Πακέτο 5 Συνεδρίων για Απώλεια Βάρους: με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

Weight-Loss..........

Πακέτο 5 Συνεδρίες Απώλεια Βάρους:  με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

*Sessions also avalaible in english as well

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Πολλοί αδυνατούν να χάσουν βάρος, όσο και εάν προσπαθούν, καθώς, δεν έχουν βρει τη συναισθηματική «ρίζα» που κατοικεί μέσα τους και που μπλοκάρει όλη τη διαδικασία απελευθέρωσης των κιλών.

Αυτή η«ρίζα βάρους» βρίσκεται μέσα στο υποσυνείδητο νου.

                          Τα κιλά θα συνεχίζουν να διατηρούνται όσο η ρίζα βρίσκεται εκεί.

Mε το εξειδικευμένο ατομικό Πρόγραμμα του Κέντρου Ολιστικής Ευεξίας Mandala, βρίσκουμε τη συναισθηματική «ρίζα» του βάρους, που είναι και η αιτία του προβλήματος μας, το απελευθερώνουμε και το μετασχηματίσουμε.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σας: 

 1. Ολιστικό ιστορικό / Καθοδηγούμενη χαλάρωση 
 2. Αναδρομική Θεραπεία / SRT –  σωματική απελευθέρωση βάρους
 3. Αναδρομική θεραπεία – εντοπισμός  συναισθηματικής «ρίζας» του βάρους, απελευθέρωση, θετικός μετασχηματισμός
 4. Υπνοθεραπεία  ιδανικά κιλά – ιδανικό σώμα.  Ηχογράφηση ατομικής υπνοθεραπείας για το σπίτι
 5. Συμβουλευτική

Ακούστε δείγμα της υπνοθεραπείας βαθιάς χαλάρωσης

 • Για μια ολιστική προσέγγιση 
 • μπορούμε να σας προσθέσουμε το πακέτο των 10 μαθημάτων personal training για όλα τα επίπεδα με το Γιώργο Ανδριανόπουλο.
 • Δώρο η διατροφή αποτοξίνωσης “απώλεια βάρους & λίπους”. 

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μοναδικό στην Ελλάδα και παρέχεται από επαγγελματία ψυχολόγο, πιστοποιημένη υπνοθεραπεύτρια, αναδρομική θεραπεύτρια.
 • Σε μόνο τόσες λίγες συνεδρίες έχουμε εξαιρετικά και μόνιμα αποτελέσματα.
 • Η υπνοθεραπεία ηχογραφείται και έπειτα την ακούτε σπίτι σας μόνοι σας και ενώ χαλαρώνεται βαθιά σε ύπτια θέση για 3 εβδομάδες.
 • Το υποσυνείδητο αντικαθιστά τον «λανθασμένο» δίσκο προσφέροντας νέες θετικές πληροφορίες για την απώλεια του βάρους ενώ ταυτοχρόνως μειώνει και το στρες! Επιπρόσθετα προσφέρει γαλήνη, ηρεμία και μείωση των καθημερινών αρνητικών σκέψεων!

Ποιότητες που αναδεικνύει:  αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμός, αλλαγή τρόπου ζωής σε αυτά που πραγματικά θέλουμε, θετικότητα και δράση για την επίτευξη των ονείρων μας, ηρεμία, χαρά, αγάπη, αποδοχή.

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες. 

Φτιάχνουμε το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα απελευθέρωσης κιλών.

Είπαν για το πρόγραμμα

Η εμπειρία μου σχετικά με την αναδρομική θεραπεία & την υπνοθεραπεία, συντέλεσαν σε μια εύκολη και γρήγορη ισορροπία σχετικά με το σωματικό βάρος αλλά και της ψυχικής μου ισορροπίας. Έχοντας εμπιστοσύνη στην Κατερίνα και τις εξαιρετικές γνώσεις της, κατάφερα, να φτάσω όχι μόνο τον στόχο μου αλλά πλέον κάνω και καλύτερες διατροφικές επιλογές χωρίς να στερούμε ή να πιέζομαι σε κάτι. Φυσικά όλη αυτή η συνεργασία μαζί της επηρέασε θετικά και άλλους τομείς της ζωής μου. Η δουλεία με τον εαυτό μας δεν τελειώνει ποτέ και όταν έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους απογειώνεσαι.  Μ. Κ.

Καταπληκτική εμπειρία, μέσα από την αναδρομή και την υπνοθεραπεία η υπέροχη και άψογη επαγγελματίας Kanellopoulou Katerina έφερε στην επιφάνεια κομμάτια του εαυτού μου που με δυσκόλευαν και με βοήθησε να τα αντιμετωπίσω και να τα διαχειριστώ με περισσότερη θετική ενέργεια και αισιοδοξία!! Ευχαριστώ πολύ για την πορεία που μου άνοιξες!! Α.Α.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι εξαιρετική επαγγελματίας, μοναδική σε αυτό που κάνει. Την εμπιστεύομαι απόλυτα. Συστήνω ανεπιφύλακτα αναδρομική θεραπεία και υπνοθεραπεία για την μείωση του άγχους! Τ.Δ.

Για το Mandala

Για μένα το mandala είναι από τα καλύτερα κέντρα ολιστικής ευεξίας που υπάρχουν. Τόσο η Κατερίνα Κανελλοπούλου όσο και ο Γιώργος Ανδριανόπουλος είναι γνώστες του αντικειμένου που διδάσκουν και σίγουρα η βελτίωση τόσο η σωματική όσο και η πνευματική είναι ορατή πολύ σύντομα. Σωματικά δοκίμασα την aerial yoga σε συνδυασμό με την ashtanga yoga και τις συμβουλές διατροφής του Γιώργου και χωρίς να υπερβάλλω το σώμα μου βελτιώθηκε πάρα πολύ μέσα σε έξι μήνες. Πνευματικά δοκίμασα την αναδρομή, την υπνοθεραπεία και τον διαλογισμό και η αλλαγή που ακόμα και σήμερα συμβαίνει στη ζωή μου είναι απλά μαγική!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα και στους δυο δασκάλους μου! Συστήνω ανεπιφύλακτα το mandala σε όποιον ενδιαφέρεται να αλλάξει τη ζωή του και την ψυχολογία του προς το καλύτερο! Ρ. Λ.

Από ποιόν διεξάγεται το πρόγραμμα;

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας Bsc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι κάτοχος MSc στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Προπονητική Ψυχολογία (MSc Applied Positive Psyhology & Coaching Psychology). Ειδικεύεται στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις συνθετικές θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Mandala Institute| Eσπερίδων 10 Βουλιαγμένη | 210 6403224

Δήλωση Ενδιαφέροντος