Ψυχολογική Υποστήριξη & Συμβουλευτική online

depression 1

Πιο πολύ από ποτέ υπάρχει η ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη μέσα σε αυτές τις μέρες του εγκλεισμού. Η ψυχολογική υποστήριξη και η συμβουλευτική κρίνεται απαραίτητη για όσους νιώθουν ότι τους έχει καταβάλει σωματικά, ψυχολογικά και νοητικά όλο αυτό που  συμβαίνει. Συναισθήματα θυμού, κατάθλιψης, θλίψης, φόβου, άγχους και πανικού είναι μερικά από τα συναισθήματα που μπορεί να δημιουργεί όλος αυτός ο εγκλεισμός. Αυτά όμως τα συναισθήματα δεν είναι καθόλου αθώα, καθώς μεταφέρουν τελικά στο σώμα μηνύματα ασθένειας και ανεπάρκειας, προκαλώντας έπειτα ψυχοσωματικά συμπτώματα. Περαιτέρω, δημιουργούν επιπλοκές και στο νοητικό επίπεδο του ατόμου, στέλνοντας μηνύματα φόβου, πανικού, κινδύνου και καταστροφής για το μέλλον που πρόκειται να έρθει. Τελικά, αρχίζουμε να νιώθουμε ανεπαρκείς, αβοήθητοι, μόνοι και φοβισμένοι γεμάτη αγωνία για το μέλλον. Νεύρα, θυμός και επιθετικότητα έπειτα ακολουθούν, ακόμη και βία. Από το πολύ στρες έχουμε έλλειψη ύπνου, έλλειψη άσκησης και κακή διατροφή, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη υπάρχουσα θλίψη, κατάθλιψη και το άγχος.

Τα θετικά συναισθήματα όπως η ελπίδα, η χαρά η ηρεμία και η ευγνωμοσύνη, φαίνεται να μετατοπίζονται αυτές τις μέρες, δίνοντας χώρο στα αρνητικά συναισθήματα όπως αυτό του φόβου, του θυμού, της απογοήτευσης και του άγχους.

Δεν είναι πάντα εύκολο να τα διαχειριστούμε όλο αυτά μόνοι μας, καθώς τίθενται ζητήματα τόσο συναισθηματικής φύσεως όσο και οικογενειακών και συντροφικών σχέσεων. Άλλοτε και οικονομικής φύσεως φυσικά, όπου και αυτό χρειάζεται να αντιμετωπιστεί. Εν συνεχεία, ακόμη και η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι μια σοβαρή πρόκληση που εμφανίζεται αυτές τις μέρες, καθώς καταπιεσμένα συναισθήματα, επιθυμίες ή και ακόμη προβλήματα στη σχέση που δεν θέλαμε να αντιμετωπίσουμε νωρίτερα, μετατόπιζε το πρόβλημα για αργότερα, ενώ τώρα καλούμαστε να το διαχειριστούμε και αυτό.

Χρειάζεται να διαχειριστούμε αυτή την συναισθηματική πρόκληση, μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις, που μπορούν αποτελεσματικά να βοηθήσουν το άτομο στην ολοκληρωτική αντιμετώπιση όλων αυτών που του συμβαίνει με τέτοιο τρόπο που όχι μόνο θα μπορεί να τα διαχειριστεί καταλλήλως, αλλά πολύ περισσότερο βγαίνοντας από όλο αυτό θα έχει κερδίσει μια προσωπική – συναισθηματική ελευθερία, όπως και μια εσωτερική δύναμη.

Που μπορεί να μας βοηθήσει

  • Διαχείριση του φόβου, του άγχους και του πανικού
  • Διαχείριση της κατάθλιψης
  • Διαχείριση θύμου
  • Διαχείριση ύπνου
  • Διαχείριση του εγκλεισμού
  • Διαχείριση υπερβολικών αρνητικών σκέψεων για το παρόν και το μέλλον
  • Διαχείριση σχέσεων

Οι συνεδρίες γίνονται οnline μέσω messenger, skype, viber ή και ακόμη τηλεφωνική κλήση.

Παρέχεται για αυτές τις δύσκολες μέρες έκπτωση 30% από την πρωταρχική τιμή της συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας .

Εάν θέλετε να μάθετε πως μπορεί να σας βοηθήσει και εάν είναι για εσάς καλέστε με στο 210 6403224

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα σας καλέσουμε εμείς.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας,  BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι επίσης Positive & Coaching ΨυχολόγοςMSc  Applied Positive Psychology & Coaching Psychology από το πανεπιστήμιο του East London . Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy). Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy και στην Υπνοθεραπεία από το International American Association. Είναι επίσης, Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.