Υπνοθεραπεία για Μείωση Άγχους, Πανικών, Κατάθλιψης και Φόβων.

woman-listen-headphones-sleep-stock-today-150415-tease_5b4c78430780d8becca060f580e5940e.today-inline-large

3 Συνεδρίες Υπνοθεραπείας για Μείωση Άγχους, Πανικών, Κατάθλιψης και Φόβων.

Για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά και να μάθουν περισσότερα για την Υπνοθεραπεία μπορούν να απευθυνθούν για μια «αναγνωριστική» συνεδρία!  Συμπληρώστε την δήλωση ενδιαφέροντος στο τέλος του άρθρου ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6403224.

Ο άνθρωπος βάλλεται καθημερινά από πολλά αρνητικά συναισθήματα. Οι σκέψεις του είναι συνήθως χαμηλής εκτίμησης δυνατοτήτων και δυνάμεων για τον εαυτό του και για τις καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει γύρω του.

Πολλές φορές λαμβάνει το περιβάλλον του ως εχθρικό και απειλητικό προκαλώντας στον εαυτό του χρόνιο άγχος και φόβο που στην συνέχεια καταλήγει σε κατάθλιψη ή πανικούς. Τα συγκεκριμένα συναισθήματα φαίνεται να είναι πολλές φορές αλληλοσυνδεδεμένα.

 • Το άγχος προκαλεί πολλές ασθένειες (καρδιακές παθήσεις, υπέρταση, διατροφικές διαταραχές) ατυχήματα και δυστυχήματα, χαμηλή απόδοση στην εργασία, κόπωση, εξάντληση, πρόωρη γήρανση, διάλυση σχέσεων και χωρισμό, επιθετικότητα, βία, λεκτική και σωματική κακοποίηση στα παιδιά.
 • Ο φόβος προκαλεί ακινησία σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει πολύ μεγάλη κλίμακα μεταξύ φόβων και φοβιών. Όταν ο φόβος είναι σε τέτοια επίπεδα που ο άνθρωπος σταματά να «ζει» στην καθημερινότητα του τότε η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή και χρειάζεται μια ολιστική βοήθεια όπως την προσφέρουμε στο κέντρο μας με 100% επιτυχία σωματικής και ψυχικής ανάκτησης.
 • Κατάθλιψη είναι μια κατάσταση παθητική και αρκετά εσωτερική. Υπάρχει μεγάλη αίσθηση παραίτησης και άρνησης ακόμη και για θεραπεία πολλές φορές. Κατάθλιψη βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα από ήπιο έως έντονο βαθμό.
 • Πανικοί είναι η αίσθηση του εγκλωβισμού και του αδιέξοδου με πολλές φορές την αίσθηση του θανάτου. Είναι παρατεταμένο άγχος μαζί με πολύ φόβο. Ο πανικός είναι σύμπλεγμα άγχους και φόβου. Είναι μια δραματική κατάσταση που περνά ο άνθρωπος και που χρειάζεται να θεραπευτεί το συντομότερο.

Τι είναι η Υπνοθεραπεία;

Ο επιστημονικός όρος «υπνοθεραπεία» βασίζεται σε τεχνικές της ύπνωσης και εφαρμόζεται για να εξαλείψει αρνητικές μας αυτόματες συμπεριφορές και συνήθειες όπως είναι το κάπνισμα, το υπερβολικό φαγητό, το άγχος, ο φόβος, η κατάθλιψη, η ντροπή ή για να αναπτύξει πλευρές του εαυτού μας που χρειάζονται ενίσχυση ή βελτίωση όπως αυτοπεποίθηση, πλούτο, καριέρα, σχέσεις κ.α

Ποια είναι η τεχνική της;

 • Χαλαρώνουμε το νου και το σώμα μέσα από τον λόγο και τη μουσική εφαρμόζοντας ήπια σταδιακή καθοδηγούμενη χαλάρωση και οραματισμό.
 • Ο ενδιαφερόμενος βρίσκεται σε ύπτια θέση για να απολαύσει ολοκληρωτικά την χαλάρωση του.
 • Ο νους σταματά να σκέφτεται και έτσι το υποσυνείδητο είναι «δεκτικό και ανοικτό» στις προτάσεις που ακούει.
 • Όλες οι προτάσεις που ακούγονται είναι θετικές και αφορούν τη ζωή του ενδιαφερομένου.
 • Μέσα από την υπνοθεραπεία απελευθερωνόμαστε από το σύμπτωμα ή τη συνήθεια που μας παιδεύει χρόνια εύκολα και ευχάριστα.
 • Όλες οι προτάσεις έχουν πριν συμφωνηθεί με τον ενδιαφερόμενο προσφέροντας του έτσι τον πλήρη έλεγχο.
 • Η υπνοθεραπεία ηχογραφείται και έπειτα ο ενδιαφερόμενος την ακούει μονός του στο σπίτι.

Που βασίζεται η επιτυχία της Υπνοθεραπείας;

 • Έχει άμεση πρόσβαση στο υποσυνείδητο και μπορεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξει συμπεριφορές χρόνων.
 • Τα κύματα Β του εγκεφάλου μας (συνειδητό επίπεδο) είναι ο «φρουρός» της πρόσβασης μας για το υποσυνείδητο. Στην υπνοθεραπεία χαλαρώνουμε τον «φρουρό» και έτσι έχουμε άμεση πρόσβαση στο υποσυνείδητο που είναι τα κύματα Α του εγκεφάλου, ο φυσικός μας μηχανισμός της ονειροπόλησης και της φαντασίας.
 • Έπειτα από 3 εβδομάδες καθημερινού ακούσματος της υπνοθεραπείας στο σπίτι, μέσα από την ηχογράφηση που έχουμε δημιουργήσει, οι αλλαγές αρχίζουν να γίνονται ορατές. Καινούργιες εγκεφαλικές συνάψεις έχουν επιτευχθεί.
 • Η υπνοθεραπεία είναι εξαιρετική μιας και μας βοηθά να θεραπευτούμε ενώ βυθιζόμαστε σε έναν απολαυστικό και χαλαρωτικό ύπνο!

Πως δουλεύει με τα συγκεκριμένα συναισθήματα;

Υπάρχουν 4 είδη υπνοθεραπείας το κάθε ένα για το συγκεκριμένο συναίσθημα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο. ξεκινάμε με τις βασικές 3 συναντήσεις με την τελευταία να συναντιόμαστε για τα αποτελέσματα μετά από 3 εβδομάδες. Εάν τα συμπτώματα έχουν φτάσει στο «0/10» σταματάμε εάν έχουν μειωθεί στα «4-5/10» τότε θα χρειαστούμε άλλη 1 ή 2 συνεδρίες ακόμη.

Οφέλη

Απελευθέρωση από τα συμπτώματα δημιουργώντας συναισθήματα:

 • Χαράς
 • Ηρεμίας
 • Δεκτικότητας
 • Δράσης
 • Θετική στάση ζωής
 • Βελτίωση σχέσεων – εργασίας, οικογένειας, συντρόφου, φίλων
 • Διαύγεια σκέψεων

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου. Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει εκπαιδευτεί περεταίρω στη Hatha Yoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Προσφέρει εκπαίδευση στο σύστημα της αναδρομικής θεραπείας, του διαλογισμού και σύντομα στην υπνοθεραπεία.

Mandala Holistic Wellness Center is a place for mind, body & spirit practices.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,

Εσπερίδων 10, 166 71 , 210 6403224

[email protected]

Error: Contact form not found.