+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Πακέτο 5 Συνεδρίων για Απώλεια Βάρους: με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

Untitled design (9)

Πακέτο 5 Συνεδρίες Απώλεια Βάρους:  με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

*Sessions also avalaible in english as well

 • Προσφέρεται σημαντική έκπτωση 25% στις εβδομαδιαίες συνεδρίες και εφόσον έχουν προπληρωθεί και οι 8 συνεδρίες.
 • Εάν θέλετε να μας γνωρίσετε πρώτα κλείστε την «αναγνωριστική» σας συνεδρία και έπειτα αφαιρέστε το ποσό από τις προπληρωμένες σας 8 συνεδρίες έχοντας στην ουσία μια συνεδρία δώρο.

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

 

Πολλοί αδυνατούν να χάσουν βάρος, όσο και εάν προσπαθούν, καθώς, δεν έχουν βρει τη συναισθηματική «ρίζα» που κατοικεί μέσα τους και που μπλοκάρει όλη τη διαδικασία απελευθέρωσης των κιλών.

Αυτή η«ρίζα βάρους» βρίσκεται μέσα στο υποσυνείδητο νου.

                          Τα κιλά θα συνεχίζουν να διατηρούνται όσο η ρίζα βρίσκεται εκεί.

Mε το εξειδικευμένο ατομικό Πρόγραμμα του Κέντρου Ολιστικής Ευεξίας Mandala, βρίσκουμε τη συναισθηματική «ρίζα» του βάρους, που είναι και η αιτία του προβλήματος μας, το απελευθερώνουμε και το μετασχηματίσουμε.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σας: 

 1. Ολιστικό ιστορικό / Καθοδηγούμενη χαλάρωση :  / 2 hrs
 2. Αναδρομική Θεραπεία / SRT –  σωματική απελευθέρωση βάρους / 2 hrs
 3. Αναδρομική θεραπεία – εντοπισμός  συναισθηματικής «ρίζας» του βάρους, απελευθέρωση, θετικός μετασχηματισμός / 2 hrs
 4. Υπνοθεραπεία  ιδανικά κιλά – ιδανικό σώμα.  Ηχογράφηση ατομικής υπνοθεραπείας για το σπίτι / 1 hr
 5. Συμβουλευτική 50′ 

Ακούστε δείγμα της υπνοθεραπείας βαθιάς χαλάρωσης

 • Για μια ολιστική προσέγγιση μπορούμε να σας προσθέσουμε το πακέτο των 10 μαθημάτων personal training για όλα τα επίπεδα με το Γιώργο Ανδριανόπουλο.
 • Δώρο η διατροφή αποτοξίνωσης

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

 

 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μοναδικό στην Ελλάδα και παρέχεται από επαγγελματία ψυχολόγο και πιστοποιημένη υπνοθεραπεύτρια και αναδρομική θεραπεύτρια
 • Σε μόνο τόσες λίγες συνεδρίες έχουμε εξαιρετικά και μόνιμα αποτελέσματα.

 

 • Η υπνοθεραπεία ηχογραφείται και έπειτα την ακούτε σπίτι σας μόνοι σας και ενώ χαλαρώνεται βαθιά σε ύπτια θέση για 3 εβδομάδες.
 • Το υποσυνείδητο αντικαθιστά τον «λανθασμένο» δίσκο προσφέροντας νέες θετικές πληροφορίες για την απώλεια του βάρους ενώ ταυτοχρόνως μειώνει και το στρες! Επιπρόσθετα προσφέρει γαλήνη, ηρεμία και μείωση των καθημερινών αρνητικών σκέψεων!

 

Ποιότητες που αναδεικνύει:  αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμός, αλλαγή τρόπου ζωής σε αυτά που πραγματικά θέλουμε, θετικότητα και δράση για την επίτευξη των ονείρων μας, ηρεμία, χαρά, αγάπη, αποδοχή.

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 ήμερες και διαρκούν 2 ώρες τη φορά. 

Φτιάχνουμε το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα απελευθέρωσης κιλών.

Είπαν για το πρόγραμμα

Η εμπειρία μου σχετικά με την αναδρομική θεραπεία & την υπνοθεραπεία, συντέλεσαν σε μια εύκολη και γρήγορη ισορροπία σχετικά με το σωματικό βάρος αλλά και της ψυχικής μου ισορροπίας. Έχοντας εμπιστοσύνη στην Κατερίνα και τις εξαιρετικές γνώσεις της, κατάφερα, να φτάσω όχι μόνο τον στόχο μου αλλά πλέον κάνω και καλύτερες διατροφικές επιλογές χωρίς να στερούμε ή να πιέζομαι σε κάτι. Φυσικά όλη αυτή η συνεργασία μαζί της επηρέασε θετικά και άλλους τομείς της ζωής μου. Η δουλεία με τον εαυτό μας δεν τελειώνει ποτέ και όταν έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους απογειώνεσαι.  Μ. Κ.

Για την ολιστική αντιμετώπιση του Βάρους

Both Katerina & George have exceptional knowledge of their respective fields of study. I had the opportunity to attend their courses for an extensive period and all I can say is that they are worth the time, effort & investment. I’m grateful for coming across Mandala  Α. Κ.

Για το Mandala

Για μένα το mandala είναι από τα καλύτερα κέντρα ολιστικής ευεξίας που υπάρχουν. Τόσο η Κατερίνα Κανελλοπούλου όσο και ο Γιώργος Ανδριανόπουλος είναι γνώστες του αντικειμένου που διδάσκουν και σίγουρα η βελτίωση τόσο η σωματική όσο και η πνευματική είναι ορατή πολύ σύντομα. Σωματικά δοκίμασα την aerial yoga σε συνδυασμό με την ashtanga yoga και τις συμβουλές διατροφής του Γιώργου και χωρίς να υπερβάλλω το σώμα μου βελτιώθηκε πάρα πολύ μέσα σε έξι μήνες. Πνευματικά δοκίμασα την αναδρομή, την υπνοθεραπεία και τον διαλογισμό και η αλλαγή που ακόμα και σήμερα συμβαίνει στη ζωή μου είναι απλά μαγική!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα και στους δυο δασκάλους μου! Συστήνω ανεπιφύλακτα το mandala σε όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει τη ζωή του και την ψυχολογία του προς το καλύτερο! Ρ. Λ.

 

Από ποιόν διεξάγεται το πρόγραμμα;

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας Bsc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις Θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Παρακολουθεί τώρα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Msc Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Προσφέρει εκπαίδευση στο σύστημα της αναδρομικής θεραπείας, του διαλογισμού και σύντομα στην υπνοθεραπεία.

Mandala Holistic Wellness | Eσπερίδων 10 Βουλιαγμένη | 210 6403224

Δήλωση Ενδιαφέροντος