Δίπλωμα στην Υπερπροσωπική Θεραπεία / Transpersonal Therapy

chakra regression

Πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση στην Υπερπροσωπική Θεραπεία / Transpersonal Therapy 

*Online Σύγχρονη Βιωματική Εκπαίδευση και προαιρετικά δια ζώσης 

 

Εάν ψάχνεις για μια καινούργια καριέρα και σου αρέσει να βοηθάς ανθρώπους, τότε αυτή η μοναδική εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι για εσένα.

Εάν ήθελες πάντα να γίνεις θεραπευτής αλλά δεν σου είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να σπουδάσεις, ίσως τώρα να είναι η ώρα!

Εάν είσαι ήδη επαγγελματίας ψυχικής υγείας και θες να εντάξεις νέες τεχνικές και προσεγγίσεις στις ήδη υπάρχουσες συνεδρίες σου, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα.

Εάν είσαι coach και δουλεύεις με τους πελάτες σου σε ένα γνωστικό – νοητικό επίπεδο και έχεις παρατηρήσει ότι χρειάζεσαι κι άλλες τεχνικές πέρα από τη συζήτηση, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα.

Εάν πιστεύεις σε ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας και στην ένταξη της πνευματικότητας στη θεραπεία ή και στο coaching, τότε έλα να σπουδάσεις μαζί μας!

 

Με την ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων θα λάβεις το πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Υπερπροσωπική Θεραπεία / Transpersonal Therapy και θα γίνεις πιστοποιημένος Υπερπροσωπικός Θεραπευτής / Transpersonal Therapist.

 

Θα μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο ή να δουλεύεις online στις ώρες που εσύ επιθυμείς!

 

Δώρο από εμάς οι εποπτείες και των 32 περιστατικών σου!

 

Σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και συμβούλους ψυχικής υγείας δίνεται η ευκαιρία για νέες τεχνικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις προσθέτοντας την πνευματικότητα στη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία – στοιχεία άκρως απαραίτητα στις μέρες μας!

 

Online ζωντανή εκπαίδευση και βιωματική μάθηση με την Ψυχολόγο BScHons, MSc, Positive & Coaching Ψυχολόγος, πιστοποιημένη Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Regression Therapist DipRth, πιστοποιημένη Expressive Arts Therapist και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια θεραπευτικών & coaching επαγγελμάτων Κανελλοπούλου Κατερίνα.

 

Πλούσιο εγχειρίδιο με όλες τις θεωρίες, ασκήσεις και τεχνικές, ξεχωριστά της κάθε ενότητας!

 

Η εκπαίδευση χωρίζεται σε ενότητες όπου, μόλις παρακολουθηθούν όλες, θα μπορεί ο σπουδαστής να λάβει πιστοποίηση ως Transpersonal Θεραπευτής και να δουλέψει επαγγελματικά με πελάτες.

Πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση ως Υπερπροσωπικός Θεραπευτής από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM)

Πιστοποιημένη εκπαίδευση ως Αναδρομικός Θεραπευτής από την Earth Association for Regression Therapy (Earth)

Με την ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων θα λάβετε τέσσερις επαγγελματικές πιστοποιήσεις, certificates και διπλώματα από 2 παγκόσμιους οργανισμούς:

 • Certificate Υπνοθεραπευτής, CtHyp βασική εκπαίδευση 30 ωρών
 • Δίπλωμα Αναδρομικός Θεραπευτής / Regression Therapist DipRth
 • Δίπλωμα Υπερπροσωπικός Θεραπευτής / Transpersonal Therapist DipTth
 • Certificate Mindfulness Θεραπευτής στη βασική εκπαίδευση 20 ωρών
 • * προαιρετική ενότητα  Transpersonal Coaching για την ένταξη και του transpersonal coaching

 

                                           

 

 

Ποια είναι η προσέγγιση της Υπερπροσωπικής Θεραπείας; 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες μορφές ψυχοθεραπείας που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ψυχικής υγείας του ατόμου, η υπερπροσωπική θεραπεία / ψυχοθεραπεία υιοθετεί μια πιο ολιστική προσέγγιση λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ψυχικές, σωματικές, κοινωνικές, συναισθηματικές, δημιουργικές, διανοητικές και πνευματικές πλευρές του ανθρώπου.

Έμφαση δίνεται στον ρόλο ενός υγιούς πνεύματος, βοηθώντας έτσι καλύτερα στη διαδικασία της θεραπείας. Αυτή η μορφή θεραπείας αποβλέπει στην πλήρη αποκατάσταση του πνεύματος και στην εύρεση ενός αυθεντικού εαυτού ώστε το άτομο να βρει ξανά την πηγαία χαρά και το νόημα στη ζωή του – όχι απλώς να θεραπευτούν τα συμπτώματα, αλλά να βρει ολόκληρο τον εαυτό του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Για να διευκολυνθούν η επούλωση και η ανάπτυξη, η υπερπροσωπική θεραπεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ειλικρίνεια, στο «ανοιχτό μυαλό» και στην αυτογνωσία, τόσο του θεραπευτή όσο και του θεραπευόμενου.

Πού μπορεί να βοηθήσει; 

Η υπερπροσωπική θεραπεία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άγχους, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων, των φοβιών και άλλων προβλημάτων συμπεριφοράς ή δυσλειτουργικών σχέσεων που αντιμετωπίζει το άτομο. Όσοι είναι ανοιχτοί να εξερευνήσουν την πνευματική τους πλευρά, να αποκτήσουν μεγαλύτερη πνευματική συνείδηση, να ανακαλύψουν ένα πνευματικό μονοπάτι, όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολία να βρουν νόημα στη ζωή τους ή αντιμετωπίζουν προβλήματα σχέσεων μπορούν να επωφεληθούν από την υπερπροσωπική θεραπεία.

Ποια είναι τα θεραπευτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται;

Οι υπερπροσωπικοί θεραπευτές χρησιμοποιούν τον διαλογισμό, τον καθοδηγούμενο οραματισμό, την υπνοθεραπεία, την αναδρομική θεραπεία (regression therapy), την εργασία με τα όνειρα, τις θεραπείες μέσω τέχνης, τη μουσική, τη χρήση ημερολογίου, το mindfulness, τη yoga ως ψυχοθεραπευτική μέθοδο και άλλες τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν να εξερευνήσετε τον πνευματικό σας εαυτό και να αποκτήσετε νόημα στη ζωή σας. Με την καθοδήγηση του θεραπευτή θα βρείτε, θα αναπτύξετε και θα επεκτείνετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και πόρους ώστε να δημιουργήσετε μια πιο ισορροπημένη ζωή και υγιή κατάσταση πνεύματος. Η υπερπροσωπική θεραπεία είναι μια ολιστική θεραπευτική παρέμβαση που εξελίχθηκε από το ανθρωπιστικό έργο του Αμερικανού ψυχολόγου Abraham Maslow τη δεκαετία του 1960.

 

 

 

 

Περισσότερα για την Transpersonal Θεραπεία

 

 

 

Πιστοποιημένες Ενότητες 

 1. Mindfulness & Meditation / Βασική εκπαίδευση (πιστοποίηση από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors).
 2. Expressive Art Therapy / Βασική εκπαίδευση  (πιστοποίηση από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors).
 3. Καθοδηγούμενοι οραματισμοί / Δημιουργικοί οραματισμοί / Νοερές απεικονίσεις + Spiritual Meditations + Mandalas Art Therapy + * (Yoga)/ Προχωρημένη βιωματική εκπαίδευση / σε ομάδες 8 εβδομάδων / Δευτέρες 19:00 – 20:30 / κατόπιν συνεννόησης.
 4. Υπνοθεραπεία (πιστοποίηση ως Υπνοθεραπευτής από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors).
 5. Regression Therapy (Δίπλωμα ως Αναδρομικός Θεραπευτής πιστοποιημένο από την Earth Association for Regression Therapy).
 6. Λήψη ιστορικού, συμβουλευτικές & coaching δεξιότητες.
 7. Transpersonal Coaching * προαιρετική ενότητα (16 & 17/4/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00).

 

Ημερομηνίες ενοτήτων (μπορούν να παρακολουθηθούν ως μεμονωμένες και ανεξάρτητες εκπαιδεύσεις. Με τη συμπλήρωση όλων λαμβάνετε το Δίπλωμα στην Υπερπροσωπική Θεραπεία / Transeprsonal Therapy. Κάποιες από τις ενότητες μπορούν να παρακολουθηθούν με οποιαδήποτε σειρά εκτός των ενοτήτων της αναδρομικής θεραπείας που χρειάζεται να έχετε ήδη την πιστοποίηση ως υπνοθεραπευτής ή να είστε υπνοθεραπευτής). 

 

 

* προαιρετική ενότητα Transpersonal Coaching  (16 & 17/4/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00). Για όσους θέλουν να εντάξουν και το coaching ως προσέγγιση για την επίτευξη πολύτιμων στόχων και ονείρων

 • Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε συμβουλευτικές τεχνικές θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν την ενότητα Συμβουλευτικές Δεξιότητες / Κώδικας Δεοντολογίας σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

 

 

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού

 • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές και η γνώση αγγλικών.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 7 ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης (50′ / 70€ για τους σπουδαστές μας 60€ και 3 για την αναδρομική θεραπεία (90′ /από 150€ για τους σπουδαστές μας 120€).
 • Oμάδα προσωπικής ανάπτυξης, 8 εβδομάδων μέσα από την transpersonal προσέγγιση με στόχο την εκπαίδευση περαιτέρω γνώσεων σε διαλογισμούς, δημιουργικούς οραματισμούς, δημιουργία art mandalas + εύκολές πρακτικές Yoga για την ένταξη σε συνεδρίες και διαλογισμούς (η επένδυση σας 160€  από 200€ και για τις 8 συνεδρίες).
 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση μειώνοντας σημαντικά το κόστος της επένδυσής σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′, για 32 γραπτά περιστατικά).
 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.
 • Συνολικές ώρες βιωματικής εκπαίδευσης 148 + 32 ώρες σε γραπτές μελέτες περίπτωσης + ώρες προσωπικής ανάπτυξης και μελέτη βιβλίων.

 

       

 

Η Αποφοίτηση και τα Διπλώματα θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των case studies και ύστερα από τη συμπλήρωση των ατομικών τους συνεδριών.

 

                    

 

Ποιους αφορά; 

 • Άτομα που ενδιαφέρονται για ένα νέο επάγγελμα και που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του θεραπευτή.
 • Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Κοινωνιολόγους και Coach.
 • Άτομα που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα, όμως έχουν εργαστεί ψυχοθεραπευτικά με τον εαυτό τους, έχουν εμπειρία ζωής και διάθεση για μάθηση και αλλαγή.

 

 

Επένδυση

 • Η εποπτεία των 32 περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση, μειώνοντας έτσι σημαντικά την επένδυσή σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′).
 • Η συνολική σας επένδυση σας είναι στα 2.400€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
 • ΕΦΑΠΑΞ καταβολή: 2.100€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
 • Πληρωμή ανά ενότητα 300€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
 • Για τις επιπλέον ενότητες η επένδυσή σας είναι 300€ ανά ενότητα (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) .
 • Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 300€, ποσό που αφαιρείται στην τελευταία ενότητα, και καταβολή 300€ πριν την έναρξη της κάθε ενότητας. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό.
 • Εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει όλο το εκπαιδευτικό αλλά συγκεκριμένες ενότητες, τότε αυτές ανέρχονται στα 350€ ανά ενότητα.
 • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών όπως αυτές που ζήσαμε, το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom για όσους είναι δια ζώσης.
 • Το εκπαιδευτικό δια ζώσης για όσους επιθυμούν θα διεξαχθεί ανάλογα τις συμμετοχές είτε στον χώρο μας στη Βουλιαγμένη, είτε στον κέντρο ψυχικής υγείας “Κύμα Ζωής” στο Π. Φάληρο.
 • Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι είτε η ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμή όλου το ποσού είτε η προκαταβολή 300€ στον παρακάτω λογαριασμό:

 

Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

 

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης και η ΕΦΑΠΑΞ καταβολή δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωσης θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210.6403224 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

 

Εκπαιδεύτρια προγράμματος 

 

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842). Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434). Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology. Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: