Testimonials

Είπαν για μας...

2023 - 2024 Holistic Coaching εκπαίδευση 

Το πρόγραμμα αποδείχθηκε πέραν των προσδοκιών μου. Μέσω του προγράμματος, μου δόθηκε η ευκαιρία όχι μόνο να ενημερωθώ για τις βασικές αρχές του LifeCoaching, αλλά να γνωρίσω την ολιστική του διάσταση και εφαρμογή (HolisticLifeCoaching). Ήρθα κοντά με έννοιες που μέχρι τη στιγμή που γράφτηκα στο πρόγραμμα, αγνοούσα. Μου δόθηκε η δυνατότητα να δώσω εξηγήσεις σε καταστάσεις που βίωνα κατά την πολυετή απασχόλησή μου σε μεγάλη επιχείρηση και να δω αρκετά θέματα που απασχολούν έντονα τους εργαζομένους, με μια άλλη οπτική. Το πρόγραμμα μου έδωσε πολύτιμα εργαλεία για την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Για την αξία της ενσυνειδητότητας και τα οφέλη της στην καθημερινή ζωή.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ευρύ και βιωματικό. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες τόσο να ενημερωθούν για μια ευρεία γκάμα τεχνικών και εργαλείων coachingόσο και να λάβουν μέρος στις σχετικές βιωματικές ασκήσεις. Ο συνδυασμός της θεωρίας με τις βιωματικές ασκήσεις, καθώς με αυτόν τον τρόπο γίνεται πληρέστερη κατανόηση της κάθε ενότητας. Το πρόγραμμα ήταν πλήρες και ορθά δομημένο.

Οι εκπαιδευτές του προγράμματατος, ήταν άρτια καταρτισμένοι, μεταδοτικοί, ευχάριστοι στην επικοινωνία και στη διάδραση με τους συμμετέχοντες και με εμένα προσωπικά. Είχαν όσες δεξιότητες (τεχνικές καθώς και softskills) απαιτούνταν, προκειμένου να παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα θέματα, να εμπνεύσουν και να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην κατανόηση και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Η ομάδα counselling & coaching skills ήταν απολύτως απαραίτητες ως qualitycontrolγια την πιστοποίηση που λαμβάνουμε και κυρίως την ευθύνη που αναλαμβάνουμε, ασκώντας το επάγγελμα του HolisticLifeCoach.

Ο υπεύθυνος των ατομικών συνεδριών με βοήθησε σημαντικά, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την ομαλή μετάβαση στον κλάδο τουHolisticLifeCoaching και φωτίζοντας πλευρές του εαυτού μου που είναι απαραίτητες για την άσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Η μεθοδολογία ήταν εξαιρετική για την κατανόηση των ενοτήτων του προγράμματος.

Ήταν ένα πραγματικά όμορφο ταξίδι γνώσης και εμπειρίας. Οι αρχές, τεχνικές και εργαλεία του holisticcoachingπαρουσιάστηκαν με μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη.

Manager επιχείρησης Α.Β.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν άρτια δομημένο. Η Κατερίνα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Ανδριανόπουλος είναι αξιόλογα άτομα, τα οποία διαθέτουν γνώση, εμπειρία, ενσυναίσθηση και αγάπη για το επάγγελμά τους. Οι ατομικές προσωπικές συνεδρίες βοήθησαν στο να εντοπίσω καλύτερα τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μου ως coach και η ομάδα counselling and coaching skills με arts & mindfulness ήταν ένα απαραίτητο εφόδιο και προαπαιτούμενο για κάθε coach ή θεραπευτή. Επιπλέον, η πλούσια βιβλιογραφία με βοήθησε να αναπτύξω περαιτέρω τις γνώσεις μου.  Σπουδαστής Α.Γ.

 

Το πρόγραμμα ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που περίμενα. Απέκτησα νέες γνώσεις, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους και ανακάλυψα νέες πτυχές του εαυτού μου. Βγαίνω μέσα από αυτό με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ως προσωπικότητα αλλά και για κυνηγήσω μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία.

 M.A. 

«Εκεί όπου η βαθιά γνώση και η εμπειρία του επιστημονικού πεδίου της Ψυχολογίας συναντούν την αγάπη για την ανατολική φιλοσοφία και την πνευματικότητα, θα εντοπίσει κανείς το Mandala Institute. Η δημιουργός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υπεύθυνη σπουδών, Κατερίνα Κανελλοπούλου, θέτοντας ως θεμέλιο την επιστημονική της κατάρτιση και προτάσσοντας εκείνες τις ανθρώπινες αξίες που οφείλουν να διέπουν κάθε ανθρωποκεντρικό επάγγελμα, οικοδόμησε ένα επιμορφωτικό πλαίσιο το οποίο διαθέτει μία άρτια και πολυεπίπεδη δομή. Η Κατερίνα διαθέτει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και προσεγγίζει τις ανάγκες των σπουδαστών με σεβασμό και ενσυναίσθηση, έχοντας ως γνώμονα τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Ως σπουδαστής του εκπαιδευτικού προγράμματος«HolisticCoaching», μπορώ να πιστοποιήσω ότι τα ποικίλα γνωσιακά εργαλεία και οι βιωματικές ασκήσεις που παρέχονται κατά τη διάρκειά του καθίστανται απαραίτητα για όσους επιζητούν την επαγγελματική ενασχόληση με το coaching,μέσω μιας ολιστικής/συνθετικής προσέγγισης ή στους φίλους της διά βίου μάθησης.»

Γιώργος Α., σπουδαστής του Holistic Coaching 2023-2024

 

“Θέλω να σου πω ότι σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά που μας προσφέρεις στα μαθήματα! Αισθάνομαι ότι με έχουν βοηθήσει να εξελιχθώ όχι μόνο ως coach αλλά και ως άνθρωπος! Είσαι πολύ καλοσυνάτη και καθόλου επικριτική οπότε μας μαθαίνεις μέσα από το παράδειγμα σου να είμαστε κ εμείς έτσι. Νιώθω ότι σε διακρίνει μια καταπληκτική ισορροπία μεταξύ καλοσύνης και ορίων. Δηλαδή αυτό το I’m ok you are ok το αποδίδεις ακριβως. Είσαι καλή αλλά χωρίς να προσπαθείς να μας “σώσεις” και με βοηθάει που το βλέπω αυτό στην πράξη ως ζωντανό παράδειγμα. Έχεις πολύ ζεστή ενέργεια και μου αρέσει που ενώ έχεις τόσες γνώσεις και τόσα πτυχία ταυτόχρονα δεν το προωθείς με κομπασμό αλλά σε διακρίνει μια ταπεινότητα γύρω από αυτό. Νιώθω ότι η σιγουριά σου δεν έχει ανάγκη να επιδειχθεί για να λάβει αναγνώριση αφού την αναγνώριση την έχεις πρώτα απ’ όλα δεχθεί από μέσα σου και δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση.  Ξέρεις ποια είσαι και ξέρεις ότι αυτό θα το προσλάβουν και οι αλλοι, κ αν δεν το προσλάβουν μπορεί απλώς να μην ταιριάζετε ενεργειακά. Αυτή η ταπεινή σιγουριά με εμπνέει και με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής. Χαίρομαι πολύ που επέλεξα αυτό το πρόγραμμα και ανυπομονώ για τη συνέχεια! Να περνάς όμορφα!”

Α. Ο., σπουδάστρια στο Holistic Coaching 2022 -2023

 

Dear Katerina!
I would like to thank you with all my heart for this great experience I had standing
Holistic Life Coaching !!!!!
Those seven months flew away so quickly!!!
The very well organized program with a lots of practice and stades help me to understand how
much it is important to live your Life with the mental and physical health and positive thinking.
All this is embarrassing the Holistic Life Coaching.Thank you for your professionalism, positive
energy and love you put in every single day of your teaching!!! I definitely will continue my
education with putting a new goals and archive them! You taught us to do so!!!
I m saying goodbye for now but I believe that will be a new Hello soon again!!!!!
Thank you for everything!!!!
With all my love and respect.
Arina

2022 - 2023

Coaching Ψυχολογία εκπαίδευση: Ήταν πραγματικά, ένα υπέροχο ταξίδι για εμένα και για αυτό σε ευχαριστώ πολύ τόσο για τις γνώσεις που έχουμε πάρει μέχρι σήμερα, όσο και για την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. 

Α.Β, Manager σε εταιρία

 

“Νιώθω πολύ χαρούμενη και περήφανη που υπήρξα μέλος της πρώτης ομάδας αποφοίτων του Holistic – Integrative Coaching Training. Το προτείνω χωρίς καμία, μα καμία επιφύλαξη γιατί δίνει όλα όσα υπόσχεται και είναι το μοναδικό του είδους του στην Ελλάδα, αν όχι στον κόσμο, αυτή τη στιγμή. Το concept και η δημιουργία του εκπαιδευτικού αυτού είναι ιδέα και δημιούργημα της ίδιας της Κατερίνας.
Πέρα από τη θεωρία και τις ακαδημαϊκές γνώσεις, η Κατερίνα μας παρείχε τα εργαλεία, την τεχνογνωσία αλλά και την κατάλληλη υποστήριξη καλύπτοντας μας σε όλα τα επίπεδα. Η δε θεραπευτική διαδικασία που επιτεύχθηκε μέσα από την πρακτική άσκηση και τις προσωπικές μας συνεδρίες coaching συνετέλεσε στην ολοκλήρωση της μεταμόρφωσής μας σε ικανούς και αποτελεσματικούς Holistic – Integrative Coaches” Α.Ν. (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας). 
“Όταν ξεκίνησα coaching με την Kanellopoulou Katerina, στόχος μου ήταν η μείωση του άγχους το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια κι από το οποίο απέκτησα κάποια αυτοάνοσα. Οι ελπίδες μου ότι κάτι θα γίνει ήταν λίγες, καθώς είχα δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά πράγματα για να το πετύχω. Μέσα από τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν (διαλογισμός, mindfulness, art therapy, θετική ψυχολογία, υπνοθεραπεία κ.ά.), είδα κομμάτια του εαυτού μου που είχα αφήσει πίσω και γνώρισα πολλά άλλα όσο περισσότερο αφηνόμουν στη διαδικασία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στις τελευταίες μας συνεδρίες μέσα από το art therapy ζωγράφισα κάτι το οποίο, τη στιγμή που το ζωγράφιζα, δεν είχε νόημα (μιλούσε ξεκάθαρα το υποσυνείδητο μου!) Όταν με ρώτησε η Κατερίνα για τη ζωγραφιά μου ήξερα ακριβώς τι ήταν: Είχα ζωγραφίσει έναν σπόρο ο οποίος είχε ξεχάσει να ανθίσει κ είχε μείνει έτσι για πολλά χρόνια! Μια μέρα άρχισε να πέφτει βροχή (η δουλειά που κάναμε παρέα) και σιγά σιγά ξεκίνησε να ανθίζει μέχρι που έφτασε στην τωρινή του κατάσταση. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία με αρκετές ευχάριστες στιγμές που κάθε φορά μου δημιουργούσε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά στο τέλος ήμουν πάντα ευχαριστημένη διότι, συνεδρία με συνεδρία, έβλεπα τη διαφορά σε μένα και ένιωθα μόνο ανυπομονησία και χαρά για την επόμενη συνάντηση! Σ’ ευχαριστώ πολύ διότι πλέον δεν νιώθω πως είμαι ένας σπόρος ξεχασμένος στο χώμα – και σίγουρα αυτό φαίνεται!”
Ε.Σ. απόφοιτος προγράμματος coaching

 

Εκπαίδευση στο Holistic – Integrative Coaching & Coaching Psychology (ISCP) & Coaching συνεδρίες 

“Παρακολούθησα την εκπαίδευση στο holistic life coaching που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2022. Το ταξίδι που με περίμενε ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου! Ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα, που σου προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην τεχνική του coaching! Σου δίνει παρά πολλά εργαλεία με τα οποία μπορείς να εργαστείς και σε καθιστά ικανό να ξεκινήσεις την πορεία σου ως holistic life coach με την ολοκλήρωση του! Πολύ δυνατά σημεία του προγράμματος είναι η βιωματική προσέγγιση, καθώς σε κάθε ενότητα κάναμε πρακτική με συνεδρίες μέσα στην ομάδα και έτσι είχαμε την δυνατότητα να κατανοήσουμε σε βάθος το κάθε σύστημα! Επιπλέον η κάθε ενότητα προϋποθέτει case studies για να ολοκληρωθεί, πράγμα πολύ σημαντικό καθώς έρχεσαι άμεσα σε επαφή με την διαδικασία και αντιλαμβάνεσαι πως η γνώση που προσκομίζεις γίνεται το επάγγελμα που θα μπορέσεις να κανείς!
Σημαντικό να αναφερθώ στην δασκάλα μας, την κ. Κατερίνα Κανελοπουλου που όχι μόνο έχει δομήσει μια σφαιρική εκπαίδευση αλλά έχει και την ικανότητα να την μεταδόσει στους σπουδαστές του προγράμματος πολύ αποτελεσματικά αλλά και να καθοδηγήσει την Ροη των συναντήσεων μας άρτια!
Κατερίνα αλήθεια σε ευχαριστούμε για αυτό το ταξίδι γνώσης!
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην ομάδα μας! Γνώρισα υπέροχες γυναίκες, καταπληκτικές προσωπικότητες, που σεβαστήκαμε απόλυτα η μια την άλλη και με την βοήθεια και της δασκάλας μας κινηθήκαμε καθόλη την διάρκεια του προγράμματος μέσα σε ένα πλαίσιο ασφαλές, χωρίς επικρίσεις και μοιραστήκαμε μέσα από το βιωματικό κομμάτι της διαδικασίας κομμάτια του εαυτού μας!
Συστήνω ανεπιφύλακτα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της κ. Κανελοπουλου σε οποιονδήποτε αναζητά έναν νέο δρόμο ή αναζητά νέα γνώση!”

Σαμανθα 2022 – 2023

Εκπαιδευτικό : Κλινική Υπνοθεραπεία – Ψυχοθεραπεία

Έτος : 2022 -2023

Υπεύθυνη : κ. Κ. Κανελλοπούλου

Είμαι ΕΥΓΝΏΜΩΝ  που γνώρισα και  οδηγήθηκα στα έμπειρα χέρια της  Κ. Κανελλοπούλου. Ο τρόπος που μας μεταδίδει  τις γνώσεις της  σε συνδυασμό με τις ποικίλες τεχνικές και το βιωματικό κομμάτι του μαθήματος επέφεραν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Έχει μία μοναδική ικανότητα να  μεταδίδει τις γνώσεις και να μοιράζεται τις εμπειρίες και την πείρα της  στους σπουδαστές τής στο πρόγραμμα της Κλινικής Υπνοθεραπείας και Ψυχοθεραπείας. Αυτό που με εντυπωσιάζει και με ωθεί να παρακολουθήσω και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά της είναι ότι είναι μια εκπαιδεύτρια εξελίξιμη και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της και  να τις  εμβαθύνει ώστε να μπορεί να  τις μεταδώσει στο 100%  σε μας .Συνδέομαι απόλυτα σε αυτό το μονοπάτι της εξέλιξης.
Το δίπλωμα της Κλινικής Υπνοθεραπείας και Ψυχοθεραπείας είναι μοναδικό , η πρακτική μου με τη συνεχή επίβλεψη της βοήθησε να με εξοπλίσει με δεξιότητες και  εμπειρία που θα την χρησιμοποιήσω στις προσωπικές μου συνεδρίες εμπλουτίζοντας  την προσέγγιση μου και τον τρόπο στήριξης μου στον άνθρωπο. Βοήθησε τόσο εμένα όσο κι εγώ από πλευράς μου θα έχω τα εργαλεία και τις γνώσεις να βοηθήσω τους θεραπευομενους μου να έχουνε  μια καλύτερη ποιότητα ζωής και να τους μεταφέρω όλο αυτό τον πλούτο.  Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που υπήρξα μέλος της πρώτης ομάδας αποφοίτων του προγράμματος της Κλινικής Υπνοθεραπείας και Ψυχοθεραπείας.

Εκπαιδευόμενη : Β. Χατζόγλου

“Καλησπέρα κυρία Κατερίνα!
Το νιώθω ως ηθική υποχρέωση να σας γράψω μερικές γραμμές στο τέλος της προσωπικής εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Mandala.Ήθελα να πω τα καλύτερα λόγια για τη σοβαρότητα και την αφοσίωσή σας στη διδασκαλία και στην προσωπική σας προετοιμασία. Δεν ήταν τυχαίο που επέλεξα το ινστιτούτο σας για να αποκτήσω τη γνώση που ήθελα ανάμεσα σε δεκάδες ινστιτούτα και εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα. Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά το αντίθετο, . Αν και δυσκολεύτηκα στην προφορική ελληνική γλώσσα, με τι βοήθεια σας τα  ξεπέρασα εύκολα αυτό το εμπόδιο.
Επίσης, ήθελα να προσθέσω τα καλύτερα λόγια για τον κ. Γ. Ανδριανόπουλο κατά τη διάρκεια των ατομικές προσωπικές συνεδρίες  Coaching. Αναμεσα σε αυτές τις συναντήσεις βρήκα τις προθέσεις μου για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική μου επιχείρηση.

Η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός και η υποδειγματική ορθότητα ήταν στο μέγιστο.”

Σας ευχαριστώ για όλα! ”

Σπουδαστής 2021 – 2022, Ξενοφών Ηλεία

Η εμπειρία μου με την Κ. Κανελλοπούλου ήταν μοναδική!
Παρακολούθησα το σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης υπνοθεραπείας & φυσικά θα συνεχίσω & με άλλα, καθώς οι επιλογές είναι πολλαπλές!
Άμεση, οικεία από την πρώτη στιγμή, κατανοητή & πρόθυμη να επιλύσει κάθε απορία μας!
Αυτό, που την κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο ο ζήλος για τη δουλειά της ,αλλά & ότι συνδυάζει την ανθρωπιά με την επιστήμη, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα να δοκιμάσει, γιατί αξίζει!!!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Σερπάνου Μαρία, εκπαιδευτικός.

“Η καλύτερη εκπαίδευση με την καλύτερη καθηγήτρια. Ανεπιφύλαχτα θα έχετε ένα μαγικό ταξίδι μάθησης και εκπαίδευσης”
E.K, εκπαιδευτικός
“Παρακολούθησα στο Mandala institute το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στο Ολιστικό-Συνθετικό Coaching με την Κατερίνα. Εκτός από τη διπλή πιστοποίηση του προγράμματος από διακεκριμένους φορείς και τον επαγγελματισμό της Κατερίνας, ήταν για μένα προσωπικά ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και μεταμόρφωσης.
Επιπλέον η δομή του προγράμματος είναι φτιαγμένη ώστε να σου προσφέρει την εμπειρία της πρακτικής μέσω case studies.
Για μένα αυτό σε συνδυασμό με τις προσωπικές συνεδρίες με την Κατερίνα, με βοήθησε να νιώσω σίγουρη για τον εαυτό μου και με μεγάλη πια χαρά και βεβαιότητα να προχωρήσω ως επαγγελματίας coach.
Ευχαριστώ από καρδιά την δασκάλα και οδηγό μου Κατερίνα Κανελλοπούλου. Ο επαγγελματισμός, η πνευματικότητα, η θετικότητα της και η αγάπη της για το αντικείμενο μου άλλαξαν τη ζωή και με οδήγησαν στη δική μου προσωπική άνθιση.”  
Β.Μ. Μαθηματικός 

Το σεμινάριο της ύπνωσης που βίωσα με την Κατερίνα Κανελλοπούλου, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Εκτός από το ενδιαφέρον του θέματος, ο τρόπος παρουσίασης και η μεταδοτικότητα της σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία, ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που λέμε επαγγελματισμό. Ήταν κατάθεση ψυχής. Συνεπής, άμεση, καταρτισμένη και δίνοντας σημασία και στην παραμικρή – αλλά ουσιαστική για το θέμα – λεπτομέρεια, μετέφερε όχι μόνο την γνώση, αλλά και την χρήση ενός πολύ δυνατού θεραπευτικού εργαλείου.

Κωνσταντίνος Γαλάνης, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Για άλλη μια φορά επέλεξα εκπαίδευση στον κέντρο σας! Αυτή την φορά με την Κατερίνα την ” Eκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία”!! Πολλές γνώσεις, εξαιρετική εμπειρία και επαγγελματισμός. Φεύγω γεμάτη γνώσεις με όρεξη να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου να αλλάξουν την ζωή τους!!! Μπράβο Mandala !!!!

 K.B. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας του Mandala Institute επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το πόση προσωπική ενέργεια αλλά και χρόνο βάζει η κα Κατερίνα Κανελλοπούλου στο σχεδιασμό και οργάνωση των εκπαιδεύσεων που προσφέρει. Αυτός, άλλωστε, είναι και ένας από τους λόγους που δήλωσα συμμετοχή για τρίτη συνεχή φορά σε εκπαίδευση του Mandala Institute. Επιπλέον, όλες νέες γνώσεις παγιώνονται μέσα από διαρκή πρακτική εφαρμογή. Έτσι, οι εκπαιδευόμενοι αφενός μεν, νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφετέρου δε, αισθάνονται έτοιμοι να εφαρμόσουν με τη σειρά τους τις θεραπείες. Η αυθεντικότητα της κας Κανελλοπούλου, η ειλικρινής διάθεση παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών αλλά και η στήριξη μετά από την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, αποτελεί ένα σημείο υπεροχής σε σχέση με άλλα παρόμοια εκπαιδευτικά προγράμματα. Νιώθω το ίδιο ικανοποιημένη και πλήρης κάθε φορά!

A.N. Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Ολιστική Ψυχοθεραπεία & Υπνοθεραπεία για Απώλεια Βάρους

Την Κατερίνα Κανελλόπουλου την επέλεξα εντελώς διαισθητικά ως ψυχοθεραπεύτρια μου, σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, χωρίς καμία σύσταση από γνωστό μου άτομο. Η εμπειρία και η επαφή μαζί της ήταν αποκαλυπτική! Άνθρωπος θερμός, φιλικός κάνει τη δουλειά της χωρίς ο θεραπευόμενος να αντιλαμβάνεται ότι θεραπεύεται! Η υπνοθεραπεία μου για έλεγχο του βάρους ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία! Τα περιττά κιλά με βασάνιζαν για χρόνια. Το κλικ όμως έγινε αμέσως! Ένοιωσα ηρεμία, γαλήνη, ψυχική ανάταση ! Οι περιοριστικές πεποιθήσεις μου έμειναν στην άκρη και ο έλεγχος του βάρους έγινε μια πολύ εύκολη υπόθεση για μένα! Κατερίνα Κανελλόπουλου, σε ευχαριστώ πολύ!

Mindfulness Meditation for Professinals 

Η εμπειρία μου με το Mandala institute και η γνωριμία μου με την κ. Κατερίνα Κανελλοπούλου Ψυχολόγο –Ψυχοθεραπεύτρια προέκυψε με την εκπαίδευση του Αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού προγράμματος Mindfulness & Mediation Therapy for Professionals τον Ιούνιο του 2020 στην Βάρη. Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης ήταν εμφανής  η κατάρτιση, οι γνώσεις και η εξοικείωση που έχει με το Mindfulness & Meditation Therapy η κ. Κανελλοπούλου. Έχει  την ικανότητα να τις  μεταδίδει με απλό και κατανοητό τρόπο χρησιμοποιώντας απτά παραδείγματα και πλούσιο υλικό. Είναι  ιδιαίτερα φιλόξενη και  ευγενική στο χώρο της. Την χαρακτηρίζουν η υπομονή, η δοτικότητα  και η  φροντίδα καθόλη την διάρκεια της πρακτικής άσκησης στην εφαρμογή των εργαλείων με την ομάδα. Είναι  πρόθυμη και υποστηρικτική σε κάθε απορία- ερώτηση. Προσωπικά εμπλούτισα την οπτική μου σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος. Φυλακτό αγάπης  στην καρδιά μου το δώρο της YOGA στα διαλείμματα της εκπαίδευσης και η Ολιστική της Προσέγγιση με Σεβασμό στον Άνθρωπο. θα παρακολουθούσα ανεπιφύλαχτα και με  ενδιαφέρον οποιαδήποτε εκπαιδευτικό της πρόγραμμα,

Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ε.Μ.

Mindfulness Meditation for Professionals 

Το πρόγραμμα κάλυψε μία μεγάλη γκάμα σχετικά με το mindfulness και τη θετική ψυχολογία. Η δομή ήταν σχεδιασμένη προσεκτικά ώστε να μας οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή κατανόηση του περιεχομένου. Η Κατερίνα φαίνεται πως έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στην προετοιμασία του προγράμματος και είναι πολύ ικανή στη μετάδοση όσων θέλει να προσφέρει στους εκπαιδευόμενούς της. Ένα πολύ όμορφο ταξίδι που σίγουρα θα σύστηνα σε όποιον θέλει να εμβαθύνει στο mindfulness. Ευγνώμων που το επέλεξα.

Β.Λ.

“Παρά πολύ καλή εκπαίδευση στην υπνοθεραπεία. Μου έδωσε άλλο ένα πολύτιμο εργαλείο για τη ψυχοθεραπευτική δουλειά με τους θεραπευόμενους μου. Η Κατερίνα φανταστική, οι πληροφορίες και το υλικό πλούσια, με μεγάλο κομμάτι της εκπαίδευσης να είναι βιωματικό και έτσι να επιταχύνεται η εκμάθηση και η συνεργασία με όλη την ομάδα επίσης καταλυτική στην μάθηση. Το απόλαυσα!”

Ν.Σ. Ψυχολόγος – Coach

Personal Training with George 

I highly recommend Mandela Institute, a friend was pushing me to go and have a body weight session with a holistic/ yoga approach. It was an amazing experience and since then I’ve not stop going there to train. My body , mental health and overall well-being has vastly improved. The results I’m getting are far more better than I’ve ever expected to have
P.V.

Τα trainings (Regression Therapy & Hypnotherapy online) είναι δομημένα να διδάξουν τι πρέπει να κάνεις στην πράξη. Διαφέρει γιατί άλλα εκπαιδευτικά αφιερώνουν μεγαλύτερο χρόνο, έκταση στη θεωρία και μετά δεν ξέρεις ουσιαστικά πως να εκμεταλλευτείς αυτό το εργαλείο. Η Κατερίνα απεναντίας δίνει πολλές περιπτώσεις πρακτικών εφαρμογών!!!

Ε.Τ. Χοροθεραπεύτρια.

Παρακολούθησα το σεμινάριο “ Mindfulness meditation therapy for professionals “ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Έχοντας ήδη μία γνώση πάνω στον διαλογισμό μου φάνηκε αδιανόητο πόσοι ακόμα τρόποι υπάρχουν για να διαλογιστεί κανείς. Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι εξαίρετη ψυχολόγος με πολλές γνώσεις πάνω στο επάγγελμα και με το ιδιαίτερο χάρισμα να μπορεί να στις μεταδώσει επιτυχώς. Εκτός από τους βασικούς διαλογισμούς τους οποίους μας δίδαξε και μας καθοδήγησε μας πρόσφερε χρήσιμα ‘εργαλεία’ στο πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε διαφορετικά ήδη διαλογισμού πάνω σε διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν επίσης κάποια στοιχεία από “art therapy” και “positive psychology” που επέλεξε να συμπεριλάβει στο σεμινάριο. Ευχαριστούμε για τις γνώσεις Κατερίνα!

Ν.Δ. Ψυχολόγος

To σεμινάριο με θέμα την θεραπεία ενσυνειδητότητας & τεχνικές διαλογισμού για θεραπευτές, ήταν εξαιρετικό. Είχε δομή, ήταν πολύ βιωματικό και εξικειωνόσουνα με ευκολία σε όλες τις πρακτικές. Η δασκάλα μας η Κατερίνα έχει μεγάλη τεχνογνωσία στο θέμα και μας έδωσε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ενσυνειδητότητας και του διαλογισμού. Η αμεσότητα της, το χιούμορ της και η θετικότητας της μας έκανε την εκπαίδευση μας ευχάριστη και αποτελεσματική. Κατερίνα, σε ευχαριστώ από καρδιάς για την φωτεινή εμπειρία που έζησα μαζί σου.

 M.T. Life Coach

Η Κατερίνα είναι καταπληκτική κ σου μεταφέρει απίστευτη ενέργεια!! Είμαι πραγματικά ευγνώμων που τη γνώρισα!
Με τις 8 συνεδρίες Θετικής ψυχολογίας κ mindfulness meditation είδα μεγάλη αλλαγή στον εαυτό μου: μείωση αρνητικών συναισθημάτων, επικέντρωση στο παρόν, αύξηση θετικότητας κ γαλήνης, είναι μόνο μερικά από τα εφόδια που αποκόμισα!

Y.P. 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο mindfulness and meditation therapy που παρακολούθησα, ήταν ένα πλήρες πρόγραμμα ενσυνειδητότητας και διαλογισμού, το οποία με ικανοποίησε απόλυτα! Για πρώτη φορά κατάφερα να νιώσω διαλογισμό και τα οφέλη του (αν και είχα προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν, χωρίς επιτυχία). Αρχισα επιτελους να βγαινω απο τον “αυτόματο πιλότο” και να ειμαι στο “εδώ και τώρα”. Η Κατερίνα Κανελλοπούλου εξαιρετική, όχι μόνο ως γνώστρια του αντικειμένου, αλλά και μεταδοτική, άμεση, πολυσχιδής! Περιμένω επόμενο σεμινάριο!

Ν.Σ. Life Coach 

Ήταν μια μοναδική εμπειρία, ένα υπέροχο ταξίδι. Καταπληκτικές τεχνικές που με βοήθησαν να κατανοήσω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Ένα δίπλωμα μοναδικό που θα βοηθήσει τόσο εμάς όσο κ τους θεραπευομενους μας να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε ευχαριστούμε πολύ Kanellopoulou Katerina, οι γνώσεις σου καθώς κ ο χαρακτήρας σου μας έκαναν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο αυτό το ταξίδι. Ανυπομονώ για την συνέχεια!  

I.T.

Ομαδικά μαθήματα

Μέτα από κάμποσες περιπλανήσεις, βρέθηκα στη Μandala μια σχολή με ένα δάσκαλο τρομερά ισορροπημένο , μεταξύ άσανα και πνεύματος…ένας χώρος ήσυχος , και ένα μάθημα που σε πάει αρκετά μπροστά χωρίς να κινδυνέψει το σώμα. Σε ευχαριστώ Γιώργο για αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Α. Κ.

Aerial Yoga Teacher training

Φανταστικός δάσκαλος! Υπέροχη μεθοδολογία! Συνδυασμός εμπειρίας, γνώσης, δύναμης, ευλυγισίας με πρακτικές που κινούνται στα πλαίσια της φιλοσοφίας της yoga. Επιτέλους πραγματική aerial yoga! Φυσικά δε λείπει το fitness ούτε τα ακροβατικά! Δε λείπει όμως κι αυτή η υπέροχη αίσθηση ότι κάνεις yoga! Αν δεν ήταν αυτό το training, μάλλον δε θα επέλεγα ποτέ να εκπαιδευτώ στην aerial yoga! Ευχαριστώ πολύ το δάσκαλο! Έμπνευση και αγάπη! Ανυπομονώ για το επόμενο!!!

Pinelopi Gravrilaki

Παρακολούθησα το σεμινάριο Mindfulness & Meditation Therapy. Η καταπληκτική μεταδοτικότητα της Κατερίνας και η θετική της ενέργεια με έκαναν να βιώσω την δύναμη που προσφέρει ο διαλογισμός, αν και αδαής έως τότε. Οι ασκήσεις mindfulness και θετικής ψυχολογίας, μου άλλαξαν την ζωή. Πολύ τροφή για σκέψη, για το πόσο λάθος δουλεύει το μυαλό μας, για το πως να ζω στο τώρα και να αναζητώ την ευτυχία.
Συγχαρητήρια για το υπέροχο τριήμερο σεμινάριο, κι ανυπομονώ για το επόμενο.
Γιώργο και Κατερίνα, είστε υπέροχοι και σας ευχαριστώ πολύ!

Κ.Π. 

Personal training

Θεωρώ ότι σημαντικότερο όλων ,είναι να μπορεί ο δάσκαλος της γιογκα να μεταδίδει άρτια στον ασκούμενο την νοητική διαδικασία της πρακτικής αυτής. Ο φίλτατος δάσκαλος Γιώργος νομίζω ότι διαθέτει όλο το πακέτο που χρειάζεται ώστε να μπορείς κάθε φορά να ξεπεράσεις τα όρια που ο ίδιος θέτεις στην άσκηση σου !!
Η μεθοδολογία ασκησεων που χρησιμοποιεί είναι κομμένη και ραμμένη στον καθένα ξεχωριστά ..
Εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα!!
Όμορφη διαμόρφωση του χώρου.

T. V. 

Μοναδικά υπέροχο το εκπαιδευτικό σεμινάριο Regression Therapy Training του Mandala Institute! Με πολλές πρωτοποριακές τεχνικές που βοήθησαν την προσωπική μου εξέλιξη και βελτίωση, δίνοντας μου γνώσεις και εργαλεία για να βοηθήσω κι εγώ με την σειρά μου όσους επιθυμούν να γνωρίσουν βαθιά τον εαυτό τους και να εξελιχθούν. Η Kanellopoulou Katerina καταπληκτική δασκάλα και φωτισμένος άνθρωπος, μας οδήγησε με την εμπειρία, τις γνώσεις, την μεταδοτικότητά της και το υπέροχο πνεύμα της. Πολλά ευχαριστώ Κατερίνα με αγάπη και ευγνωμοσύνη ❤️.Ευχαριστώ και τις υπέροχες συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι❤️. Ανυπομονώ για την συνέχεια!!!

Κ.Π.

Είμαι πολύ τυχερή που το μονοπάτι της Γιόγκα, με οδήγησε στο Γιώργο. Τον Οκτώβριο του 2015 ο Γιώργος αποτέλεσε το δάσκαλο και εκπαιδευτή μου στην Εναέρια Γιόγκα. Εγώ γεμάτη φοβίες, ο Γιώργος γεμάτος δύναμη, σταθερότητα, ώθηση. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό το ότι η δύναμη που απέπνεε γέμισε το είναι μου με τη σιγουριά του να συνεχίσω και να εξελιχτώ σε αυτό το τομέα. Δεν είναι τυχαίος ο Γιώργος και αυτό το λέω με την έννοια του ότι πρόκειται για ένα δάσκαλο ο οποίος συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, συνεχίζει να εμβαθύνει ώστε να μπορεί να μεταδόσει στο 100% του. Δε ξέρει να χαιδεύει αυτιά, αλλά μιλά με αληθοφάνεια, διδάσκει με αληθοφάνεια – Satya λοιπόν! Νάμαστε Γκούρου ! Keep up the good work both inside and outside. Wish you all the best  

Ειρήνη Ζαχουρίδη

Εκπαιδευτικό στην Αναδρομική Θεραπεία / Regression Therapy

Νιώθω πολύ ευλογημένη που οδηγήθηκα στα έμπειρα χέρια της Κατερίνας Κανελλοπούλου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβρισκα τέτοιο πρωτοποριακό course αναδρομικής θεραπείας στην Ελλάδα. Ο τρόπος που μας το μετέδωσε η δασκάλα μας σε συνδυασμό με τις ποικίλες τεχνικές και το βιωματικό κομμάτι του μαθήματος επέφεραν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Η έντονη πρακτική με τη συνεχή επίβλεψη της βοήθησε στο να μπούμε από την αρχή στην ουσία της θεραπείας και να μας εξοπλίσει με δεξιότητες και συμπυκνωμένη εμπειρία που συνήθως αποκτάται μετά από χρονοβόρα παρακολούθηση διαφορετικών προγραμμάτων. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Κατερίνα γιατί μέσα από εσένα κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μ.Χ

Εξαιρετική προσέγγιση της αέριαλ γιόγκα από έναν καταρτισμένο δάσκαλο! Απολαμβάνεις και το ακροβατικό κομμάτι αλλά ταυτόχρονα εισδύεις στο θεραπευτικό κομμάτι των άσανας με τη βοήθεια του πανιού! Ανυπομονώ για το λέβελ 2!

Πάνος Σαμαράς

Εξαιρετική προσέγγιση της αέριαλ γιόγκα από έναν καταπληκτικο δάσκαλο!
Απολαμβάνεις την γιόγκα ακόμα και αν φοβασαι!!
Σωστά σχεδιασμένο και μελετημένο με σαφής οδηγίες !!! Ένα πλήρες εκπαιδευτικό !!!
Ήταν μια μοναδική εμπειρία!!!

Κατερίνα David

Το πρόγραμμα Mindfulness & Meditation for Professionals ήταν μια απ τις πιο ανέλπιστα μοναδικές εμπειρίες που κάποιος επαγγελματίας του χώρου (και μη) μπορεί να βιώσει..
Ενδεχομένως Αλλάζεις οπτική Για πολλά θέματα και προσεγγίσεις είτε ως θεραπευτής είτε απλά ως αρχάριος που θέλει να ζήσει κάτι διαφορετικό, σχεδόν μαγικό.

Π.Κ Θεραπευτής -Positive Psychology Coach, MSc

Ολιστική Ψυχοθεραπεία

Im a patient of Katerina since more or less a year. My encounter with this type of holistic therapy had been a before and after situation in my life. Thanks to the use of art therapy, meditation and different techniques that add up to the psychology approach i am reaching milestones that seemed far away in the past. Forever thankful and grateful to being part of this!

Augustin Zam

One of the best aerial trainers in Greece D.D.

Η εμπειρία του Mandala είναι μεταμορφωτική! Η εμπειρία, το νοιάξιμο και η διάθεση του Γιώργου και της Κατερίνας (ο καθένας με τον τρόπο και το αντικείμενό του) είναι θετικά μεταδοτικές. Βοηθούν να ξεδιπλώσουμε όχι μόνο το σώμα μας, αλλά και το μυαλό και την ψυχή μας από τις ακαμψίες που έχουν δημιουργηθεί σε βάθος χρόνου μέσα κι έξω μας! Αρκεί η δική μας διάθεση, απόφαση και λίγη…περιέργεια να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε τις απεριόριστες δυνατότητές μας!

A. Π.

Ότι καλυτερο έχω κάνει σε εκπαιδευτικό… αέρινο κ διασκεδαστικό… ο Γιώργος ένας δάσκαλος που εμπνέει ,με κέφι ,θετική ενέργεια κ ωραία αύρα!!Μ άρεσε παρά πολυ ο συνδυασμός ασκήσεων με την αιώρα αφού υπάρχει συνεχόμενη επαφή…το πανί βοηθάει το σώμα ακόμα κ στις πιο δύσκολες ασκήσεις , κ σ δίνει μια φοβερή αίσθηση ελευθερίας . Είναι για όλα τα σώματα, για κΑθε ηλικία αξίζει να το δοκιμάσουν όλοι..όσο για το χαλάρωμα μέσα στην αιώρα …. απερίγραπτο συναίσθημα!!!ευχαριστούμε τον Γιώργο Ανδριανόπουλο που μας έμαθε να πετάμε…

Μαρία Αντωνοπούλου

Προτείνω ανεπιφύλακτα την αναδρομική θεραπεία σε όλους. Αναβιώνοντας τα συναισθήματα και τις εμπειρίες μιας προηγούμενης ζωής , οδηγεί σε ριζική απελευθέρωση από μοτίβα συμπεριφοράς που μας εγκλωβίζουν και μας προγραμματίζουν στο να ζούμε συνεχώς με φόβο και πόνο. Για πρώτη φορά και ενώ είχα δοκιμάσει και πειραματιστεί με πολλές θεραπείες διαφόρων ειδών, ένιωσα σε πολύ βαθύ επίπεδο να αναδύονται και να διαλύονται όλα αυτά που με βασάνιζαν και με εμπόδιζαν να ζήσω αληθινά και ελεύθερα. Φυσικά αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί χωρίς την καθοδήγηση της Κατερίνας Κανελλοπούλου , την οποία διαισθητικά εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Με την επαγγελματική εμπειρία της , τη διαίσθηση της και την ακριβή της διάγνωση κατάφερε να με απεγκλωβίσει σε ελάχιστο χρόνο και έδιωξε βάρος που κουβαλούσα στην ψυχή μου για χρόνια ολόκληρα. Πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , ό,τι και να πω με λόγια είναι λίγο. Μακάρι να αφυπνιστούν όλο και περισσότεροι χωρίς προκαταλήψεις για να μπορέσουν να δουν το φως που με οδήγησες να συνειδητοποιήσω ότι είχα στην ψυχή μου. Πέντε αστεράκια με όλη μου την αγάπη!!!!!!


Μαρία Χονδρογιάννη.

Όταν γνώρισα την Κατερίνα στις πρώτες μας συνεδρίες ένιωθα άγχος φόβο και μια καταιγιστική παράλυση στο μυαλό μου. Το χρώμα μου ήταν το γκρι κι ένιωθα πως με καταλάμβανε από την κορυφή ως τα νύχια. Ένα βαθύ, πυκνό αραχνιασμένο γκρί από το οποίο δεν μπορείς να βγείς και το οποίο κατοικεί κάπου ανάμεσα στα μάτια, βαραίνει το στήθος και κόβει τη δύναμη στα πόδια. Ένιωθα έτοιμη να σπάσω, περίμενα πότε θα γίνει αυτό. Όσο περνούσαν οι μέρες και οι συνεδρίες μας άρχισα να νιώθω πως υπάρχουν κι άλλα χρώματα, ότι μπορώ να τα δω και είναι οκ αυτό. Δεν θα μου συμβεί κάτι κακό αν μια μέρα ο ουρανός έχει ουράνια τόξα αντί για γκρι σύννεφα. Μπορώ να τα νιώσω μέσα μου. Μ’ έκανε να νιώθω χαρά για το ποια είμαι, να αισθάνομαι πως τα πόδια μου βγάζουν μικρές ρίζες και μπορώ να είμαι πλέον πιο σταθερή και δυνατή. Μ’ έκανε να νιώθω ότι έχω εξίσου δικαίωμα με όποιον άλλον άνθρωπο να υπάρχω και πως οι ιδέες μου, οι σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου είναι σημαντικά. Με βοήθησε να θέλω να πάω για συνεδρία και να μην θέλω να την αποφύγω ή να σταματήσω. Μ’ έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος κι έχω ακόμα πολλά να μάθω. Και την ευγνωμονώ με όλη μου την καρδιά και την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Ε.Π.

Πρόγραμμα Απώλεια Βάρους με Αναδρομή & Υπνοθεραπεία

Η εμπειρία μου σχετικά με την αναδρομική θεραπεία & την υπνοθεραπεία, συντέλεσαν σε μια εύκολη και γρήγορη ισορροπία σχετικά με το σωματικό βάρος αλλά και της ψυχικής μου ισορροπίας. Έχοντας εμπιστοσύνη στην Κατερίνα και τις εξαιρετικές γνώσεις της, κατάφερα, να φτάσω όχι μόνο τον στόχο μου αλλά πλέον κάνω και καλύτερες διατροφικές επιλογές χωρίς να στερούμε ή να πιέζομαι σε κάτι. Φυσικά όλη αυτή η συνεργασία μαζί της επηρέασε θετικά και άλλους τομείς της ζωής μου. Η δουλεία με τον εαυτό μας δεν τελειώνει ποτέ και όταν έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους απογειώνεσαι.

Μαριάννα Κατζάνου

Αναδρομική Θεραπεία

Katerina is a very knowledgable, calm and bright person that deeply understands you and knows how to be of service for your wellbeing. I can’t put down in words how valuable her insights, her tips and generally her sessions have been for me. Transformational, enriching, soothing… Thank you very very much.

Eleni Meraki

Katerina was an immense help to me when I visited her for problems with lack of self esteem, self belief and fear of confrontation. We carried out regression therapy over a period of several weeks (in English). The results were better than I anticipated. Thank you very much Katerina.

Roy Baxter

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι εξαιρετική επαγγελματίας, μοναδική σε αυτό που κάνει. Την εμπιστεύομαι απόλυτα. Συστήνω ανεπιφύλακτα αναδρομική θεραπεία και υπνοθεραπεία για την μείωση του άγχους!

Τέσυ Διαμαντίδου

Positive Psychology Coaching

Η προσέγγιση και η γνώση που έλαβα από τις συνεδρίες positive psycology coaching ήταν μοναδική!! Ο συνδυασμός στόχων, με τεχνικές art, yoga, διαλογισμού μου έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση, πράξη, δημιουργία!! Ευχαριστώ!!!

Μαρκέλλα Σκούρτη

Εκπαιδευτικό Mindfulness Meditation

Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος Διαλογισμός αυτοσυνείδησης – mindfulness meditation. Η συγκέντρωση, ο εστιασμός και η διεκπεραίωση διαφόρων ζητημάτων είναι μερικά από τα αποτελέσματα που έχω παρατηρήσει. Σημαντικό επίσης είναι το αναλυτικό εγχειρίδιο που δίδεται γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να ανατρέχεις στην άσκηση που χρειάζεσαι να επιτύχεις.

Μαρκέλλα Σκούρτη