«Προσωπική Απελευθέρωση» με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία

Προσωπική Απελευθέρωση με Αναδρομική θεραπεία & Υπνοθεραπεία

Το Πρόγραμμα «Προσωπική Απελευθέρωση» με Αναδρομική Θεραπεία & Υπνοθεραπεία μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά καταστάσεις όπως: κρίσεις πανικού, ημικρανίες, φοβίες και φόβους, άγχος, θυμός, επιθετικότητα, ντροπή, σεξουαλικά μπλοκαρίσματα, αϋπνία, κατάθλιψη, ενοχές, ανικανότητα χαλάρωσης, εργασιομανία, οικονομικά μπλοκαρίσματα, δύσκολες σχέσεις, διατροφικές διαταραχές, παχυσαρκία, ανορεξία.

Η αναδρομική θεραπεία (Regression Therapy) είναι μια βαθιά ολιστική προσέγγιση ψυχοθεραπείας βασισμένη σε τεχνικές Gestalt, ψυχοδράματος, ενεργητικής φαντασίας, συμβόλων και αρχετύπων εστιάζοντας όχι τόσο στην ανάλυση ή στη συζήτηση, όσο στην απελευθέρωση από τα συμπτώματα ή τα προβλήματα μας, την κάθαρση, τον θετικό μετασχηματισμό με απώτερο σκοπό την ολοκληρωτική μεταμόρφωση μας!

Εντυπωσιάζει η ταχύτητα της ανακούφισης που νιώθουν οι άνθρωποι μετά από μερικές συνεδρίες!Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.  Μπορείτε να έρθετε να γνωρίσετε την έμπειρη ψυχολόγο του Κέντρου μας Κατερίνα Κανελλοπούλου για μια αναγνωριστική συνεδρία.

Γιατί να δοκιμάσετε την Αναδρομική Θεραπεία:

Η αναδρομική θεραπεία θεωρείται βραχεία ψυχοθεραπεία όπου σκοπός της είναι η θεραπεία και όχι απαραίτητα η ψυχοθεραπεία.

 

Πολλοί γνωστοί ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές που γνώρισαν το regression therapy σταμάτησαν να ασχολούνται με την  συμβατική ψυχοθεραπεία: παραθέτω μερικά γνωστά ονόματα : Brain Weiss – ψυχίατρος, Roger Woogler Phd ψυχολόγος – Jungian analyst, Ernest Pecci Phd, Helen Wambach psychologist Phd, Winafred Lucas Phd, Edith Fiore Phd, κ.α).

Η αναδρομική θεραπεία είναι εντατική & προχωρημένη ψυχοθεραπεία και θα μπορούσε να συγκριθεί με 20 ώρες ψυχοθεραπείας μόνο μέσα σε 2 ώρες για ένα μόνο θέμα που μας απασχολεί τη φορά. 

Η αλλαγή που γίνεται είναι πολύ βαθιά και την αντιλαμβάνεσαι μέσα στον χρόνο.

Μελλοντικά γεγονότα που είδες μέσα στην θεραπεία αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμη και μετά τα 2 χρόνια.  Η αλλαγή στις σκέψεις, στη διάθεση, στις σχέσεις, η βαθιά αυτογνωσία που αποκτάς είναι ασύγκριτη με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία προσωπικά έχω γνωρίσει. Ο βαθύς καθαρισμός που συμβαίνει δεν μπορεί καμία θεραπεία να την αντικαταστήσει.

Τι μπορεί να Θεραπεύσει:

Κρίσεις πανικού, ημικρανίες, φοβίες και φόβους, άγχος, θυμός, επιθετικότητα, ντροπή, σεξουαλικά μπλοκαρίσματα, αϋπνία, κατάθλιψη, ενοχές, ανικανότητα χαλάρωσης, εργασιομανία, οικονομικά μπλοκαρίσματα, δύσκολες σχέσεις, διατροφικές διαταραχές, παχυσαρκία, ανορεξία.

Η διαφορά με τις άλλες ψυχοθεραπείες ή εναλλακτικές θεραπείες είναι ότι θεραπεύει άμεσα!

Η Αναδρομική Θεραπρεία στο Mandala Holistic Wellness Centre

Ελάτε να μας γνωρίσετε με μια αναγνωριστική συνεδρία και μάθετε εάν η αναδρομική θεραπεία μπορεί να βοηθήσει το πρόβλημα σας και με ποιόν τρόπο μπορεί να επιτευχθεί!

Ποιότητες που αναδεικνύει: Εσωτερική δύναμη, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμός, αλλαγή τρόπου ζωής σε αυτά που πραγματικά θέλουμε, εμπιστοσύνη σε κάτι ανώτερο από εμάς, θετικότητα και δράση για την επίτευξη των ονείρων μας, ποιοτικές σχέσεις, χαρά, αγάπη, αποδοχή και συγχώρεση!

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 ήμερες.

Φτιάχνουμε το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα απελευθέρωσης.

Προσφέρεται πακέτο 8 συνεδριών με σημαντική έκπτωση 25% στις εβδομαδιαίες συνεδρίες.

  • Εάν θέλετε να μας γνωρίσετε πρώτα κλείστε την «αναγνωριστική» σας συνεδρία και έπειτα αφαιρέστε το ποσό από τις προπληρωμένες σας 8 συνεδρίες έχοντας στην ουσία μια συνεδρία δώρο.

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Από ποιόν διεξάγεται;

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις Θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία & Προπονητική Ψυχολογία (MSc Applied Positive Psychology & Coaching Pyschology). Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga όπου και την εξασκεί και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Προσφέρει εκπαίδευση στο σύστημα της αναδρομικής θεραπείας, του διαλογισμού και σύντομα στην υπνοθεραπεία.

Mandala Holistic Wellness | Eσπερίδων 10 Βουλιαγμένη | 210 6403224

Δήλωση Ενδιαφέροντος