+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Spiritual Psychology Workshop Vol 2 / Healing the Heart “Το άνοιγμα της καρδιάς μας”

healingoftheheart11

Μια πρωτότυπη ολιστική σύνθεση θεραπειών και προσεγγίσεων, με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, δάσκαλο και εκπαιδευτή των συστημάτων Hatha & Aerial Yoga και την Κατερίνα Κανελλοπούλου, Ψυχολόγο BSc(Hons), MSc , Dip Rt, Ct Hyp, Art Therapist, Hatha Yoga Teacher.

Τι συναισθήματα έχει η καρδιά σας; Ποιες συναισθηματικές ποιότητες εμπεριέχονται σε έναν «ανοιχτόκαρδο» άνθρωπο;  Πως μπορούμε να τις αναπτύξουμε και εμείς ώστε να έχουμε ουσιαστικές σχέσεις τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους; Ποιο είναι το εμπόδιο ή ο φόβος που μας κρατά δέσμιους από το να είμαστε ευτυχισμένοι μέσα σε σχέσεις αγάπης, καλοσύνης, ευγένειας και  προσφοράς;

Ο διαλογισμός της αγάπης θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε ποιότητες όπως την άνευ όρων αγάπη,   την ενσυναίσθηση, την ισορροπημένη επίγνωση , την προσφορά και την υπομονή.

Η Yin Yoga, η θηλυκή και πνευματική πλευρά της γιόγκα, μέσα από εύκολές ασκήσεις για όλους, θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στην καρδιά μας, να ξεμπλοκάρουμε το 4 ενεργειακό κέντρο και να «πετάξουμε μακριά» τους φόβους μας, ώστε να αναπτύξουμε, ουσιαστική επίγνωση των αναγκών μας.

Η Προπονητική Ψυχολογία (Coaching Psychology) θα μας βοηθήσει να θέσουμε τους στόχους ως προς την επίτευξη αυτών των αναγκών μας. Όταν ο νους μας εστιάζει σε στόχους είναι πολύ πιο εύκολο να επιτύχουμε αυτά που χρειαζόμαστε.   

Το Art Therapy θα μας βοηθήσει να δούμε τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από τις εικόνες – πληροφορίες που κατέχει το υποσυνείδητο μας. Καθώς ο κόσμος του υποσυνειδήτου, πρωταρχικά, εκφράζεται μέσα από εικόνες – φαντασία, δημιουργική ή καταστροφική.  Το συνειδητό τείνει να έχει φλυαρία και  αρνητική επικέντρωση, εμποδίζοντας έτσι αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε. Αντιθέτως, όταν επικεντρωνόμαστε στο υποσυνείδητο και στον μετασχηματισμό αρνητικών εικόνων, τότε καταφέρνουμε, με μεγάλη ευκολία, να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, όπως μάθαμε στο Spiritual Psychology Vol 1 / Αρχές ύπνωσης.

Η Χαλάρωση στο τέλος θα μας βοηθήσει σε μια καλή επανεκκίνηση των στόχων που θέλουμε να επιτύχουμε, με απόφαση και εμπιστοσύνη. Ότι έχουμε ανάγκη μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να το θελήσουμε με όλη μας την καρδιά, με όλο μας το νου, με όλη μας την δύναμη – θέληση.

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας

Η επένδυση σας 25€.

Με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο & την Κατερίνα Κανελλοπούλου

Γιώργος Ανδριανόπουλος

Hatha Yoga & Aerial Yoga Teacher-WAY CERTIFIED AERIAL YOGA TRAINER

ΚατερίναΚανελλοπούλου

Ψυχολόγος, BSc Hons,  MSc Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία & Προπονητική Ψυχολογία – Coaching, Hypnotherapist Ct Hyp, Past Life & Regression Therapist Dip.Rt (EARTH Association for Regression Therapy, Netherlands & Spiritual Regression Therapy Association London), Integrative Arts Therapist (London IATE Institute), Counsellor – person centered therapy, Hatha Yoga Teacher 200hrs

T. 210 6403224

Λευκάδος 2 Βάρη.

info@mandala.gr