+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Αναδρομική Θεραπεία

Θεραπεία Αναδρομής μέσα από τα Τσάκρα

Το αιθερικό σώμα του ανθρώπου έχει 7 ενεργειακά κέντρα. Αυτά επηρεάζουν άμεσα το φυσικό του σώμα, τα συναισθήματα του, τις σκέψεις που κάνει. Πριν συμβεί μια ασθένεια πρώτα εμφανίζεται στο ενεργειακό πεδίο και έπειτα εκδηλώνεται στο φυσικό σώμα. Όμως το ενεργειακό πεδίο ενός ανθρώπου μεταφέρεται μέσα από πολλές εμπειρίες ζωών, οι μνήμες έχουν καταγραφτεί, συμπτώματα και μπλοκαρίσματα αρχίζουν να παιδεύουν τόσο το ανθρωπινό σώμα όσο και την καθημερινή του ζωή.

Τεχνική: Το κάθε τσάκρα αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη δύναμη ή αδυναμία. Μέσα από τη σταδιακή χαλάρωση του σώματος και μέσα από συγκεκριμένο οραματισμό για την ανάδρομη μέσα στον πυρήνα του ενεργειακού κέντρου βρίσκουμε την πηγή του μπλοκαρίσματος μας.

Τα τσάκρα περιέχουν πληροφορίες όπως, σωματική επιβίωση, άγχος οικονομικό και φόβους, σεξουαλικότητα, σχέσεις, αυτοπεποίθηση, επικοινωνία, διαίσθηση, ενόραση, ένωση, φώτιση, σοφία κ.α.. Η επικέντρωση μας μεμονωμένα σε ένα ενεργειακό κέντρο μέσα από μια θεραπεία 2 ωρών φέρνει ολοκληρωτική αλλαγή στο θέμα που μας απασχολεί. Μέσα από την αναδρομική θεραπεία και των 7 ενεργειακών κέντρων σε 10 συναντήσεις φέρνει ολοκληρωτική αλλαγή στον άνθρωπο.

Μια μοναδική και διαφορετική μέθοδός απελευθέρωσης που απευθύνεται σε όλους όσους είναι ενημερωμένοι για τα ενεργειακά κέντρα και θέλουν να απελευθερωθούν από μπλοκαρίσματα και να συντονιστούν με την δύναμη του ενεργειακού αυτού κέντρου. Η συνεδρία αποστέλλεται μέσω email σε mp3.