+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Aerial Yoga Teacher Training στη Σέριφο

σεριφός

Γίνε πιστοποιημένος Aerial Yoga Instructor από τη 1η πιστοποιημένη  σχολή AERIALYOGASCHOOL σε όλη την Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα μας.

Δείτε τι λένε οι απόφοιτοι μας για το Εκπαιδευτικό μας εδώ!

AERIAL YOGA SUMMER TRAINING Μόνο για 10 άτομα

ΣΕΡΙΦΟΣ 10-14 / 06 / 19

Ακολουθήστε μας στην μαγευτική Σέριφο για ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην ΑERIAL YOGA με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, Aerial Yoga Instructor. Με πιστοποίηση από τη World Yoga Alliance.

Πέντε ημέρες και τέσσερα βραδιά σε αυτό το υπέροχο νησί των Κυκλάδων, σε μια υπαίθρια αίθουσα με τις αιώρες και θέα το απέραντο γαλάζιο. Ασκηθείτε, μάθετε την εναέρια πρακτική, έχοντας για πρώτη φορά σε εκπαιδευτικό εναέριας γιόγκα, τη φύση γύρω σας.

Το ξενοδοχείο σας:

http://www.hotelrizes.gr/el/hotel

Bio: Γιώργος Ανδριανόπουλος

Λίγα Λόγια για την Εναέρια Γιόγκα:

Το πανί της Aerial Yoga / hammock είναι ένα εργαλείο για όλα τα επίπεδα και τύπους yoga, από αρχάριους σε πιο advanced και από yin σε vinyasa yoga. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όχι μόνο για εξάσκηση της ισορροπίας αλλά βοηθά στο να βελτιωθεί η στάση του σώματος, στην γενικότερη ευθυγράμμιση και να πραγματοποιηθεί ένα πιο βαθύ stretching. Σε αυτό το εκπαιδευτικό θα εξερευνήσουμε και θα κατανοήσουμε όλα όσα είναι απαραίτητα έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε και να καθοδηγήσετε μια ασφαλή πρακτική.

Η Aerial Yoga δίνει την δυνατότητα σε όλους να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας και της έλλειψης βάρους με την αιώρηση. Στην αιώρα, οι θέσεις της παραδοσιακής Yoga επιτυγχάνονται ευκολότερα, καθώς το βάρος του σώματος υποστηρίζεται είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου από το πανί. Η Aerial Yoga βοηθάει πολύ στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση, καθώς και στην εμπειρία της βαθιάς αναπνοής. Θα γνωρίσετε αυτό το συναρπαστικό και πολύ δημοφιλές στυλ της γιόγκα, το οποίο είναι μια όμορφη συγκέντρωση διαφόρων τεχνών, όπως εναέριες τέχνες, hatha yoga, flow yoga, ακροβατικά , όλα μαζί εναρμονισμένα σε μια υπέροχη πρακτική. Θα αποκτήσετε ένα διεθνές πιστοποιητικό και θα είστε σε θέση να διδάσκετε διαϕορετικά στυλ μαθημάτων.

Τι θα επιτύχετε με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό

Το εκπαιδευτικό στην Aerial Yoga είναι εντατικό, και διεθνώς αναγνωρισμένο.

Διδάσκεται σε μικρά γκρουπ των 10 ατόμων το μέγιστο, προκειμένου να δοθεί εντατική και προσωπική παρακολούθηση καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Κατά την διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού θα γνωρίσετε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών θέσεων της aerial yoga (asanas), οι οποίες υποστηρίζονται από την αιώρα. Θα μάθετε πώς να στήνετε ένα μάθημα aerial yoga και πώς να διδάσκετε αυτό το είδος της yoga σε άλλους.

Παρέχεται πλούσιο εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις και φωτογραφίες.

Το εκπαιδευτικό για την Aerial Yoga αποτελείται από τα παρακάτω:

Εισαγωγή- Γνωριμία με την  Εναέρια Γιόγκα
Οφέλη και μειονεκτήματα
Ορολογία –Διδασκαλία
Πλάνο και σχεδιασμό μαθημάτων
Θεραπευτική προσέγγιση

Εξοπλισμός και χρήσιμες συμβουλές
Warm ups
Aerial sun salutation
Strength and flexibility
Inversions
Backbends
Acrobatics
Aerial Yin asanesΠιστοποίηση

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Aerial Yoga είναι πιστοποιημένο από τη World Yoga Alliance στην κατηγορία “Continuing Education”.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα, pilates, γυμναστές, χορού, και σε όσους έχουν μια εμπειρία στην πρακτική της yoga τουλάχιστον 1 έτους , αλλά και σε όσους επιθυμούν να φτάσουν την πρακτική τους σε βαθύτερα επίπεδα.

Μόνο για 10 άτομα.

Πληροφορίες & Εγγραφές : 210 6403224

Γιώργος Ανδριανόπουλος / Hatha Yoga & Aerial Yoga Teacher-WAY CERTIFIED AERIAL YOGA TRAINER

Το εκπαιδευτικό σας πακέτο περιλαμβάνει:

  • Δίδακτρα εκπαιδευτικού
  • Πλούσιο Εγχειρίδιο
  • 4 Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο
  • Πλούσιο πρωινό
  • 4 Δείπνα
  • Μεταφορά από\προς το λιμάνι

Η Επένδυση σας

Με την έγκυρη κράτηση σας μέχρι 15 Απριλίου παρέχεται έκπτωση

  • Δίκλινο από 1200€ στα 1050
  • Τρίκλινο από 1050€ στα 950€
  • Μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας με μια προκαταβολή! Τηλεφωνήστε μας στο 210 6403224 να σας πούμε για το ποσό της προκαταβολής και τρόπους αποπληρωμής.

(το ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές)

Το πακέτο σας δεν περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια 

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν εκτός από μετρητά, με κατάθεση σε τραπεζικό  λογαριασμό. Τα έξοδα τραπέζης καλύπτονται/βαραίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους συμμετέχοντες!

Πολιτική Ακύρωσης: Δεν επιστρέφονται τα χρήματα σε περίπτωση δικής σας ακύρωσης λόγο των πολύ περιορισμένων θέσεων / 10 κούνιες.

Early bird: έως 15 Απριλίου παρέχεται έκπτωση.

Κρατήσεις έως 30 Απριλίου.

Μόνο για 10 άτομα.

Πληροφορίες & Εγγραφές:

Γιώργος Ανδριανόπουλος. 6956293950 | 210 6403224