Φιλοξενήστε ένα Aerial Yoga Teacher Training στην πόλη σας!

Πρόγραμμα «Προσωπικής Απελευθέρωσης» με Αναδρομική Θεραπεία (1)

Tώρα φέρνουμε το Aerial Yoga Teacher Training στην πόλη σας! Είτε βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη , είτε στην Κρήτη είτε στον Βόλο ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Aerial Yoga  στην πόλη σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  6956293950 ή 210 6403224  για να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του κοινού σας.

Από ποιόν διεξάγεται:

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος έχει δημιουργήσει το MANDALA HOLISTIC WELLNESS την πρώτη και μοναδική σχολή Yoga στην Ευρώπη αναγνωρισμένη και registered σε Aerial Yoga από τον διεθνή Ινδικό οργανισμό World Yoga Alliance του Swami Dharam Ji.  Έχει ειδικευτεί στο σύστημα της Aerial Yoga όπου και διδάσκει δασκάλους να μάθουν την εναέρια γιόγκα. Είναι επίσης Hatha Yoga Instructor και έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση στην θεραπευτική Yoga. Εξασκείται σε διάφορα συστήματα όπως την Ashtanga Vinyassa και την Calisthenics για μεγαλύτερη εμβάθυνση στις τεχνικές που ασκεί για τη Hatha & Aerial Yoga.

Πληροφορίες:  6956293950 | 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της ανάρτησης.

Γιατί να εκπαιδευτείτε στην Aerial Υοga;

Το πανί της Aerial Yoga / hammock είναι ένα εργαλείο για όλα τα επίπεδα και τύπους yoga, από αρχάριους σε πιο advanced και από yin σε vinyasa yoga. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όχι μόνο για εξάσκηση της ισορροπίας αλλά βοηθά στο να βελτιωθεί η στάση του σώματος, στην γενικότερη ευθυγράμμιση και να πραγματοποιηθεί ένα πιο βαθύ stretching. Σε αυτό το εκπαιδευτικό θα εξερευνήσουμε και θα κατανοήσουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για μια ασφαλή πρακτική.

Η Aerial Yoga δίνει την δυνατότητα σε όλους να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας και της έλλειψης βάρους με την αιώρηση. Στην αιώρα, οι θέσεις της παραδοσιακής Yoga επιτυγχάνονται ευκολότερα, καθώς το βάρος του σώματος υποστηρίζεται είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου από το πανί.  Η Aerial Yoga βοηθάει πολύ στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση, καθώς και στην εμπειρία της βαθιάς αναπνοής. Θα γνωρίσετε αυτό το συναρπαστικό και πολύ δημοφιλές στυλ της γιόγκα, το οποίο είναι μια όμορφη συγκέντρωση διαφόρων τεχνών, όπως εναέριες τέχνες, hatha yoga, flow yoga, ακροβατικά , όλα μαζί εναρμονισμένα σε μια υπέροχη πρακτική. Θα αποκτήσετε ένα διεθνές πιστοποιητικό και θα είστε σε θέση να διδάσκετε διαϕορετικά στυλ μαθημάτων.

Τι θα επιτύχετε με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό

Το εκπαιδευτικό στην Aerial Yoga είναι εντατικό, έχει διάρκεια 40 ωρών και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Διδάσκεται σε μικρά γκρουπ των 8 ατόμων το μέγιστο, προκειμένου να δοθεί εντατική και προσωπική παρακολούθηση καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Κατά την διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού θα γνωρίσετε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών θέσεων της aerial yoga (asanas), οι οποίες υποστηρίζονται από την αιώρα. Θα μάθετε πώς να στήνετε ένα μάθημα aerial yoga και πώς να διδάσκετε αυτό το είδος της yoga σε άλλους. Παρέχεται εγχειρίδιο με όλες τις λεπτομέρειες και φωτογραφίες.

Το εκπαιδευτικό για την Aerial Yoga αποτελείται από τα  παρακάτω: 

• ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΕΡΙΑ ΓΙΟΓΚΑ
• ΩΦΕΛΗ
• ΑΝΤΑΝΔΕΙΞΕΙΣ
• 8 ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
• ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΓΙΟΓΚΑ
• ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΖΩΝΗΣ [πίσω από την κούνια]
• ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ [μπροστά από την κούνια στο έδαφος]
• ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ ΖΩΝΗΣ [μπροστά από την κούνια σε όρθια θέση]
• ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΖΩΝΗΣ [αναστροφές πόζες]
• ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΖΕΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΖΩΝΗΣ
• ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΗΣ ΖΩΝΗΣ [πόζες μέσα στην κούνια]
• ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ ΩΜΩΝ/ΧΕΡΙΩΝ
• ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πιστοποίηση

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Aerial Yoga είναι πιστοποιημένο από τη Yoga Alliance στην κατηγορία “Continuing Education”.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα, πιλάτες, γυμναστές, χορού, και σε όσους έχουν μια εμπειρία στην πρακτική της yoga τουλάχιστον 1 έτους , αλλά και σε όσους επιθυμούν να φτάσουν την πρακτική τους σε βαθύτερα επίπεδα.

Πληροφορίες: Γιώργος Ανδριανόπουλος 6956293950 | 210 6403224

Error: Contact form not found.