«Φτιάξε τη ζωή που σου αξίζει» σε 5 συνεδρίες!!

inner freedom

Πρόγραμμα Προσωπικής Απελευθέρωσης «Φτιάξε τη ζωή που σου αξίζει». 

Η αναδρομική θεραπεία, διεισδύει βαθιά, μέσα στις υποσυνείδητες μνήμες μας και μέσα από τις ποικίλες τεχνικές της, μετατρέπει κάθε αρνητική μνήμη, σε θετικές δυνάμεις, που μπορούμε να τις διαχειριστούμε σοφά, για να απολαύσουμε τη ζωή μας, με περισσότερο έλεγχο για τα γεγονότα που εμφανίζονται, με περισσότερη χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουμε ήδη!

Για περισσότερες πληροφορίες για το προσωπικό σας πρόγραμμα και την επένδυση σας τηλεφωνήστε στο 210 6403224. Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να βρούμε τι ταιριάζει σε εσάς.

Ποια είναι η τεχνική της αναδρομικής θεραπείας;

Η αναδρομική θεραπεία χρησιμοποιεί τεχνικές υπνοθεραπείας, όπως την σταδιακή χαλάρωση του νου και του σώματος και τον οραματισμό, για να διεισδύσει στην πηγή του θέματος που μας απασχολεί, που είτε έχει τις ρίζες του στην εμβρυακή, βρεφική ή παιδική μας ηλικία, είτε από ένα τραύμα σωματικό ή ψυχικό που μας συνέβη σε μεγαλύτερη ηλικία, είτε ακόμη και από τραύματα σωματικά και ψυχικά που μας έχουν συμβεί αναπόφευκτα σε προηγούμενες ζωές.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει;

Μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές εντοπίζει και θεραπεύει νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά μπλοκαρίσματα που επηρεάζουν άμεσα την τωρινή μας ζωή χωρίς την συνειδητή αντίληψη μας στο πόσο πολύ επηρεαζόμαστε από τις μνήμες του υποσυνείδητου. Το υποσυνείδητο  κατέχει το 95% του νου!! Το οποίο υποσυνείδητο είναι αυτό που μόνο κατευθύνει τη ζωή μας. Είναι τα αρχεία, οι μνήμες μας.

Ένα παράδειγμα για την δύναμη του υποσυνείδητου;

Όταν οδηγούμε δεν σκεφτόμαστε να βάλουμε τις ταχύτητες, ούτε να πατήσουμε γκάζι ή φρένο. Υπάρχει ένας αυτοματισμός ή ο αυτόματος πιλότος όπως τον ονομάζουμε «auto pilot». Αυτή την δουλειά την κάνει το υποσυνείδητο. Έτσι και βαθιές μνήμες όπως ένα τραύμα σε μια σχέση μπορεί να οδηγήσει στον φόβο των σχέσεων ή στη μη εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τον λόγο που έχουμε μερικές φοβίες αλλά οι φοβίες είναι καθαρά παρελθοντικές μνήμες, όπως φοβίες με αεροπλάνα, μέρη, φυλές ανθρώπων, φοβίες νερού, ζώων κλπ. Πολλές από αυτές δεν μπορούν να εξηγηθούν ούτε από την παιδική μας ηλικία, ούτε από πιο πρόσφατα τραύματα!! Όταν όμως βρούμε το τραύμα σε μια προηγούμενη ζωή τα συμπτώματα περιέργως εξαφανίζονται!! Όποτε είτε είναι αλήθεια είτε όχι μένουμε στο θεραπευτικό της κομμάτι που φαίνεται να είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλα ήδη θεραπειών!

Ποια είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να βοηθήσει;

Όταν φαίνεται να επιμένουν αρκετά από τα μπλοκαρίσματα που έχουμε στην καθημερινότητα μας σε σημαντικά θέματα όπως έλλειψη χρημάτων, σωματικές ασθένειες, δυσχερείς συντροφικές και οικογενειακές σχέσεις, μπλοκαρίσματα στην καριέρα ή στον εργασιακό τομέα ή και ακόμη και επίμονο σωματικό βάρος, η αναδρομική θεραπεία βοηθά στο να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος, να αναλυθεί ψυχολογικά χρησιμοποιώντας συγχρόνως εργαλεία μετασχηματισμού μέσα από ποικίλες τεχνικές της αναδρομικής θεραπείας και της ψυχοθεραπείας. Περεταίρω το επιλύει σε κβαντικό – ενεργειακό επίπεδο, και τα μετουσιώνει σε θετικές δυνάμεις όπου εφαρμόζονται άμεσα και χωρίς την ιδιαίτερη πλέον προσπάθεια του ενδιαφερόμενου στην καθημερινότητα του.

Γιατί ονομάζεται ολιστικό μοντέλο θεραπείας;

Γιατί δουλεύει σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, νοητικό, συναισθηματικό, σωματικό, ενεργειακό και πνευματικό συνθέτοντας ένα τέλειο ολιστικό μοντέλο που καμία θεραπεία δεν μπορεί να καταφέρει σε μια συνεδρία!!

Tip: Tα θετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά την θεραπεία και διευκολύνουν την καλή ροή της ζωής μας «εδώ και τώρα».

Το πρόγραμμα «Φτιάξε τη ζωή που σου αξίζει» αφορά ανθρώπους με πρόθεση για την αλλαγή τους, με ανοιχτό μυαλό για διαφορετικές συνειδητότητες, προσωπικότητες και πνευματικές υπάρξεις και που έχουν διάθεση για καινούργιες γνώσεις ως αναφορά πλευρές του εαυτού τους!

Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να πιστεύει σε προηγούμενες ζωές εάν και βοηθάει σε περεταίρω εμβάθυνση! Η αναδρομική θεραπεία δουλεύει σε ένα βαθύτερο επίπεδο όπου με τις τεχνικές της ο άνθρωπος απελευθερώνεται!

 

Το Πρόγραμμα της Προσωπικής σας Απελευθέρωσης εμπεριέχει:

  1. Πρώτη συνάντηση: το θέμα που σας απασχολεί  και μια σταδιακή χαλάρωση
  2. Θεραπεία του εσωτερικού σας παιδιού και προγενέθλια αναδρομή
  3. Αναδρομή σε προηγούμενη ζωή / καθαρισμός μπλοκαρισμάτων και συμπτωμάτων όπως άγχος, φόβος, ενοχές, θυμός κλπ
  4. Μελλοντική ζωή / φτιάχνοντας τη ζωή που θέλετε και αξίζετε!!
  5. Ανάλυση δεδομένων, ανατροφοδότηση και συμβουλευτική

Το παραπάνω πρόγραμμα έρχεται στη μορφή πακέτου και εμπεριέχει σημαντική έκπτωση έναντι των μεμονωμένων συνεδρίων! Το πρόγραμμα προσφέρεται με την προπληρωμή όλου του ποσού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προσωπικό σας πρόγραμμα και την επένδυση σας τηλεφωνήστε στο 210 6403224.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες συνεδρίες  της προσωπικής σας απελευθέρωσης μπορείτε να διαβάσετε στον τομέα της αναδρομικής θεραπείας: “Θεραπεία εσωτερικού παιδιού και προγενέθλια αναδρομή, θεραπεία προηγούμενης ζωής και προβολή στο μέλλον” πιο αναλυτικά για το τι εμπεριέχουν η κάθε θεραπεία ξεχωριστά / www.mandala.gr

Το Πρόγραμμα της Προσωπικής Απελευθέρωσης διεξάγεται από την Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Το μεταπτυχιακό της MSc είναι στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία & Προπονητική Ψυχολογία (MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London . Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy). Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy. Είναι επίσης, Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Mandala Institute is a place for mind, body & spirit practices.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Εσπερίδων 10, 166 71 , 210 6403224

Error: Contact form not found.