+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Diploma in Regression Therapy & Transpersonal Therapy

regression....

Πιστοποιημένο Δίπλωμα στην Αναδρομική Θεραπεία & την Υπερπροσωπική Θεραπεία Regression Therapy Dip RTh

Νέες εγγραφές και ημερομηνίες για Ιανουάριο 2022.

Το πρόγραμμα είναι και μέρος του νέου μας πιστοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος Diploma in Holistic, Positive & Transpersonal Psychology, Psychotherapy & Coaching https://bit.ly/33Cu9dB

Το επάγγελμα του Αναδρομικού Θεραπευτή / Regression Therapist Dip RTh, αποτελεί ένα νέο αλλά σύντομα αναπτυσσόμενο θεραπευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα, που με πολύ αγάπη και χαρά διδάσκω, με σκοπό να προσφέρω τις γνώσεις μου σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας ή άτομα που θέλουν να ειδικευτούν και να ασκήσουν μια νέα μέθοδο θεραπείας, που φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων.

Τι είναι το Regression Therapy

Ο όρος «Regression Therapy» αναφέρεται στην διαδικασία τεχνικών που οδηγούν πίσω σε μια παλαιότερη κατάσταση για να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας τώρα. 

Χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές  υπνοθεραπείας και ψυχοθεραπείας δίνοντας περισσότερη έμφαση στις εσωτερικές εικόνες που αναδύονται από το υποσυνείδητο, παρά σε συζήτηση ή ανάλυση που πηγάζει από το συνειδητό άρα και περιορισμένο κομμάτι του ατόμου. Συνεπώς, εισχωρώντας στο υποσυνείδητο έχουμε γρηγορότερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ο όρος επίσης που χρησιμοποιούν για τη συγκεκριμένη θεραπεία ονομάζεται “altered states therapy“, δηλαδή, θεραπεία μέσω των διαφοροποιημένων / αλλαγμένων καταστάσεων συνειδητότητας του ατόμου.

Για το regression therapy χρειαζόμαστε τα ALPHA & THETA κύματα του εγκεφάλου – επίπεδο συνειδητότητας. Το alpha state συνιστά ένα επίπεδο ονειροπόλησης και είναι η πύλη που οδηγεί προς το υποσυνείδητο. Το theta state είναι το επίπεδο που έχουμε πρόσβαση στις μνήμες, στην ανάκτηση τους, στον μετασχηματισμό τους, στην ανάκτηση δυνάμεων και ταλέντων, στη super μάθηση και στην υπερσυνείδηση. Αυτό το επίπεδο ονομάζεται επίσης από τους επιστήμονες ως super brain.

Εκτός από τη βαθιά αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη που προσφέρουν οι θεραπευτικές εφαρμογές του regression therapy, ο πρωταρχικός στόχος, είναι, η θεραπεία συναισθηματικών, ψυχικών, νοητικών μπλοκαρισμάτων και συμπτωμάτων που επιμένουν στη ζωή μας αυτή τη στιγμή. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, στο τι συμβαίνει στη ζωή μας τώρα, εφαρμόζονται ποικίλες τεχνικές θεραπείας για την απελευθέρωση μας. Όσο τα μπλοκαρίσματα επιμένουν τόσο πιο περιορισμένοι γινόμαστε στις επιλογές μας για μια καλύτερη, πληρέστερη ζωή γεμάτο χαρά και ευτυχία.

Σημαντικό να αναφέρουμε εδώ: Οι τεχνικές του Regression Therapy, δεν εφαρμόζονται για να αποδείξουμε εάν υπάρχουν προηγούμενες ζωές ή όχι ή εάν η ιστορία που αφηγείται το άτομο είναι αληθινή ή όχι. Η προσέγγιση είναι για την θεραπεία του ατόμου και εάν το υποσυνείδητο θέλει να δημιουργήσει μια ιστορία για να θεραπευτεί ο ενδιαφερόμενος μέσα από τη μεταφορά και τον συμβολισμό (προφανώς για την προστασία του από τραυματικές μνήμες) τότε μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αφήγηση αυτή για την απελευθέρωση του από τα συμπτώματα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα σε κάθε θεραπεία και τα συμπτώματα συνήθως αποχωρούν μετά από μερικές συνεδρίες. Πολλές φορές ακόμη και μια συνεδρία 2 ωρών μπορεί να μειώσει συμπτώματα όπως, άγχος, ντροπή, ενοχές, φόβο, θυμό, θλίψη, κρίσεις πανικού, ημικρανίες, πολύ γρηγορότερα από άλλες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις.

Μπορεί επίσης να αναπτύξει και πτυχές στη ζωή του που χρειάζονται ενίσχυση, όπως η ηρεμία, η χαρά, η ευτυχία, η οικονομική ευημερία, η αυτοπεποίθηση και όμορφες αρμονικές σχέσεις.

Περισσότερες Πληροφορίες για το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό μας


Πρόκειται για ένα καινοτόμο, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο πρωτίστως σε ψυχολογικές, ψυχοθεραπευτικές και εναλλακτικές παρεμβάσεις, με σκοπό την απελευθέρωση, την κάθαρση και τον μετασχηματισμό, από συναισθηματικά, νοητικά και ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα και τραύματα που επιμένουν στη ζωή μας τώρα. Επίμονες σκέψεις, έντονα συναισθήματα και ψυχοσωματικά βρίσκονται καλά κρυμμένα μέσα στον υποσυνείδητο νου, ελέγχοντας πλήρως τη ζωή μας.

Παίρνοντας αυτά ως δεδομένα, η τεχνική του Regression Therapy είναι να ανακαλύψει από που πηγάζει το πρόβλημα και να το θεραπεύσει άμεσα, παρά να το αναλύσει μέσα από μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Παρ΄όλα αυτά, είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται πολύ συχνά από ψυχοθεραπευτές, όταν τα συναισθηματικά συμπτώματα του βοηθούμενου φαίνεται να επιμένουν και να του προκαλούν πόνο.

Εντάσσεται στο Transpersonal Psychology & Psychotherapy

Πλούσιες τεχνικές που μπορούν να εφαρμόζονται είτε μεμονωμένα είτε μέσα στο ήδη υπάρχον θεραπευτικό πλαίσιο του εκάστοτε επαγγελματία.

Τις τεχνικές του Regression Therapy τις χρησιμοποιούν επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, ψυχίατροι, ψυχολόγοι και άλλοι αναδρομικοί θεραπευτές σύμφωνα με τα συγκεκριμένα διεθνή πρότυπα από εγκεκριμένους οργανισμούς όπως την Earth Association  of Regression Therapy (Dr Mack, ιατρός – αναδρομικός θεραπευτής 2014).


✔️Έναρξη εκπαιδευτικού κύκλου: 15/01/2022

✔️ Δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο, πρωτότυπο και αυτόνομο θεραπευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα, το αναγνωρισμένο επάγγελμα διεθνώς του Regression Therapist Dip RTh.

✔️ Για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, δίνεται η ευκαιρία να προσθέσουν στις υπηρεσίες τους, μια νέα μέθοδο που θεραπεύει βαθιά, που αρέσει πολύ στους ενδιαφερόμενους, επιλύοντας ταυτοχρόνως, θέματα που τους απασχολούν.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, ο σπουδαστής θα μπορεί να φέρει τον τίτλο του πιστοποιημένου Regression Therapist Dip RTh, δίνοντας του το δικαίωμα, να αρχίζει να εργάζεται επαγγελματικά με πελάτες.

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Regression Therapy από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Regression Therapy Association link : https://www.earth-association.org/

Μαζί με το δίπλωμα του Regression Therapist Dip RTh, οι σπουδαστές θα μπορούν να γίνουν πιστοποιημένα μέλη στον παγκόσμιο οργανισμό της Earth, όπου και θα ενταχθούν τα ονόματα τους ως πιστοποιημένους Regression Therapists της Ελλάδος, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε άτομα που δεν έχουν ειδικευτεί σε θεραπευτικές τεχνικές, να είναι ικανοί μέχρι το τέλος του προγράμματος μας, να βοηθούν άλλα άτομα σε ένα άρτιο επαγγελματικό επίπεδο.

Προαπαιτούμενα:

Προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού:

  • Για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαιτείται Ακαδημαϊκός Τίτλος Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια και η γνώση αγγλικών.
  • Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν το βιογραφικό τους και έπειτα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη με τον εκπαιδευτή του προγράμματος.
  • Το πρόγραμμα αφορά Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής υγείας, Coach, Κοινωνιολόγους. Επίσης και άτομα που κατέχουν ένα πτυχίο και από διαφορετική ειδικότητα, όμως έχουν εργαστεί ψυχοθεραπευτικά, έχουν εμπειρία ζωής και διάθεση για μάθηση και αλλαγή.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι ατομικές συνεδρίες της συγκεκριμένης προσέγγισης μας / 10 ατομικές συνεδρίες 90′. Σε περίπτωση παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος Diploma in Holistic, Positive & Transpersonal Psychology, Psychotherapy & Coaching, τότε οι συνεδρίες θα είναι 6, εφόσον θα καλεστούν να κάνουν και συνεδρίες ψυχοθεραπείας σύνολο όλες μαζί 4 (οι 6 συνεδρίες διάρκειας 90΄και οι 4 συνεδρίες 60′.
  • Οι σπουδαστές θα καλεστούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με 4 case studies που θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.
  • Η εποπτεία των περιστατικών σας μέσα στην εκπαίδευση είναι χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Για όσους δεν έχουν εκπαιδευτεί σε συμβουλευτικές δεξιότητες χρειάζεται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Βασικές Συμβουλευτικές Δεξιότητες για Θεραπευτές» 2 ημερών ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση ως θεραπευτές, ικανοί για ενεργητική ακρόαση, ενσυναίσθηση, μη κριτική, αποδοχή και ικανοί στο να διευκολύνουν την θεραπεία με τον πελάτη.

Το Regression Therapy, άγνωστο ακόμη στην Ελλάδα, βασίζεται σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, με τις τεχνικές της να εισχωρούν ακόμη πιο βαθιά από άλλες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές.

Μεταξύ των ψυχοθεραπευτών, η αναδρομική θεραπεία θεωρείται πολύτιμη ψυχοθεραπευτική τεχνική από πολλούς αξιόπιστους επαγγελματίες (Independent, UK – 14 March 2015).

Στη φωτογραφία παραθέτω τον εγκέφαλο ενός ατόμου πριν το regression therapy και κατά τη διάρκεια του regression therapy. Στη δεύτερη εικόνα ενεργοποιούνται οι μνήμες και τα συναισθήματα.

Ο Dr Daniel Amen MD νευροψυχίατρος, έκανε ένα εγκαφαλογράφημα, ενώ ο πελάτης βρισκόταν σε ανάλυση προηγούμενης ζωής. Πριν ξεκινήσει τη θεραπεία είναι το baseline και στην επόμενη εικόνα είναι οι μνήμες και τα συναισθήματα που ενεργοποιούνται.

Μύθοι για την ύπνωση και την αναδρομή: όταν ένα άτομο είναι σε συνεδρία regression therapy, το fMRI δείχνει να δουλεύουν συγχρόνως όλα τα κύματα του εγκεφάλου, Β, Α, Θ. Συνεπώς, η συνειδητότητα πρώτον, δεν “εξαφανίζεται” ποτέ, δεύτερον, έχεις πάντα τον έλεγχο και μπορείς να διακόψεις τη συνεδρία σου ανά πάσα στιγμή, τρίτον, ο θεραπευτής δεν μπορεί “να σε κάνει ότι θέλει” γιατί είσαι πολύ συνειδητός και σε εγρήγορση, πέμπτον, είσαι πιο ευφυής από ποτέ! Είσαι πάντοτε σε μια κατάσταση χαλάρωσης και εγρήγορσης εφόσον μιλάμε συνεχώς, σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου – ξύπνιου (αλλιώς ενεργητική φαντασία με όρους ψυχολογίας).

Λόγο της ειδικότητας μου ως Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, στο συγκεκριμένο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, Regression Therapy, έχω εντάξει τεχνικές ψυχοθεραπείας όπως, την ενεργητική φαντασία του Jung, την αφηγηματική προσέγγιση, τη σωματική ψυχοθεραπεία, την transpersonal ψυχολογία και την Gestalt. Όπως επίσης και πολλές εναλλακτικές πρακτικές και μεθόδους.

Ποια είναι η τεχνική του Regression Therapy;

Το Regression Therapy, χρησιμοποιεί τεχνικές υπνοθεραπείας, όπως την σταδιακή χαλάρωση του νου και του σώματος και τον οραματισμό, για να διεισδύσει στην πηγή του θέματος που μας απασχολεί, που είτε έχει τις ρίζες του στην εμβρυακή, βρεφική ή παιδική μας ηλικία, είτε από ένα τραύμα σωματικό ή ψυχικό που μας συνέβη σε μεγαλύτερη ηλικία, είτε ακόμη και από τραύματα σωματικά και ψυχικά που μας έχουν συμβεί αναπόφευκτα και σε προηγούμενες ζωές.

Οι ενότητες και ποικίλες τεχνικές του εκπαιδευτικού σας:

Ενότητα 1: Hypnotherapy Basic

Εντατική εκπαίδευση

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εισέλθουν σε μια κατάσταση ύπνωσης χρειάζεται να μάθουμε τεχνικές υπνοθεραπείας, απλές και αποτελεσματικές, άλλοτε μέσω σταδιακή χαλάρωσης και άλλοτε μέσω νοερών απεικονίσεων.

Σε αυτή την ενότητα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τεχνικές χαλάρωσης για να τις εντάσσουν και στις θεραπευτικές τους συνεδρίες, όπως για τη μείωση του άγχους, αλλά και τεχνικές υπνοθεραπείας όπως, τη χρήση άγκυρας, τη χρήση της φωνής, οραματισμούς υγείας, ευημερίας, ασφαλής είσοδος και έξοδος από την ύπνωση. Θα μάθουν επίσης πολλά για τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος τους και ο νους των βοηθούμενων τους. Θα υπάρξει πολύ βιωματική εργασία μεταξύ των φοιτητών για να μάθουν πλήρως τις τεχνικές αυτές. Επιπλέον, οι ίδιοι θα βοηθηθούν στο να χαλαρώνουν βαθιά μέσα από την υπνοθεραπεία. Βίωμα και εφαρμογή των τεχνικών.

Μετά την ενότητα 1, οι σπουδαστές χρειάζεται να ολοκληρώσουν 4 συνεδρίες με φίλους ή γνωστούς χρησιμοποιώντας τεχνικές ύπνωσης.

Ενότητα 2: Past Life Regression

Το past life regression, προσφέρει ένα ψυχικό και ενορατικό ταξίδι γνώσης, ήπιας κάθαρσης και μετασχηματισμού, οδηγώντας μέσα από βασικές τεχνικές τον ενδιαφερόμενο, σε μια προηγούμενη ζωή.

Στο συγκεκριμένο επίπεδο μαθαίνουμε μια ολοκληρωμένη τεχνική “επιστροφής”, όπου εμπεριέχεται η αφήγηση, τα σημαντικά σημεία στην ιστορία, η είσοδος σε πνευματικά επίπεδα, τεχνικές ήπιας κάθαρσης, τεχνικές επίλυσης και κατανόησης των προκλήσεων – μαθημάτων, που αντιμετωπίζουμε στην τωρινή μας ζωή μας.

Πολλές βιωματικές ασκήσεις και πρακτική μεταξύ των φοιτητών. Βιώνουν οι σπουδαστές πολλές εμπειρίες προηγούμενης ζωής και τις εφαρμόζουν αργότερα σε άλλους συμμετέχοντες του προγράμματος ώστε να μάθουν πολύ καλά τις τεχνικές μας με τον εκπαιδευτή να βρίσκεται πάντα παρόν στη διαδικασία.

Μέτα την ολοκλήρωση της ενότητας 2, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές σε 4 φίλους δείχνοντας τις δεξιότητες τους στο να καθοδηγούν τον πελάτη σε μια προηγούμενη ζωή.

Επιπλέον, θα κάνουν 3 προσωπικές ατομικές συνεδρίες 90′ (ιστορικό & 2 past life regression).

Ενότητα 3: Past Life Therapy – Advance & Intensive

Προχωρημένες τεχνικές χωρίς τη χρήση της ύπνωσης.

Προχωρημένες τεχνικές, μέσα από λέξεις, όνειρα, σκέψεις, συναισθήματα.

Τεχνικές από ενεργητική φαντασία και σωματική ψυχοθεραπεία.

Οι σπουδαστές θα δουλέψουν προσωπικές τους επίμονες σκέψεις ή και συναισθήματα ή ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο ή ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις σχέσεις ή τα χρήματα, κλπ. Βιωματικά και εφαρμογές μεταξύ των σπουδαστών.

Μαθαίνουμε προχωρημένες τεχνικές χωρίς τη χρήση της ύπνωσης, μέσα από επίμονες αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, από φράσεις, λέξεις, δηλώσεις και πεποιθήσεις, μέσα από όνειρα. Τεχνικές γεφύρωσης και πώς να δουλέψουμε αποτελεσματικά επίμονες αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα, έντονες σωματικές αισθήσεις, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και τρόποι επίλυσης. Θα μάθουμε να δουλεύουμε με ανολοκλήρωτες υποθέσεις (unfinished bussiness – κάρμα) και πως να τα μετασχηματίζουμε θετικά.

Θα υπάρξει βιωματική εργασία μεταξύ των σπουδαστών και επίδειξη με σπουδαστές από την εκπαιδεύτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 3, οι σπουδαστές χρειάζεται να εφαρμόσουν διαφορετικά είδη τεχνικών ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητες που έμαθαν σε 4 φίλους ή γνωστούς.

Επιπλέον, θα έχουν 2 ατομικές συνεδρίες 90΄με τις συγκεκριμένες τεχνικές για να επιλυθούν τυχόν προσωπικά ζητήματα.

Ενότητα 4: Body Therapy & Future Life Progression

1. Body Therapy

Το σώμα θυμάται! Το υποσυνείδητο θυμάται. Το συνειδητό είναι τώρα κάτω από μια νέα προσωπικότητα της τωρινής μας ζωής και δεν θυμάται ούτε την ενδιαφέρουν οι προηγούμενες εμπειρίες. Μέσα από μια μεγάλη διαδικασία ενσαρκώσεων το σώμα θυμάται και μεταφέρει μνήμες στο σημερινό μας σώμα, προκαλώντας πολλές φορές τις ίδιες ασθένειες, τα ίδια τραύματα, συμπτώματα, έντονο άγχος ή και πολλές φορές τα ίδια ατυχήματα. Άλλοτε μας μεταφέρει πολλές από τις ανεξήγητες μας φοβίες όπως το ύψος, τα αεροπλάνα, η θάλασσα, το νερό, τη φωτιά, τα ζώα κ.α. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα ασχοληθούμε με το σώμα και τις υποσυνείδητες μνήμες του.

Σωματική Ψυχοθεραπεία μέσω ενεργητικής φαντασίας και μέσω της μνήμης του σώματος μας, κάθαρση, απελευθέρωση, μετουσίωση. Θα μάθουμε πως να δουλεύουμε μέσα από τραύματα και ψυχοσωματικά συμπτώματα για την απελευθέρωση του ατόμου.

2. Future Progression

Η προβολή των σκέψεων και των συναισθημάτων στο προσεχές μας μέλλον, βοηθά στο να αντιληφθούμε το μέλλον που πρόκειται να δημιουργήσουμε, σύμφωνα με τις τωρινές μας πεποιθήσεις, σκέψεις, συναισθήματα. Όμως, έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε μέσα από τις τεχνικές του regression therapy.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 4, οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν διαφορετικά είδη τεχνικών ώστε να επιδείξουν τις δεξιότητες που έμαθαν. Θα εφαρμόσουν τις τεχνικές σε 4 ενδιαφερόμενους.

Επιπλέον, θα έχουν 2 ατομικές συνεδρίες των 90′ body therapy \7 future life progression.

Ενότητα 5: Inner Child Regression Therapy & Current Life Regression

Η θεραπεία του εσωτερικού παιδιού είναι από τις πιο βασικές θεραπείες του regression therapy. Το εσωτερικό μας παιδί, μπορεί να μπλοκάρει ολοκληρωτικά πολλούς τομείς στην ζωή μας, όπως, στις σχέσεις, στην επιτυχία, στα χρήματα, στην καριέρα. Όταν είμαστε μικροί μεγαλώσαμε με θετικές αλλά και αρνητικές υποβολές που διαμόρφωσαν την προσωπικότητα μας, στο τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι, εάν αξίζουμε ή όχι, εάν είμαστε ικανοί ή όχι σύμφωνα με γονείς, δασκάλους, συμμαθητές κλπ. Καθώς μεγαλώνουμε, αργότερα πολλές φορές καθορίζουν την πορεία της ζωής μας οι ερωτικοί σύντροφοι, η εργασία που εμπλεκόμαστε και άλλα γεγονότα που μας έχουν στιγματίσει. Πολλαπλές και ποικίλες τεχνικές με στόχο την κάθαρση, την κατανόηση, την συγχώρεση, τον θετικό μετασχηματισμό για για πολλές καλές αλλαγές στη ζωή μας.


Θα υπάρξουν βιωματικές επαγωγές μεταξύ των φοιτητών και επίδειξη με σπουδαστές από την εκπαιδεύτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 4, οι σπουδαστές χρειάζεται να επιδείξουν τις δεξιότητες τους μέσα από 4 πελάτες.

Επιπλέον, θα έχουν 2 ατομικές συνεδρίες 90′ inner child therapy & current life therapy.

Ενότητα 6: Spirit Release Therapy & Marketing

Υπάρχουν ενέργειες γύρω μας που δεν τις αντιλαμβανόμαστε; Ναι. Πολλοί το ονομάζουν “μάτι”. Το ότι δεν τις βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Την ακτίνα του κινητού μας για να μιλήσουμε δεν τη βλέπουμε και όμως μιλάμε. Γρήγορες συχνότητες που το ανθρώπινο μάτι εκ φύσεως δεν μπορεί να αντιληφθεί. Αυτές οι ενέργειες βρίσκονται σε χώρους αλλά και στο σώμα μας δημιουργώντας αυτό που πολλοί ονομάζουν αρνητική ενέργεια. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε αρνητική ενέργεια πάνω μας, όταν βιώνουμε σωματική και ψυχολογική κόπωση, απώλεια ενέργειας, νευρικότητα, επιθετικότητα, παρατεταμένος θυμός, ημικρανίες, πονοκέφαλους, κρίσεις πανικού, έντονες φοβίες, κατάθλιψη. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα μάθουμε πως να καθαρίζουμε από αυτές τις ενέργειες και τρόπους προστασίας.

Στο τελευταίο μέρος θα μιλήσουμε για τους τρόπους προώθησης του νέου επαγγέλματος σας ή τους τρόπους ένταξης στην ήδη υπάρχουσα εργασία και άλλα ζητήματα που θα συζητήσουμε όλοι μαζί.

Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας 6 οι σπουδαστές χρειάζεται να επιδείξουν αυτά που έμαθαν μέσα από 4 πελάτες.

Επιπλέον μια ατομική συνεδρία 90′.

Η Αποφοίτηση και τα Διπλώματα θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των case studies και με την συμπλήρωση των ατομικών τους συνεδριών.

Επιπλέον λεπτομέρειες για το εκπαιδευτικό:

Οι προσωπικές ατομικές συνεδρίες των σπουδαστών είναι απαραίτητες για όλους, ακόμη και για ψυχολόγους ή ψυχοθεραπευτές, καθώς η προσωπική εμπειρία βοηθά, πρώτον, στο να αντιληφθούμε πως είναι για τον πελάτη οι τεχνικές του regression therapy, δεύτερον, για να δουλευτούν για όλους τυχόν σκιές, μπλοκαρίσματα, ανολοκλήρωτες υποθέσεις και να βιώσουν τα αποτελέσματα των θεραπειών έμπρακτα στη ζωή τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε να υπάρξει θεραπεία στους συμμετέχοντες, αντίληψη, κατανόηση και σωστή εφαρμογή των τεχνικών και σε άλλους ενδιαφερόμενους και πολύ πολύ πρακτική.

Η επένδυση σας για το πιστοποιημένο επάγγελμα του Past Life & Regression Therapist Dip RTh: 2400€

Εφάπαξ καταβολή: 2100€

Πληρωμή με κάθε ενότητα 400€

Για τους υπνοθεραπευτές το ποσό είναι (- 400€) και η έκπτωση της εφάπαξ καταβολής είναι 1800€ εφόσον δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουν των πρώτη ενότητα.

Για την κράτηση θέσης με προκαταβολή για την εφάπαξ προσφορά 500€.

Για κράτηση θέσης χωρίς την εφάπαξ προκαταβολή 200€.

Εθνική Τράπεζα:

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωση θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος και το υπουργείο υγείας μιας ανάλογης κατάστασης όπως είναι η πανδημία ή άλλων εκτάκτων περιπτώσεων που μπορεί να συμβούν, το εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν ακυρώνεται, ούτε χάνονται τα χρήματα σας αλλά μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες. 


Συνεδρίες Regression Therapy: 80€ / 60′ . Οι συνεδρίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαΐου τμηματικά.

Λίγα λόγια ακόμη στο video που ακολουθεί για το εκπαιδευτικό σας

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Βάρη, Λευκάδος 2.

Τ. 210 6403224

Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή του προγράμματος μας:

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας,  BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι επίσης Positive & Coaching Ψυχολόγος, MSc  Applied Positive Psychology & Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London . Έχει ειδίκευση στην Κλινική υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) όπου και τα διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Assocaition for Regression Therapy και εκπαιδευτής στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International Americal Association. Περαιτέρω, είναι εκπαιδευτής στο Transpersonal Psychotherapy, στο Coaching και στο Mindfulness από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors. Είναι επίσης, Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.