5 Συνεδρίες για μείωση των κρίσεων πανικού με Υπνοθεραπεία & Αναδρομική Θεραπεία

cosas-que-debes-de-saber-si-sales-con-una-chica-independiente-11

Πρόγραμμα εντατικών 5 Συνεδρίων για μείωση των κρίσεων πανικού με Υπνοθεραπεία & Αναδρομική Θεραπεία

Στο Μandala Institute σας καλούμε να δοκιμάστε μια διαφορετική μέθοδο μαζί με την έμπειρη ψυχολόγο MS.c Κατερίνα Κανελλοπούλου: την μέθοδο της Υπνοθεραπείας & της Αναδρομικής Θεραπείας για μείωση των κρίσεων πανικού.

*Sessions also available in Εnglish as well

Προτεινόμενο Πρόγραμμα

  • Ιστορικό – relaxation
  • Body therapy & SRT / μείωση αρνητικών συναισθημάτων άγχους και πανικού
  • Regression Therapy / βρίσκοντας τη ρίζα του πανικού / μετασχηματισμός
  • Υπνοθεραπεία εξατομικευμένη για “μείωση κρίσεων πανικού”
  • Συμβουλευτική

Μάθετε περισσότερα στο 210 6403224, στο info@mandala.gr ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος αυτού του άρθρου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Γιατί να επιλέξετε την Υπνοθεραπεία & την Αναδρομική Θεραπεία

Αρχικά πρέπει να καταλάβουμε την δύναμη του ‘υποσυνείδητου νου’. Ο υποσυνείδητος νους καταλαμβάνει το 95%  ο οποίος  κινεί σχεδόν τα πάντα και ας μην το αντιλαμβανόμαστε, όπως όταν οδηγούμε και δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τις ταχύτητες. Η πληροφορία οδήγησης υπάρχει στον υποσυνείδητο νου.

Όμως ο ‘συνειδητός νους’, κύματα Β, που είναι και ο «φρουρός» του υποσυνειδήτου, μπλοκάρει οποιαδήποτε αλλαγή εμείς θέλουμε να επιτύχουμε, όπως για παράδειγμα το κόψιμο του καπνίσματος. Η πρόσβαση στο υποσυνείδητο γίνεται μόνο με θεραπείες που εμπεριέχουν διαφοροποιημένες καταστάσεις συνείδησης και που έχουν πρόσβαση στα κύματα Α, Θ. Οπότε με την Υπνοθεραπεία,  επιτυγχάνουμε την σταδιακή χαλάρωση του νου,  με σκοπό να διεισδύσουμε στο υποσυνείδητο και να αλλάξουμε πληροφορίες που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Με την αναδρομική θεραπεία να βρούμε τις πληροφορίες που απαγορεύουν την μέγιστη λειτουργικότητα μας.

Τι είναι η Υπνοθεραπεία;

Με την «θεραπευτική ύπνωση» χαλαρώνεις βαθιά και βιώνεις την πολυτέλεια να θεραπεύεται ο νους, το σώμα και το συναίσθημα. Βρίσκεσαι δηλαδή σε μια κατάσταση μεταξύ «ύπνου – ξύπνιου», σε μια χαλαρωτική αίσθηση ή βύθισμα λίγο πριν τον ύπνο. Σε αυτή την κατάσταση, ο συνειδητός νους, χαλαρώνει και επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτό τον ανεκμετάλλευτο θησαυρό που έχει στη διάθεση του ο άνθρωπος, για να αλλάξει τις πληροφορίες που δεν  τον εξυπηρετούν πια! Έτσι δέχεται χωρίς αντίσταση ή κριτική τις καινούργιες προτάσεις που προτείνονται για την απαλλαγή από το σύμπτωμα π.χ. μείωση του άγχους και των κρίσεων πανικού.

Τι είναι η Αναδρομική Θεραπεία;

Η Αναδρομική Θεραπεία, μας βοηθάει να μπούμε μέσα στις υποσυνείδητες μνήμες μας, να βρούμε τη «ρίζα των κρίσεων πανικού» και που συνήθως βρίσκεται στο παρελθόν μας.

Η Αναδρομική Θεραπεία είναι η μόνη τεχνική που επιτρέπει να διεισδύσουμε βαθιά, χρησιμοποιώντας την ενεργητική φαντασία (Jung), για να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος μας και έπειτα να τη μετασχηματίσουμε μέσα από τις τεχνικές της, επιφέροντας μόνιμες αλλαγές.

Αναλυτικά για το Πρόγραμμα:

  • Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες.
  • Η υπνοθεραπεία ηχογραφείται στη συνεδρία σας, μαζί με το προσωπικό σας κείμενο απελευθέρωσης, μαζί με χαλαρωτική μουσική. Έπειτα την ακούτε σπίτι σας, μόνοι σας, ενώ χαλαρώνεται βαθιά σε ξαπλωτή θέση ή το βράδυ πριν τον ύπνο. Οι πληροφορίες που έχουμε ηχογραφήσει, εμπεδώνονται από τον υποσυνείδητο νου και αλλάζουν ως προς τον θετικό σας μετασχηματισμό.  

Από ποιόν διεξάγεται

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen (BPS Accredited)Ασκεί το επάγγελμα της στο νόμιμο γραφείο της από το 2007 (αρ. αδείας 07/842). Οι μεταπτυχιακές της σπουδές είναι στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και την Προπονητική Ψυχολογία (Msc Applied Positive Psychology and Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London. Είναι επίσης Υπνοθεραπεύτρια Ct. Hyp,  Αναδρομική θεραπεύτρια / Past life & Regression Therapist Dip. RTh και Εκπαιδεύτρια Αναδρομικής Θεραπείας. Είναι Θεραπεύτρια μέσω τέχνης από το Institute for Arts in Therapy and Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί περαιτέρω στη HathaYoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού (mindfulness meditation, mantra & mudra meditations, guided & healing meditation). Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Συνθέτει πρότυπες θεραπείες όπως το Yoga & Meditation Psychology / Holistic Regression Psychotherapy.

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Mandala Holistic Wellness | Eσπερίδων 10 Βουλιαγμένη | 210 6403224