Αναδρομική Θεραπεία

«Φτιάξε τη ζωή που σου αξίζει» σε 5 συνεδρίες!!

Πρόγραμμα Προσωπικής Απελευθέρωσης «Φτιάξε τη ζωή που σου αξίζει» σε 5 συνεδρίες!!

Η αναδρομική θεραπεία έχει την ευφυΐα να διεισδύει βαθιά στις υποσυνείδητες μνήμες και να τις μετατρέπει μέσα από τις τεχνικές της σε θετικές δυνάμεις που μπορούμε να της διαχειριστούμε σοφά για να απολαύσουμε τη ζωή μας με περισσότερο έλεγχο για τα γεγονότα που εμφανίζονται, με περισσότερη χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουμε ήδη!

 

Πως μπορεί να μας βοηθήσει;

Μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές εντοπίζει και θεραπεύει νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά μπλοκαρίσματα που επηρεάζουν άμεσα την τωρινή μας ζωή χωρίς την συνειδητή αντίληψη μας στο πόσο πολύ επηρεαζόμαστε από τις μνήμες του υποσυνείδητου που κατέχει το 95% του νου!! Το οποίο υποσυνείδητο είναι αυτό που μόνο κατευθύνει τη ζωή μας. Είναι τα αρχεία, οι μνήμες μας.

 

Ποια είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να βοηθήσει;

Όταν φαίνεται να επιμένουν αρκετά από τα μπλοκαρίσματα που έχουμε στην καθημερινότητα μας σε σημαντικά θέματα όπως έλλειψη χρημάτων, σωματικές ασθένειες, δυσχερείς συντροφικές και οικογενειακές σχέσεις, μπλοκαρίσματα στην καριέρα ή στον εργασιακό τομέα ή και ακόμη και επίμονο σωματικό βάρος, η αναδρομική θεραπεία βοηθά στο να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος, να αναλυθεί ψυχολογικά χρησιμοποιώντας συγχρόνως εργαλεία μετασχηματισμού μέσα από ποικίλες τεχνικές της αναδρομικής θεραπείας και της ψυχοθεραπείας. Περεταίρω το επιλύει σε κβαντικό – ενεργειακό επίπεδο, και τα μετουσιώνει σε θετικές δυνάμεις όπου εφαρμόζονται άμεσα και χωρίς την ιδιαίτερη πλέον προσπάθεια του ενδιαφερόμενου στην καθημερινότητα του.

Γιατί ονομάζεται ολιστικό μοντέλο θεραπείας;

Γιατί δουλεύει σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, νοητικό, συναισθηματικό, σωματικό, ενεργειακό και πνευματικό συνθέτοντας ένα τέλειο ολιστικό μοντέλο που καμία θεραπεία δεν μπορεί να καταφέρει σε μια συνεδρία!!

TipTα θετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά την θεραπεία και διευκολύνουν την καλή ροή της ζωής μας «εδώ και τώρα».

Το πρόγραμμα «Φτιάξε τη ζωή που σου αξίζει» αφορά ανθρώπους με πρόθεση για την αλλαγή τους, με ανοιχτό μυαλό για διαφορετικές συνειδητότητες, προσωπικότητες και πνευματικές υπάρξεις και που έχουν διάθεση για καινούργιες γνώσεις ως αναφορά πλευρές του εαυτού τους!

Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να πιστεύει σε προηγούμενες ζωές εάν και βοηθάει σε περεταίρω εμβάθυνση! Η αναδρομική θεραπεία δουλεύει σε ένα βαθύτερο επίπεδο όπου με τις τεχνικές της ο άνθρωπος απελευθερώνεται!

Το Πρόγραμμα της Προσωπικής σας Απελευθέρωσης εμπεριέχει:

  1. Πρώτη συνάντηση: το θέμα που σας απασχολεί  και μια σταδιακή χαλάρωση / 50'
  2. Θεραπεία του εσωτερικού σας παιδιού: 90'
  3. Αναδρομική θεραπεία: καθαρισμός μπλοκαρισμάτων και συμπτωμάτων όπως άγχος, φόβος, ενοχές, θυμός κλπ / 90'
  4. Μελλοντική προβολή και πλάνο μελλοντικής ζωής/ φτιάχνοντας τη ζωή που θέλετε και αξίζετε!! / 90'
  5. Ανάλυση δεδομένων, ανατροφοδότηση και συμβουλευτική /50'

Το παραπάνω πρόγραμμα έρχεται στη μορφή πακέτου και εμπεριέχει σημαντική έκπτωση έναντι των μεμονωμένων συνεδρίων! Το πρόγραμμα προσφέρεται με την προπληρωμή όλου του ποσού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προσωπικό σας πρόγραμμα και την επένδυση σας τηλεφωνήστε στο 210 6403224.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες συνεδρίες  της προσωπικής σας απελευθέρωσης μπορείτε να διαβάσετε στον τομέα της αναδρομικής θεραπείας: “Θεραπεία εσωτερικού παιδιού και προγενέθλια αναδρομή, θεραπεία προηγούμενης ζωής και προβολή στο μέλλον” πιο αναλυτικά για το τι εμπεριέχουν η κάθε θεραπεία ξεχωριστά / www.mandala.gr

Το πρόγραμμα της "Προσωπικής Απελευθέρωσης" διεξάγεται από την Κατερίνα Κανελλοπούλου. 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Εσπερίδων 10, 166 71 , 210 6403224

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.