Δίπλωμα στο Ολιστικό Life Coaching & Coaching Ψυχολογία 200Hrs (αναγνωρισμένο ISCP)

coaching ad

Δίπλωμα στο Ολιστικό Life Coaching & Coaching Ψυχολογία 200Hrs (αναγνωρισμένο ISCP)

Γίνε πιστοποιημένος Ολιστικός Life Coach & Mindfulness Coach και ξεκίνα να δουλεύεις επαγγελματικά με πελάτες μετά την αποφοίτησή σου

Η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology όπου μετά την αποφοίτηση σας μπορείτε να γίνεται μέλος χωρίς εξετάσεις και χωρίς καμία απολύτως χρέωση!

Ο συγκεκριμένος σύλλογος ISCP προωθεί μόνο επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και έρευνες που βασίζονται πρωτίστως στις ήδη υπάρχουσες ψυχολογικές προσεγγίσεις από την Ακαδημαϊκή Ψυχολογία.

 

Έναρξη 15 Οκτωβρίου 

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος στην εκπαίδευση:

 

● Εάν πάντα ήθελες να γίνεις Life Coach αλλά και να ξεχωρίζεις από άλλους Life Coach

● Εάν είσαι Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ή Ψυχοθεραπευτής και θες να εντάξεις επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές από τον κλάδο της Coaching Ψυχολογίας, έναν νέο ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο κλάδο από τον τομέα της Ακαδημαϊκής Ψυχολογίας

Η εκπαίδευσή σου

Είναι και η μοναδική εκπαίδευση που είναι πραγματικά ολιστική, με πολύ μεγάλη σύνθεση τεχνικών και μεθόδων πέρα από το γνωστικό επίπεδο που οι περισσότερες Life Coaching εκπαιδεύσεις λειτουργούν προσφέροντας πολλαπλά εργαλεία coaching και τεχνικών για επιτυχημένα αποτελέσματα.

 

Μια άκρως διαφορετική προσέγγιση που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα γνωστά προγράμματα Life Coaching μέσα από μια ολιστική και συνθετική προσέγγιση coaching – επιστημονικά τεκμηριωμένη σε:

● 8 ενότητες

● 8 ΣΚ

● 120 ώρες βιωματικής εκπαίδευσης online και προαιρετικά δια ζώσης

● 50 ώρες πρακτικής άσκησης με πραγματικούς πελάτες, θεωρία, βιωματική άσκηση και πρακτική μεταξύ σπουδαστών

140 ώρες + 50 ώρες μελέτης (200Hrs)

6 μήνη εκπαίδευση στο Life Coaching level 1 Certificate και το Ολιστικό Life Coaching level 2 που οδηγεί στο πιστοποιημένο Δίπλωμα στο Ολιστικό Life Coaching μαζί με Coaching Ψυχολογία

 

● Παρακολούθηση Online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

● Θα δοθεί πλούσια βιβλιογραφία για μελέτη στο σπίτι.

● Σε κάθε ενότητα προσφέρονται διαφορετικές τεχνικές και πολλές ασκήσεις για να τις εφαρμόζετε έπειτα και εσείς στους πελάτες σας.

● Δώρο από εμάς οι εποπτείες και των 28 περιστατικών σας.

 

Με την αποφοίτηση σου θα έχεις δύο / τρεις πιστοποιημένους επαγγελματικούς τίτλους:

● Δίπλωμα ως Ολιστικός Life Coach (Diploma in Holistic – Integrative Coaching & Coaching Psychology, ISCP)

● Certificate στο Mindfulness ή και Mindfulness Coach (εφόσον συμπληρωθούν όλες οι ενότητες του εκπαιδευτικού μας προγράμματος coaching)

● + Προαιρετική ενότητα στην Υπνοθεραπεία κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προσθέτοντας τον επαγγελματικό τίτλο του Υπνοθεραπευτή (Certificate Basic Hypnotherapy). Η υπνοθεραπεία μαζί με το Coaching έχει δείξει να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μείωση του άγχους και στην αύξηση της αποδοτικότητας (Palmer, 2019).

Μετά την αποφοίτηση σου μπορείς να δουλεύεις επαγγελματικά ως πιστοποιημένος Ολιστικός Life Coach:

● Στην προσωπική ζωή (life coaching)

● Στην εργασία (business coaching)

● Σε αθλητές, ομάδες & εταιρείες (performance coaching)

● Δώρο από εμάς οι εποπτείες όλων των γραπτών περιστατικών σου 

 

Οι θεωρίες, προσεγγίσεις και τεχνικές που εμπεριέχονται στο εκπαιδευτικό μας μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς τη χρήση των coaching μοντέλων προσφέροντας νέες θεραπευτικές και ολιστικές προσεγγίσεις.  

 

To Δίπλωμα είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από δύο παγκόσμιους οργανισμούς την International Society for Coaching Psychology (ISCP) και την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM).

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της  International Society for Coaching Psychology (ISCP) που προωθεί και υποστηρίζει τις πρακτικές, θεωρίες, έρευνες και προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας. 

 

Τι είναι η Coaching Ψυχολογία;

Είναι ένας σχετικά καινούργιος αναγνωρισμένος μεταπτυχιακός κλάδος της Ψυχολογίας (2000), με τις θεωρίες και τις προσεγγίσεις της να βασίζονται στις ήδη υπάρχουσες ψυχολογικές θεωρίες και προσεγγίσεις παιδιών και ενηλίκων. Εμπεριέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και ψυχομετρικά εργαλεία για να βοηθήσει το άτομο να ανθίσει, να ακμάσει και να θριαμβεύσει (floursishing and thrive).

Ποια η διαφορά της Coaching Ψυχολογίας από το Coaching;

Η Coaching Ψυχολογία αντλεί τις γνώσεις της από την έρευνα, τη θεωρία και τις αρχές της ακαδημαϊκής ψυχολογίας σε αντίθεση με το coaching. Και τα δύο εστιάζουν στο θετικό δυναμικό και στην αξιοποίησή του ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, με τη μεγάλη διαφορά ότι το πρώτο αντλεί αποκλειστικά τις γνώσεις του, τις παρεμβάσεις του και τα ψυχομετρικά εργαλεία από την επιστήμη της Ψυχολογίας.

 

Τι είναι το ολιστικό – συνθετικό coaching που έχουμε δημιουργήσει;

 

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό ολιστικό & συνθετικό πρόγραμμα Coaching με ενότητες βασισμένες κυρίως στην επιστήμη της Coaching Ψυχολογίας εφαρμόζοντας επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες και τεχνικές. Το μοντέλο coaching του Mandala Institute βασίζεται στα 4 επίπεδα συνειδητότητας του ατόμου: mind – body – emotion – spirit.

Ολιστική προσέγγιση στο Coaching σημαίνει ότι λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις πτυχές στη ζωή του ατόμου αντιμετωπίζοντας πρωτίστως τον άνθρωπο ως όλον, δηλαδή τη σύνδεση και αλληλεπίδραση «νους, σώμα, συναίσθημα και πνεύμα». Ο ολιστικός Coach εξετάζει αυτές τις πτυχές αντιλαμβανόμενος ότι όλα τα επίπεδα συνδέονται μεταξύ τους και τα χρησιμοποιεί αναλόγως με στόχο τα μέγιστα αποτελέσματα στη ζωή του ατόμου.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μία μόνο προσέγγιση στο coaching δεν είναι αρκετή. Αντιθέτως, μια σύνθεση προσεγγίσεων, θεωριών, τεχνικών και ασκήσεων προσφέρουν μια ευρεία γνώση του αντικειμένου, διαθέτοντας πολλαπλά εργαλεία στον Coach, ενισχύοντας συγχρόνως την αυτογνωσία, την ενσυνειδητότητα, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του ατόμου.

 

Στόχος

Έχουμε δημιουργήσει ένα ολιστικό, συνθετικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα coaching με ενότητες βασισμένες κυρίως στην επιστήμη της Coaching Ψυχολογίας, ώστε οι σπουδαστές μας να μάθουν και να εφαρμόζουν επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες και τεχνικές.

Επιπλέον, η διαφορετικότητά μας έγκειται στην προσωποκεντρική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στον κάθε ένα σπουδαστή μας ξεχωριστά και στη συνεχή στήριξη που βιώνουν σε οποιαδήποτε πρόκληση τους παρουσιάζεται.

 

Περαιτέρω, η διαφορετικότητα μας είναι το πλούσιο μοίρασμα τεχνικών, θεωριών και ασκήσεων, η ποικιλομορφία προσεγγίσεων, η ολιστική μας προσέγγιση που πιάνει όλο το φάσμα της ανθρώπινης υπόστασης, το γνωστικό, σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο του ατόμου, αλλά και την προώθηση μιας επιτυχούς coaching πρακτικής ώστε να εφαρμόζεται σε διαφορετικά άτομα με διαφορετικές ανάγκες και πιστεύω (πχ., κάποια άτομα είναι περισσότερο νοητικά θέλοντας γνωστικές μεθόδους όπως είναι το CBT και το mindfulness, άλλα άτομα πιο πνευματικά θέλοντας την Transpersonal και το meditation, κλπ.).

 

Η πρόθεση μας και ο στόχος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, είναι ο σπουδαστής, να μπορεί να εργαστεί επαγγελματικά ως Coach με τη λήξη του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, έχοντας στα χέρια του πληθώρα εργαλείων και τεχνικών για κάθε διαφορετική περίπτωση αλλά και γνώσεις από ποικίλες προσεγγίσεις βασισμένες στην Coaching Ψυχολογία.  

 

Ενότητες και ημερομηνίες του ολιστικού coaching:

 1. Coaching Δεξιότητες & Κώδικας Δεοντολογίας, 15 & 16/10/22, Σάββατο 10:00 – 17:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00 
 2. Δημοφιλή μοντέλα coaching / GROW, SMART, PRACTICE, ABCDEF / Εργασία με λανθάνουσες σκέψεις και πεποιθήσεις, CBT Coaching, Behavioural Coaching, Ψυχαναλυτικό Coaching (Mind / Emotion) 12 & 13/11/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 3. Expressive Arts Therapies στο Coaching  (Body / Emotion) 19 & 20/11/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 4. Mindfulness & Θετική Ψυχολογία (Mind /Body / Emotion / Spirit) 10 & 11/12/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 5. Coaching Θετικής Ψυχολογίας  PERMA Model (Emotion)  17 & 18/12/22, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 6. SWOT & Strength based coaching (Mind/ Emotion / Body) 21 & 22/1/23, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 7. Υπερπροσωπικό Transpersonal Coaching / U Theory (Mind, Spirit) 25 & 26/2/23, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00
 8. Ολιστικό & Συνθετικό Coaching / Ψυχοπαθολογία  (Mind / Body / Emotion / Spirit) 1 & 2/4/23, Σάββατο 10:00 – 18:00 & Κυριακή 10:00 – 17:00 
 9. + Προαιρετική ενότητα στην Υπνοθεραπεία κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σας προσθέτοντας και το Hypnotherapy Coaching μαζί με τον επαγγελματικό τίτλο ως  πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής (Certificate Basic). Εφαρμογές για απώλεια βάρους, μείωση του άγχους, αύξηση αυτοπεποίθησης, διακοπή του καπνίσματος. Παρασκευή 22/10/2022, 17:00 – 21:00, Σάββατο, 10:00 – 17:00, Κυριακή 10:00 – 14:00.  (Το σεμινάριο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί και τον Ιούλιο). Αυτοτελής Βασική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία για να γίνεις Υπνοθεραπευτής Ct Hyp

* θα υπάρξουν ενδιάμεσα διαλλείματα ξεκούρασης και διάλλειμα 1 ώρας για μεσημεριανό. 

 

Μερικά από τα Coaching Models που εμπεριέχει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα: PRACTICE, SMART, GROW, SWOT, PERMA, Strenght Theory, U Theory, Mindful Coaching & Ψυχομετρικά εργαλεία.

 

Ολιστικά και Συνθετικά Εργαλεία Coaching 

Πέρα από την απαραίτητη θεωρία, δώσαμε βάση περισσότερο σε πολλαπλά εργαλεία στο coaching ώστε να υπάρχει στη διάθεση του Coach μια πλούσια εργαλειοθήκη που θα μπορεί να εφαρμόζει ανάλογα με τη διαφορετικότητα και ιδιοσυγκρασία των ατόμων που τον επισκέπτονται. Για παράδειγμα, σε μερικούς coachees αρέσει πιο πολύ το γνωστικό επίπεδο εργασίας, σε άλλους το πνευματικό και σε πολλούς το ολιστικό μοντέλο εργασίας. Για αυτόν τον σκοπό εντάχθηκαν ασκήσεις από τη Θετική Ψυχολογία, η εκμάθηση στον διαλογισμό Mindfulness 8 εβδομάδων με ξεχωριστό εγχειρίδιο ασκήσεων και σε ποικίλες εφαρμογές διαλογισμού, οι τεχνικές θεραπειών μέσω τέχνης (όπως είναι τα εικαστικά και η αμμοδόχος με τη χρήση αντικειμένων ως προβολή του μακρόκοσμου), η χρήση του σώματος, η νοερή απεικόνιση, η  ενεργητική φαντασία, το NLP και η σωστή χρήση γλώσσας, ασκήσεις και εφαρμογές από την Υπερπροσωπική Ψυχολογία, όπως είναι οι υποσυνείδητες υποπροσωπικότητες του ατόμου που εμποδίζουν ή διευκολύνουν τη διαδικασία, την υπέρβαση του εαυτού μας κ.ά.

 

Ongoing Professional Development

Ο σπουδαστής εφόσον επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τα παρακάτω εκπαιδευτικά

Με τη συμπλήρωση όλων θα αποκτήσει Δίπλωμα στην Ολιστική Βραχεία Ψυχοθεραπεία & Coaching 

οδηγώντας στον πιστοποιημένο επαγγελματικό τίτλο ως Ολιστικός Θεραπευτής Ψυχικής Υγείας & Ολιστικός Life Coach.  

Εφαρμόζοντας μια πραγματικά ολιστική και συνθετική προσέγγιση στη συμβουλευτική, τη θεραπεία και το Coaching. Το μοναδικό δίπλωμα παγκοσμίως που πιάνει τόσες προσεγγίσεις! 

 

 

Όλα τα παραπάνω πιστοποιημένα επαγγέλματα είτε συνδυάζονται μεταξύ τους είτε λειτουργούν ξεχωριστά ως μεμονωμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας / ψυχικής ευεξίας. 

 

Testimonials από τους απόφοιτους μας στο Ολιστικό Life Coaching 

 

Διάρκεια

 • Έναρξη 15 Οκτωβρίου 2022
 • 8 ενότητες
 • Ένα σαββατοκύριακο τον μήνα 
 • 120 ώρες + 28 ώρες πρακτικής άσκησης με πραγματικούς πελάτες, θεωρία, βιωματική άσκηση και πρακτική μεταξύ σπουδαστών.
 • Προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία 10 ώρες + τουλάχιστον 50 ώρες μελέτης. 
 • Δυνατότητα Παρακολούθησης Online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.
 • Θα δοθεί πλούσια βιβλιογραφία για μελέτη στο σπίτι. 

 

Stay safe

Eίμαστε ένα εκπαιδευτικό κέντρο που τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι υγιείς και να νιώθουμε ασφάλεια σε έναν όμορφο και καθαρό χώρο. Σε περίπτωση ανακοινώσεως από το κράτος μιας ανάλογης περίπτωσης που βιώσαμε, η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος είτε θα μετατεθεί σε νέες ημερομηνίες είτε θα πραγματοποιηθεί online μέσω zoom.

 

✔️ Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της  International Society for Coaching Psychology που προωθεί και υποστηρίζει τις πρακτικές, θεωρίες, έρευνες και προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας. Η Coaching Ψυχολογία είναι μεταπτυχιακός MSc κλάδος της Ψυχολογίας συνδεδεμένος και αναγνωρισμένος από το BPS (British Psychological Society).

✔️ Ως κύκλος μαθημάτων πιστοποιημένων διπλωμάτων με σκοπό την μετεκπαίδευση και τη συνεχιζόμενη επαγγελματική ανάπτυξη (Continuing Professional Development). 

     

Διαβάστε τους στόχους της Διεθνούς Εταιρείας Ψυχολογίας Coaching για την Coaching Ψυχολογία.

 

Είναι επίσης αναγνωρισμένο από την International Association of Coaching, Therapists & Mentors. 

 

 

        

 

 

Δείγμα του Διπλώματος που θα λάβετε

 

 

 

 

 
 Μερικά από τα υλικά μας / Expressive Arts Therapy Expressive Arts / Ζωγραφική & Πηλός από τους σπουδαστές μας / ο στόχος τους 

     


Drama Therapy στο Coaching / Οι σπουδαστές παίζουν τα “ζωντανά εμπόδια” – αρνητικές φωνές για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση του στόχου των coachee προς την επίτευξη του στόχου τους!! Με θετική επίλυση στο τέλος. Sandtray στο coaching / Στόχος, εμπόδια, επίλυση σε 3 φάσεις!Μεταξύ σπουδαστών Coach – Coachee – observer για ανατροφοδότηση, στόχος, εμπόδια, επίλυση, όλες οι τεχνικές στο coaching μαζί με τεχνικές του expressive arts! 

 Παρακολουθήστε την εκπαιδεύτρια να παρουσιάζει το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Mandala Institute του περσινού 2020.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: 

 • Σε αυτούς που κατέχουν Ακαδημαϊκό Τίτλο Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές
 • Σε Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Θεραπευτές, Κοινωνιολόγους
 • Σε πιστοποιημένους Coach που θέλουν να εντάξουν αλλά και να εμβαθύνουν και άλλο τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν ένα ολιστικό σύστημα coaching 
 • Σε ανθρώπους που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα αλλά θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Ολιστικού Coach
 • Στους ενδιαφερόμενους θα σταλθεί ένα έντυπο με ερωτήσεις μέσω email και έπειτα θα κληθούν σε μια 20′ συνέντευξη online ώστε να υπάρξει αξιολόγηση για την καταλληλόλητα τους ως coach

 

 

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού και επιτυχή αποφοίτηση

 • Γνώση αγγλικών και χειρισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή. 
 • 10 ατομικές συνεδρίες Ολιστικού Life Coaching (50΄/ 60 – 70€) κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού. 
 • Μελέτη βιβλιογραφίας που αποστέλλεται σε κάθε ενότητα. 
 • Καλή διάθεση και ευγένεια. 

Δώρο από εμάς, η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση μειώνοντας σημαντικά το κόστος εκπαίδευσης (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′, για 28 γραπτά περιστατικά).

 

 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με αληθινά περιστατικά όπου και θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

 

Διάβασε το άρθρο μας: πως να γίνεις Ολιστικός Life Coach 

 

Η επένδυση σας 

 • Η επένδυση σας είναι 2.400€
 • ΕΦΑΠΑΞ καταβολή: 2.200€ ως 30 Σεπτεμβρίου
 • Πληρωμή ανά ενότητα 300€ 
 • Η εποπτεία των 28 περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση, μειώνοντας έτσι σημαντικά την επένδυσή σας (κόστος ανά εποπτεία 35€ / 25′).
 • Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό. 
 • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom.
 • Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι είτε η ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμή όλου το ποσού ή προκαταβολή 600€ στον παρακάτω λογαριασμό:

 

Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Οι αποδείξεις στέλνονται ηλεκτρονικώς  

 

 

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης και η ΕΦΑΠΑΞ καταβολή δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωσης θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210.6403224 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842). Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434). Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology. Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

 

Συνεργάτες

 

Γιώργος Ανδριανόπουλος 

Certified Yoga Instructor & Trainer
Certified Holistic & Mindfulness Coach
(Diploma in Holistic – Integrative Coaching & Coaching Psychology / Certified Mindfulness Coach)

 

 

 

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: