+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Certified Hypnotherapy Course Basic Level

Hypnotherapy-Psychotherapy-Monaghan-2400x1600

Εντατική Ενότητα Υπνοθεραπείας Βασικού Επιπέδου: Νέες ημερομηνίες σύντομα. 

✔️ Basic Hypnotherapy εντατική ενότητα 30 ωρών που οδηγεί στην πιστοποίηση ως Υπνοθεραπευτής / Ct Hypnotherapist 

✔️ Δώρο από εμάς οι 4 εποπτείες των περιστατικών σας αξίας 140€.

Πιστοποιημένη εκπαίδευση από τον διεθνή οργανισμό International Association for Therapists, Coaches & Mentors.

Καθώς οι καταστάσεις που περνάμε επιζητούν νέες και βραχείες θεραπείες, η υπνοθεραπεία βοηθά σε μια γρήγορη αντιμετώπιση και εφαρμογή επιστημονικών τεχνικών που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια στην Αγγλία και στην Αμερική. Ως θεραπευτική προσέγγιση προτείνεται ακόμη και από δημόσια νοσοκομεία όπως το NHS της Αγγλίας και τους οικογενειακούς γιατρούς (GP):  https://www.nhs.uk/conditions/hypnotherapy/

Η ύπνωση έχει αποδειχτεί να έχει καλύτερο ποσοστό επιτυχίας από οποιονδήποτε άλλο τύπο θεραπείας https://bit.ly/2Ykwdq2

Ημερομηνίες διεξαγωγής ενότητας Βασικού Επιπέδου Yπνοθεραπείας για εφαρμογές όπως διακοπή καπνίσματος, απώλεια βάρους, μείωση του άγχους και ενίσχυση αυτοπεποίθησης, όπου και θα μπορείτε να τις εντάξετε θεραπευτικά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ενότητας: Αυτοτελής Ενότητα Basic Hypnotherapy

Η βασική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή. Επίσης, θα έχετε 4 θεραπευτικές περιπτώσεις πελατών που θα αναλάβετε. Για να μειώσουμε την συνολική σας εκπαίδευση σε αυτές τις δύσκολες ήμερες η εποπτεία των περιστατικών σας είναι δώρο από εμάς αξίας 140€.

Βασική ενότητα εκπαιδευτικού προγράμματος Ιούλιος:

 • Τι είναι η ύπνωση και τι δεν είναι / Μύθοι & Αλήθειες
 • Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος και τα εγκεφαλικά κύματα Α, Β, Τ, Δ και πως τα χρησιμοποιούμε υπέρ μας
 • Συνειδητό και ασυνείδητο μυαλό πώς λειτουργούν και οι μηχανισμοί του / το πρόβλημα του υποσυνειδήτου
 • Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με το ασυνείδητο μυαλό μας κατά την ύπνωση
 • Αναλυτικά και μη αναλυτικά άτομα και δοκιμές για να μάθουμε να εφαρμόζουμε  κατάλληλες επαγωγές. Επίδειξη από εκπαιδευτή και βιωματικές εφαρμογές σε ζευγάρια
 • Υπνωτικές επαγωγές μέσω προοδευτικών χαλαρώσεων 10’ και 20’ λεπτά
 • Χρήση υπνωτιστικής φωνής και εκμάθηση
 • Επίδειξη από εκπαιδευτή  και βιωματικά σε ζευγάρια
 • Επαγωγές εμβάθυνσης (deepeners)
 • Χρήση άγκυρας
 • Μια πλήρης εφαρμογή υπνοθεραπείας για να έχει επιτυχία
 • Πώς να φτιάχνουμε μια πλήρης υπνοθεραπεία για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο με το προσωπικό του σενάριο επιτυχίας

Υπνοθεραπευτικές εφαρμογές για:

 1. Διακοπή Καπνίσματος
 2. Απώλεια Βάρους
 3. Μείωση του Στρες
 4. Αύξηση Αυτοπεποίθησης
 • Καθοδηγούμενα κείμενα χαλάρωσης
 • Εκμάθηση αυτο-ύπνωσης και πως να φτιάχνετε προσωπικές υπνοθεραπείες για την προσωπική σας αυτοβελτίωση
 • Marketing και προώθηση υπνοθεραπείας 
 • Κώδικας δεοντολογίας και όρια υπνοθεραπείας

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού επιπέδου, ο σπουδαστής θα μπορεί να δουλεύει επαγγελματικά με πελάτες πάνω στις συγκεκριμένες εφαρμογές, για διακοπή καπνίσματος, απώλεια βάρους, μείωση του άγχους και αύξηση της αυτοπεποίθησης. Θα μπορεί να παράγει και τα δικά του mp3.

Εάν θέλει έπειτα μπορεί και να παρακολουθήσει το Προχωρημένο Επίπεδο που οδηγεί στο Δίπλωμα Κλινικού Ολιστικού Υπνοθεραπευτή https://bit.ly/2Ykwdq2 

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού:

 • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια και η γνώση αγγλικών.
 • Το πρόγραμμα αφορά Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Coach, Κοινωνιολόγους. Επίσης αφορά ανθρώπους που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα αλλά θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Υπνοθεραπευτή.
 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
 • Οι σπουδαστές θα καλεστούν να δουλέψουν για την πρώτη ενότητα με 4 περιστατικά όπου θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.  

Η επένδυση σας: 600€

Early bird offer ως 26 Ιουνίου: 550€

Οι θέσεις λόγο των μέτρων θα είναι περιορισμένες. Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας.

Για την κράτηση θέσης (200€) ή για τις ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμές early bird απαραίτητη είναι η πληρωμή του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωση θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος και το υπουργείο υγείας μιας ανάλογης κατάστασης όπως είναι η πανδημία ή άλλων εκτάκτων περιπτώσεων που μπορεί να συμβούν, το εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν ακυρώνεται, ούτε χάνονται τα χρήματα σας αλλά είτε μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες είτε θα πραγματοποιηθούν μέσω Zoom. 

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή του προγράμματος μας:

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας,  BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι επίσης Positive & Coaching Ψυχολόγος, MSc  Applied Positive Psychology & Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London . Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) όπου και τα διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy και εκπαιδευτής στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Περαιτέρω, είναι εκπαιδευτής στο Transpersonal Psychotherapy, στο Coaching και στο Mindfulness από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors. Είναι επίσης, Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: