Ολιστική – Θετική Ψυχοθεραπεία για την Διαχείριση του Άγχους

Holistic

 Ολιστική – Θετική Ψυχοθεραπεία για την Διαχείριση του Άγχους 

Άγχος βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητα μας.  Λίγο άγχος μπορεί να μας βοηθήσει να παρακινηθούμε. Αυτό τότε ονομάζεται δημιουργικό άγχος. Πολύ άγχος καταλήγει σε αρνητική, δυσλειτουργική χροιά και φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα όπως κατάθλιψη, παραίτηση, αδράνεια και ίσως και ολοκληρωτική βύθιση των δυνατοτήτων μας.

Το άγχος θεραπεύεται! H Κατερίνα Κανελλοπούλου, η έμπειρη ψυχολόγος του Mandala Holistic Wellness, προτείνει την Ολιστική – Θετική Ψυχοθεραπεία. 

Κλείστε μια αναγνωριστική συνεδρία μαζί μας στο 210 6403224.

Πως δουλεύει:

Σε συνεδρίες ατομικές βρίσκουμε την πηγή του άγχους και με συγκεκριμένες τεχνικές το μετουσιώνουμε στο αντίθετο θετικό χαρακτηριστικό του. Εργαλεία μας: η ολιστική ψυχοθεραπεία (γνώσεις από πολλές ψυχοθεραπευτικές σχολές που προσφέρουν ποικίλες τεχνικές απελευθέρωσης από συμπτώματα), η θετική ψυχολογία (που εστιάζει περισσότερα στα θετικά χαρακτηριστικά του άνθρωπου και λιγότερο στα αρνητικά προσφέροντας του ποικίλες θετικές τεχνικές – ονομάζεται και η ψυχολογία της ευτυχίας). Σε 3 μήνες, 12 φορές, 12 ώρες υπάρχει σημαντική μείωση του άγχους και βελτίωση της διάθεσης σε αισιοδοξία, χαρά και δράση προς την επίτευξη του στόχου του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Επιπλέον στο Mandala Holistic Wellness:

Κάποιος μπορεί επίσης να δοκιμάσει απλές ασκήσεις ενσυνειδητότητας (mindfulness meditation) για απόλαυση στην καθημερινότητα και μείωση των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων – χρήσιμο εργαλείο για καθημερινή πρακτική στον διαλογισμό, όπως επίσης και art therapy για ανάδυση του υποσυνειδήτου και υπερσυνειδητού και τη μετουσίωση σε δυνατότητες.

Eπίσης στην διαχείριση του άγχους μπορεί να συντελέσει και η Υπνοθεραπεία. Σε μια συνεδρία πραγαματοποιείται μια  τεχνική χαλάρωσης σώματος – νου  για άμεση θεραπεία συμπτωμάτων. Για λίγο πιο προχωρήμενους υπάρχει και η αναδρομική θεραπεία  για τον άμεσο καθαρισμό και την απελευθέρωση αρνητικών συμπτωμάτων.

Εάν θέλετε τη βοήθεια μας για το πιο εργαλείο είναι καταλληλότερο για εσάς ή και για να ρωτήσετε περισσότερα για τα συγκεκριμένα προγράμματα κλείστε την «αναγνωριστική σας συνεδρία» και έπειτα αφαιρέστε το ποσό από το πρόγραμμα που θα πάρετε!  Η πρώτη συνεδρία 60΄ προπληρώνεται σε λογαριασμό τραπέζης που θα σας στείλουμε. Σε  περίπτωση ακύρωσης το ποσό δεν επιστρέφεται.

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου. Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει εκπαιδευτεί περεταίρω στη Hatha Yoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Προσφέρει εκπαίδευση στο σύστημα της αναδρομικής θεραπείας, του διαλογισμού και σύντομα στην υπνοθεραπεία.

Mandala Holistic Wellness Center is a place for mind, body & spirit practices.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ,Εσπερίδων 11

T. 210 6403224,[email protected]

www.mandala.gr

Error: Contact form not found.