Holistic Psychotherapy Taster Workshop

Taster weekend

Ψυχοεκπαιδευτικό (ψυχολογία και εκπαίδευση) βιωματικό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σε ολιστικές προσεγγίσεις και θέλουν να δοκιμάσουν μερικές από τις τεχνικές μας. 

Βιωματικό & θεωρητικό εργαστήριο ολιστικής προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης – online live zoom με θεματολογία: 

“Ανακάλυψε την ισορροπία και τη γαλήνη στην καθημερινότητα μέσω της ολιστικής προσέγγισης” του Mandala Therapy Method

Σάββατο 14/10/23, 10:00 με 16:00 – 17:00 (ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων)

Κυριακή 15/10/23, 10:00 με 15:00 – 16:00

 

Σκέφτεσαι να εκπαιδευτείς μαζί μας;

Ενδιαφέρεσαι να ενσωματώσεις την ολιστική προσέγγιση στο έργο σου;

Είσαι ήδη επαγγελματίας και επιθυμείς να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και γνώσεις, περνώντας σε μια πιο ολιστική και συνθετική προσέγγιση στον τομέα σου πέρα από τις θεραπείες συζήτησης; 

Σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στην καριέρα σου και να αφοσιωθείς σε ένα επάγγελμα ως αυτοαπασχολούμενος, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου ως πιστοποιημένος θεραπευτής, ολιστικός ψυχοθεραπευτής ή coach;

Μήπως θέλεις να αποκτήσεις περισσότερη ευελιξία στο ωράριο σου, περισσότερο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό σου;

Θες να αναπτύξεις τη δική σου επιχείρηση και να απολαμβάνεις οικονομική ευημερία σε αυτές τις αβέβαιες εποχές;

Αναζητάς την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να ακολουθήσεις το πάθος σου;

Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις!

 

Άνοιξε το δικό σου γραφείο ή εργάσου online! 

Επαγγελματικοί πιστοποιημένοι τίτλοι από 3 παγκόσμιους οργανισμούς: 

 

 

Οι τίτλοι που σου επιτρέπουν να ανοίξεις το δικό σου γραφείο!

 

 • Ολιστικός – Συνθετικός Θεραπευτής – Ψυχοθεραπευτής βραχείας μεθόδου, Ολιστικός Coach Ψυχολογίας / Δίπλωμα 
 • (Επίσης ένα Cerificate ως Holistic brief Psychotherapist – Mandala Therapy Method)
 • Υπερπροσωπικός (Transpersonal) Θεραπευτής / Δίπλωμα 
 • Αναδρομικός Θεραπευτής / Δίπλωμα 
 • Ολιστικός – Συνθετικός Coach & Mindfulness Coach / Δίπλωμα 
 • Ολιστικός Κλινικός Υπνοθεραπευτής – Υπνοαναλυτής – Βραχείας Ψυχοθεραπείας / Δίπλωμα
 • Υπνοθεραπευτής βασικών δεξιοτήτων 30hrs – evidence based / certificate
 • Υπνοθεραπευτής βασικών δεξιοτήτων 20 hrs / certificate
 • Mindfulness Meditation and Positive Psychology / certificate
 • Life Coaching Psychology / certifiacte
 • (προσεχώς Exptressive Arts Therapy / certificate)

 

Για ποιους είναι το Taster Weekend; 

 

 1. Το Taster Weekend είναι ιδανικό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στις προσεγγίσεις μας, δοκιμάζοντας λίγο από όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε και να εξερευνήσετε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, προσφέροντας συγχρόνως μια ολιστική βιωματική εμπειρία, στο σεμινάριο αυτό Finding Self Balance & Inner Peace – Holistic Wellbeing Pathway,  με στόχο την ενίσχυση της ολιστικής ψυχικής ευημερίας και της προσωπικής ισορροπίας στη ζωή σας. Προσφορά από εμάς ολιστικός καθημερινός οδηγός με πρακτικές εφαρμογές ώστε να συνεχίσετε και μόνοι σας την αυτοβελτίωση στους συγκεκριμένους τομείς.
 2. ΤοTaster Weekend απευθύνεται επίσης, σε όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να βιώσουν μια βιωματική ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη της ισορροπίας στην προσωπική ζωή και της εσωτερικής γαλήνης ώστε να βελτιώσουν ενεργά την καθημερινότητα τους, μέσα από τα εργαλεία που θα δοθούν και τον πρακτικό οδηγό ψυχικής ευημερίας.

 

Holistic Pathways Taster Weekend Retreat είναι μια καθηλωτική και μεταμορφωτική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή σε διάφορες ολιστικές μεθόδους. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ολιστική συμβουλευτική, ολιστικό coaching, πρακτικές ενσυνειδητότητας, κλινική ύπνωση, υπερπροσωπική συμβουλευτική, θεραπεία μέσω αναδρομής, εργασία με το εσωτερικό παιδί, εξερεύνηση μιας προηγούμενης θετικής ζωής και ομαδικές συζητήσεις.

 

Οι θεραπευόμενοι που έρχονται σε εμένα τις περισσότερες φορές μου λένε τα εξής:

 

Ήρθα σε εσένα γιατί με έλκυσε που κάνεις κάτι διαφορετικό. Με ενδιαφέρει η ύπνωση, η αναδρομή, το ολιστικό σύστημα. Μου αρέσει που έχεις διαλογισμό, θα βάλουμε και μαζί; Πότε θα κάνουμε αναδρομή;

Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα στα θέματα μου. Ακόμη δεν μπορώ να έχω καλές σχέσεις με το αντίθετό φύλο, θα με βοηθήσεις;

Βαρέθηκα να μιλάω για τους γονείς μου, δεν έχουμε τι να πούμε πλέον.

Νομίζω ότι έχει τελειώσει αλλά ντρέπομαι να της το πω. Είμαστε χρόνια μαζί.

Πόσο χρόνο θα μας πάρει; Δεν αντέχω πάλι να λέω τα ίδια και τα ίδια θέλω να απαλλαχτώ από τα συμπτώματα.

Θα υπάρξει θεραπεία καθώς με τον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπευτή μου, δεν έχω δει αποτέλεσμα στο θέμα μου, στον θυμό, στις κρίσεις πανικού, στις φοβίες.

Κάνω 10 χρόνια ψυχοθεραπεία  και ακόμη έχω θυμό.

 

Μέσα από την εμπειρία μου χρόνων, μέσα από εκατοντάδες συνεδρίες και καθώς έχω εκπαιδευτεί σε πολλές προσεγγίσεις, έχω ανακαλύψει μια μέθοδο που συνιστά σίγουρα θεραπευτικά (και όχι μόνο αυτογνωσιακά) αποτελέσματα. Προσωπικά με ενδιαφέρει η ψυχική ίαση του ατόμου μέσα από τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους ψυχολογίας, όπως είναι η ολιστική ψυχολογία, η κλινική ύπνωση, το mindfulness αλλά και ο διαλογισμός, η πνευματικότητα στις θεραπείες, οι εκφραστικές τέχνες και η ερμηνεία αυτών μέσω του αποσυμβολισμού και της γιουγκιανής αρχετυπικής ψυχολογίας,  η αναδρομή μέσα από ανάκληση μνημών και εσωτερικών εικόνων – υπνοανάλυση και η transpersonal ψυχολογία.

Είναι μια σύζευξη παραδοσιακών ψυχοθεραπευτικών τεχνικών όπως είναι η ψυχανάλυση, το γνωσιακό – συμπεριφοριστικό μοντέλο (CBT) καθώς και οι σπουδές μου στην ψυχολογία ήταν στη γνωστική ψυχολογία και τις νευροεπιστήμες και την συμβουλευτική ψυχολογία (δύση) με την ένωση εναλλακτικών και επιστημονικά τεκμηριωμένων τεχνικών όπως είναι η κλινική ύπνωση, η αναδρομική θεραπεία, το imagery rescripting, τη θετική ψυχολογία και την coaching ψυχολογία όπου και σπούδασα σε μεταπτυχιακό επίπεδο και την εφαρμογή των συνθετικών θεραπειών μέσω τέχνης μαζί με σωματική ψυχοθεραπεία και gestalt που σπούδασα στο Λονδίνο. Τέλος θεραπείες βασισμένες σε mindfulness based approaches αλλά και την transpersonal ψυχολογία που επιτρέπει ένα ανοιχτό μυαλό και τη θεραπεία μέσω διαφοροποιημένων καταστάσεων συνείδησης.

 

Το taster weekend είναι η ιδανική ευκαιρία για να “γευτείς” μερικές από τις τεχνικές μας με συγκεκριμένη θεματολογία “Ισορροπία και γαλήνη στην καθημερινότητα μέσω της ολιστικής προσέγγισης” του Mandala Therapy Method

Εάν θες να εκπαιδευτείς και να βιώσεις σε ένα βαθμό την ολιστική μας προσέγγιση έλα στο Taster Weekend.

 

 

Ποιους αφορά; 

Η συμβουλευτική, η ψυχοθεραπεία και η ακαδημαϊκή ψυχολογία αποτελούν σημαντικούς τομείς για την ψυχική ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη. Ως Ψυχολόγος MSc με εκπαίδευση σε αυτούς τους τομείς και με πολυετή εμπειρία, έχω δημιουργήσει ολιστικά προγράμματα που ενσωματώνουν επιστημονικές μεθόδους και τεχνικές από την πιο πρόσφατη έρευνα στον ψυχοθεραπευτικό χώρο.

 

1.Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη βοήθεια ατόμων που δεν έχουν εκπαιδευτεί στον τομέα της ψυχικής υγείας και δεν είχαν την ευκαιρία να σπουδάσουν ακαδημαϊκή ψυχολογία, να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να επιτύχουν την προσωπική τους μεταμόρφωση και ανάπτυξη.

2. Απευθύνομαι επίσης σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλους ψυχικής υγείας, που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα της ψυχολογίας και της θεραπείας. Οι προγραμματισμένες μέθοδοι και οι τεχνικές που προσφέρω μπορούν να ενισχύσουν την επαγγελματική σας πρακτική και να προσφέρουν ένα πιο ολιστικό και αποτελεσματικό σύστημα θεραπείας στους πελάτες σας.

3. Σε νέους ψυχολόγους που δεν έχουν ακόμα πολλές τεχνικές λόγω της ακαδημαϊκής τους εκπαίδευσης, τα προγράμματά μου μπορούν να λειτουργήσουν ως μια πολύτιμη προσθήκη στην επαγγελματική τους ανάπτυξη. Θα μάθουν νέες τεχνικές και πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν στις συνεδρίες τους και να προσφέρουν μια πιο εξειδικευμένη και αποδοτική θεραπευτική προσέγγιση στους πελάτες τους.

4. Για τους έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να εντάξουν νέες υπηρεσίες και τεχνικές στην πρακτική τους, τα προγράμματα μου μπορούν να λειτουργήσουν ως μια πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης. Θα ανακαλύψουν νέες προσεγγίσεις και μεθόδους που μπορούν να ενσωματώσουν στις ήδη υπάρχουσες συνεδρίες τους, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θεραπευτική εμπειρία στους πελάτες τους.

Συνοψίζοντας, τα προγράμματά απευθύνονται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να προσφέρουν μια πιο ολιστική και αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση στους πελάτες τους.

 

Τι προσφέρουμε; 

Μέσω της εφαρμογής επιστημονικά τεκμηριωμένων μεθόδων, μπορούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να επιτύχουν αληθινή ψυχική ίαση και μεταμόρφωση. Οι προσεγγίσεις συνδυάζονται με βραχείες διαδικασίες και ασκήσεις που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη και να νιώσουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Μέσω αυτών των προγραμμάτων, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να ανθίσουν και να θριαμβεύσουν, επιτυγχάνοντας ψυχική ισορροπία και ευεξία.

Επιπλέον, η εκπαίδευσή μου στον τομέα της ψυχολογίας με έχει εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να προσφέρω καθοδήγηση και στήριξη σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους ζωή, όπως την διαχείριση του στρες, την αντιμετώπιση της θλίψης, την αναζήτηση ευτυχίας και ευεξίας, και την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Σε αυτήν την εποχή, όπου οι οικονομικές προκλήσεις είναι πολλές και οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αφιερώσουν πολύ χρόνο και χρήματα σε μακροχρόνιες ψυχοθεραπευτικές διαδικασίες, είναι σημαντικό να προσφέρουμε λύσεις που είναι πιο προσβάσιμες και αποδοτικές. Οι βραχείες μέθοδοι που προτείνονται στα προγράμματά επιτρέπουν στους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα συναισθηματικά και ψυχικά τους μπλοκαρίσματα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο – πολλά από αυτά στηρίζονται σε συγκεκριμένα ερευνημένα πρωτόκολλά .

Με βάση την προσωπική μου εμπειρία και τη δοκιμή πολλών ψυχοθεραπευτικών μεθόδων και τεχνικών, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι καμία μέθοδος δεν είναι απόλυτα ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες και να προσφέρει πλήρη ψυχική ίαση ή εξέλιξη. Κάθε μέθοδος έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και περιορισμούς και μπορεί να αφήνει κενά σε άλλους τομείς.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε την ψυχοθεραπεία ως ένα συνεχή ταξίδι αυτογνωσίας και αναζήτησης. Αντί να επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε μία μέθοδο, μπορούμε να αναζητούμε συνδυασμούς διαφορετικών προσεγγίσεων και να εξερευνούμε νέες τεχνικές που μπορούν να συμπληρώνουν τις αδυναμίες των άλλων.

Στόχος μας πρέπει να είναι να βρούμε τον συνδυασμό μεθόδων που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και εξέλιξη για τον θεραπευόμενο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες, συμβουλευτική, ομαδικές δραστηριότητες, ασκήσεις αυτογνωσίας, mindfulness, art therapy, coaching, σωματικές θεραπείες και άλλες ολιστικές και εναλλακτικές πρακτικές που θα στοχεύουν στην ολοκληρωμένη ευεξία και εξέλιξη του ατόμου.

Με την πάροδο του χρόνου, αναπτύχθηκε μέσα μου και μέσα στις συνεδρίες μια ολιστική προσέγγιση της ψυχικής υγείας και της ψυχολογικής ευεξίας. Αντιλαμβάνομαι ότι οι διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν την ψυχική μας κατάσταση και ευεξία, όπως οι συναισθηματικές, σωματικές και πνευματικές πτυχές της ζωής μας.

 

Με βάση αυτών των δεδομένων δημιουργήθηκαν μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και όχι ένα copy paste εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλους.

 

Τα ολιστικά βήματα μας: 

 

➡️ Κάθαρση ➡️ Ψυχική ίαση ➡️ Ψυχολογική ευεξία ➡️ Αυτοπραγμάτωση ➡️ Υπέρβαση ➡️ Νόημα και Ικανοποίηση από τη ζωή  ➡️ Ευτυχία

 

Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, ποικίλες γνώσεις αλλά και πολύ προσωπική εργασία, το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ολιστική βραχεία ψυχοθεραπεία μαζί με  Coaching Ψυχολογία / Certifcate Holistic Brief Psychotherapist – Mandala Therapy Method / Diploma in Holistic – Integrative Counselling, Brief Psychotherapy & Coaching Psychology. 

όπου χωρίζεται σε 3 αυτοτελείς εκπαιδευτικούς κύκλους – πυλώνες και σε πολλά ακόμη masterclasses που συνεχώς δημιουργούνται και θα δημιουργούνται ανάλογα τις εποχές και τις απαιτήσεις.

 

1.Ολιστικό – Συνθετικό Coaching Ψυχολογίας: Δίπλωμα στο Ολιστικό – Συνθετικό Life Coaching & Coaching Ψυχολογία το μοναδικό στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από την International Society for Coaching Psychology

 

2. Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία – Υπνοανάλυση: Δίπλωμα στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία – Υπνοανάλυση – evidence based clinical hypnosis (International Association of Coaches, Therapists & Mentors)

 

3. Ολιστική & Υπερπροσωπική Θεραπεία : Δίπλωμα στην Ολιστική & Υπερπροσωπική / Transpersonal Θεραπεία (International Association of Coaches, Therapists & Mentors).   (Association for Regression Therapy) 

 

 

*Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι αυτοτελή με ανάλογες πιστοποιήσεις και διπλώματα.

*Μετά από κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορείτε αμέσως να δουλέψετε επαγγελματικά ανοίγοντάς το δικό σας γραφείο. 

 

Θέμα προσωπικής διερεύνησης και προσωπικής ανάπτυξης του Taster Weekend:

 

Self Balance & Inner Peace Holistic Wellbeing Pathway / online live / Βιωματικό:

#Πώς είναι η ζωή μας αυτή τη στιγμή;

#Ποια είναι η συναισθηματική μας κατάσταση; έχουμε άγχος, απογοήτευση, φόβο, εμμονή, προσδοκίες, θλίψη, προσκολλήσεις;

#Πως είμαστε με τη ζώνη ασφάλειας; Μέσα ή τολμάμε να πάμε έξω από αυτή;

# Ποιες δυνάμεις του χαρακτήρα μας μπορούμε να βρούμε;

#Τι μας ζητάει ο αυθεντικός εαυτός να κάνουμε;

# Τι μας μπλοκάρει; το εσωτερικό παιδί, οι σκέψεις ή οι πεποιθήσεις μας;

#Πώς να βρούμε μια ολιστική ισορροπία στην προσωπική μας ζωή;

#Ποιοι είναι οι στόχοι μας και πως μπορούμε να τους πετύχουμε;

# Πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ψυχική μας ευεξία μέσα από απλές καθημερινές πρακτικές;

# Πως μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι;

# Προσφέρεται  στο τέλος καθημερινός προσωπικός οδηγός – ψυχικής ευεξίας.

 

 

Διάβασε περισσότερα εδώ: Η ολιστική ζωή και τα οφέλη της

 

 

 

Γιατί η ολιστική και συνθετική μας προσέγγιση είναι μια δυναμική ψυχο – θεραπεία και που θεραπεύει αλλά και που προσφέρει ψυχολογική ευεξία και επίτευξη στόχων – ονείρων; 

 

Η ολιστική συνθετική συμβουλευτική, η βραχεία ψυχοθεραπεία και το ψυχολογικό coaching, αποτελούν ολιστικές δυναμικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία και την ευημερία, επειδή προσφέρουν ευέλικτες και εξατομικευμένες στρατηγικές που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες των ατόμων. Να γιατί:

1. Προσαρμοσμένη προσέγγιση: Αυτές οι προσεγγίσεις αναγνωρίζουν ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και έχει διαφορετικές ανάγκες και στόχους. Τονίζουν τη σημασία των εξατομικευμένων σχεδίων θεραπείας και παρεμβάσεων που λαμβάνουν υπόψη τις συγκεκριμένες συνθήκες, τα δυνατά σημεία, τις προκλήσεις και τις προτιμήσεις του ατόμου που αναζητά υποστήριξη. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση αυξάνει την αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής διαδικασίας, καθώς αντιμετωπίζει τις συγκεκριμένες ανησυχίες του ατόμου και προάγει την αίσθηση της ιδιοκτησίας και της εμπλοκής στο θεραπευτικό του ταξίδι.

2. Ενσωμάτωση πολλαπλών προοπτικών: Η ολιστική συνθετική συμβουλευτική, η βραχεία ψυχοθεραπεία και η coaching ψυχολογία αντλούν τις γνώσεις τους από διαφορετικές επιστήμες,   θεωρίες, τεχνικές και εναλλακτικές μεθόδους. Ενσωματώνουν διαφορετικές προοπτικές από την ψυχολογία, τις νευροεπιστήμες, την ενσυνειδητότητα, τη σωματική θεραπεία, τη θετική ψυχολογία, τις εκφραστικές θεραπείες μέσω τέχνης, την κλινική ύπνωση, την υπερπροσωπική (transpersonal) ψυχολογία, την εφαρμογή της ήπιας γιόγκα, την αναδρομική θεραπεία, την coaching ψυχολογία και άλλα. Αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει την ολοκληρωμένη κατανόηση του ατόμου και παρέχει μια διαφορετική εργαλειοθήκη στρατηγικών για την αντιμετώπιση των αναγκών του. Συνδυάζοντας διαφορετικές προσεγγίσεις, αυτές οι δυναμικές προσεγγίσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, να προωθήσουν την ολιστική ευημερία και να υποστηρίξουν την προσωπική ανάπτυξη από πολλαπλές οπτικές γωνίες.

3. Βραχυπρόθεσμη, αποδοτική ως προς το χρόνο και προσανατολισμένη στους στόχους: Ειδικότερα, η σύντομη ψυχοθεραπεία και η ψυχολογία του coaching έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι αποδοτικές ως προς το χρόνο και προσανατολισμένες στο στόχο. Επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες ανησυχίες ή στόχους και εργάζονται για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων μέσα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Θέτοντας σαφείς στόχους και αξιοποιώντας στοχευμένες παρεμβάσεις, τα άτομα μπορούν να βιώσουν θετικές αλλαγές σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η χρονική αποτελεσματικότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για τα άτομα που προτιμούν μια πιο εστιασμένη και δομημένη προσέγγιση ή έχουν περιορισμένο χρόνο ή πόρους για μακροχρόνια θεραπεία.

4. Ενδυνάμωση και αυτοευθύνη: Οι προσεγγίσεις αυτές δίνουν προτεραιότητα στην ενδυνάμωση των ατόμων και στην προώθηση της αυτο-ευθύνης τους για την ευημερία τους. Ενθαρρύνουν τα άτομα να συμμετέχουν ενεργά στη θεραπευτική τους διαδικασία, να κάνουν ενημερωμένες επιλογές και να αναλαμβάνουν την ευθύνη της προσωπικής τους ανάπτυξης. Με την προώθηση της αυτογνωσίας, του αυτοαναστοχασμού και της αυτοενδυνάμωσης, οι προσεγγίσεις αυτές υποστηρίζουν τα άτομα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των πόρων που είναι απαραίτητοι για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, την πραγματοποίηση θετικών αλλαγών και τη διατήρηση της ευημερίας τους πέρα από τη θεραπευτική σχέση.

Συνολικά, η ολιστική – συνθετική συμβουλευτική, η βραχεία ψυχοθεραπεία και η coaching ψυχολογία, προσφέρουν δυναμικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία και την ευημερία, προσαρμόζοντας τη θεραπεία στο άτομο, ενσωματώνοντας πολλαπλές προοπτικές, όντας αποδοτικές ως προς το χρόνο και προσανατολισμένες στους στόχους και προωθώντας την ενδυνάμωση και την αυτοευθύνη. Αυτές οι προσεγγίσεις παρέχουν στα άτομα τα εργαλεία, την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να περιηγηθούν στις μοναδικές τους προκλήσεις, να επιτύχουν τους στόχους τους και να καλλιεργήσουν την ολιστική ευημερία.

 

πυξίδα που δείχνει στη καριέρα

 

Για ποιους είναι το Taster Weekend; 

 

 1. Το Taster Weekend είναι ιδανικό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στις προσεγγίσεις μας, δοκιμάζοντας λίγο από όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε και να εξερευνήσετε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, προσφέροντας συγχρόνως μια ολιστική βιωματική εμπειρία, στο σεμινάριο αυτό Finding Self Balance & Inner Peace – Holistic Wellbeing Pathway,  με στόχο την ενίσχυση της ολιστικής ψυχικής ευημερίας και της προσωπικής ισορροπίας στη ζωή σας. Προσφορά από εμάς ολιστικός καθημερινός οδηγός με πρακτικές εφαρμογές ώστε να συνεχίσετε και μόνοι σας την αυτοβελτίωση στους συγκεκριμένους τομείς.
 2. ΤοTaster Weekend απευθύνεται επίσης, σε όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να βιώσουν μια βιωματική ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη της ισορροπίας στην προσωπική ζωή και της εσωτερικής γαλήνης ώστε να βελτιώσουν ενεργά την καθημερινότητα τους, μέσα από τα εργαλεία που θα δοθούν και τον πρακτικό οδηγό ψυχικής ευημερίας.

 

Περιγραφή του προγράμματος: το Taster Weekend Retreat είναι μια καθηλωτική και μεταμορφωτική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή σε διάφορες ολιστικές μεθόδους. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ολιστική συμβουλευτική, βραχεία ψυχοθεραπεία ολιστικό coaching, πρακτικές διαλογισμού και mindfulness, ήπια κλινική ύπνωση για μείωση του στρες, εκφραστικές θεραπείες μέσω τέχνης, υπερπροσωπική συμβουλευτική, ήπια αναδρομική θεραπεία, εργασία με το εσωτερικό παιδί, την εφαρμογή του ιδανικού εαυτού που θα αναδυθεί μέσα από το πρόγραμμα μας και βήματα για να το επιτύχετε μέσα από το coaching μοντέλο και ομαδικές συζητήσεις. Αυτό το βιωματικό σεμινάριο στοχεύει στο να προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη, τη θεραπεία και την αυτογνωσία, αλλά και στο να δοκιμάσουν μια μικρή “γεύση” όσοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν με εμάς.

 

Περιγραφή προγράμματος: Finding Self Balance & Inner Peace – Holistic Wellbeing Pathway: 

 

Holistic Pathways Taster Weekend Retreat είναι μια καθηλωτική και μεταμορφωτική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή σε διάφορες ολιστικές μεθόδους. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ολιστική συμβουλευτική, ολιστικό coaching, πρακτικές ενσυνειδητότητας, κλινική ύπνωση, υπερπροσωπική συμβουλευτική, θεραπεία μέσω αναδρομής, εργασία με το εσωτερικό παιδί, εξερεύνηση μιας προηγούμενης θετικής ζωής και ομαδικές συζητήσεις. Αυτό το βιωματικό σεμινάριο στοχεύει στο να προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη, τη θεραπεία και την αυτογνωσία.

 

Σάββατο 14/10/23, 10:00 με 16:00 – 17:00 (ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων)

Κυριακή 15/10/23, 10:00 με 15:00 – 16:00

 

Λεπτομέρειες του προγράμματος:

 

#Εισαγωγή στην Ολιστική Συμβουλευτική, βραχεία ψυχοθεραπεία και Coaching

#Διερεύνηση της σύνδεσης νου-σώματος-πνεύματος και του αντίκτυπου της στην ευημερία

# Εισαγωγή στην κλινική ύπνωση για χαλάρωση και εσωτερική θεραπεία

# Καθοδηγούμενες συνεδρίες ενσυνειδητότητας / mindfulness 

# Art Therapy – mandala 

#Σώμα – κίνηση – ήπια yoga εξισορρόπησης

#Θεραπεία αναδρομής για την αποκάλυψη εμπειριών και μοτίβων του παρελθόντος – ήπιες τεχνικές – εξερεύνηση προηγούμενης θετικής ζωής με ενεργητική φαντασία

#Θεραπεία του Εσωτερικού Παιδιού – Σύνδεση με το εσωτερικό παιδί για αυτο-φροντίδα και θεραπεία

#Sandtray Therapy – στην ισορροπία – ευεξία – ιδανική κατάσταση τωρινής πραγματικότητας

#Coaching Model για να τα βάλουμε όλα σε τάξη και να έχετε έναν πρακτικό οδηγό ρεαλιστικών βημάτων ως προς την επίτευξη της ισορροπίας στη ζωή σας.

#Επίδειξη με εθελοντή 

#Ομαδικές συζητήσεις (1 ώρα): – Ερωτήσεις και απαντήσεις με τους συντονιστές

Εγγραφές – προσφορές 

Εγγραφή: Για να εγγραφείτε στο Holistic Pathways Taster Weekend Retreat, παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο ή κάντε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς για να προλάβετε την έκπτωση έγκαιρης κράτησης με αιτιολογία Σεμινάριο Ψυχολογίας – Taster και το επώνυμο σας. Στείλτε έπειτα ένα email στο [email protected] με το αποδεικτικό κατάθεσης και στο εάν χρειάζεστε απόδειξη ή τιμολόγιο με τα στοιχεία σας.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στις μεθόδους που αναφέρονται- αυτό το retreat είναι ανοιχτό σε άτομα που ενδιαφέρονται για ολιστικές προσεγγίσεις στην προσωπική ανάπτυξη, θεραπεία και αυτογνωσία.

 

Μετά το Taster Weekend όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφτούν ή και να το παρακολουθήσουν χωρίς τη συμμετοχή τους στο Taster Weekend:

Holistic Therapy & Coaching Group: 8 weeks online

Περιγραφή του προγράμματος:

Ολιστικά μονοπάτια:  “Ανακαλύπτοντας την ειρήνη και την ισορροπία στη ζωή μας”

Έναρξη προγράμματος: 23/10/24 

Λήξη: 11/12/23

Κάθε Δευτέρα 19:00 – 20:30 για 8 εβδομάδες.

Το Holistic Pathways είναι ένα βιωματικό διαδικτυακό πρόγραμμα ομαδικής θεραπείας και coaching 8 εβδομάδων που προσφέρει ένα μεταμορφωτικό ταξίδι ως προς την εύρεση της ειρήνης και της ισορροπίας στη ζωή μας. Η ομάδα αύτη προσφέρει επιστημονικά τεκμηριωμένα και μη εύκολα πρακτικά εργαλεία που μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητα σας. Μέσα από τη βιωματική ομάδα θα μάθετε τεχνικές, θα χαλαρώσετε, θα απολαύσετε και θα αναπτυχθείτε, ακόμη περισσότερο, σε θέματα που σας απασχολούν όπως την εύρεση εσωτερικής γαλήνης και την ισορροπία στη ζωή σας.

 

Εργαλεία που θα χρειαστείτε να έχετε προμηθευτεί εξ ΄αρχής για το holistic retreat 

 • Χαρτιά Α4
 • Ακουαρέλα μπλοκ Α3
 • Χρωματιστούς μαρκαδόρους, μολύβια, πινέλα, τέμπερες, παλέτες.
 • Ένα μεσαίου μεγέθους πλαστικό παραλληλόγραμμο κουτί όπου μέσα να έχετε βάλει άμμο, μέχρι περίπου τη μέση του κουτιού.
 • Παιχνίδια (παιδιών, όπως ανθρωπάκια, σπιτάκια, αυτοκίνητα και αντικείμενα, όσα περισσότερα βρείτε.
 • Ένα στρωματάκι, ένα απαλό κουβερτάκι και ένα μαξιλάρι εάν θέλετε.
 • Για τον χώρο σας εάν θέλετε μπορείτε να έχετε κεράκια και μυρωδικά.

Καλό θα είναι να μην σας ενοχλεί κανείς κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων για να μπορείτε να είστε απόλυτα επικεντρωμένοι στον εαυτό σας. Τα κινητά προτείνονται να είναι μακριά από τον χώρο.

 

Σε όσους παρευρεθούν στο σεμινάριο θα δοθεί προσφορά έκπτωσης για ένα από τα 3 δίπλωμά μας. 

 

Εκπαιδευτικά προγράμματα ολιστικών θεραπειών & coaching 

 

 1. Ολιστικό – Συνθετικό Coaching Ψυχολογίας: Δίπλωμα στο Ολιστικό – Συνθετικό Life Coaching & Coaching Ψυχολογία το μοναδικό στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από την International Society for Coaching Psychology

 

 1. Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία – Υπνοανάλυση: Δίπλωμα στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία – Υπνοανάλυση – evidence based clinical hypnosis (International Association of Coaches, Therapists & Mentors)

 

 1. Ολιστική & Υπερπροσωπική Θεραπεία : Δίπλωμα στην Ολιστική & Υπερπροσωπική / Transpersonal Θεραπεία (International Association of Coaches, Therapists & Mentors).   (Association for Regression Therapy) 

 

Προσεχή εκπαιδευτικά προγράμματα 

 

First level: Foundation Level Expressive Arts Therapy 8 –  12 weeks – onine live

Second level: Certificate Expressive Arts Therapy Practitioner 8 – 12 weeks – online live

Holsitic Counselling Skills and practice / για όσους είναι ήδη μέσα σε κάποιο πρόγραμμα για ενίσχυση των τεχνικών ενεργητικής ακρόασης, αντανάκλασης, κλπ

Transpersonal Counsessling skills and practice / για όσους είναι ήδη μέσα σε κάποιο πρόγραμμα για ενίσχυση των τεχνικών ενεργητικής ακρόασης, αντανάκλασης, κλπ, αλλά και επιεπλόν τεχνικές υπερπροσωπικής θεραπείας όπως είναι η παρουσία – mindfulness, ο παρατηρητής κλπ.

 

Διάβασε τα άρθρα μας σχετικά

 

Πως να γίνει Ολιστικός Θεραπευτής Ψυχικής Υγείας

Πως να γίνεις Ολιστικός Coach

Τι σημαίνει ολιστική ψυχοθεραπεία

Transpersonal therapy & Yoga. Πως μπορούν να συνεργαστούν οι δύο μέθοδοι;

 

Η επένδυση σας για το βιωματικό σεμινάριο: 180€

 • Για την κράτηση θέσης στο βιωματικό σεμινάριο απαιτείται η καταβολή όλου του ποσού πριν την έναρξη του προγράμματος.
 • Για την κράτηση θέσης σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαιτείται η καταβολή 600 με δώρο το taster weekend :

Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

 

Πειραιώς

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 6604 110036 528

iban: GR83 0171 6040 0066 0411 0036 528

 

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφονται.  Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο 210.7105766 ή συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής, πολιτική ακυρώσεων.

Aς γνωρίσουμε την εκπαιδεύτρια

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου.

Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).

Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association.

Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology.

Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου.

Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: