+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Diploma in Holistic Positive Psychology Coaching & Transpersonal Psychology Coaching

Business woman meditating outdoor over building background

[url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/14406610 t=_blank][img]http://azarubaika.com/iStockphoto/2012_08_26_Victoria_Business_Yoga.jpg[/img][/url]

[url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/14296572 t=_blank][img]http://azarubaika.com/iStockphoto/ModelVictoria.jpg[/img][/url]

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Holistic, Positive & Transperosnal Coaching, από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM) και τη Mandala Institute for Holistic Studies. 

 
 

                                 

                

 

 
✔️Evidence Based Coaching βασισμένο πρωτίστως σε προσεγγίσεις Ψυχολογίας  (CBT, Θετικής Ψυχολογίας & Υπερπροσωπικής – Πνευματικής – Mindfulness Ψυχολογίας μέσα από την ολιστική προσέγγιση του Mandala Institute).  
 
✔️ Ενότητες: Coaching Skills, CBT Coaching, Mindfulness Coaching, Expressive Arts & the Body in Coaching, Positive Psychology Coaching 1 & 2, Transpersonal Coaching, Holistic Coaching.  
 
 

✔️ Πρώτο super early bird offer ως 31 Ιουλίου / Περιορισμένες θέσεις εκπαιδευτικού μόνο για 12 άτομα με πρόθεση την ποιοτική εκπαίδευση εκμάθησης Coaching. 

 

✔️Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ακολουθεί τις αρχές, τον κώδικα δεοντολογίας, τις εφαρμοσμένες έρευνες και την πρακτική της Coaching Ψυχολογίας, όπως αυτοί ορίζονται από το International Society for Coaching Psychology, όπου και η εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι μέλος. 

✔️Σε περίπτωση ανακοινώσεως από το κράτος μιας ανάλογης περίπτωσης που βιώσαμε, η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος είτε θα μετατεθεί σε νέες ημερομηνίες είτε θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom. Μέσω Zoom θα πραγματοποιηθούν τα θεωρητικά της κάθε ενότητας και τα βιωματικά δια ζώσης όταν αυτό επιτραπεί. Παραμένουμε θετικοί και συνεχίζουμε κάθε εκπαίδευση. Οι σπουδαστές θα μάθουν να πραγματοποιούν αργότερα και εκείνοι με τη σειρά τους συνεδρίες online με τους πελάτες τους. 

 

Σε αυτό το εκπαιδευτικό το όφελος είναι διπλό. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού, θα έχετε στη διάθεση σας δύο πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις, που οδηγούν σε δύο πολύ δημοφιλή αλλά και πολύ διαφορετικά επαγγέλματα, που άλλοτε είναι αυτόνομα και άλλοτε συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους, όπως είναι το Mindful Coaching.

 

Παραθέτω τους επαγγελματικούς πιστοποιημένους τίτλους: 

 

✔️ Certified Holistic, Positive & Transpersonal Coach

✔️ Mindfulness & Meditation Therapist / Coach (εφόσον έχουν συμπληρωθεί όλες οι ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος coaching). 

 

Περαιτέρω, το πρόγραμμα είναι μέρος του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού κύκλου 3 χρόνων Diploma in Holistic, Positive & Transpersonal Pyshcology, Psychotherapy & Coaching, με τον πρώτο κύκλο να είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τον δεύτερο κύκλο να είναι το Holistic, Positive & Transpersonal Psychology & Psychotherapy. Συμπληρώνοντας και τα 3 χρόνια ο σπουδαστής έχει τα παρακάτω πιστοποιημένα επαγγέλματα: 

 

✔️Holitsic, Positive & Transpersonal Ψυχοθεραπευτής (εφόσον έχει συμπληρώσει και τα 3 χρόνια εκπαίδευσης)

✔️Holistic, Positive & Transpersonal Coach (Δίπλωμα 1 χρόνος)

✔️ Past Life & Regression Therapist (Diploma)

✔️Hpnotherapist (Certificate Basic)

✔️Mindfulness & Meditation Therapist / Coach (Certificate)

 

Περισσότερα εδώ για το πρόγραμμα 3 χρόνων: https://bit.ly/3c213JC

Περισσότερα για το Mindfulness & Meditation Therapy:  https://bit.ly/3c213JC

 

Έναρξη & διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος: 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διάρκειας ενός χρόνου, ξεκινά 10 Οκτωβρίου 2020 και λήγει τον Μάιο. Ολοκληρώνεται σε 8 ενότητες, 1 φορά το μήνα Σάββατο & Κυριακή, 120 ώρες, θεωρία, βιωματική άσκηση και πρακτική μεταξύ σπουδαστών. Με την επιτυχή ολοκλήρωση ο σπουδαστής θα μπορεί να εργάζεται ως πιστοποιημένος Holistic, Positive & Transpersonal Coach και Mindfulness & Meditation Therapist / Coach.

 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση μειώνοντας σημαντικά την επένδυση σας. 

                                          

Tι είναι η Coaching Ψυχολογία;

Τα θεμέλια της Coaching Ψυχολογίας ξεκίνησαν από το κίνημα της ανθρωπιστικής ψυχολογίας το 1960. Πρωτοπόρος του coaching ήταν ο αθλητικός Ψυχολόγος Griffith Phd, όπου για αρχή προσέφερε κύκλους μαθημάτων βασισμένα στην ψυχολογία για αθλητές, πιστεύοντας ότι ο coach είναι πολύ περισσότερα από έναν απλό εκπαιδευτή (Griffith, 1930). Θεωρείται ο πατέρας της αθλητικής ψυχολογίας στην Αμερική και ένας από τους πρώτους που συνέβαλαν στην ιδέα της ψυχολογίας στο coaching.

Είναι ένας σχετικά καινούργιος αναγνωρισμένος κλάδος της Ψυχολογίας, με τις θεωρίες και τις προσεγγίσεις της να βασίζονται στις ήδη υπάρχουσες ψυχολογικές θεωρίες και προσεγγίσεις, παιδιών και ενηλίκων. Εμπεριέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και ψυχομετρικά εργαλεία για να βοηθήσει το άτομο να ανθίσει, να ακμάσει και να θριαμβεύσει (floursishing and thrive). Η πρακτική της μπορεί να περιγραφεί ως μια διαδικασία με στόχο την ενίσχυση της ευεξίας (well-being) και της επίδοσης (performance) στην προσωπική ζωή (life coaching), στην εργασία (business coaching), στους αθλητές & ομάδες (performance coaching), στην εκπαίδευση και στους οργανισμούς. Απευθύνεται σε έναν μη κλινικό και υγιή πληθυσμό.

Μερικές από τις προσεγγίσεις που χρησιμοποιεί η Coaching Ψυχολογία:

 • Ψυχοδυναμική προσέγγιση (Psychodynamic Coaching)
 • Γνωστικό – συμπεριφοριστική (Cognitive Behavioural Coaching)
 • Προσωποκεντρική (Person Centred Coaching)
 • Gestalt Coaching
 • Υπαρξιακή (Existential Coaching)
 • NLP Coaching
 • Θετική Ψυχολογία (Positive Psychology Coaching)
 • Yπερπροσωπική / Πνευματική (Transpersonal Coaching)
 • Αφηγηματική (Narrative Coaching)
 • Συνδιαλεκτική ανάλυση (transactional analysis)

Μερικές καινούργιες προσεγγίσεις που εμφανίζονται είναι: Ολιστικό Coaching, Mindful Coaching, Hypnosis Coaching, Arts Coaching.

H Coaching Ψυχολογία ταιριάζει απόλυτα με τις αρχές της Θετικής Ψυχολογίας, καθώς και οι δύο προσεγγίσεις εστιάζουν στην ευεξία, στην υπέρβαση, στην αυτοπραγμάτωση, στη βίωση θετικών συναισθημάτων, στα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα, μέσα από ασκήσεις και ψυχομετρικά εργαλεία.

Το Positive Psychology Coaching είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση της Coaching Ψυχολογίας, όπου βοηθά άτομα και οργανισμούς να αυξήσουν την ευεξία τους, να ενισχύσουν τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν υπέρ του ατόμου ή του οργανισμού, να βελτιώσουν την επίδοση και να επιτύχουν σημαντικούς στόχους. Ο βασικός πυρήνας του PPC, είναι η “πίστη” στη δύναμη της επιστήμης να αποσαφηνίσει τις καλύτερες προσεγγίσεις για να μεταμορφώσει θετικά τη ζωή του πελάτη. Ο Coach αντιμετωπίζει τον πελάτη ως “όλον” εστιάζοντας περισσότερο στις δυνάμεις του, στην ανάπτυξη θετικών συμπεριφορών, στο νόημα και τον σκοπό. Τα συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται για την εξέλιξη και επίδοση του.

Η Θετική Ψυχολογία ως επιστήμη, ασχολείται με την ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων, με την ενδυνάμωση των δυνατών στοιχείων του χαρακτήρα (strengths), με το νόημα (existential) και την ικανοποίηση από τη ζωή, την ψυχολογική ροή, το mindfulness, την απόλαυση (savouring), την ψυχική ανθεκτικότητα, με το “ανθίζω” και ακμάζω (flourishing & thrive), με την υπέρβαση (self trancedence), την αυτοπραγμάτωση και την ψυχολογική ευεξία.

Εν κατακλείδι, το coaching είναι το ιδανικό όχημα για να εφαρμοστεί η επιστήμη της Θετικής Ψυχολογίας.

Transpersonal (Spiritual) Coaching Psychology:

Η Υπερπροσωπική ή Πνευματική Ψυχολογία, είναι επιστημονικός κλάδος της Ψυχολογίας, όπου ενσωματώνει τις πνευματικές, θρησκευτικές και υπερβατικές εμπειρίες του ατόμου, μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης ψυχολογίας. Το διαπροσωπικό ορίζεται ως “εμπειρίες κατά τις οποίες η αίσθηση της ταυτότητας ή του εαυτού επεκτείνεται πέρα από το ίδιο το άτομο ή και την προσωπικότητα του, βιώνοντας ένα “άνοιγμα” νοητικής συνειδητότητας, “αγκαλιάζοντας” ευρύτερες πτυχές της ανθρωπότητας, της ζωής, της ψυχής ή του κόσμου. Έχει επίσης οριστεί ως η “ανάπτυξη πέρα από τα συμβατικά, προσωπικά ή ατομικά επίπεδα”. Το Transpersonal Coaching είναι πλούσιο σε τεχνικές. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην νοερή απεικόνιση και στην ενεργητική φαντασία του Jung. Έχει συγκεκριμένα στάδια ανάπτυξης (7 βήματα) και δομής, όμως αφήνεται και ελεύθερο. Στο Transpersonal coaching το πιστεύω βρίσκεται ότι ο άνθρωπος είναι πολυδιάστατος (multi dimensional being) και όχι μονοδιάστατος αρά και οι λύσεις πολλαπλές και άκρως δημιουργικές. Περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2VUHKwj

Το εκπαιδευτικό σας:

Σε αυτό το εκπαιδευτικό έχουμε δημιουργήσει ένα ολιστικό πρόγραμμα Coaching, με τις περισσότερες ενότητες να είναι βασισμένες στην επιστήμη της Ψυχολογίας και της Coaching Ψυχολογίας εφαρμόζοντας επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες και τεχνικές.

Στόχος του προγράμματος είναι να αποφοιτήσει ο σπουδαστής με ισχυρά και ποικίλα εργαλεία coaching όπου θα μπορεί να χρησιμοποιεί ανάλογα τον coachee.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασίζεται σε ένα ολιστικό μοντέλο coaching που συνθέσαμε για μέγιστα οφέλη και αποτελέσματα.

Ενότητες, ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:

 1. Coaching Skills & Κώδικας Δεοντολογίας: 10 & 11 Οκτωβρίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 2. Cogintive Behavioural Coaching / (Mind / Emotion): 7 & 8 Νοεμβρίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 3. Mindful & Meditation Therapy / Coaching (Mind /Body / Emotion / Spirit): 5 & 6 Δεκεμβρίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 4. Expressive Arts & the Body in Coaching / (Body / Emotion): 16 & 17 Ιανουαρίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 5. Positive Psychology Coaching 1 (Emotion): 13 & 14 Φεβρουαρίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 6. Positive Psychology Coaching 2 (Emotion / Body): 13 & 14 Μαρτίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 7. Transpersonal Psychology Coaching (Spirit): 9 & 10 Απριλίου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.
 8. Applying a Holistic Apporach to Coaching (Mind / Body / Emotion / Spirit): 15 & 16 Μαΐου, 10:00 – 18:00 & 10:00 – 17:00.

Μερικά από τα Coaching Models: PRACTICE, SMART, GROW, SWOT, PERMA, Strenght Theory, U Theory, Mindful Coaching & Ψυχομετρικά εργαλεία.

Το πρόγραμμα μας βασίζεται ως επί τω πλείστον στη βίωση όλων αυτών των μοντέλων και των θεωριών και για αυτό έχουμε δώσει περισσότερη έμφαση στη βιωματική μάθηση παρά σε μαθήματα τύπου presentations (εμπεριέχοντας πολύ θεωρία, πληροφόρηση και συζήτηση). Θα υπάρξει πραγματική μεταμόρφωση σε επίπεδο σχέσεων, εργασία, αυτοπεποίθηση και οικονομική ευημερία στους σπουδαστές μας. Η επένδυση δεν είναι μόνο για να γίνουμε coach αλλά και για να μεταμορφωθούμε θετικά εμείς οι ίδιοι.

Θα δοθεί πλούσια βιβλιογραφία για μελέτη στο σπίτι. 

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού:

 • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια, Σχολές και η γνώση αγγλικών.
 • Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και έπειτα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη με τον εκπαιδευτή του προγράμματος.
 • Το πρόγραμμα αφορά Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Coach, Κοινωνιολόγους. Επίσης και άτομα που κατέχουν ένα πτυχίο και από διαφορετική ειδικότητα, όμως έχουν εργαστεί ψυχοθεραπευτικά, έχουν εμπειρία ζωής και διάθεση για μάθηση και αλλαγή.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του πρώτου χρόνου είναι οι 8 ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης μας Holistic, Positive & transpersonal Coaching (60΄/ 70€) κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού.
 • Για τον δεύτερο χρόνο απαιτούνται 10 συνεδρίες Regression Therapy & Transpersonal Ψυχοθεραπεία σε εβδομαδιαία βάση.
 • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αξία εποπτείας 60΄/ 70€ Χ 14 ώρες σύνολο.
 • Οι σπουδαστές θα καλεστούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

Η επένδυση σας είναι στα 2.400€

ΕΦΑΠΑΞ καταβολή: 2.100€

Πρώτο early bird offer ΕΦΑΠΑΞ καταβολή: 1.900€ ως 31 Ιουλίου 2020

Δεύτερο early bird ΕΦΑΠΑΞ καταβολή: 1.950€ ως 15 Σεπτεμβρίου  2020

Πληρωμή ανά ενότητα 300€. 

Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€ το όποιο αφαιρείται στις δύο τελευταίες ενότητες Απρίλιος και Μάιος. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό. 

Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι είτε η ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμή όλου το ποσού ή προκαταβολή 600€ στον παρακάτω λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Οι αποδείξεις θα σας δοθούν την ημέρα συνάντηση μας.

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης και η ΕΦΑΠΑΞ καταβολή δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωση θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη. Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος και το υπουργείο υγείας μιας ανάλογης κατάστασης όπως είναι η πανδημία ή άλλων εκτάκτων περιπτώσεων που μπορεί να συμβούν, το εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν ακυρώνεται, ούτε χάνονται τα χρήματα σας αλλά είτε μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες, είτε πραγματοποιούνται μέσω Zoom. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210 6403224 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας,  BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι επίσης πιστοποιημένη Positive Psychologist & Coaching Psychologist MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου όπου και είναι μέλος MISCP(2434). Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) όπου και τα διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy και εκπαιδευτής στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. Περαιτέρω, είναι εκπαιδευτής στο Transpersonal Psychotherapy, στο Coaching και στο Mindfulness από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors. Είναι επίσης, Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: