+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

YOGA

Aerial Yoga

Η Aerial Yoga δίνει την δυνατότητα σε όλους να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας και της έλλειψης βάρους με την αιώρηση ενώ παράλληλα ασκούνται ευχάριστα και διαφορετικά μέσα από τις yoga asana (τις στάσεις της γιόγκα). Στην αιώρα, οι θέσεις της παραδοσιακής Yoga επιτυγχάνονται ευκολότερα, καθώς το βάρος του σώματος υποστηρίζεται είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου από το πανί.

Η Aerial Yoga βοηθάει πολύ στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση, καθώς και στην εμπειρία της βαθιάς αναπνοής. Βιώστε το πολύ δημοφιλές στυλ της γιόγκα, το οποίο είναι μια όμορφη συγκέντρωση διαφόρων τεχνικών, όπως εναέριες τέχνες, hatha yoga, flow yoga, ακροβατικά ,όλα μαζί εναρμονισμένα σε μια υπέροχη πρακτική με τον έμπειρο και πιστοποιημένο δάσκαλο και εκπαιδευτή Yoga Teacher WYA Certified Aerial Yoga Trainer Γιώργο Ανδριανόπουλο.

Το MANDALA HOLISTIC WELLNESS είναι η πρώτη και μοναδική σχολή Γιόγκα στην Ευρώπη αναγνωρισμένη και registered σε Aerial Yoga από τον διεθνή Ινδικό οργανισμό World Yoga Alliance του Swami DharamJi.