+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Personal Training Sessions

G.

Με τα Personal Training Sessions σας παρέχεται και Δώρο εξειδικευμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης λίπους & διατροφής.

Το Personal Training προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε σχέση με ένα ομαδικό μάθημα.

  • Εστιάζει στο σώμα σας, στις δικές σας ανάγκες και στο τι εσείς θέλετε να επιτύχετε.
  • Δουλεύει σύμφωνα με τις σωματικές σας δυνατότητες.
  • Θέτει συγκεκριμένους στόχους: Τι θέλουμε να επιτύχουμε, πότε το θέλουμε, ποια θα είναι τα αποτελέσματα, σχεδιάζοντας μαζί το ιδανικότερο πρόγραμμα επίτευξης στόχου. Απώλεια βάρους, μυική ενδυνάμωση, τόνωση, σύσφιξη, αθλητισμός.
  • Το πρόγραμμα το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις ώρες και τις μέρες που σας βολεύουν.
  • Το πιο δυναμικό της στοιχείο είναι η προσωποκεντρική προσέγγιση που εφαρμόζεται.

Στο Personal Training δουλεύουμε ασκήσεις εδάφους και εναέριες – εφόσον κάποιος το επιθυμεί.

Τα εργαλεία μας πολλαπλά

Hatha Yoga / Vinysassha Yoga /Aerial Yoga / Yogasthenics 

Τι είναι η Hatha Yoga 

Μέσα από τις στάσεις (asanas) της Ηathayoga επιχειρούμε να βελτιώσουμε τη στάση του σώματος μας και να ευθυγραμμίσουμε τη σπονδυλική μας στήλη. Αυτή είναι η βάση που προστατεύει και εξισορροπεί το νευρικό μας σύστημα και το μυστικό για την υγεία του σώματός μας.
Στόχος κάθε πρακτικής δεν είναι να φτάσουμε κάποια μελλοντική, ιδανική στιγμή για να πετύχουμε την τέλεια ευθυγραμμισμένη πλάτη, αλλά κάθε δεδομένη στιγμή να χαρίσουμε στο σώμα μας τη μεγαλύτερη ευεξία και άνεση κινήσεων.
Η HathaYoga μπορεί να προσφέρει τα ευεργετικά της οφέλη σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία και το σωματότυπό τους ή την προηγούμενη εμπειρία τους σε άσκηση και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Τι είναι η Aerial Yoga: 

Η Aerial Yoga δίνει την δυνατότητα σε όλους να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας και της έλλειψης βάρους με την αιώρηση ενώ παράλληλα ασκούνται ευχάριστα και διαφορετικά μέσα από τις yoga asana (τις στάσεις της γιόγκα). Στην αιώρα, οι θέσεις της παραδοσιακής Yoga επιτυγχάνονται ευκολότερα, καθώς το βάρος του σώματος υποστηρίζεται είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου από το πανί.

Η Aerial Yoga βοηθάει πολύ στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση, καθώς και στην εμπειρία της βαθιάς αναπνοής. Βιώστε το πολύ δημοφιλές στυλ της γιόγκα, το οποίο είναι μια όμορφη συγκέντρωση διαφόρων τεχνικών, όπως εναέριες τέχνες, hatha yoga, flow yoga, ακροβατικά ,όλα μαζί εναρμονισμένα σε μια υπέροχη πρακτική με τον έμπειρο και πιστοποιημένο δάσκαλο και εκπαιδευτή Yoga Teacher WYA Certified Aerial Yoga Trainer Γιώργο Ανδριανόπουλο.

 

Tι είναι το Yogasthenics;

Η σοφία της ανατολής συνδέεται με την σοφία τις αρχαίας Ελλάδας και από αυτήν την “ένωση” αναδύεται το Yogasthenics. Ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα αποκλειστικής δημιουργίας του Γιώργου Ανδριανόπουλου. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη, άκρως αποτελεσματική, γρήγορη μέθοδο άσκησης.

Οι ασκήσεις είναι πολυαρθρικές και γυμνάζουν καθολικά όλο το σώμα. Πολλαπλά μυϊκά συστήματα ενεργοποιούνται ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να παράγεται σημαντικό μεταβολικό αερόβιο και αναερόβιο έργο.

Επενδύστε στον εαυτό σας σε ένα πρόγραμμα 3 μηνών και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται!

Πως θα το πετύχουμε;

Είτε χρειάζεστε απώλεια βάρους είτε μυϊκή ενδυνάμωση, ο  Γιώργος Ανδριανόπουλος χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό συνδυασμό τεχνικών με το πανί της Aerial Yoga, τη Καλλισθενική γυμναστική αλλά και άλλες τεχνικές Yoga  ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα σχεδιάσετε μαζί με τον Γιώργο το κατάλληλο ατομικό σας πρόγραμμα και μέσα από την καθοδήγηση του θα φτάσετε στο σημείο εκείνο που εσείς επιθυμείτε να έχετε για το σώμα σας.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η τακτική γυμναστική ωφελεί τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό, όπως για παράδειγμα, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και έπειτα της αυτοεκτίμησης. Βοηθά στη μείωση του στρες και του άγχους ανεβάζοντας συγχρόνως τα επίπεδα της ευεξίας. Περαιτέρω, έχουμε καλλίγραμμο σώμα, απώλεια περιττών κιλών, σύσφιξη και ενδυνάμωση.

Επενδύστε στην προσωπική σας φροντίδα και αποκτήστε μια φυσική κατάσταση που θα σας επιτρέπει να αισθάνεστε πιο υγιής!

Με τα Personal Training Sessions σας παρέχεται και Δώρο εξειδικευμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης λίπους & διατροφής.

Από ποιόν διεξάγεται

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος έχει δημιουργήσει το MANDALA HOLISTIC WELLNESS την πρώτη και μοναδική σχολή Yoga στην Ευρώπη αναγνωρισμένη και registered σε Aerial Yoga από τον διεθνή Ινδικό οργανισμό World Yoga Alliance του Swami Dharam Ji.  Έχει ειδικευτεί στο σύστημα της Aerial Yoga όπου και διδάσκει δασκάλους να μάθουν την εναέρια γιόγκα. Είναι επίσης Hatha Yoga Instructor και έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση  στην θεραπευτική Yoga. Εξασκείται σε διάφορα συστήματα όπως την Ashtanga Vinyassa και την Calisthenics για μεγαλύτερη εμβάθυνση στις τεχνικές που ασκεί για τη Hatha & Aerial Yoga.

Πληροφορίες & Εγγραφές :  6956293950 | 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος της ανάρτησης.

 

Τα μαθήματα personal training πραγματοποιούνται στο καινούργιο χώρο μας στη Βάρη.

Δήλωση Ενδιαφέροντος