται να δημιουργήσουμε, σύμφωνα με τις τωρινές μας πεποιθήσεις, σκέψεις, συναισθήματα. Όμως, έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε μέσα από τις τεχνικές του regression therapy.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 4, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν διαφορετικά είδη τεχνικών ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητες που έμαθαν. Θα εφαρμόσουν τις τεχνικές σε 4 ενδιαφερόμενους.

Ενότητα 5: Θεραπεία εσωτερικού παιδιού & θεραπεία τωρινής ζωής 

Η θεραπεία του εσωτερικού παιδιού είναι από τις πιο βασικές θεραπείες του regression therapy. Το εσωτερικό μας παιδί, μπορεί να μπλοκάρει ολοκληρωτικά πολλούς τομείς στην ζωή μας, όπως, στις σχέσεις, στην επιτυχία, στα χρήματα, στην καριέρα. Όταν είμαστε μικροί μεγαλώσαμε με θετικές αλλά και αρνητικές υποβολές που διαμόρφωσαν την προσωπικότητα μας, στο τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι, εάν αξίζουμε ή όχι, εάν είμαστε ικανοί ή όχι σύμφωνα με γονείς, δασκάλους, συμμαθητές κλπ. Καθώς μεγαλώνουμε, αργότερα πολλές φορές καθορίζουν την πορεία της ζωής μας οι ερωτικοί σύντροφοι, η εργασία που εμπλεκόμαστε και άλλα γεγονότα που μας έχουν στιγματίσει. Πολλαπλές και ποικίλες τεχνικές με στόχο την κάθαρση, την κατανόηση, την συγχώρεση, τον θετικό μετασχηματισμό για για πολλές καλές αλλαγές στη ζωή μας.

Η θεραπεία τωρινής ζωής αφορά ψυχικά τραύματα και μπλοκαρίσματα που μας έχουν συμβεί σε μεγαλύτερη ηλικία, πχ τραύματα από συντροφικές σχέσεις.


Θα υπάρξουν βιωματικές επαγωγές μεταξύ των φοιτητών και επίδειξη με σπουδαστές από την εκπαιδεύτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 4, οι σπουδαστές χρειάζεται να επιδείξουν τις δεξιότητες τους μέσα από 4 πελάτες.

Ενότητα 6: Ενεργειακή κάθαρση μέσω της μεθόδου Spirit Release Therapy & Marketing

Υπάρχουν ενέργειες γύρω μας που δεν τις αντιλαμβανόμαστε; Ναι. Πολλοί το ονομάζουν “μάτι”. Το ότι δεν τις βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Την ακτίνα του κινητού μας για να μιλήσουμε δεν τη βλέπουμε και όμως μιλάμε. Γρήγορες συχνότητες που το ανθρώπινο μάτι εκ φύσεως δεν μπορεί να αντιληφθεί. Αυτές οι ενέργειες βρίσκονται σε χώρους αλλά και στο σώμα μας δημιουργώντας αυτό που πολλοί ονομάζουν αρνητική ενέργεια. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε αρνητική ενέργεια πάνω μας, όταν βιώνουμε σωματική και ψυχολογική κόπωση, απώλεια ενέργειας, νευρικότητα, επιθετικότητα, παρατεταμένος θυμός, ημικρανίες, πονοκέφαλους, κρίσεις πανικού, έντονες φοβίες, κατάθλιψη. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα μάθουμε πως να καθαρίζουμε από αυτές τις ενέργειες και τρόπους προστασίας.

Στο τελευταίο μέρος θα μιλήσουμε για τους τρόπους προώθησης του νέου επαγγέλματος σας ή τους τρόπους ένταξης στην ήδη υπάρχουσα εργασία και άλλα ζητήματα που θα συζητήσουμε όλοι μαζί.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 6 οι σπουδαστές χρειάζεται να επιδείξουν αυτά που έμαθαν μέσα από 4 πελάτες.

Η Αποφοίτηση και τα Διπλώματα θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των case studies και με την συμπλήρωση των ατομικών τους συνεδριών.

Επιπλέον λεπτομέρειες για το εκπαιδευτικό:

Οι προσωπικές ατομικές συνεδρίες των σπουδαστών είναι απαραίτητες για όλους, ακόμη και για ψυχολόγους ή ψυχοθεραπευτές, καθώς η προσωπική εμπειρία βοηθά, πρώτον, στο να αντιληφθούμε πως είναι για τον πελάτη οι τεχνικές του regression therapy, δεύτερον, για να δουλευτούν για όλους τυχόν σκιές, μπλοκαρίσματα, ανολοκλήρωτες υποθέσεις και να βιώσουν τα αποτελέσματα των θεραπειών έμπρακτα στη ζωή τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε να υπάρξει θεραπεία στους συμμετέχοντες, αντίληψη, κατανόηση και σωστή εφαρμογή των τεχνικών και σε άλλους ενδιαφερόμενους και πολύ πολύ πρακτική.

Η επένδυση σας είναι 2400€

Εφάπαξ καταβολή: 2100€

Πληρωμή με κάθε ενότητα 300€ / 8 ενότητες

Για τους υπνοθεραπευτές το ποσό είναι (- 300€) και η έκπτωση της εφάπαξ καταβολής είναι 1800€ εφόσον δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουν των πρώτη ενότητα υπνοθεραπείας.

Για κράτηση θέσης χωρίς την εφάπαξ προκαταβολή 200€.

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωση θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος και το υπουργείο υγείας μιας ανάλογης κατάστασης όπως είναι η πανδημία ή άλλων εκτάκτων περιπτώσεων που μπορεί να συμβούν, το εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν ακυρώνεται, ούτε χάνονται τα χρήματα σας αλλά μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες. 


Λίγα λόγια ακόμη στο video που ακολουθεί για το εκπαιδευτικό σας

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Βάρη, Λευκάδος 2.

Τ. 210 6403224

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή του προγράμματος μας:

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας,  BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι επίσης Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος, MSc, MISCP από το πανεπιστήμιο του East London και μέλος του International Society of Coaching Psychology. Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) όπου και τα διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy και εκπαιδευτής στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Περαιτέρω, είναι εκπαιδεύτρια στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching, στην Ολιστική Ψυχοθeραπεία μαζί με Coaching και στο Mindfulness & Meditation Therapy από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors. Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.