+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Personal Training Sessions – Yogasthenics

image696

Tι είναι το Yogasthenics;

Η σοφία της ανατολής συνδέεται με την σοφία τις αρχαίας Ελλάδας και από αυτήν την “ένωση” αναδύεται το Yogasthenics. Ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα αποκλειστικής δημιουργίας του Γιώργου Ανδριανόπουλου. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη, άκρως αποτελεσματική, γρήγορη μέθοδο άσκησης.

Οι ασκήσεις είναι πολυαρθρικές και γυμνάζουν καθολικά όλο το σώμα. Πολλαπλά μυϊκά συστήματα ενεργοποιούνται ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να παράγεται σημαντικό μεταβολικό αερόβιο και αναερόβιο έργο.

Επενδύστε στον εαυτό σας σε ένα πρόγραμμα 3 μηνών και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται!

Πως θα το πετύχουμε;

Είτε χρειάζεστε απώλεια βάρους είτε μυϊκή ενδυνάμωση, ο  Γιώργος Ανδριανόπουλος χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό συνδυασμό τεχνικών με το πανί της Aerial Yoga, τη Καλλισθενική γυμναστική αλλά και άλλες τεχνικές Yoga  ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα σχεδιάσετε μαζί με τον Γιώργο το κατάλληλο ατομικό σας πρόγραμμα και μέσα από την καθοδήγηση του θα φτάσετε στο σημείο εκείνο που εσείς επιθυμείτε να έχετε για το σώμα σας.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η τακτική γυμναστική ωφελεί τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό, όπως για παράδειγμα, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και έπειτα της αυτοεκτίμησης. Βοηθά στη μείωση του στρες και του άγχους ανεβάζοντας συγχρόνως τα επίπεδα της ευεξίας. Περαιτέρω, έχουμε καλλίγραμμο σώμα, απώλεια περιττών κιλών, σύσφιξη και ενδυνάμωση.

Επενδύστε στην προσωπική σας φροντίδα και αποκτήστε μια φυσική κατάσταση που θα σας επιτρέπει να αισθάνεστε πιο υγιής!

Με τα Personal Training Sessions σας παρέχεται και Δώρο εξειδικευμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης λίπους & διατροφής.

Από ποιόν διεξάγεται

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος έχει δημιουργήσει το MANDALA HOLISTIC WELLNESS την πρώτη και μοναδική σχολή Yoga στην Ευρώπη αναγνωρισμένη και registered σε Aerial Yoga από τον διεθνή Ινδικό οργανισμό World Yoga Alliance του Swami Dharam Ji.  Έχει ειδικευτεί στο σύστημα της Aerial Yoga όπου και διδάσκει δασκάλους να μάθουν την εναέρια γιόγκα. Είναι επίσης Hatha Yoga Instructor και έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση  στην θεραπευτική Yoga. Εξασκείται σε διάφορα συστήματα όπως την Ashtanga Vinyassa και την Calisthenics για μεγαλύτερη εμβάθυνση στις τεχνικές που ασκεί για τη Hatha & Aerial Yoga.

Πληροφορίες & Εγγραφές :  6956293950 | 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της ανάρτησης.

 

Τα μαθήματα personal training πραγματοποιούνται στο καινούργιο χώρο μας στη Βάρη.

Δήλωση Ενδιαφέροντος