+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Αναδρομική Θεραπεία

Θεραπευτική Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή

Η θεραπευτική αναδρομή προσφέρει ένα ψυχικό και ενορατικό ταξίδι γνώσης οδηγώντας μας πίσω σε μια προηγούμενη ζωή για να ανακαλύψουμε είτε προηγούμενες προσωπικότητες (υποπροσωπικότητες) που επηρεάζουν άμεσα την ψυχική μας ευημερία στο εδώ και τώρα, είτε για την διερεύνηση πάνω σε ορισμένα ζητήματα που μας απασχολούν, είτε για να γνωρίσουμε άλλες κρυμμένες πλευρές του εαυτού μας που μπορεί να μπλοκάρουν την ζωή μας (καταπιεσμένες επιθυμίες και συναισθήματα) ή για να γνωρίσουμε δυνάμεις μας μέσα από μια προηγούμενη θετική ζωή μεταφέροντας αυτές στο εδώ και τώρα. Μέσω της σταδιακής χαλάρωσης και του οραματισμού ο άνθρωπος οδηγείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορεί να διερευνήσει τις εικόνες που του αναδύονται από τον υποσυνείδητο νου. Ο συνειδητός νους που είναι ο νους της καθημερινότητας μας είναι πάντα εκεί να κρατάει την λογική σκέψη, να βοηθά στην σφαιρική επίλυση του προβλήματος και την συνεχή υπενθύμιση της τωρινής μας προσωπικότητας.
Έχουμε πλήρη αντίληψη του που βρισκόμαστε ενώ συγχρόνως οι εικόνες αναδύονται ελευθέρα και με την καθοδήγηση του έμπειρου θεραπευτή όπου μέσα από την κατευθυνόμενη πλοήγηση φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Τα οφέλη είναι μια μεγάλη ψυχική ανακούφιση, αποφόρτιση από το συγκεκριμένο βάρος, επίλυση του θέματος, γαλήνη, ειρήνη και μια γνώση πέρα από την καθημερινή περιορισμένη αντίληψη. Πολλές φορές φαίνεται να επιλύεται αυτόματα και ο φόβος του θανάτου.

Στις επόμενες δυο εβδομάδες οι συναισθηματικές αλλαγές στην ζωή του ανθρώπου αρχίζει να συμβαίνει αντιμετωπίζοντας πλέον τις καταστάσεις που το απασχολούσαν με μεγαλύτερη σφαιρικότητα και αντίληψη. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους ορίζοντες του νου, του συναισθήματος και της προσωπικότητας τους, να επιλύσουν ζητήματα που τους απασχολούν, να απελευθερωθούν από επαναλαμβανόμενες σκέψεις, κυρίαρχα αρνητικά συναισθήματα ή παρατηρούμενες επαναλήψεις που συμβαίνει στην ζωή τους. Άλλοτε ένα τέλειο εργαλείο εμβάθυνσης και επίλυσης για όλους όσους έχουν δουλέψει χρόνια με ψυχοθεραπεία, έχουν δει αργά και μικρά αποτελέσματα στο θέμα τους και ζητούν άμεση επίλυση. Η συνεδρία αποστέλλεται μέσω email σε mp3.