Εντατική εκπαίδευση Aerial Yoga 12-13-14 Ιουλίου

Aerial_Yoga_Tr3

Μάθε για την προσφορά Ιουλίου Aerial Yoga Teacher Training στο

Τ. 210 6403224 / Λίγες Θέσεις

Γίνε πιστοποιημένος Aerial Yoga Instructor από τη 1η πιστοποιημένη σχολή AERIALYOGASCHOOL σε όλη την Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα μας.

https://www.facebook.com/pg/mandala.gr/reviews/?ref=page_internal

Το πανί της Aerial Yoga / hammock είναι ένα εργαλείο για όλα τα επίπεδα και τύπους yoga, από αρχάριους σε πιο advanced και από yin σε vinyasa yoga. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όχι μόνο για εξάσκηση της ισορροπίας αλλά βοηθά στο να βελτιωθεί η στάση του σώματος, στην γενικότερη ευθυγράμμιση και να πραγματοποιηθεί ένα πιο βαθύ stretching. Σε αυτό το εκπαιδευτικό θα εξερευνήσουμε και θα κατανοήσουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για μια ασφαλή πρακτική.

Η Aerial Yoga δίνει την δυνατότητα σε όλους να βιώσουν το αίσθημα της ελευθερίας και της έλλειψης βάρους με την αιώρηση. Στην αιώρα, οι θέσεις της παραδοσιακής Yoga επιτυγχάνονται ευκολότερα, καθώς το βάρος του σώματος υποστηρίζεται είτε εν μέρει είτε εξ’ ολοκλήρου από το πανί. Η Aerial Yoga βοηθάει πολύ στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση, καθώς και στην εμπειρία της βαθιάς αναπνοής. Θα γνωρίσετε αυτό το συναρπαστικό και πολύ δημοφιλές στυλ της γιόγκα, το οποίο είναι μια όμορφη συγκέντρωση διαφόρων τεχνών, όπως εναέριες τέχνες, hatha yoga, flow yoga, ακροβατικά , όλα μαζί εναρμονισμένα σε μια υπέροχη πρακτική. Θα αποκτήσετε ένα διεθνές πιστοποιητικό και θα είστε σε θέση να διδάσκετε διαϕορετικά στυλ μαθημάτων.

Τι θα πετύχετε με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό:

Το εκπαιδευτικό στην Aerial Yoga είναι εντατικό, έχει διάρκεια 40 ωρών και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Διδάσκεται σε μικρά γκρουπ των 10 ατόμων το μέγιστο, προκειμένου να δοθεί εντατική και προσωπική παρακολούθηση καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Κατά την διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού θα γνωρίσετε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών θέσεων της aerial yoga (asanas), οι οποίες υποστηρίζονται από την αιώρα. Θα μάθετε πώς να στήνετε ένα μάθημα aerial yoga και πώς να διδάσκετε αυτό το είδος της yoga σε άλλους. Παρέχεται εγχειρίδιο με όλες τις λεπτομέρειες και φωτογραφίες.

Το εκπαιδευτικό για την Aerial Yoga αποτελείται από τα παρακάτω:

Εισαγωγή στην Εναέρια Γιόγκα
Οφέλη και μειονεκτήματα
Ορολογία –Διδασκαλία
Πλάνο και σχεδιασμό μαθημάτων
Θεραπευτική προσέγγιση
Warm ups
Aerial sun salutation
Strength and flexibility
Inversions
Backbends
Acrobatics
Aerial Yin asanes
Παρέχετε πλούσιο έγχρωμο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο

Πιστοποίηση To εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Aerial Yoga είναι πιστοποιημένο από τη World Yoga Alliance στην κατηγορία “Continuing Education”. Σε ποιους απευθύνεται: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα, pilates, γυμναστές, χορού, και σε όσους έχουν μια εμπειρία στην πρακτική της yoga τουλάχιστον 1 έτους , αλλά και σε όσους επιθυμούν να φτάσουν την πρακτική τους σε βαθύτερα επίπεδα.

Πληροφορίες & Εγγραφές : 210 6403224 Γιώργος Ανδριανόπουλος / Hatha Yoga & Aerial Yoga Teacher-WAY CERTIFIED AERIAL YOGA TRAINER