ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αφθονία

Τι σημαίνει αφθονία; Ας δούμε την ετυμολογία της: αφθονία < αρχαία ελληνική ἀφθονία < α- στερητικό + φθόνος. Αφθονία σημαίνει: Η έλλειψη φθόνου!

Νιώθω πλήρης και ικανοποιημένος! Δεν έχω να ζηλέψω κανέναν. Εάν όμως ζηλεύω; ίσως να είναι ένας γνώμονας να κάνω κάτι για αυτό! Να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου, να πετύχω τους στόχους μου. Υπάρχουν τρόποι!!

 

1. Νους: Η ευημερία ξεκινά από το μυαλό. Μια πλούσια νοητική κατάσταση συνιστά την αφθονία. Ο τρόπος που σκέφτεσαι οδηγούν σε ανάλογες κατευθύνσεις. Εάν για παράδειγμα δεν πιστεύεις ότι μπορεί να πας σε μια καλύτερη εργασία που θα σου προσφέρει περισσότερα χρήματα ή να φτιάξεις τη δική σου επιχείρηση, τότε ότι και να σου λένε, εσύ θα πιστεύεις ότι είναι δύσκολο, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει απολύτως τίποτα. Δηλαδή η σκέψη οδηγεί στην ανάλογη συμπεριφορά - πράττω - απραξία.

2. Υποσυνείδητο: Οι πεποιθήσεις ζωής, κοινωνίας, κουλτούρας, οικογένειας, υποβάλλονται μέσα στο μυαλό σου από παιδί. Το υποσυνείδητο καταγράφει τα πάντα ως έχει! Δεν είναι έξυπνο, δεν φιλτράρει και απορροφά όλες τις πληροφορίες που του δίνονται χωρίς κριτική σκέψη! Το υποσυνείδητο ότι κάνει, το κάνει για το καλό σου! Έλα όμως που μπλοκάρει την αφθονία σου! Εάν για παράδειγμα "τα χρήματα φέρνουν δυστυχία" τότε για να μην δυστυχήσεις δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις, σε τρομοκρατεί με διάφορες σκέψεις - φόβου - αποτυχίας! Εσύ συνειδητά δεν το καταλαβαίνεις αλλά αυτό "παίζει" ότι του είπαν. Δεν αλλάζει σε συνειδητό επίπεδο ακόμη και με διάφορες διαβεβαιώσεις που μπορεί να έχεις προσπαθήσει. Αυτό, καθώς το υποσυνείδητο έχει άλλες υποβολές - πληροφορίες. Όμως, μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Ευτυχώς είμαστε πιο έξυπνοι από το υποσυνείδητο!

Μέσα από τον επαγγελματικό καθοδηγούμενο οραματισμό - υπνοθεραπείας, ενισχύουμε την αφθονίας σου. Πώς; Αφαιρούνται οι λανθασμένες πληροφορίες- σκέψεις - περιορισμοί που έχεις για την αφθονία σου και βάζουμε ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ μαζί με επαγγελματικά κείμενα αφθονίας!

Τι θες να πετύχεις;

 

Η οικονομική ευημερία ξεκινά από το μυαλό μας! 

Εάν μπορούμε να φανταστούμε ότι έχουμε αρκετά χρήματα τόσα όσα να μπορούμε να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες μας τότε αυτή είναι η ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις θετικά και δημιουργικά το μυαλό σου για να παράγεις την Αφθονία!!

Έχεις όλα όσα χρειάζονται για να αποκαλύψεις την αφθονία στην ζωή σου. Θέλεις μόνο έναν παράγοντα για να το πετύχεις: Το ίδιο σου το μυαλό!!

 • Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να είχαν οικονομική ευημερία είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα!

 • Η έλλειψη των χρημάτων μόνο αρνητικά συναισθήματα επιφέρουν στον άνθρωπο και αυτό το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας.

 • Οι περισσότεροι άνθρωποι στην σημερινή εποχή είναι βαθιά δυστυχισμένοι, λόγο έλλειψης τους, δημιουργώντας γύρω τους ακόμη περισσότερη δυστυχία, στην οικογένεια, στον εαυτό τους.

 • Πολλοί άντρες έχουν σπουδάσει και δουλεύουν χρόνια σε εργασίες πολύ χαμηλότερες των σπουδών και προσδοκιών τους με αποτέλεσμα να νιώθουν ανεπαρκείς ως προς τον εαυτό τους, την οικογένεια τους και πολύ πιο αγχωμένοι από παλαιότερες γενιές!! Έτσι βιώνουν αποτυχία, έλλειψη αυτοπεποίθησης, έλλειψη χαράς, χαμηλή σεξουαλικότητα και ασθένεια.

 • Οι γυναίκες βομβαρδίζονται καθημερινά με χιλιάδες υποχρεώσεις που χρειάζεται να φέρουν εις πέρας, όπως παιδιά και δραστηριότητες, σπίτι και ψώνια, σώμα και ομορφιά, εκπαίδευση για καριέρα και για όλα αυτά χρειάζονται χρήματα!

Έρευνες έχουν δείξει ότι ομάδες ζευγαριών και οικογενειών με χαμηλό εισόδημα έχουν περισσότερο άγχος, ασθένεια και διαζύγια.

Όμως ένα από τα προβλήματα που παρατηρούμε στην Ελλάδα είναι η γενική κοινωνική ενοχή που έχουν οι άνθρωποι με τα χρήματα ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορείς κυριολεκτικά να ζήσεις χωρίς αυτά.

Ακόμη λένε:

 1. Τα χρήματα δεν φέρνουν ευτυχία

 2. Τα χρήματα φέρνουν δυστυχία

 3. Τα χρήματα ευθύνονται για το κακό του κόσμου

 4. Τα χρήματα είναι βρώμικα

Που απλά ονομάζονται στη γλώσσα της ύπνωσης αρνητικοί προγραμματισμοί ή αρνητικές υποβολές!!

Αλλά είναι αυτός ο πρωταρχικός σκοπός της ψυχής;

Ας το δούμε λίγο:

 • Εάν πεινάς αποκλείεται να ευτυχίσεις

 • Εάν δεν έχεις στέγη αποκλείεται να είσαι ήρεμος και ευτυχισμένος

 • Εάν χρωστάς πολλά και δεν υπάρχει επαρκές εισόδημα τότε πάλι θα είσαι αγχωμένος

 • Εάν θες να σπουδάσεις το παιδί σου και δεν έχεις λεφτά πολύ πιθανό να μην μπορέσει να σπουδάσει και να βρεθεί και εκείνο με οικονομική δυσπραγία

 • Εάν είσαι εσύ άρρωστος ή κάποιο άλλο οικογενειακό σου μέλος και δεν έχεις τη σχετική ιατρική περίθαλψη πολύ πιθανόν να είσαι αγχωμένος και να μην πάρεις την απαραίτητη περίθαλψη που σου αξίζει ως άτομο

Και πολλά πολλά άλλα ακόμη……

Τελικά τα χρήματα δεν είναι από μονά τους «καλά ή κακά» αλλά η πρόθεση μας ως προς αυτά, η διαχείριση τους, εάν είναι μόνο για ιδιοτελείς σκοπούς ή εάν έχει μέσα την πρόθεση του ωραίου για το μοίρασμα, τη χαρά και τη γνώση και φυσικά τη μη προσκόλληση μας σε αυτά!

Προς το παρόν είναι η υλική κάψουλα  που μας βοηθά να εξελιχτούμε, να χαρούμε τη ζωή, να την απολαύσουμε, να χτίσουμε τα όνειρα μας, να μορφωθούμε, να ταξιδέψουμε, να παρέχουμε και σε άλλους εργασία κλπ.

Τι σημαίνει Πλούσιος Νους:

 • Πλούσιος νους σημαίνει θετικός, δημιουργικός νους

 • Αισιόδοξος

 • Ψάχνει για ευκαιρίες

 • Στοχεύει στην επιτυχία

 • Επιμένει και πετυχαίνει τους στόχους του

 • Επιμένει ακόμη και εάν οι συγκυρίες δείχνουν το αντίθετο

 • Αναλαμβάνει την ζωή του και νιώθει ότι έχει τον έλεγχο

 • Πιστεύει ότι αξίζει τον πλούτο χωρίς καμία ενοχή ή αμφισβήτηση

 • Αναρωτηθείτε σήμερα εάν πιστεύετε ότι η αφθονία είναι μέρος της ζωής, του ανθρώπου, του πνεύματος, της χαράς..

 • Αναρωτηθείτε εάν νιώθετε ότι αξίζετε την αφθονία στην ζωή σας

 • Νιώστε πράγματι εάν τη θέλετε και τι θα άλλαζε στη ζωή σας εάν την είχατε

Φανταστείτε έναν πλανήτη που όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες, που τα χρήματα είναι ίσα σε όλους, που όλοι έχουν στέγη, που όλοι έχουν τροφή, που μπορούν να γευτούν και να ταξιδέψουν, που μπορούν να σπουδάσουν και να μορφωθούν και αργότερα να κάνουν την εργασία που αγαπούν, που μπορούν να προσφέρουν στην οικογένεια τους, που έχουν ισότιμη ιατρική περίθαλψη με άλλους, που θα μπορούσαν να αγόραζαν ότι επιθυμούσαν!

Θα υπήρχε ζήλια, φθόνος, δολοφονία, μίσος, πόλεμος, ασθένεια, θάνατος,  πείνα ή φτώχια;

Εάν δημιουργήσετε στη ζωή σας αφθονία προσφέρεται ένα λιθαράκι για στην ευτυχία του πλανήτη!

       Ο επιχειρηματίας επιχειρεί να πραγματοποιήσει το όνειρο του!

 

 

Η υπνοθεραπεία θα σε βοηθήσει μέσω καθοδηγούμενου οραματισμού να έλξεις την αφθονία σου, ακούγοντας το καθημερινά, τη δική σου προσωπική εγγραφή. Έχουμε βάλει μέσα τα όνειρα σου και τους  πολύτιμους στόχους που θες να επιτύχεις. 

Εάν θες μπορείς να συνδυάσεις και το coaching, καθώς βοηθά στο να αλλάξεις λανθασμένες σκέψεις, να θέσεις στόχους, να υπερβείς νοητικά, συναισθηματικά και πρακτικά εμπόδια, επιτυγχάνοντας το όνειρο σου!

 

Αυτά τα δύο ταιριάζουν απόλυτα!

 

Τι σημαίνει αφθονία για εσένα;

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.