ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ολιστική Αναδρομική Ψυχοθεραπεία

Holistic Regression Psychotherapy

Μια πολύ διαφορετική προσέγγιση ψυχοθεραπείας που έχω δημιουργήσει, καθώς παρατηρώ τα εξαιρετικά οφέλη και πρακτικά αποτελέσματα, στις ζωές των ανθρώπων που με έχουν εμπιστευτεί.

Η λέξη αναδρομή είναι πολύ περιορισμένη για να περιγράψει το βάθος της συγκεκριμένης προσέγγισης. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν αυτή την ικανότητα του ανθρώπου να οραματίζεται, να βλέπει παρελθοντικά γεγονότα, να μπορεί  να αλλάζει το μέλλον του. Συγκεκριμένα ονόμαζαν την όλη διαδικασία ενόραση. Στην αναδρομή αναφερόντουσαν ως αναδρομική όραση παρελθοντικών γεγονότων.  

Η αναδρομή και η ενόραση, προέρχονται από τις διαφοροποιημένες καταστάσεις συνειδητότητας μας, όπου μπορούμε να έρθουμε σε επαφή εφόσον επιτρέψουμε να ενεργοποιήσουμε τα κύματα του εγκεφάλου μας. Δουλεύουμε υπέρ συνείδηση, υπό συνειδητό, τωρινή συνειδητότητα, υπό – εαυτούς που μπλοκάρουν τη πλήρη ευτυχία μας.

Συνθέτουμε: την επιστήμη της ψυχολογίας, τη θετική ψυχολογία, τον διαλογισμό τα όποια δίνονται ανάλογα τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου και την υπέρπροσωπική ψυχολογία (Transpersonal Psychology).

Αντλούμε γνώσεις και τεχνικές ψυχοδράματος και Gestalt, αλλά και από την αναλυτική - αρχετυπική Jung ψυχολογία, όνειρα, αρχέτυπα, σύμβολα.

Οι θεραπείες μέσω τέχνης εμπεριέχονται εξίσου.

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες ή κάθε 15 μέρες.

Βαθιά δουλειά όπου δουλεύουμε ολιστικά, νου, σώμα, συναίσθημα, πνεύμα, για να επέλθει πλήρη ισορροπία στο άτομο.

Βαθιά θεραπεία, κάθαρση, μετασχηματισμός, αυτογνωσία, προσωπική & πνευματική εξέλιξη.

Δουλεύουμε και όλες τις πτυχές της αναδρομικής θεραπείας όπως:

  • Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές (past life regression)

  • Αναδρομή στην τωρινή ζωή (current life regression)

  • Προβολή μελλοντικής εξέλιξης (future life progression)

  • Προβολή μελλοντικών ζωών ( future lives progression)

  • Πνευματική αναδρομή (spiritual regression)

  • Πνευματική ζωή ανάμεσα στις ζωές (interlife regression – LBL)

  • Αναδρομή στο εσωτερικό μας παιδί (inner child regression)

  • Σωματική θεραπεία (body therapy)

  • Ενεργειακή κάθαρση (SRT)

μαζί με την Ολιστική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία 

Η αναδρομική θεραπεία θεωρείται από τις βαθύτερες και πιο αξιόπιστες ψυχοθεραπευτικές τεχνικές.

Περισσότεροι Ψυχίατροι & Ψυχολόγοι που χρησιμοποιούν την αναδρομική θεραπεία: DrBrain Weiss MD Ψυχίατρος, Ψυχολόγοι : DrWoolgerDrJohn Rowan, Dr. FiorthDrDenningsDrJueDrSnowDr. Lucas, Dr. ReynoldsHans Tendam (Founder: Earth Association of Regression Therapy).

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6403224 ή συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Από ποιόν διεξάγεται;

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen(BPS Accredited)Ασκεί το επάγγελμα της στο νόμιμο γραφείο της από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).  Το μεταπτυχιακό της MSc είναι στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Προπονητική Ψυχολογία (MSc Applied Positive Psychologyand Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London. Είναι επίσης Υπνοθεραπεύτρια CtHyp,  Αναδρομική θεραπεύτρια / Past life & Regression Therapist DipRTh και Θεραπεύτρια μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapist) από το Institute for Arts in Therapy and Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί περαιτέρω στη HathaYoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού (mindfulness meditation, mantra & mudra meditations, guided & healing meditation). Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Συνθέτει πρότυπες θεραπείες όπως το Yoga & Meditation Psychology / Holistic Regression Psychotherapy.

Οι συνεδρίες διεξάγονται στην περιοχή της Βουλιαγμένης – Καβούρι | 210 6403224

Κλείστε το ραντεβού σας, ελάτε να με γνωρίσετε για να δούμε εάν το πρόγραμμα είναι για εσάς. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.