+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Aerial yoga “Teach the Teacher”

17-aerial-yoga-in-peloponnese-4844

AERIAL YOGA TRAINING! 

H σχολή YOGA & BUDO CENTER ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία με τον εκπαιδευτή Γιώργο Ανδριανόπουλο και την MANDALA HOLISTIC WELLNESS, την 1η Αναγνωρισμένη Σχολή Aerial Yoga στην Ευρώπη από τον Διεθνή Ινδικό Οργανισμό World Yoga Alliance (WAY) του Swami Dharam Ji!!

Επειδή πολλοί απόφοιτοι μας, της παραδοσιακής Χάθα Γιόγκα, μας το ζητήσατε άλλο ένα μετεκπαιδευτικό εξειδίκευσης προστίθεται στον κύκλο των επιμορφωτικών σεμιναρίων μας για δασκάλους και όχι μόνο…

Διοργανώνουμε λοιπόν ένα υπέροχο 4 ήμερο εντατικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Aerial Yoga.
Κατά την διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού σεμιναρίου- το οποίο είναι ένας υπέροχος συνδυασμός από εναέριες τέχνες και Hatha Yoga στην αιώρα θα πάτε τα όρια του σώματος σας ένα βήμα πιο πέρα και θα μάθετε πώς να στήνετε ένα μάθημα Aerial Yoga και πώς να το διδάσκετε αυτό με ασφάλεια στους ανθρώπους.

Το εκπαιδευτικό στην Aerial Yoga είναι εντατικό, έχει διάρκεια 40 ωρών και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Διδάσκεται σε μικρά γκρουπ προκειμένου να δοθεί εντατική και προσωπική παρακολούθηση καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Μέρος της ύλης είναι: Εισαγωγή στην Γιόγκα γενικότερα, Γιόγκα και εναέριες τέχνες, αρχές για ασφαλή πρακτική, ασκήσεις πίσω, μπροστά και πάνω στην κούνια, εξοπλισμός και χρήσιμες συμβουλές…

Η Aerial Yoga δίνει την δυνατότητα σε όλους να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας και της έλλειψης βάρους με την αιώρηση. Στην αιώρα, κάποιες από τις θέσεις της παραδοσιακής Yoga επιτυγχάνονται ευκολότερα, καθώς το βάρος του σώματος υποστηρίζεται είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου από το πανί. Η Aerial Yoga βοηθάει πολύ στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση, καθώς και στην εμπειρία της βαθιάς αναπνοής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: • 1ος Κύκλος/20 ώρες: 16-17 Ιουλίου 2016 / 10:00 – 20:00 • 2ος Κύκλος/20 ώρες: 23-24 Ιουλίου 2016 /10:00 – 20:00

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Aerial Yoga είναι πιστοποιημένο από την World Yoga Alliance στην κατηγορία “Continuing Education” ενώ η σχολή Yoga and Budo είναι πιστοποιημένη από την Yoga Alliance (U.S.A.) και International Yoga Alliance )Indian),. Παρέχεται εγχειρίδιο με όλες τις λεπτομέρειες της εκπαίδευσης και φωτογραφίες.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα, πιλάτες, γυμναστές, χορού αλλά και σε όσους έχουν μια εμπειρία με το σώμα τους που τους επιτρέπει να μάθουν και να διδάσκουν αυτές τις ασκήσεις χωρίς κίνδυνο για τον εαυτό τους και τους άλλους. Όλοι θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης ενώ οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι της Γιόγκα θα πάρουν πιστοποιητικό εξειδίκευσης..

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Γιώργος Ανδριανόπουλος / Yoga Teacher – WAY Certified Aerial Yoga Instructor
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ανδρέας Προβελέγγιος 6944567580 / Γιώργος Ανδριανόπουλος 6956293950