+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Αναδρομική Θεραπεία

Η Μέθοδος

Αναδρομική Θεραπεία

Η αναδρομική θεραπεία έχει την ευφυΐα να διεισδύει βαθιά στις υποσυνείδητες μνήμες και να τις μετατρέπει μέσα από τις τεχνικές της σε θετικές δυνάμεις που μπορούμε να της διαχειριστούμε σοφά για να απολαύσουμε τη ζωή μας με περισσότερο έλεγχο για τα γεγονότα που εμφανίζονται, με περισσότερη χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουμε ήδη!

Ποια είναι η τεχνική της αναδρομικής θεραπείας;

Η αναδρομική θεραπεία χρησιμοποιεί τεχνικές υπνοθεραπείας, όπως την σταδιακή χαλάρωση του νου και του σώματος και τον οραματισμό, για να διεισδύσει στην πηγή του θέματος που μας απασχολεί, που είτε έχει τις ρίζες του στην εμβρυακή, βρεφική ή παιδική μας ηλικία, είτε από ένα τραύμα σωματικό ή ψυχικό που μας συνέβη σε μεγαλύτερη ηλικία, είτε ακόμη και από τραύματα σωματικά και ψυχικά που μας έχουν συμβεί αναπόφευκτα σε προηγούμενες ζωές.

Πως μπορεί να μας βοηθήσει;

Μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές εντοπίζει και θεραπεύει νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά μπλοκαρίσματα που επηρεάζουν άμεσα την τωρινή μας ζωή χωρίς την συνειδητή αντίληψη μας στο πόσο πολύ επηρεαζόμαστε από τις μνήμες του υποσυνείδητου που κατέχει το 95% του νου!! Το οποίο υποσυνείδητο είναι αυτό που μόνο κατευθύνει τη ζωή μας. Είναι τα αρχεία, οι μνήμες μας.

Ένα παράδειγμα για την δύναμη του υποσυνείδητου;

Όταν οδηγούμε δεν σκεφτόμαστε να βάλουμε τις ταχύτητες, ούτε να πατήσουμε γκάζι ή φρένο. Υπάρχει ένας αυτοματισμός ή ο αυτόματος πιλότος όπως τον ονομάζουμε «auto pilot». Αυτή την δουλειά την κάνει το υποσυνείδητο. Έτσι και βαθιές μνήμες όπως ένα τραύμα σε μια σχέση μπορεί να οδηγήσει στον φόβο των σχέσεων ή στη μη εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τον λόγο που έχουμε μερικές φοβίες αλλά οι φοβίες είναι καθαρά παρελθοντικές μνήμες, όπως φοβίες με αεροπλάνα, μέρη, φυλές ανθρώπων, φοβίες νερού, ζώων κλπ. Πολλές από αυτές δεν μπορούν να εξηγηθούν ούτε από την παιδική μας ηλικία, ούτε από πιο πρόσφατα τραύματα!! Όταν όμως βρούμε το τραύμα σε μια προηγούμενη ζωή τα συμπτώματα περιέργως εξαφανίζονται!! Όποτε είτε είναι αλήθεια είτε όχι μένουμε στο θεραπευτικό της κομμάτι που φαίνεται να είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλα ήδη θεραπειών!

Ποια είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να βοηθήσει;

Όταν φαίνεται να επιμένουν αρκετά από τα μπλοκαρίσματα που έχουμε στην καθημερινότητα μας σε σημαντικά θέματα όπως έλλειψη χρημάτων, σωματικές ασθένειες, δυσχερείς συντροφικές και οικογενειακές σχέσεις, μπλοκαρίσματα στην καριέρα ή στον εργασιακό τομέα ή και ακόμη και επίμονο σωματικό βάρος, η αναδρομική θεραπεία βοηθά στο να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος, να αναλυθεί ψυχολογικά χρησιμοποιώντας συγχρόνως εργαλεία μετασχηματισμού μέσα από ποικίλες τεχνικές της αναδρομικής θεραπείας και της ψυχοθεραπείας. Περεταίρω το επιλύει σε κβαντικό – ενεργειακό επίπεδο, και τα μετουσιώνει σε θετικές δυνάμεις όπου εφαρμόζονται άμεσα και χωρίς την ιδιαίτερη πλέον προσπάθεια του ενδιαφερόμενου στην καθημερινότητα του.

Γιατί ονομάζεται ολιστικό μοντέλο θεραπείας;

Γιατί δουλεύει σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, νοητικό, συναισθηματικό, σωματικό, ενεργειακό και πνευματικό συνθέτοντας ένα τέλειο ολιστικό μοντέλο που καμία θεραπεία δεν μπορεί να καταφέρει σε μια συνεδρία!!

TipTα θετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά την θεραπεία και διευκολύνουν την καλή ροή της ζωής μας «εδώ και τώρα».

Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να πιστεύει σε προηγούμενες ζωές εάν και βοηθάει σε περεταίρω εμβάθυνση! Η αναδρομική θεραπεία δουλεύει σε ένα βαθύτερο επίπεδο όπου με τις τεχνικές της ο άνθρωπος απελευθερώνεται μια για πάντα από το σύμπτωμα!