+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Reiki Level 1 & 2

reiki hands

Σάββατο 4 Ιουνίου 10:00 – 18:00 / Usui Reiki 1 /Μύηση 1ου βαθμού και Σάββατο 2 Ιουλίου 10:00 – 18:00 Usui Reiki 2 / Μύηση 2ου βαθμού.  

Στον πρώτο βαθμό γίνεται ο συντονισμός με τη ζωτική ενέργεια! Ένα υπέροχο εσωτερικό ταξίδι ξεκινά.
Ο πρώτος βαθμός Reiki είναι το ξεκίνημα ενός υπέροχου και άκρως μεταμορφωτικού δρόμου προς την προσωπική – πνευματική μας ανάπτυξη και στην αυτοθεραπεία! Η πρώτη μύηση στη θεραπευτική τέχνη του Usui Reiki αποτελεί το πρώτο βήμα για να συντονίσoυμε το ενεργειακό μας σώμα με την συμπαντική πηγή ενέργειας και να το μεταμορφώσουμε σε ένα κανάλι ροής ζωτικής ενέργειας και απέραντης αγάπης.

Στη Μύηση του 1ου Βαθμού Reiki το άτομο λαμβάνει τους πρώτους ενεργειακούς συντονισμούς και στη συνέχεια εκπαιδεύεται ώστε να μπορεί να κάνει Reiki στον εαυτό του και στους άλλους ανθρώπους.

Ο δεύτερος βαθμός Reiki απευθύνεται σε όσους έχουν συντονιστεί και εκπαιδευτεί στο Usui Reiki 1ου βαθμού και επιθυμούν να μάθουν πιο εξειδικευμένες χρήσεις της ενέργειας Reiki είτε για επαγγελματική προοπτική  είτε για μεγαλύτερη κάθαρση, καλύτερη ψυχική και σωματική υγεία τους, είτε για να συνδεθούν περισσότερο με τον εαυτό τους και την ζωτική ενέργεια, είτε για να βοηθήσουν την οικογένεια τους, τα παιδιά τους.

Στο δεύτερο βαθμό μαθαίνουμε 3 ιερά σύμβολα. Τα σύμβολα είναι πολύ ιδιαίτερα, μοναδικά και σημαντικό κομμάτι του Reiki, που βοηθούν αυτόν που το εφαρμόζει να συνδεθεί πιο αποτελεσματικά με την Συμπαντική Ζωτική Δύναμη. Είναι τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την ενέργεια του Reiki και ενισχύουν και επεκτείνουν την Συμπαντική Ζωτική Δύναμη. Τα σύμβολα αυτά ανταποκρίνονται σε τέσσερα βασικά επίπεδα του ανθρώπου. Νου, Συναίσθημα, Σώμα και Ενέργεια.

Με αυτά τα σύμβολα καθαρίζουμε την αύρα μας, προστατευόμαστε από αρνητικές ενέργειες, θεραπεύουμε πιο γρήγορα και από απόσταση. Βοηθούν στην ηρεμία του νου, στην αποτοξίνωση του σώματος, σε συναισθηματική ισορροπία και πολλά άλλα που θα μάθουμε μέσα στην εκπαίδευση. Επαγγελματικά ο δεύτερος βαθμός είναι απαραίτητος για να βοηθάς ανθρώπους να γαληνέψουν, να ξεκουραστούν και να αισθανθούν καλύτερα στην ψυχή τους αλλά και στην υγεία τους.

Δίνεται πιστοποίηση παρακολούθησης

Κλείστε την θέση σας έγκαιρα:
Η επένδυση σας για τον πρώτο βαθμό είναι στα: 150€ +ΦΠΑ.

Η επένδυση σας για τον δεύτερο βαθμό είναι στα: 250€ +ΦΠΑ.

Εάν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τα δυο σεμινάρια υπάρχει έκπτωση 50€!!!

Η ομάδα θα ξανασυναντηθεί χωρίς επιπλέον χρέωση για να επικοινωνήσουμε για τυχόν απορίες, θέματα που χρειάζονται επίλυση, περεταίρω γνώση σε θέματα που προκύπτουν, κατόπιν συμφωνημένης ημερομηνίας όλων των μελών.

Τόπος Mandala Holistic Wellness Center / Βουλιαγμένη ή Σαρωνίδα. Η τοποθεσία θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και τον τόπο διαμονή τους.

Για όσους ενδιαφέρονται οι μυήσεις Reiki γίνονται και ιδιωτικά.

Τ. 210 6403224