Αναδρομική Θεραπεία

Θεραπευτική Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή

Η αναδρομή, προσφέρει ένα ψυχικό και ενορατικό ταξίδι γνώσης, καθώς μας οδηγεί πίσω σε μια προηγούμενη μας ενσάρκωση, που μπορεί να παρεμβαίνει έντονα στην τωρινή μας ζωή, εμποδίζοντας μας, από το να είμαστε ευτυχισμένοι.

Οι προηγούμενες μας ενσαρκώσεις, πολλές φορές, επειδή είναι επώδυνες και τραυματικές, το υποσυνείδητο που θυμάται τα πάντα, εμποδίζει κάθε βελτίωση στις σχέσεις, στα οικονομικά, στο σωματικό βάρος, μας εμποτίζει με φοβίες, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και άγχος.

Ακριβώς για αυτούς τους λόγους, γυρνάμε πίσω στο παρελθόν, για να ανακαλύψουμε το κάρμα που έχουμε για αυτή εδώ την ζωή, συνήθως αρνητικό και καθώς συνειδητοποιούμε τι μας συνέβη, το επιλύουμε μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές, που τελικά το υποσυνείδητο αποδέχεται σαν αλλαγή. Τότε, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε απελευθερωθεί πλήρως από το συγκεκριμένο μας πρόβλημα.

 Η τεχνική του να μπεις σε ύπνωση είναι εύκολη και απλή. Μέσω της σταδιακής σωματικής και νοητικής χαλάρωσης και μέσα από καθοδηγούμενους οραματισμούς (π.χ.  έναν όμορφο κήπο), ο άνθρωπος οδηγείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορεί να διερευνήσει τις εικόνες που του αναδύονται από τον υποσυνείδητο νου.

Ο συνειδητός νους που είναι ο νους της καθημερινότητας μας είναι πάντα εκεί να κρατάει την λογική σκέψη, να βοηθά στην σφαιρική επίλυση του προβλήματος και την συνεχή υπενθύμιση της τωρινής μας προσωπικότητας. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση χαλάρωσης αλλά και εγρήγορσης.

Έχουμε πλήρη αντίληψη του χώρου που βρισκόμαστε, ενώ, συγχρόνως, οι εικόνες αναδύονται ελεύθερα και επιφέρουμε στην τωρινή μας ζωή τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Τα οφέλη είναι πάρα πολλά, όπως, μια μεγάλη ψυχική ανακούφιση, αποφόρτιση από το συγκεκριμένο βάρος, επίλυση του θέματος, γαλήνη, ειρήνη και μια γνώση πέρα από την καθημερινή περιορισμένη αντίληψη. είναι ένα άνοιγμα στις πολλαπλές μας συνειδητότητες. Πολλές φορές φαίνεται να επιλύεται αυτόματα και ο φόβος του θανάτου.

Οι συνεδρίες μπορεί να είναι είτε μια φορά στις δυόμιση με τρεις ώρες, είτε σε μια σειρά αναδρομών, όπου και προσφέρεται σημαντική έκπτωση.

Μπορούμε να δουλέψουμε είτε ένα θέμα που σας απασχολεί, είτε απλά να εμπειραθείτε ένα ταξίδι ενόρασης.

 

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους ορίζοντες του νου, του συναισθήματος και της προσωπικότητας τους, να επιλύσουν ζητήματα που τους απασχολούν, να απελευθερωθούν από επαναλαμβανόμενες σκέψεις, κυρίαρχα αρνητικά συναισθήματα ή παρατηρούμενες επαναλήψεις - μοτίβα που συμβαίνει στην ζωή τους.

Άλλοτε ένα τέλειο εργαλείο εμβάθυνσης και επίλυσης για όλους όσους έχουν δουλέψει χρόνια με ψυχοθεραπεία, έχουν δει αργά και μικρά αποτελέσματα στο θέμα τους και ζητούν άμεση επίλυση.

 

Είναι για εμένα;

Αν είστε σε ένα στάδιο που αποζητάτε μια πραγματική θετική αλλαγή στην 

ζωής σαςτότε οι συνεδρίες αυτές είναι για εσάς!

 

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους...