+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Απώλεια Βάρους

Περιττό βάρος μπορεί να έχουμε είτε από στρες, είτε από χαμηλό μεταβολισμό, έλλειψη άσκησης και χαμηλό κίνητρο για γυμναστική, είτε από συναισθηματική άμυνα όπου χρησιμοποιείται το βάρος ως πανοπλία, είτε και από πολλές άλλες παραμέτρους όπως χαμηλή αυτοπεποίθηση – αυτοεκτίμηση ή και φοβίες.

Το επιπρόσθετο βάρος είναι μια ασφάλεια ή ακόμη και μια Άγκυρα για την σύνδεση μας με το εδώ και τώρα εάν ο νους τείνει να απουσιάζει μέσα σε σκέψεις άγχους. Μέσα από την σταδιακή σωματική χαλάρωση και τον οραματισμό κινητοποιούμε τον οργανισμό για καύσεις της ενέργειας, κίνητρο για βελτίωση της εικόνας του εαυτού, επαναπρογραμματισμός των διατροφικών συνηθειών, την ενίσχυση του για ζωντανές βιταμινούχες τροφές και ανατροφοδότηση του οργανισμού με περισσότερο φρέσκο καθαρό νερό.

Ενεργοποιείται η λειτουργία του οργανισμού για αποτοξίνωση, μειώνεται σταδιακά η αίσθηση της πείνας και η επιθυμία για φαγητό. Φτιάχνεται το προσωπικό κείμενο του ενδιαφερόμενου με μια έντονη νοητική και συναισθηματική ενδυνάμωση ως προς την ιδανική εικόνα του εαυτού (ελκυστικότητα, λάμψη, ιδανικό βάρος, ευλυγισία, ανάλαφρη κίνηση, αυτοπεποίθηση, ενδυματολογία, εστίαση στον σκοπό). Περεταίρω προσθέτονται χαρακτηριστικά ηρεμίας και χαλάρωσης και ανταμοιβή για αυτή την χαρούμενη προσπάθεια που επετεύχθητε.

Η συνεδρία ηχογραφείται και έπειτα ο ενδιαφερόμενος την ακούει για 21 μέρες μονός στο σπίτι. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μειώσουν το βάρος σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, για όσους θέλουν να διατηρήσουν ένα υπάρχον ιδανικό βάρος και για όσους θέλουν να έχουν έλεγχο των διατροφικών τους συνηθειών καθημερινά. Τα οφέλη είναι εμφανή μέσα σε διάρκεια εβδομάδων, λιγότερη επιθυμία για φαγητό, περισσότερη διάθεση για άθληση ή παιχνίδι ή εργασία, καλύτερη υγεία, ευλυγισία, αυτοπεποίθηση στο σώμα και τις σχέσεις.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.