ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

Μόνο με 5 συνεδρίες αναδρομικής θεραπείας & υπνοθεραπείας, χάνεις  το βάρος που θέλεις.  To να μην μπορείς, ενώ θέλεις να χάσεις βάρος, έχει σχέση με τη συναισθηματική ρίζα που μπλοκάρει τη διαδικασία.   Η ρίζα εδρεύει στο υποσυνείδητο και τα κιλά συνεχίζουν να σε απασχολούν.

Η «ρίζα του βάρους» που μπορεί να βρίσκεται; 

 • Στην παιδική ηλικία
 • Σε μια εμπειρία στην τωρινή μας ζωή
 • Σε προηγούμενη ενσάρκωση που κάτι τραυματικό συνέβη (όπως πείνα, πόλεμος, σωματική κακοποίηση κ.α)

Mε το εξειδικευμένο λοιπόν πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Ψυχολόγος MSc Κανελλοπούλου Κατερίνα, βρίσκουμε τη συναισθηματική «ρίζα» και από εκεί και πέρα η απώλεια βάρους αρχίζει να λειτουργεί αρμονικά. Μπορούμε δηλαδή να κατανοήσουμε γιατί συνέβη, να το απελευθερώσουμε και να το μετουσιώσουμε κατά συνειδητή βούληση στην τωρινή μας περίπτωση, που είναι η μείωση του βάρους και το ιδανικό σώμα.

Τί περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Mandala Ιnstitute  

 1. Ολιστικό ιστορικό – συνέντευξη επί του θέματος, καθορισμός στόχου και δοκιμές προετοιμασίας επόμενων συνεδριών. Διάρκεια 90′.
 1. Συνεδρία αναδρομικής θεραπείας εστιάζοντας στη ρίζα του εμποδίου απώλεια του βάρους. Διάρκεια 90′.
 1. Συνεδρία αναδρομικής θεραπείας απώλεια βάρους, κάθαρση και αλλαγή αυτοματισμών ως προς την κατάποση  φαγητού. Διάρκεια 90′
 1. Υπνοθεραπεία προσαρμοσμένη ατομικά με τα ακριβή κιλά απώλειας βάρους, καθοδηγούμενος οραματισμός νέας ζωής χωρίς τα κιλά, ηχογράφηση και άκουσμα στο σπίτι για 3 εβδομάδες. Διάρκεια 50′.
 2. Ανατροφοδότηση, μέτρηση αποτελεσμάτων & Συμβουλευτική / 50′

  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προσφέρεται είναι μοναδικό στην Ελλάδα και παρέχεται από επαγγελματία Ψυχολόγο, πιστοποιημένη Κλινική  Υπνοθεραπεύτρια και Αναδρομική Θεραπεύτρια. Πρόκειται για την έμπειρη Ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου MSc.  Για μια ολιστική προσέγγιση μπορούμε να σας προσθέσουμε με δυναμική άσκηση για όλα τα επίπεδα με το Γιώργο Ανδριανόπουλο

Δώρο η διατροφή αποτοξίνωσης! 

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 ήμερες.

 • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει έκπτωση 25% εφόσον προπληρωθεί όλο το ποσό είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε με πιστωτική κάρτα στο κέντρο μας.
 • Στις μεμονωμένες συνεδρίες και στα πακέτα έκπτωσης συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
 • Όλες οι συνεδρίες μας γίνονται και online