Holistic Therapy & Coaching Group: 8 weeks online course

ελα τωρα στο taster

Ολιστικά μονοπάτιαΑνακαλύπτοντας την ειρήνη και την ισορροπία στη ζωή μας”

 

Έναρξη προγράμματος: 23/10/24 

Λήξη: 11/12/23

Κάθε Δευτέρα 19:00 – 20:30 για 8 εβδομάδες.

Προσφορά έγκαιρης κράτησης ως  16 Οκτωβρίου 240€ 

 

Περιγραφή προγράμματος:

 

Το Holistic Pathways είναι ένα βιωματικό διαδικτυακό πρόγραμμα ομαδικής θεραπείας και coaching 8 εβδομάδων που προσφέρει ένα μεταμορφωτικό ταξίδι ως προς την εύρεση της ειρήνης και της ισορροπίας στη ζωή μας.

Η ομάδα αύτη προσφέρει επιστημονικά τεκμηριωμένα και μη εύκολα πρακτικά εργαλεία που μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητα σας. Μέσα από τη βιωματική ομάδα θα μάθετε τεχνικές, θα χαλαρώσετε, θα απολαύσετε και θα αναπτυχθείτε, ακόμη περισσότερο, σε θέματα που σας απασχολούν όπως την εύρεση εσωτερικής γαλήνης και την ισορροπία στη ζωή σας.

Η ομάδα δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο και θεραπεία αυτοβελτίωσης μαζί με coaching, παρέχοντας πρακτικά εργαλεία και τεχνικές.

Μέσα από ένα συνδυασμό coaching, mindfulness, εκφραστικών τεχνών, ασκήσεων αναπνοής, θετικής ψυχολογίας, γνωστικής-συμπεριφορικής θεραπείας (CBT), υπερπροσωπικών τεχνικών, κινητικών πρακτικών, mandalas, εργασίας με το εσωτερικό παιδί και τεχνικών χαλάρωσης, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν διάφορες πρακτικές μεθόδους για να καλλιεργήσουν την εσωτερική ειρήνη, την ισορροπία και τη συνολική ευημερία.

 

Ποιους αφορά; 

 

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για άτομα που αναζητούν να βρουν την ειρήνη και την ισορροπία στη ζωή τους. Είναι ανοιχτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται για ολιστικές προσεγγίσεις στην προσωπική ανάπτυξη και ευημερία. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στις μεθόδους που αναφέρονται, μόνο καλή διάθεση για αυτοβελτίωση και προσωπική εξέλιξη.

 

Λεπτομέρειες του προγράμματος:

 

Εβδομάδα 1: Εισαγωγή στην ολιστική διαβίωση και την ενσυνειδητότητα – Κατανόηση της ολιστικής προσέγγισης της ευημερίας – Εξερεύνηση πρακτικών ενσυνειδητότητας για την καλλιέργεια της παρουσίας και τη μείωση του στρες.

 

Εβδομάδα 2: Εκφραστικές τέχνες και αυτοέκφραση – Αξιοποίηση της τέχνης, της γραφής και άλλων δημιουργικών τρόπων για αυτοέκφραση και προσωπική ανάπτυξη – Αξιοποίηση της δύναμης της δημιουργικότητας για την εύρεση εσωτερικής γαλήνης.

 

Εβδομάδα 3: Αναπνοές και τεχνικές χαλάρωσης – Εκμάθηση ασκήσεων αναπνοής για χαλάρωση και μείωση του στρες – Εξερεύνηση διαφόρων τεχνικών χαλάρωσης για την προώθηση της ηρεμίας και της ισορροπίας.

 

Εβδομάδα 4: Θετική Ψυχολογία και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT) – Αγκαλιάζοντας τη θετική σκέψη και την ευγνωμοσύνη για την ενίσχυση μιας θετικής νοοτροπίας – Εφαρμογή τεχνικών CBT για την αμφισβήτηση αρνητικών μοτίβων σκέψης και την προώθηση θετικών αλλαγών.

 

Εβδομάδα 5: Υπερπροσωπικές τεχνικές και πνευματική ανάπτυξη – Εξερεύνηση διαπροσωπικών προσεγγίσεων για τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό και τον σκοπό του ατόμου – Καλλιέργεια της πνευματικής ανάπτυξης για εσωτερική ειρήνη και ισορροπία.

 

Εβδομάδα 6: Κίνηση και ενσωμάτωση – Ενασχόληση με κινητικές πρακτικές όπως η κίνηση και η ήπια γιόγκα για γείωση και αυτογνωσία – Σύνδεση του νου, του σώματος και του πνεύματος μέσω της κίνησης.

 

Εβδομάδα 7: Mandalas και Θεραπεία του Εσωτερικού Παιδιού – Χρήση των mandalas ως εργαλείο για αναστοχασμό, διαλογισμό, θεραπεία και εύρεση ισορροπίας – Διερεύνηση της εργασίας του εσωτερικού παιδιού για την αντιμετώπιση πληγών του παρελθόντος και την ενίσχυση της εσωτερικής ειρήνης.

 

Εβδομάδα 8: Ενσωμάτωση και συνεχής ανάπτυξη – Αναστοχασμός του ταξιδιού και δημιουργία ενός εξατομικευμένου σχεδίου για τη διατήρηση της ειρήνης και της ισορροπίας – Καθορισμός προθέσεων για συνεχή ανάπτυξη και ευημερία μετά το πρόγραμμα.

 

Οφέλη παρακολούθησης: – Καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας (mindfulness) και της παρουσίας στην καθημερινή ζωή – Έκφραση συναισθημάτων και εμπειριών μέσω δημιουργικών τρόπων – Ανάπτυξη τεχνικών χαλάρωσης για τη μείωση του στρες και την εσωτερική ειρήνη – Προώθηση θετικής νοοτροπίας μέσω τεχνικών ευγνωμοσύνης και θετικής ψυχολογίας – Πρόκληση και αναδιαμόρφωση αρνητικών μοτίβων σκέψης χρησιμοποιώντας τις αρχές της CBT – Σύνδεση με την πνευματικότητα και εξερεύνηση υπερπροσωπικών προσεγγίσεων – Ενίσχυση της αυτογνωσίας και της ενσωμάτωσης μέσω κινητικών πρακτικών – Αξιοποίηση των mandala και της εργασίας του εσωτερικού παιδιού για θεραπεία και ισορροπία.

 

Εργαλεία που θα χρειαστείτε: 

 

  • Χαρτιά Α4
  • Ακουαρέλα μπλοκ Α3
  • Χρωματιστούς μαρκαδόρους, μολύβια, πινέλα, τέμπερες, παλέτες.
  • Ένα μεσαίου μεγέθους πλαστικό παραλληλόγραμμο κουτί όπου μέσα να έχετε βάλει άμμο, μέχρι περίπου τη μέση του κουτιού και παιχνίδια (παιδιών, όπως ανθρωπάκια, σπιτάκια, αυτοκίνητα και αντικείμενα, όσα περισσότερα βρείτε. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε το κουτί, την άμμο και τα παιχνίδια θα χρησιμοποιήσετε τα εικαστικά στις ασκήσεις μας.
  • Πλαστελίνη
  • Ένα στρωματάκι, ένα απαλό κουβερτάκι και ένα μαξιλάρι εάν θέλετε.
  • Για τον χώρο σας εάν θέλετε μπορείτε να έχετε κεράκια και μυρωδικά.

Καλό θα είναι να μην σας ενοχλεί κανείς κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων για να μπορείτε να είστε απόλυτα επικεντρωμένοι στον εαυτό σας.

 

 

 

Εγγραφή: Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Holistic Pathways, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό συνιστάται η έγκαιρη εγγραφή.

Για την ένταξη στο πρόγραμμα μας απαιτείται μια μικρή συνέντευξη μέσω zoom ώστε να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μια ομάδα που θα έχει κοινά ενδιαφέροντα, θα σέβεται τους συμμετέχοντες και οι προθέσεις των ατόμων θα είναι για το κοινό όφελος όλων μας.

 

Η επένδυση σας: 290€

Προσφορά έγκαιρης κράτησης ως  16 Οκτωβρίου 240€ 

 

Παρέχεται επίσης για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν στις τεχνικές μας ή να παρακολουθήσουν το βιωματικό σεμινάριο Taster Weekend στις 14 & 15 Οκτωβρίου δοκιμάζοντας όλες τις τεχνικές μας με τίτλο “Ολιστική Ψυχολογία και Ολιστική Ευεξία: Αναζητώντας την προσωπική ισορροπία και εσωτερική γαλήνη στην καθημερινότητα μας “

 

  • Για την κράτηση θέσης στο βιωματικό σεμινάριο απαιτείται η καταβολή όλου του ποσού πριν την έναρξη του προγράμματος.

Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

 

Πειραιώς

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 6604 110036 528

iban: GR83 0171 6040 0066 0411 0036 528

 

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφονται.  Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210.7105766 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής, πολιτική ακυρώσεων.

 

 

                                                                             Διάβασε τα άρθρα μας: 

Εργασία και προσωπική ζωή. Τι να κάνεις για να μη χαθεί η ισορροπία

 

Η συναισθηματική ευεξία καθορίζει τη ζωή σου

 

Καθοδηγούμενη νοερή απεικόνιση, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος, το στρες και το φόβο

 

Τι είναι η νευροπλαστικότητα και πώς λειτουργεί; Μπορείς να εκπαιδεύσεις τον εγκέφαλό σου και να αλλάξεις τη ζωή σου

 

Ολιστική – Συνθετική ψυχοθεραπεία

 

 

 

Aς γνωρίσουμε τη συντονίστρια

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου.

Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).

Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association.

Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology.

Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου.

Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: