ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα μεγάλο κλειδί για την ευημερία των σχέσεων, την ανέλιξη στην καριέρα, την συναισθηματική χαρά όταν κοινωνικο ποιούμαστε, την σωματική λάμψη. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα αίσθημα κατωτερότητας αλλά και πολύ χαμηλής αυτοπεποίθησης με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνουν πολλαπλούς στόχους μιας και το μυαλό τους εστιάζει πάντα στα χαμηλά προσόντα.

Μέσω της σταδιακής χαλάρωσης του νου και του σώματος και μέσα από το προσωπικό κείμενο του ενδιαφερόμενου ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σε τομείς που απασχολούν τον ενδιαφερόμενο. Το σώμα αρχίζει να δείχνει την δύναμη του, η συχνότητα και ο τόνος της φωνής βελτιώνονται και ενισχύεται η πίστη στον εαυτό μας για να πετύχουμε τους στόχους.

Όταν ο άνθρωπος αντιληφτεί τις προσωπικές του δυνάμεις τότε αυτό με την σειρά του έλκει όλες αυτές τις καταστάσεις στην ζωή του που τόσο βαθιά επιθυμεί. Αφορά άντρες και γυναίκες που νιώθουν να μην μπορούν να πετύχουν  στόχους, που δεν νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους, που νιώθουν άβολα με την παρέα άλλων ανθρώπων, που λόγο της χαμηλής αυτοπεποίθησης μπορεί να επιλέξουν να μην έχουν σχέσεις ή να διακόψουν ήδη υπάρχουσες. Με την σειρά τους πολύ γονείς μειώνουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών και των έφηβων, άθελα τους, μέσα από πολλές αρνητικές υποβολές – προτάσεις (ανίκανος, άχρηστος, χαζός, τεμπέλης, χαραμοφάης, χοντρός κλπ).

Καλό είναι να χτιστεί η αυτοπεποίθηση τόσο των παιδιών όσο και των έφηβων αλλά και των ενηλίκων που κάποτε υπήρξαν και αυτοί παιδιά με τις εγγεγραμμένες γονεικές υποβολές.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.