Αναδρομική Θεραπεία

Εσωτερικό Θεραπευτικό Ταξίδι

Ένα εσωτερικό ταξίδι μέσω της αναδρομικής θεραπείας και του σαμανικού ταξιδιού μπορεί να προσφέρει βαθιά οφέλη για την προσωπική ανάπτυξη, τη θεραπεία και την πνευματική εξέλιξη.

Δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η κάθε μέθοδος:

Θεραπευτική αναδρομή: Πρόσβαση στη ρίζα - πηγή που έχει προκαλέσει το πρόβλημα:

Η αναδρομική θεραπεία σας επιτρέπει να επανεξετάσετε παρελθοντικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων παιδικών αναμνήσεων, τραυμάτων και ανεπίλυτων συναισθημάτων - θεμάτων που ακόμη ταλαιπωρούν τη ζωή σας. Εξερευνώντας αυτές τις εμπειρίες από μια αποστασιοποιημένη οπτική γωνία, μπορείτε να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τις βαθύτερες αιτίες τους και να απελευθερώσετε τυχόν παρατεταμένα συναισθηματικά ή ψυχολογικά βάρη.

Επούλωση συναισθηματικών πληγών: Μέσω της αναδρομής, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να θεραπεύσετε τις συναισθηματικές πληγές που είναι αποθηκευμένες στο υποσυνείδητο. Ξαναζώντας γεγονότα του παρελθόντος σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, μπορείτε να απελευθερώσετε αρνητικά συναισθήματα, να αλλάξετε περιοριστικές πεποιθήσεις και να καλλιεργήσετε μεγαλύτερη αυτοσυμπόνια και συγχώρεση.

Κατανόηση των επαναλαμβανόμενων μοτίβων: Η αναδρομή σας βοηθά να εντοπίσετε και να κατανοήσετε επαναλαμβανόμενα μοτίβα ή θέματα στη ζωή σας, σε συντροφικές σχέσεις, οικογενειακές, στα οικονομικά σας και στην καριέρα σας. Αναγνωρίζοντας πώς οι εμπειρίες του παρελθόντος επηρεάζουν τη σημερινή συμπεριφορά και τις επιλογές σας, μπορείτε να απελευθερωθείτε από ανθυγιεινά μοτίβα και να λαμβάνετε συνειδητές αποφάσεις ευθυγραμμισμένες με τον αυθεντικό εαυτό σας.

Ενσωμάτωση και μεταμόρφωση: Ενσωματώνοντας τις γνώσεις που αποκομίσατε από τη θεραπεία αναδρομής στη σημερινή σας ζωή, μπορείτε να βιώσετε βαθιά μεταμόρφωση και προσωπική ανάπτυξη. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να ευθυγραμμιστείτε με την αληθινή σας ουσία, να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας και να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και αυθεντική ζωή.

 

Σαμανικό Ταξίδι: ένα πνευματικό βαθύ μονοπάτι εσωτερικού ταξιδιού και ανακάλυψης του αυθεντικού και πνευματικού ευατού σας

Σύνδεση με τους πνευματικούς οδηγούς: Τα σαμανικά ταξίδια σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τους πνευματικούς οδηγούς, τα ζώα δύναμης και άλλους πνευματικούς συμμάχους για καθοδήγηση, προστασία και σοφία. Αυτοί οι σύμμαχοι μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, υποστήριξη και βοήθεια στο ταξίδι της ζωής σας, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να κάνετε ενδυναμωμένες επιλογές.

Στην υπερπροσωπική ψυχολογία χρησιμοποιούνται τα ταξίδια ως μέθοδος εξερεύνησης του εσώτερου εαυτού και στην ανάδυση υπέρ - εαυτών όπως ο εσωτερικός θεραπευτής ή ανώτερος εαυτός ή σοφός εαυτός. Στην Κλινική ύπνωση και στο imagery rescripting έχουμε τον ενήλικα εαυτό ή τον ίδιο τον θεραπευτή μας μέσα στο ταξίδι μας, για να προστατέψει και να γίνει επανεγγραφή με ψυχικά τραύματα, μέσω του εσωτερικού μας παιδιού.

Επανάκτηση ψυχικής δύναμής, ψυχικής ισορροπίας και αυτοπεποίθηση με αφοβία, είναι τα αποτελέσματα που ζητάμε σε αυτές τις βαθιές θεραπείες. 

Εξερευνώντας τα εσωτερικά τοπία: Το σαμανικό ταξίδι σας επιτρέπει να εξερευνήσετε εσωτερικά τοπία και συμβολικά πεδία της συνείδησης. Ταξιδεύοντας στον κατώτερο, μεσαίο και ανώτερο κόσμο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κρυμμένη γνώση, αρχετυπικές ενέργειες και πνευματικές διαστάσεις πέρα από τη συνηθισμένη αντίληψη.

Θεραπεία και μεταμόρφωση: Το σαμανικό ταξίδι διευκολύνει τη θεραπεία σε επίπεδο ψυχής, αντιμετωπίζοντας πνευματικές ανισορροπίες, ανακτώντας χαμένα μέρη - κομμάτια της ψυχής και καθαρίζοντας ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Μπορείτε να αποκαταστήσετε την αρμονία, την ισορροπία και τη ζωτικότητα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας.

Ο συνδυασμός της αναδρομικής με το σαμανικό ταξίδι μπορεί να ενισχύσει συνεργικά το βάθος και την αποτελεσματικότητα της εσωτερικής εξερεύνησης και θεραπείας, προσφέροντας ολιστική υποστήριξη για το ταξίδι της αυτογνωσίας, της μεταμόρφωσης και της πνευματικής αφύπνισης.

 

Συνεδρίες: 

 

  1. Μια συνεδρία 2 ωρών: ένα ολοκληρωμένο ταξίδι σε ένα θέμα που σας απασχολεί ή απλά στο να βιώσετε το ταξίδι και να σας οδηγήσει η ίδια η ψυχή στα θέματα που την απασχολούν.
  2. Συνεδρίες μαζί με ολιστική / υπερπορσωπική ψυχοθεραπεία: συχνές συνεδρίες ανά 15 μέρες, μέχρι να επιλυθούν τα θέματα που σας απασχολούν. Μετά από κάθε ταξίδι ενσωματώνουμε την εμπειρία μέσω πρακτικών διαλογισμού, εκφραστικές τέχνες, εικαστικά, πηλός, sandtray therapy μαζί με συμβουλευτική ψυχολογία.

 

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.