+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Αναδρομική Θεραπεία

Σωματική Θεραπεία

Με ποιο τρόπο το Σώμα θυμάται;

Το σώμα θυμάται! Το υποσυνείδητο θυμάται. Το συνειδητό είναι τώρα κάτω από μια νέα προσωπικότητα της τωρινής μας ζωής και δεν θυμάται ούτε την ενδιαφέρουν οι προηγούμενες εμπειρίες. Μέσα από μια μεγάλη διαδικασία ενσαρκώσεων το σώμα μεταφέρει μνήμες στο σημερινό μας σώμα προκαλώντας τις ίδιες ασθένειες, τα ίδια τραύματα, συμπτώματα ή και πολλές φορές τα ίδια ατυχήματα. Άλλοτε μας μεταφέρει πολλές από τις ανεξήγητες μας φοβίες όπως το ύψος, τα αεροπλάνα, η θάλασσα, το νερό, τη φωτιά, τα ζώα κ.α.

Γιατί συμβαίνει αυτό και μεταφέρονται οι μνήμες στην τωρινή μας ζωή;

Οι πληροφορίες αυτού που ζήσαμε μεταφέρονται μέσω της κυτταρικής μας μνήμης και μέσω του αιθερικού – ενεργειακού μας πεδίου. Πληροφορίες που έζησε το σώμα τότε αλλά που τελικά τα ψυχικά τραύματα από τις σωματικές εμπειρίες – σοκ δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Έτσι τα κουβαλάμε μαζί από ζωή σε ζωή μέχρι το τραύμα να επιλυθεί και να κατανοηθεί. Τότε το σώμα απελευθερώνεται από το σύμπτωμα, την τάση για αυτχήματα ή τη φοβία.

Με ποια τεχνική αυτό το επιτυγχάνουμε;

Μέσα από την σταδιακή χαλάρωση και τον οραματισμό πάμε μέσα στα κύτταρα του σώματος μας, στο σημείο που υπάρχει το μπλοκάρισμα. Ο άνθρωπος βιώνει την τότε μνήμη και έπειτα την απελευθερώνουμε μέσα από πολλαπλές σωματικές τεχνικές. Γίνεται το πολυπόθητο «ξεπάγωμα της ενέργειας» και ο οργανισμός είναι ξανά υγιής. Οι φοβίες και τα σωματικά μπλοκαρίσματα φεύγουν. Ο άνθρωπος βιώνει κάθαρση και απελευθέρωση από το σύμπτωμα.

Μια βαθιά θεραπεία βασισμένη σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις.Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι πολύ ευργετικά για το ανθρώπινο σώμα, την ενέργεια του, την κατανόηση του σώματος του, την υγεία του.