+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Massage Special Offers

massage special offer

Χαλαρωτική Μάλαξη

Το μασάζ είναι ένα υπέροχο δώρο προς το σώμα και την ψυχή μας και αυτό διότι οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η διαδικασία της μάλαξης έχει ιδιαίτερα σημαντικές θεραπευτικές ικανότητες.

Η ανακουφιστική τεχνική της μάλαξης ικανοποιεί την αρχέγονη ανάγκη μας για φροντίδα μέσω του αγγίγματος και της σωματικής επαφής και άρα έχει μία γενική επίδραση στη ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς όπως την ευεργετική επίδραση της σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό κλπ.)

Το μασάζ είναι αυτό που βελτιώνει τη τοπική κυκλοφορία, η οποία μεταφέρει το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες από το αίμα μέσα στα κύτταρα. Αυτό οδηγεί στην ενυδάτωση του δέρματος, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και λεία εμφάνιση. Η αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας βοηθάει με τον ίδιο τρόπο και στο αδυνάτισμα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της κακής κυκλοφορίας του αίματος που θεωρείται ως μια από τις πιο βασικές αιτίες δημιουργίας τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.
Ωστόσο, η τεχνική του μασάζ έχει πολύ σημαντική επίδραση και στη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού, κάτι που ήταν γνωστό από την αρχαιότητα.

Γενικότερα το μασάζ μπορεί να συντελέσει στην:  

  •     Ανακούφιση από τον πόνο  
  •     Μείωση της κόπωσης και του μυϊκού πόνου  
  •     Χαλάρωση του νευρικού συστήματος και μείωση του άγχους και του στρες  
  •     Αύξηση της ελαστικότητας των μυών
  •     Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος  
  •     Βελτίωση του μεταβολισμού
  •     Αναζωογόνηση, ευεξία και γενικότερη υγεία του οργανισμού

Μασάζ Κεφαλής

Χαλαρώνει, ανακουφίζει και δημιουργεί ευφορία. Το μασάζ κεφαλής, όμως, παράλληλα μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θεραπευτικό σε καθημερινά προβλήματα υγείας, όπως οι πονοκέφαλοι, η ιγμορίτιδα και το κρυολόγημα.

Καλιφορνέζικη Μάλαξη

Η καλιφορνέζικη τεχνική μάλαξη δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1970. Λαμβάνεται ως συνοδευτική στη ψυχοθεραπεία, προσφέροντας χαλάρωση, καθώς με την αφή αφυπνίζεται ο τρόπος μιας μητέρας που φροντίζει και αγκαλιάζει ένα βρέφος. Η κατάσταση αυτή μπορεί να φέρει θετικές μνήμες από τη παιδική ηλικία του θεραπευόμενου.


Ρεφλεξολογία Η Ρεφλεξολογία είναι εναλλακτική, θεραπευτική μέθοδος που απαλλάσσει ή ανακουφίζει το άτομο από τον πόνο, ενεργοποιώντας συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω μαλάξεων και της πίεσης που ασκείται από τον θεραπευτή. Στηρίζεται στην επισταμένη παρατήρηση αιώνων και σε μελέτες, που συσχετίζουν διάφορα μέρη του σώματος με εσωτερικά όργανα, στα οποία θα μπορούσε κανείς να έχει πρόσβαση μόνο επεμβατικά ή φαρμακευτικά, στηριζόμενος μόνο στην δυτική ιατρική. Ως θεραπευτική μέθοδος, στηρίζεται στην παραδοχή ότι το σώμα μας λειτουργεί με ενέργεια, η οποία το διατρέχει από την κορυφή ως τα νύχια, μέσω ενεργειακών καναλιών, τα οποία αντικατοπτρίζονται κυρίως στα άνω και κάτω άκρα μας. Υπάρχουν δηλαδή στα χέρια και στα πόδια, όπως επίσης και σε άλλα σημεία του σώματος (αυτιά, πρόσωπο κ.α), ζώνες και αντανακλαστικά σημεία που συνδέονται με κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος. Τα σημεία αυτά, όταν διεγείρονται, πιεζόμενα από τον θεραπευτή, ενεργοποιούνται, αποφορτίζονται και εν τέλει οδηγούν το σώμα να βρει την αρχική του ισορροπία.

Χαλαρωτική Μάλαξη με ΡΕΙΚΙ

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός σωματικής μάλαξης με την εναλλακτική θεραπεία ΡΕΙΚΙ 90′. Το ΡΕΙΚΙ είναι μια θεραπεία που προσφέρει αποτοξίνωση, ζωτική ενέργεια, καθαρισμό ενεργειακού πεδίου. Κάθε φορά που κάνετε ΡΕΙΚΙ θα αισθάνεστε όλο και πιο καλά, όλο και περισσότερη ζωτική ενέργεια, ανακούφιση και ελαφρότητα. Δοκιμάστε και θα δείτε στη ζωή σας πραγματικά ευεργετικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το very special offer μας τηλεφωνήστε στο

T. 210 6403224 ή στείλτε μήνυμα στο info@mandala.gr